Weekendophold samsoe

Weekendophold Samsø

Tag en weekendtur til den romantiske Samsø

Samsø er en fantastisk ø med smuk natur og en hyggelig atmosfære. Derfor er øen også oplagt til et weekendophold, hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Her på siden finder du en oversigt med vores anbefalinger til hoteller til dit næste weekendophold på Samsø.

weekendophold samsoe

Ballen Badehotel

3 en halv stjernet

Ballen, Samsø

Ballen Badehotel er et hyggeligt badehotel i hjertet af Ballen på Samsø. Badehotellet ligger nær den lille hyggelige havn i Ballen, ligesom der også er gåafstand til en rigtig fin badestrand. Ballen Badehotel er et hyggeligt badehotel til Jer, der ønsker et weekendophold på Samsø, hvor der er ordentlige og smukke forhold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold samsoe flinchs hotel

Flinchs Hotel

3 stjernet

Tranebjerg, Samsø

Flinchs Hotel er et charmerende hotel i Tranebjerg midt på Samsø. Flinchs Hotel er et moderne hotel med fine værelser, en fin restaurant og gode kørselsmuligheder til Samsøs mange seværdigheder. Det idéelle hotel til både par, familier og vennegrupper.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ballen anneks

Ballen Anneks

3 en halv stjernet

Ballen, Samsø

Ballen Anneks er et glimrende alternativ til Ballen Badehotel. Annekset ligger lige ved badehotellet og fungerer som et gæstehus. Det er derfor stadig tæt på den fine restaurant, som badehotellet tilbyder. Et hyggeligt anneks til Jer, der ønsker at bo fredeligt under Jeres weekendophold på Samsø.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa samsoe

Seværdigheder

Seværdigheder på Samsø

Der findes masser af spændende seværdigheder og attraktioner på Samsø. Selv på et weekendophold vil der være rig mulighed for at opleve masser af ting. Omend I er til flot natur eller mere kulturelle ting. Der er masser at begive sig til. Nedenfor kan du få inspiration til forskellige udflugtsmål under Jeres weekendophold på Samsø.

  • Samsø Museum
  • Kolby Mølle
  • Sælvig Bugten og den smukke badestrand
  • Vesborg Fyr
  • Samsø Museumsgaard
  • Samsø Golfklub
  • Samsø Labyrinten

Ud over de ovennævnte seværdigheder, er der mange steder på Samsø fantastisk at gå ture. Det er der for eksempel ved havet omkring ballen, omkring Vesborg Fyr og ikke mindst ved Sælvig Bugten.

natur paa samsoe

Natur

Oplev Samsøs flotte natur

Det hører sig næsten til et weekendophold på Samsø, at den flotte natur skal opleves. Samsø har rigtig mange fine kyststrækninger og naturområder, hvor det er oplagt med en lang gåtur. Vi kan blandt andet anbefale nogle af øens mange fine kystområder som for eksempel Besser Rev, Stavns Fjord og Issehoved.

Samsø har et rigtig flot bakket landskab, som I kan opleve I Nordby Bakker, hvor der også er en forrygende udsigt til vandet. Her er både lejlighed til en romantisk gåtur eller en rask tur med familien.

Tager I til Samsø i sommerhalvåret, kan jeg også varmt anbefale at opleve Ballen Havn, hvor der er et livligt miljø. Mange båder holder til, ligesom mange turister bor på et af byens overnatningssteder.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi rigtig gerne give noget af fortjeneste til et velgørende formål. Derfor donerer vi 10 kroner, hver gang et ophold gennemføres, der er købt gennem vores links. Vi bruger nemlig reklamelinks på vores links til hoteller. Du kan læse mere om vores donationer og se, hvad vi har støttet i menuen under velgørenhed.

Oplev smukke Samsø

Særligt i sommerhalvåret er der et fantastisk liv på Samsø. Den smukke natur, de fine badestrande og de små hyggelige byer skaber en fantastisk atmosfære, der er perfekt, hvis I ønsker et weekendophold væk fra en travl hverdag. På Samsø er der virkelig mulighed for at nyde roen og hinanden. Her er mange fine spisesteder, hvor der serveres lækre retter lavet på lokale råvarer. Samsø er en forholdsvis lille ø, og der er selv på en weekend rig mulighed for at komme godt rundt og se de mange fantastiske ting, som Samsø kan byde på. Samsø er den perfekte getaway til en forlænget weekend væk fra hverdagens pligter og gøremål.

Et weekendophold på Samsø er også et fantastisk valg, hvis I har brug for en romantisk weekend væk hverdagens faste omgivelser. Ved at sejle væk en ø som Samsø, føler man sig langt fra dagligdagen, og der er på øen en fantastisk afslappende og ferieagtig stemning. Der er masser af romantiske spisesteder på Samsø. Både på ovennævnte hoteller men også i de større byer på øen.

Ønsker I at opleve den smukke natur på Samsø kan vi også anbefale udflugter til Nordby Bakker eller de mange fine kyster.

Ønsker du at dyrke motion under weekendopholdet på Samsø, er der masser af fine veje til både løb, mountainbiking og landevejscykling. Der er også Samsø Golfklub, der af mange betragtes som en af landets flotteste golfbaner. Er I til en lang gåtur, er der selvfølgelig også masser af fine steder til netop dette.

Samsø har masser af kultur og natur, der kun venter på at blive udforsket.

Find dit næste weekendophold på Samsø

Her hos Opholdsguide.dk har vi samlet vores anbefalinger til dit næste weekendophold på Samsø. Vi har fundet 3 fine hoteller på Samsø, der er perfekte til opholdet. Vi prioriterer altid at finde forskellige hoteller i vores guides, så der er noget for både par og familier. Ligeledes finder vi altid overnatningssteder i forskellige prisklasser. Det samme gør sig gældende i vores guide til weekendophold på Samsø.

Vi beskriver her i guiden hvert hotel, ligesom du kan klikke dig videre til vores samarbejdspartner, hvor du har mulighed for at booke dit ophold. Du kan under hvert hotel på Samsø også se billeder fra stedet, så du har et indtryk af, hvordan hotellet ser ud.

Vi håber, at du har fået inspiration til dit næste weekendophold på Samsø. Hvis det ikke var helt det du søgte, men hellere vil ind til hovedstaden, kunne du jo tage et weekendophold i København.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk