Weekendophold Samsø

Denne side indeholder reklamelinks

Tag en weekendtur til den romantiske Samsø

Samsø er en fantastisk ø med smuk natur og en hyggelig atmosfære. Derfor er øen også oplagt til et weekendophold, hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Her på siden finder du en oversigt med vores anbefalinger til hoteller til dit næste weekendophold på Samsø.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ballen Badehotel

Ballen, Samsø

Ballen Badehotel er et hyggeligt badehotel i hjertet af Ballen på Samsø. Badehotellet ligger nær den lille hyggelige havn i Ballen, ligesom der også er gåafstand til en rigtig fin badestrand. Ballen Badehotel er et hyggeligt badehotel til Jer, der ønsker et weekendophold på Samsø, hvor der er ordentlige og smukke forhold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.175 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Flinchs Hotel

Tranebjerg, Samsø

Flinchs Hotel er et charmerende hotel i Tranebjerg midt på Samsø. Flinchs Hotel er et moderne hotel med fine værelser, en fin restaurant og gode kørselsmuligheder til Samsøs mange seværdigheder. Det idéelle hotel til både par, familier og vennegrupper.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ballen Anneks

Ballen, Samsø

Ballen Anneks er et glimrende alternativ til Ballen Badehotel. Annekset ligger lige ved badehotellet og fungerer som et gæstehus. Det er derfor stadig tæt på den fine restaurant, som badehotellet tilbyder. Et hyggeligt anneks til Jer, der ønsker at bo fredeligt under Jeres weekendophold på Samsø.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Oplev smukke Samsø

Særligt i sommerhalvåret er der et fantastisk liv på Samsø. Den smukke natur, de fine badestrande og de små hyggelige byer skaber en fantastisk atmosfære, der er perfekt, hvis I ønsker et weekendophold væk fra en travl hverdag. På Samsø er der virkelig mulighed for at nyde roen og hinanden. Her er mange fine spisesteder, hvor der serveres lækre retter lavet på lokale råvarer. Samsø er en forholdsvis lille ø, og der er selv på en weekend rig mulighed for at komme godt rundt og se de mange fantastiske ting, som Samsø kan byde på. Samsø er den perfekte getaway til en forlænget weekend væk fra hverdagens pligter og gøremål.

Et weekendophold på Samsø er også et fantastisk valg, hvis I har brug for en romantisk weekend væk hverdagens faste omgivelser. Ved at sejle væk en ø som Samsø, føler man sig langt fra dagligdagen, og der er på øen en fantastisk afslappende og ferieagtig stemning. Der er masser af romantiske spisesteder på Samsø. Både på ovennævnte hoteller men også i de større byer på øen.

Ønsker I at opleve den smukke natur på Samsø kan vi også anbefale udflugter til Nordby Bakker eller de mange fine kyster.

Ønsker du at dyrke motion under weekendopholdet på Samsø, er der masser af fine veje til både løb, mountainbiking og landevejscykling. Der er også Samsø Golfklub, der af mange betragtes som en af landets flotteste golfbaner. Er I til en lang gåtur, er der selvfølgelig også masser af fine steder til netop dette.

Samsø har masser af kultur og natur, der kun venter på at blive udforsket.

Find dit næste weekendophold på Samsø

Her hos Opholdsguide.dk har vi samlet vores anbefalinger til dit næste weekendophold på Samsø. Vi har fundet 3 fine hoteller på Samsø, der er perfekte til opholdet. Vi prioriterer altid at finde forskellige hoteller i vores guides, så der er noget for både par og familier. Ligeledes finder vi altid overnatningssteder i forskellige prisklasser. Det samme gør sig gældende i vores guide til weekendophold på Samsø.

Vi beskriver her i guiden hvert hotel, ligesom du kan klikke dig videre til vores samarbejdspartner, hvor du har mulighed for at booke dit ophold. Du kan under hvert hotel på Samsø også se billeder fra stedet, så du har et indtryk af, hvordan hotellet ser ud.

Vi håber, at du har fået inspiration til dit næste weekendophold på Samsø. Hvis det ikke var helt det du søgte, men hellere vil ind til hovedstaden, kunne du jo tage et weekendophold i København.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk