weekendophold jylland

Weekendophold Jylland

Jylland – Et hyggeligt sted at tage på weekendophold

Skal du på weekendophold? Vil du bare væk fra hverdagens stress og jag? Så er et weekendophold i Jylland helt sikkert noget for dig. Jylland er et sted, hvor man virkelig har muligheden for at slappe. Læs vores guide og find et sted, som passer godt til dig og din rejsepartner. Jylland har mange forskellige ophold. Prøv eksempelvis et weekendophold på en kro, et spahotel eller blot et normalt hotel.

weekend i jylland med wellness

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord bliver også kaldt slottet i skoven. Det er der en grund til. Det smukke slot er nemlig omgivet af flot bøgeskov, og det er indebag alle træerne, man virkelig finder ro, luksus og fantastisk mad og ikke mindst udsigt over Vejlefjord. Der er mange af de smukke hotelværelser, som har enten udsigt over fjord eller skov. Hotel Vejlefjord er kendt for luksus, og det hænger i den grad sammen med deres fantastiske wellness og spa afdeling på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet

Børkop, Østjylland

Kender du Comwell ved du også, at de går ind for ekstremt høj kvalitet. Sådan er det også på Comwell Kellers Park. Her er bare også helt fantastisk omgivelser. Stedet ligger i nogle historiske bygninger, som virkelig tilføjer noget til den hyggelige stemning. På Comwell Kellers Park kan du forvente nogle fine og store værelser. Morgenmadsbuffeten har fået fantastisk anmeldelser fra tidligere gæster. Et godt weekendophold i Jylland til prisen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold i jylland

Hotel Amerika

4 stjernet

Hobro, Nordjylland

I Hobro Skov finder du det ekstremt lækre Hotel Amerika. Det gode ved den placering blandt andet den stilhed, som der hører med til at være placeret i en skov. Derudover er det ekstra lækkert, at der kun er 300 meter ned til den smukke Mariager Fjord. Det skal også lige siges, at der ikke er langt til Hobro Havn, hvis man skulle få lyst til at gå en tur og se lidt af byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 864 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert weekendophold i jylland

Gram Slotskro

3,5 stjernet kro

Gram

Besøger du Gram Slotskro, kan du forvente en moderne form for et kroophold. Stedet ligger nemlig i en ældre bygning, og fremstår som en ægte kro, og det er det sådan set også. De har bare formået at udvikle sig, og følge med tiden. På Gram Slotskro kan du nemlig få serveret lækker rosé og tapas. Derudover ligger der en golfbane ganske tæt på kroen. Kroen har nogle flotte værelser, og man kan vælge imellem niveauer af luksus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.082 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

schackenborg slotskro

Schackenborg Slotskro

3 stjernet weekendophold i soenderjylland

Møgeltønder

I den ældre og traditionsrige landsby Mageltønder finder du Schackenborg Slotskro. Kroen er meget hyggeligt indrettet, og der er i den grad taget hensyn til de ældre og historiske detaljer. Slotskroen er et glimrende sted, hvis man gerne vil slappe af og samtidig opleve en hyggelig lille landsby. Tidligere gæster har været meget tilfredse med maden på kroen. Både morgenbuffeten og den lækre gourmetrestaurant har fået gode anmeldelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 948 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert weekendophold i jylland

Hotel Viking

3 stjernet weekendophold

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er et super dejligt sted, hvis du er til spa og wellness. Wellness afdelingen byder blandt andet på sauna, spabad, opvarmet udendørs pool samt en indendørs pool. Derudover er Hotel Viking Aqua spa særligt kendt for deres fantastiske behandlinger, som der er mulighed for at bestille direkte gennem hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard-hotel-weekendophold-i-jylland

Benniksgaard Hotel

4-stjernet-weekendophold

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard Hotel er et fantastisk hotel til et weekendophold i Jylland. Stedet har tidligere været brugt til landbrug, så når man kommer på Benniksgaard Hotel, kan man allerede fra start mærke den Sønderjyske stemning. Stedet ligger ligeledes helt perfekt i den Sønderjyske natur med flot udsigt over Flensborg Fjord og den lækre golfbane, som ligeledes ligger i Gråsten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 971 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

nyd weekenden i jylland paa comwell aarhus

Comwell Aarhus

4 stjernet

Aarhus Centrum

Comwell Aarhus er et perfekt eksempel på et fremragende moderne hotel i Århus. Hotellet udstråler god stil, og hotellet er blevet indrettet i samarbejde med designfirmaet HAY. Udover design bliver der også lagt vægt på velvære. Maden på hotellet er til topkarakterer. På værelserne kan man vælge imellem et udvalg af kvalitets puder, som skal sikre jer en god nattesøvn. Et perfekt hotel hvis I vil opleve den skønne by Århus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.044 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

strandhotellet blokhus Facade

Strandhotellet Blokhus

4 stjernet

Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus er uden tvivl et af de bedste badehoteller i Jylland. Her er der ikke langt til de hvide sandstrande på Vestkysten. Hotellet ligger i et lækkert sommerhus område. Det betyder, at der er massere af liv, hvis man opsøger det. Der er også mulighed for at finde ro og slappe 100% af på det hyggelige hotel. Strandhotellet er nyopført i 2017, og her har man haft respekt for de historiske træk på det indre og ydre. Skønt hotel til et weekendophold i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

helnan marselis hotel

Helnan Marselis Hotel

4 stjernet helnan

Marselisborg Strand

Helnan Marselis Hotel er et fantastisk hotel, som ligger lige ved strand og skov. På hotellet finder man en række lækre faciliteter. Dette er både swimmingpool, fitnessrum og en sauna. Hotellet ligger ikke langt fra det fantastiske byliv i Århus, men alligevel i en sådan afstand, at man kan træde ud for døren og nyde stilheden. Vil I opleve luksus tæt på Århus centrum, smukke Marselisborg Slot samt en masse smuk natur, så er Helnan Marselis Hotel det perfekte valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 725 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold jylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet weekendophold

Hurup thy, Nordjylland

Før Hotel Thinggaard bliver beskrevet yderligere, skal du lige høre et citat fra Niels Hausgaard, som beskriver stemning på Hotel Thinggaard på kun 2 sætninger. Vi synes, at han rammer ekstremt præcist.

I byerne, hvor folk bor tæt sammen, snakker de meget hurtigt. Her behøver vi ikke snakke hurtigt, for der er ingen, der tager ordet fra os.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fakkelgaarden i jylland

Fakkelgaarden

4 stjernet

Kruså, Sønderjylland

I den hyggelige by Kruså, ligger Fakkelgaarden lige ned til Flensborg Fjord. Fakkelgaarden er uden megen tvivl det hotel på denne liste, som går mest op i gastronomi. Deraf kommer den lidt høje pris. Fortvivl dog ikke – Man får virkelig, hvad man betaler for. Den ekstremt anermelder roste restaurant skuffer nemlig aldrig. En oplevelse i nok sent kommer til at glemme. Stedet byder på klassiske danske retter, men også franske retter kan forekomme.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.199 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Det smukke Himmerland Golf og Spa Resort ikke er kun kendt for sine fantastiske spafaciliteter og gode service. Stedet er også ekstremt kendt for sine golfbaner, hvor der både bliver afholdt nationale som internationale turneringer på. Derfor er det naturligvis oplagt at tage på weekendophold på Himmerland Golf & Spa Resort, hvis du er en golfelsker.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hvalpsund faergekro weekendophold i jylland

Hvalpsund Færgekro

3 stjernet

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro er en traditionel dansk kro. Derfor er maden på Hvalpsund Færgekro ligeledes dansk gourmetmad. Her bliver der lokale og friske råvarer. Det gode ved kroen er, at det langt fra kun er maden, som er godt ved stedet. Stamgæsterne og den stemning som er på kroen, er også helt fantastisk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tyrstrup

Tyrstrup Kro

4 stjernet

Christiansfeld

Tyrstrup Kro ligger i nogle meget flotte bygninger i Christiansfeld. Der er højt til loften og ekstremt meget flot natur omkring kroen. Her finder du den ultimative ro. Kroen er flot indrettet, og specielt fællesområderne som restaurant, gange og så videre er virkelig flot og historisk indrettet. Værelserne har alt det, som man vil forvente på en kro. Der er altså toilet bad og gode senge. I restauranten bliver serveret dansk mad med fokus på sæsons friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.090 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Seværdigheder & attraktioner i Jylland

Hvis du vælger et weekendophold i Jylland, er der masser af spændende seværdigheder at opleve. Det er uanset, om du vælger et weekendophold i øst, syd, vest eller nord. Hvis du har brug for lidt inspiration til seværdigheder, du kan opleve under dit weekendophold i Jylland, kan du finde inspiration nedenfor, hvor jeg kommer med bud på spændende attraktioner forskellige steder i Jylland.

5 spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Nationalpark Thy, Hurup Thy

5 spændende seværdigheder i Vestjylland

 • Lyngvig Fyr, Søndervig
 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Mennesket ved Havet, Esbjerg
 • Bunkerne ved Vesterhavet, Søndervig
 • Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii

5 spændende seværdigheder i Sønderjylland

 • Skamlingsbanken, Sjølund
 • Universe Vidensskabspark, Als
 • Gråsten Slot, Gråsten
 • Ribe Vikingecenter, Ribe
 • Nationalpark Vadehavet

5 spændende seværdigheder i Midt- og Østjylland

 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Den Gamle By, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Djurs Sommerland, Djursland
 • Randers Regnskov, Randers

Der er altså masser af spændende attraktioner at opleve under weekendopholdet i Jylland. Der er naturligvis også flere end ovenstående – dette var blot nogle af mine bedste anbefalinger.

omgivelser i jylland

Omgivelser

Oplev Jyllands fantastiske natur

Ligegyldigt hvor du opholder dig i Jylland, er der smuk natur inden for køreafstand. Vælger du for eksempel et weekendophold i det nordlige Jylland, vil du for eksempel kunne opleve det flotte klitlandskab og Råbjerg Mile, som man ikke skulle tro kunne eksistere på de danske breddegrader. Opholder du dig i Midtjylland og Østjylland, er der ligeledes en fremragende natur på både Djursland, ved Mols Bjerge og ikke mindst ved det bakkede landskab ved Himmelbjerget.

