Weekendophold sydsverige

Weekendophold Sydsverige

Tag en weekend i det luksuriøse Sydsverige

Er du på jagt efter et weekendophold i Sydsverige? Det sydlige Sverige er kendt for sin fantastiske natur og fine hoteller med beliggenhed ned til vandet. Her på siden har vi samlet vores anbefalinger til hoteller til dit næste weekendophold i Sydsverige.

weekendophold i sydsverige

Hotel Tylösand

4 en halv stjernet

Halmstad, Halland

Hotel Tylösand er et meget romantisk og eksklusivt hotel, der ligger i Halmstad i Sydsverige. Hotellet ligger lige ned til vandet og en fantastisk badestrand. Ydermere har Hotel Tylösand nogle helt fantastiske spa- og wellness faciliteter, lækre restauranter og festlige barer. Ønsker I derfor et weekendophold i Sydsverige i eksklusive omgivelser og med rig mulighed for afslapning og selvforkælelse, så er et weekendophold på Hotel Tylösand et fantastisk valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

varbergs kusthotell

Varbergs Kusthotell

4 stjernet weekendophold

Varberg, Halland

Varbergs Kusthotell er et flot og luksuriøst hotel i Sydsverige, der ligger mellem Halmstad og Göteborg. Varbergs Kusthotell har nogle helt fantastiske omgivelser lige ned til vandet, og et weekendophold i Sydsverige på Varbergs Kusthotell er derfor fantastisk, hvis I ønsker et ophold fyldt med spa, badning og velvære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 663 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

romantisk weekendophold sydsverige

Hotell Mossbylund

4 stjerner

Skivarp, Skåne

Hotel Mossbylund er et utroligt lækkert og luksuriøst hotel i det sydligste af Sydsverige. Hotellet ligger lige ved stranden, hvilket giver Jer muligheden for at starte dagen med en dukkert. Hotellet har en fantastisk flot indretning, hvor den svenske natur spiller en rolle med fine billeder. Der er på stedet super spafaciliteter med udendørs spa samt inden- og udendørs pool. Hotel Mossbylund har også sin egen restaurant, hvor der er fokus på lokale råvarer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.049 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

luksurioest weekendophold i sydsverige

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Skåne

Hotel Skansen er et yderst populært hotel i Sydsverige. Hotellet ligger i Båstad lige ud til vandet. Båstad er en hyggelig lille by, der har et fantastisk liv i sommerhalvåret. Hotel Skansen ligger ved siden af tennisbanen i Båstad, der har lagt underlag til flere store turneringer gennem tiden. Hotel Skansen har fantastiske spafaciliteter og kan også byde en speciel og mindeværdig oplevelse i koldbadehuset med sauna. Badehuset ligger for enden af en lang badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

populaert weekendophold

Falkenberg Sydsverige

3 en halv stjernet

Falkenberg, Halland

Falkenberg Strandbad er et utrolig lækkert og luksuriøst spahotel beliggende i Falkenberg i den nordlige del af Sydsverige. Faktisk er hotellet så lækkert, at det i 2017 blev kåret til at være europas bedste spahotel. Det forstår man godt, for hotellet har nogle fantastiske spa- og wellness faciliteter, fine værelser og ikke mindst en fremragende beliggenhed lige ud til vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.026 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

the lodge sydsverige

The Lodge

3,5 stjerne

Genarp, Skåne

The Lodge kan byde på et weekendophold i Sydsverige med masser af flot natur, fred og idyl. Hotellet ligger nemlig flot på en høj lidt inde i landet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over svenske natur. Hotellet har nogle utrolig charmerende og autentiske værelser, der er inspireret af det amerikanske. Det er også muligt at booke stedets spa (tilkøb). På hotellets restaurant er maden inspireret af den svenske natur. Et fantastisk ophold til en romantisk weekend!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.389 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel gasslingen weekendophold sydsverige

Hotel Gässlingen

3 en halv stjernet

Skanör, Skåne

I det sydligste af Sverige ligger det romantiske og intime Hotel Gässlingen. Hotel Gässlingen ligger i rolige og fredelige omgivelser og kan blandt andet byde på en rigtig lækker wellness afdeling med sauna, varme kilder og ikke mindst den lækre udendørs pool. Et idéelt ophold hvis du er på jagt efter et romantisk weekendophold i Sydsverige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.230 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kendt weekendophold sydsverige

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Skåne

Ystad Saltsjöbad er blandt danskerne et af de foretrukne hoteller i Sydsverige, når det kommer til at kunne levere et afslappende weekendophold i luksuriøse omgivelser. Ystad Saltsjöbad ligger i det sydligste af Sverige i Ystad, der er kendt for sine gamle bindingsværkshuse. Hotellet ligger flot lige ned til vandet, hvor der er en fantastisk strand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.406 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i sydsverige

Seværdigheder

Oplev Sydsveriges seværdigheder på Jeres ophold

Der er masser af spændende attraktioner og seværdigheder i Sydsverige, der både henvender sig til par, vennegrupper og familier. Sydsverige har masser af hyggelige byer, museer, smuk natur, slotte og mange andre spændende oplevelser. Hvis I ønsker et weekendophold med rig mulighed for at få set en masse, så er Sydsverige bestemt en god destination. Nedenfor kommer jeg med anbefalinger til spændende seværdigheder, som I kan opleve under weekendopholdet i Sydsverige.

