Weekendophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Jylland – Et hyggeligt sted at tage på weekendophold

Skal du på weekendophold? Vil du bare væk fra hverdagens stress og jag? Så er et weekendophold i Jylland helt sikkert noget for dig. Jylland er et sted, hvor man virkelig har muligheden for at slappe. Læs vores guide og find et sted, som passer godt til dig og din rejsepartner. Jylland har mange forskellige ophold. Prøv eksempelvis et weekendophold på en kro, et spahotel eller blot et normalt hotel.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Kender du Comwell ved du også, at de går ind for ekstremt høj kvalitet. Sådan er det også på Comwell Kellers Park. Her er bare også helt fantastisk omgivelser. Stedet ligger i nogle historiske bygninger, som virkelig tilføjer noget til den hyggelige stemning. På Comwell Kellers Park kan du forvente nogle fine og store værelser. Morgenmadsbuffeten har fået fantastisk anmeldelser fra tidligere gæster. Et godt weekendophold i Jylland til prisen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sixtus Sinatur Hotel

Middelfart, Vestfyn

På Hindsgavl halvøen ved Middelfart ligger det hyggelige og charmerende hotel, Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Hotellet har en fantastisk smuk udsigt over havet, og ved hotellet er en fin lille badebro, hvis I har lyst til en tur i havet. Et ophold på Sixtus er det perfekte ophold til par, der trænger til et romantisk weekendophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus er uden tvivl et af de bedste badehoteller i Jylland. Her er der ikke langt til de hvide sandstrande på Vestkysten. Hotellet ligger i et lækkert sommerhus område. Det betyder, at der er massere af liv, hvis man opsøger det. Der er også mulighed for at finde ro og slappe 100% af på det hyggelige hotel. Strandhotellet er nyopført i 2017, og her har man haft respekt for de historiske træk på det indre og ydre. Skønt hotel til et weekendophold i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

Tyrstrup Kro ligger i nogle meget flotte bygninger i Christiansfeld. Der er højt til loften og ekstremt meget flot natur omkring kroen. Her finder du den ultimative ro. Kroen er flot indrettet, og specielt fællesområderne som restaurant, gange og så videre er virkelig flot og historisk indrettet. Værelserne har alt det, som man vil forvente på en kro. Der er altså toilet bad og gode senge. I restauranten bliver serveret dansk mad med fokus på sæsons friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helnan Marselis Hotel

Aarhus, Jylland

Helnan Marselis Hotel er et fantastisk hotel, som ligger lige ved strand og skov. På hotellet finder man en række lækre faciliteter. Dette er både swimmingpool, fitnessrum og en sauna. Hotellet ligger ikke langt fra det fantastiske byliv i Århus, men alligevel i en sådan afstand, at man kan træde ud for døren og nyde stilheden. Vil I opleve luksus tæt på Århus centrum, smukke Marselisborg Slot samt en masse smuk natur, så er Helnan Marselis Hotel det perfekte valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gram Slotskro

Gram, Sønderjylland

Besøger du Gram Slotskro, kan du forvente en moderne form for et kroophold. Stedet ligger nemlig i en ældre bygning, og fremstår som en ægte kro, og det er det sådan set også. De har bare formået at udvikle sig, og følge med tiden. På Gram Slotskro kan du nemlig få serveret lækker rosé og tapas. Derudover ligger der en golfbane ganske tæt på kroen. Kroen har nogle flotte værelser, og man kan vælge imellem niveauer af luksus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

I den ældre og traditionsrige landsby Mageltønder finder du Schackenborg Slotskro. Kroen er meget hyggeligt indrettet, og der er i den grad taget hensyn til de ældre og historiske detaljer. Slotskroen er et glimrende sted, hvis man gerne vil slappe af og samtidig opleve en hyggelig lille landsby. Tidligere gæster har været meget tilfredse med maden på kroen. Både morgenbuffeten og den lækre gourmetrestaurant har fået gode anmeldelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard Hotel er et fantastisk hotel til et weekendophold i Jylland. Stedet har tidligere været brugt til landbrug, så når man kommer på Benniksgaard Hotel, kan man allerede fra start mærke den Sønderjyske stemning. Stedet ligger ligeledes helt perfekt i den Sønderjyske natur med flot udsigt over Flensborg Fjord og den lækre golfbane, som ligeledes ligger i Gråsten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Det smukke Himmerland Golf og Spa Resort ikke er kun kendt for sine fantastiske spafaciliteter og gode service. Stedet er også ekstremt kendt for sine golfbaner, hvor der både bliver afholdt nationale som internationale turneringer på. Derfor er det naturligvis oplagt at tage på weekendophold på Himmerland Golf & Spa Resort, hvis du er en golfelsker.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Aarhus

Aarhus, Jylland

Comwell Aarhus er et perfekt eksempel på et fremragende moderne hotel i Århus. Hotellet udstråler god stil, og hotellet er blevet indrettet i samarbejde med designfirmaet HAY. Udover design bliver der også lagt vægt på velvære. Maden på hotellet er til topkarakterer. På værelserne kan man vælge imellem et udvalg af kvalitets puder, som skal sikre jer en god nattesøvn. Et perfekt hotel hvis I vil opleve den skønne by Århus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.008 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er et super dejligt sted, hvis du er til spa og wellness. Wellness afdelingen byder blandt andet på sauna, spabad, opvarmet udendørs pool samt en indendørs pool. Derudover er Hotel Viking Aqua spa særligt kendt for deres fantastiske behandlinger, som der er mulighed for at bestille direkte gennem hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fakkelgaarden