Sønderjylland kan bestemt også være med, når det kommer til smuk natur. Landskabet i den vestlige del er noget mere fladt men ikke destomindre rigtig smukt ved Vadehavet. Vælger du et weekendophold i den østlige del, kan du se frem til et smukt og bakket landskab med nogle rigtig fine kystlinjer. Sidst men ikke mindst er der det flotte Als, hvor der er flere fine strande og masser af flotte kyststrækninger.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne være med til at støtte velgørenhed. Derfor donerer vi 10 kroner, hver der gang et ophold, købt gennem vores links, gennemføres. Vi bruger nemlig affiliate/reklamelinks, hvilket betyder at vi modtager en kommission, hvis du foretager en booking og efterfølgende fuldender opholdet. Hvis du vil læse mere om vores donationer, kan du læse mere i menuen under velgørenhed.

Find de bedste weekendophold i Jylland

Det kan være noget af en jungle, når man skal finde de bedste weekendophold i Jylland.  Derfor har vi lavet denne super nemme guide, som er for dig, der ikke helt ved, hvor du skal tage på weekendophold i Jylland. De forskellige ophold er oplagt til 2 personer, men kan købes flere gange, således de også kan bruges til eksempelvis 4 og 6 personer.  Såfremt du finder noget, som du kan lide, skal du blot trykke på den grønne knap, og du vil blive ført direkte videre til vores samarbejdspartneres hjemmeside.

Sådan finder du det rette hotel til jeres behov

Når du skal finde det hotel, som passer til dig og din rejsemakker, er der en række forbehold, som du skal tage. For det første skal i naturligvis være helt klar over, hvilke behov i har. Skal der være et lækkert spabad, skal der være hurtig og nem adgang til naturen og så videre. Derfor kan det være en super god idé, at i lige sætter jer sammen og finder ud af, hvordan i gerne vil have jeres ophold til at forløbe.

Dernæst skal i tage et kig på de muligheder i har. I kan eventuelt gennemgå den guide, som vi har lavet til jer. Herefter kan i krydse dem af, som i finder interessante. Når i har gjort det, er det tid til, at i ser nærmere på, hvad de kan tilbyde jer. Har det dét, som i allerede fra starten havde sat jer for, at i gerne ville have/opleve på jeres weekendophold i Jylland? Hvis det er tilfældet, så er det jo bare at vurdere i forhold til pris, om det er noget, som i ønsker.

Derfor skal i vælge Jylland som jeres weekend-get-away

Der er ingen tvivl om at Jylland er et fremragende sted at tage på weekend-get-away. Jylland har nogle af den smukkeste og mest unikke natur i Danmark, og det er der rig mulighed for at opleve på et weekendophold i Jylland. Mange danskere vælger netop Jylland på baggrund af dette, og det forstår jeg 100%.

Det at komme lidt væk fra Sjælland, kan være helt fantastisk, specielt hvis man bor i København. I dette tilfælde vil jeg anbefale dig/jer, at i finder et weekendophold i Jylland, som ligger ud til vandet eller omgivet af smukke naturarealer i form af skov og fjord. I har nok næppe behov for at bo i centrum af Aarhus eller Aalborg, men mere afslappende omgivelser.

Hvad skal opleves i Jylland?

Som nævnt tidligere byder Jylland på et utal af smukke naturskatte. Disse skal selvfølgelig opleves. Det kan være svært at komme med konkrete eksempler på de ting, som du bare må se, når du er på weekendophold i Jylland. Grunden til dette er naturligvis, at det afhænger meget af hvor i Jylland, du har valgt at købe dit ophold til. Heldigvis har vi udfor hvert af opholdene skrevet hvilke aktiviteter, som kan laves, mens man er på hotellet.

Hvem er Opholdsguide.dk?

På Opholdsguide.dk ønsker vi at udbrede ferie i Danmark. Vi vil gerne slå et slag for de mange fantastiske attraktioner i Danmark og de omkringliggende lande. Derfor har vi lavet denne oversigt med nogle af Jyllands bedste weekendophold. Her er noget for enhver smag – uanset om du er til kroferie eller til et luksuriøst spaophold. Under de forskellige ophold er der masser af lokale attraktioner, der kun venter på at blive udforsket. Rigtig god fornøjelse!

Måske er det luksuriøse Nordsjælland mere noget for dig?

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]