 • Malmø Kunstmuseum, Malmø
 • Kullen Naturreservat, Mölle
 • Isaberg, Hestra
 • Universeum, Göteborg
 • Dunkers Kunstmuseum, Helsingborg
 • Kernen Middelaldertårn, Helsingborg
 • Lunds Domkirke, Lund
 • Museum of Sketches, Lund
 • Astrid Lindgrens Verden, Vimmerby
 • Ølands Dyre- og forlystelsespark, Färjestaden

Sydsverige byder på rigtig mange spændende oplevelser og eventyr! Et rigtig godt valg hvis I ønsker et aktivt weekendophold, hvor I har mulighed for at få set en masse.

natur i sydsverige

Natur

Sydsverige har en unik natur

Under et weekendophold i Sydsverige er det oplagt at opleve den smukke Sydsvenske natur. Der er rigtig mange steder i Sydsverige naturreservater og parker. Jeg kan blandt andet anbefale en tur til Söderåsen eller Kullen. Ved Kullen har I mulighed for at opleve det karakterisktiske svenske klippelandskab, når det er smukkest. Kullen ligger godt og vel 45 minutters kørsel nord for Helsingborg og er oplagt at besøge, hvis I vælger et weekendophold i det nordlige Sydsverige. Sydsverige er også rig på smukke skove, søer og fine badestrande. Her på siden er blandt andet et par wellness hoteller, der ligger lige ud til vandet, og hvor der er en rigtig flot sandstrand.

På et weekendophold i Sydsverige hører det sig næsten til at opleve den flotte natur. Ønsker I at opleve nogle af Sydsveriges naturseværdigheder, kan jeg anbefale følgende:

 • Kullen Naturreservat, Mölle
 • Söderåsen, Nyvång
 • Isaberg, Hestra
 • Skånes Djurpark, Höor
 • Åsnens nationalpark

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hvis du booker (og gennemfører) et ophold gennem et af vores links til hoteller, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi modtager nemlig en kommission, fordi vi har reklame/affiliatelinks på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at læse mere, eller se hvad vi har støttet, kan du gøre det i vores hovedmenu under “velgørenhed”.

Ophold på Sydsveriges fremragende hoteller

Sydsverige er kendt for at have nogle helt fantastiske spa- og badehoteller i Sydsverige. Derfor er netop Sydsverige også den perfekte destination til et weekendophold. Her på siden har vi lavet en oversigt med vores anbefalinger til hoteller i Sydsverige. Alle hotellerne har en fantastisk beliggenhed ikke langt fra havet. De fleste af hotellerne ligger faktisk i strandkanten. Hotellerne er moderne, indrettet i en charmerende stil og så er der ikke mindst fantastiske faciliteter og mulighed for god mad på hotellernes restauranter. Her på siden finder du både weekendophold i den nordlige del af Sydsverige og i den helt sydlige del – for eksempel på Hotel Gässlingen, der ligger lidt syd for Malmö.

Det perfekte romantiske ophold

Et weekendophold i Sydsverige er den perfekte destination til det romantiske ophold. Der er fantastiske muligheder for både spa og wellness, lange gåture og ikke mindst romantiske middage. Som nævnt ligger hotellerne i rigtig smukke og romantiske omgivelser ved vandet. Vil du overraske din kæreste eller din partner? Så kan et af weekendopholdene her på siden være en fremragende mulighed for det. Opholdene er også en fantastisk gaveidé, hvis du for eksempel er på jagt efter en bryllupsgave eller en gave til parret.

Få et afbræk fra hverdagen med et weekendophold i Sydsverige

Et weekendophold i det sydlige Sverige er den perfekte mulighed for at få et velfortjent pusterum fra en travl hverdag. I Sydsverige kan du være helt sikker på, at der vil være fredelige og rolige omgivelser med den flotte natur, I kan opleve. Desuden er hotellerne rigtig gode til at få dig som gæst ned i gear. Det er de blandt andet med de gode wellness faciliteter, hvor det som regel også er muligt at tilkøbe diverse behandlinger. Det kan være en fremragende idé, hvis I ønsker den ultimative afslapning under Jeres weekendophold i det sydsvenske.

Kombinér weekendopholdet i Sydsverige med en tur til Malmö

Hvis I ønsker at kombinere Jeres ophold i Sydsverige med shopping og forskellige attraktioner, kan I vælge at svinge forbi Malmö, hvis I kører over Øresundsbroen. Malmö er rig på diverse aktiviteter, shoppingcentre og ikke mindst seværdigheder. Vi kommer nedenfor med vores anbefalinger til, hvad I kan opleve i Malmö:

 • Emporia Shopping Center
 • Malmö Saluhall
 • Moderna Museet
 • Malmöhus
 • Technology & Maritime Museum
 • Malmö City Hall

Der findes naturligvis også masser af fine spisesteder i hjertet af Malmö, ligesom der også er mange fine butikker i centrum.

Er du klar til at booke dit weekendophold?

Er du klar til at booke weekendophold i Sydsverige? Hvis du har fundet et hotel i oversigten ovenfor, kan du nemt klikke dig direkte videre til bookingen via vores samarbejdspartner. Her har du mulighed for at se endnu flere billeder af de forskellige hoteller og ikke mindst læse mere dybdegående om alle hotellernes faciliteter. Er du stadig i tvivl, kan du læse guiden igennem igen eller se nogle af vores andre guides. For eksempel vores guide med weekendophold i hele Norden.

Vi håber, at vi med denne guide har hjulpet dig på rette vej og inspireret dig til at dit næste weekendophold skal være i fantastiske Sydsverige.

Har du før oplevet Samsø? Måske kunne det være en idé med et weekendophold på Samsø!

magnus fortfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]