Kruså, Sønderjylland

I den hyggelige by Kruså, ligger Fakkelgaarden lige ned til Flensborg Fjord. Fakkelgaarden er uden megen tvivl det hotel på denne liste, som går mest op i gastronomi. Deraf kommer den lidt høje pris. Fortvivl dog ikke – Man får virkelig, hvad man betaler for. Den ekstremt anermelder roste restaurant skuffer nemlig aldrig. En oplevelse i nok sent kommer til at glemme. Stedet byder på klassiske danske retter, men også franske retter kan forekomme.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro er en traditionel dansk kro. Derfor er maden på Hvalpsund Færgekro ligeledes dansk gourmetmad. Her bliver der lokale og friske råvarer. Det gode ved kroen er, at det langt fra kun er maden, som er godt ved stedet. Stamgæsterne og den stemning som er på kroen, er også helt fantastisk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

I Hobro Skov finder du det ekstremt lækre Hotel Amerika. Det gode ved den placering blandt andet den stilhed, som der hører med til at være placeret i en skov. Derudover er det ekstra lækkert, at der kun er 300 meter ned til den smukke Mariager Fjord. Det skal også lige siges, at der ikke er langt til Hobro Havn, hvis man skulle få lyst til at gå en tur og se lidt af byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste weekendophold i Jylland

Det kan være noget af en jungle, når man skal finde de bedste weekendophold i Jylland. Derfor har vi lavet denne super nemme guide, som er for dig, der ikke helt ved, hvor du skal tage på weekendophold i Jylland. De forskellige ophold er oplagt til 2 personer, men kan købes flere gange, således de også kan bruges til eksempelvis 4 og 6 personer.  Såfremt du finder noget, som du kan lide, skal du blot trykke på den grønne knap, og du vil blive ført direkte videre til vores samarbejdspartneres hjemmeside.

Sådan finder du det rette hotel til jeres behov

Når du skal finde det hotel, som passer til dig og din rejsemakker, er der en række forbehold, som du skal tage. For det første skal i naturligvis være helt klar over, hvilke behov i har. Skal der være et lækkert spabad, skal der være hurtig og nem adgang til naturen og så videre. Derfor kan det være en super god idé, at i lige sætter jer sammen og finder ud af, hvordan i gerne vil have jeres ophold til at forløbe.

Dernæst skal i tage et kig på de muligheder i har. I kan eventuelt gennemgå den guide, som vi har lavet til jer. Herefter kan i krydse dem af, som i finder interessante. Når i har gjort det, er det tid til, at i ser nærmere på, hvad de kan tilbyde jer. Har det dét, som i allerede fra starten havde sat jer for, at i gerne ville have/opleve på jeres weekendophold i Jylland? Hvis det er tilfældet, så er det jo bare at vurdere i forhold til pris, om det er noget, som i ønsker.

Derfor skal i vælge Jylland som jeres weekend-get-away

Der er ingen tvivl om at Jylland er et fremragende sted at tage på weekend-get-away. Jylland har nogle af den smukkeste og mest unikke natur i Danmark, og det er der rig mulighed for at opleve på et weekendophold i Jylland. Mange danskere vælger netop Jylland på baggrund af dette, og det forstår jeg 100%.

Det at komme lidt væk fra Sjælland, kan være helt fantastisk, specielt hvis man bor i København. I dette tilfælde vil jeg anbefale dig/jer, at i finder et weekendophold i Jylland, som ligger ud til vandet eller omgivet af smukke naturarealer i form af skov og fjord. I har nok næppe behov for at bo i centrum af Aarhus eller Aalborg, men mere afslappende omgivelser.

Hvad skal opleves i Jylland?

Som nævnt tidligere byder Jylland på et utal af smukke naturskatte. Disse skal selvfølgelig opleves. Det kan være svært at komme med konkrete eksempler på de ting, som du bare må se, når du er på weekendophold i Jylland. Grunden til dette er naturligvis, at det afhænger meget af hvor i Jylland, du har valgt at købe dit ophold til. Heldigvis har vi udfor hvert af opholdene skrevet hvilke aktiviteter, som kan laves, mens man er på hotellet.

Hvem er Opholdsguide.dk?

På Opholdsguide.dk ønsker vi at udbrede ferie i Danmark. Vi vil gerne slå et slag for de mange fantastiske attraktioner i Danmark og de omkringliggende lande. Derfor har vi lavet denne oversigt med nogle af Jyllands bedste weekendophold. Her er noget for enhver smag - uanset om du er til kroferie eller til et luksuriøst spaophold. Under de forskellige ophold er der masser af lokale attraktioner, der kun venter på at blive udforsket. Rigtig god fornøjelse!

Måske er det luksuriøse Nordsjælland mere noget for dig?

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk