weekendophold nordsjaelland

Weekendophold Nordsjælland

Tag på weekendophold i Nordsjællands rene luksus

Søger du et lækkert sted at tage på weekendophold, er Nordsjælland ikke noget dårligt bud. Er du til luksus og flot natur kombineret, er Nordsjælland helt klart stedet for dig. Som du kan se i vores guide nedenfor, er luksus nærmest indbegrebet af de Nordsjællandske hoteller, og det er noget man mærker, så snart man tjekker ind.

weekendophold nordsjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet weekendophold

Helsingør

Skal du på weekendophold i Nordsjælland, er Marienlyst Strandhotel et rigtig godt bud. Stedet er indbegrebet af luksus. Dette oplever du allerede, fra du sætter dine fødder på stedet første gang. Værelserne på Marienlyst Strandhotel er helt fantastiske, og det samme er omgivelserne. Dette gælder både bygningen, som hotellet har men også omgivelserne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle copenhagen

Kokkedal Slot Copenhagen

5 stjernet

Hørsholm

Kokkedal Slot Copenhagen er et virkelig luksuriøst slot med en enestående beliggenhed. Slottet ligger ved Strandvejen nord for Rungsted ved Kokkedal Golfklub. Slottets værelse er rigtig fine med flotte møbler i slotslig stil. Du har mulighed for at booke dig ind på forskellige typer værelser; blandt andet deluxe-dobbeltværelser, superior-dobbeltværelser og flotte suiter. Det perfekte romantiske weekendophold i Nordsjælland!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten

I Nordsjælland ligger det lækre Comwell Hotel, Borupgaard. Stedet ligger i Snekkersten, som ligger en lille smule syd for Helsingør. Ikke langt fra hotellet finder du derfor massere af byliv samt en lækker strand og en hyggelig havn. Der er derfor en masse mulighed for aktiviteter, hvis man ikke ønsker at være på det lækre hotel hele sit ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold sjaeland ved vandet

Helenekilde Badehotel

3,5 stjernet badehotel

Tisvildeleje

Ønsker du en rigtig badehotels-oplevelse, så er Helenekilde Badehotel et rigtig godt valg til weekendopholdet i Nordsjælland. Helenekilde er charmerende badehotel med flotte værelser og en uimodståelig beliggenhed lige ud til vandet. Værelserne er indrettet i flot badehotel-stil – blandt andet med fine mønstre på gardiner og sengetøj på nogle værelser. Tisvildeleje er et livligt sted om sommeren. De senere år er festivalen “Musik i Lejet” blevet meget populær”.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.211 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fredensborg store kro nordsjaelland

Fredensborg Store Kro

4 stjerner

Fredensborg

Ønsker du et weekendophold i Nordsjælland på en kro, så er Fredensborg Store Kro bestemt et godt valg. Kroen er nabo til det smukke Fredensborg Slot, der også har en fantastisk slotspark (jeg har været garder på slottet). Fredensborg Store Kro er en moderne kro med flotte og indbydende værelser. Kroen har også en restaurant, hvor der serveres gourmetretter og er et stort udvalg af vine. Et fantastisk valg, hvis du ønsker et ophold i eventyrlige omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.020 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg weekendophold nordsjaelland

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg

I den lille by Skodsborg nord for København, finder du Hotel Skodsborg. Hotel Skodsborg er et af de førende kurhoteller i Danmark, og derfor har de også mange faste gæster, som kommer når de skal have nogle af de bedste behandlinger i Danmark. Stedet er ekstremt luksuriøst, og allerede fra man ankommer til hotellet, vil man kunne mærke en helt særlig vibe, som ligger over stedet. Det er luksus, og man er kommet for at blive forkælet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

romantisk weekendophold sjaelland

Sauntehus Slotshotel

4 stjernet

Hornbæk

Ønsker du et weekendophold I Nordsjælland på et slot, så har du muligheden på Sauntehus Slotshotel. Slottet er flot indrettet i bedste slotstil med brede møbler og masser af farve. Sauntehus har desuden en restaurant, ligesom der også er indendørs pool og sauna. Der er cirka 3,5 km til Hornbæk Havn, hvor der er en rigtig fin badestrand. Sauntehus Slotshotel er det perfekte ophold til parret, der trænger til et romantisk break fra hverdagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gilleleje badehotel

Gilleleje Badehotel

3 stjerner

Gilleleje

Skal du på weekendophold i Nordsjælland i sommerhalvåret, er en af de mange muligheder at tage på badehotel. Her er Gilleleje Badehotel en glimrende mulighed. Badehotellet har en super beliggenhed lige ned til vandet, og der er rig mulighed for en tur i bølgerne. Gilleleje Badehotel er utrolig flot indrettet i en rigtig badehotel-stil med lyse farver og flotte træmøbler. Badehotellet har også en restaurant, hvor der laves retter inspireret af det danske og franske køkken.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordsjaelland

Seværdigheder

Oplev Nordsjællands seværdigheder under Jeres weekendophold

Nordsjælland er et område fyldt med spændende seværdigheder inden for både kultur, kunst og natur. Der er masser af spændende ting at opleve, uanset om I vælger et weekendophold i Nordøstsjælland eller Nordvestsjælland. Nedenfor kommer jeg med nogle forslag til, hvad I kan opleve på Jeres weekendophold, hvis I ønsker at se nogle af de ting, Nordsjælland har at byde på.

Seværdigheder i Nordøstsjælland

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Kronborg Slot, Helsingør
 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Dronningmølle
 • Karen Blixen Museet, Rungsted
 • Fredensborg Slot, Fredensborg
 • M/S Museet for Søfart, Helsingør
 • Nivaagaard Museum, Nivå
 • Bakken, Klampenborg
 • Frederiksborg Slot, Hillerød
 • Øresundsakvariet, Helsingør

Seværdigheder i Nordvestsjælland

 • Sommerland Sjælland, Nykøbing Sjælland
 • Sjællands Odde
 • Knud Rasmussens Hus, Hundested
 • Hempel Glasmuseum, Nykøbing Sjælland
 • Odsherred Kunstmuseum, Asnæs

Som du kan se, er der masser af spændende oplevelser i vente, uanset om du opholder dig i den østlige eller vestlige del af Nordsjælland. Der er naturligvis flere seværdigheder – her var nogle forslag til Jeres weekendophold.

natur i nordsjaelland

Natur

Oplev Nordsjællands Fantastiske natur

Hvis du er til skønne naturoplevelser, så er et weekendophold i Nordsjælland et fantastisk valg. Her er både frodige skove, gode badestrande, søer og fine kystlinjer. Blandt andet er der flere steder på Strandvejen mod Helsingør fine natursteder som for eksempel Charlottenlund Fort, Vedbæk Strand og ikke mindst Jægersborg Dyrehave. Her kan du få lidt inspiration til skønne naturomgivelser, I kan opleve under weekendopholdet i Nordsjælland.

 • Arresø, Helsinge
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Fredensborg Slotshave
 • Tisvilde Hegn, Tisvildeleje
 • Odsherred Geopark
 • Sjællands Odde
 • Hornbæk Strand, Hornbæk
 • Hornbæk Plantage

Der er rig mulighed for at komme helt tæt på den flotte natur med et weekendophold i Nordsjælland. Hotellerne her på siden ligger generelt i rigtig fine omgivelser, hvor der ikke er langt til de ovenstående områder. Særligt i sommerhalvåret er naturen frodig og blomstrende, ligesom det også vil være muligt at hoppe en tur i bølgen blå. Der er fantastiske muligheder for at få et weekendophold med liv, afslapning, romantik og glade dage.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne gøre vores til at gøre verden til et bedre sted. Derfor donerer vi 10 kroner for hver booking, der sker gennem vores links til hoteller. Vi gør nemlig brug af affilierede links/reklamelinks, hvilket betyder at vi får en lille kommission, hver gang der gennemføres et ophold købt gennem vores hjemmeside. Ønsker du at læse mere om vores donationer og se, hvad vi har støttet? Så kan du altid læse mere i vores hovedmenu under “velgørenhed”.

Find de bedste weekendophold i Nordsjælland

Skal du på weekendophold i Nordsjælland, er der rigtigt mange fine steder at vælge imellem. Vi har udvalgt nogle af de bedste i vores guide, så du nemt og hurtigt kan finde det helt rigtige weekendophold i Nordsjælland til dig og din rejsemakker. Vi ønsker at gøre det så nemt for jer som overhovedet muligt. Derfor har vi som nævnt tidligere listet en god sjat af de bedste op på denne liste. Udover det har vi skrevet alle de gode ting om stedet. På den måde kan du nemt og hurtigt overskue, om de overhovedet er noget for dig. Søger du for eksempel et hotel, som har spa, har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til netop dette hotel. Derudover har vi tilføjet billeder. Billeder siger mere end 1000 ord, og det gælder også, når du skal finde det perfekte weekendophold i Nordsjælland.

Oplev den fantastiske natur i Nordsjælland

Noget af det der får de faste gæster i Nordsjælland til at vende tilbage weekend efter weekend, er uden tvivl den smukke natur. Nok er hotellerne super lækre og flotte, men naturen i Nordsjælland er virkelig noget for sig. Det er naturen i det nordlige Sjælland, som virkelig sparker benene væk under folk. Naturen er med til at danne rammerne til et hyggeligt og afslappet ophold, som er noget af det vigtigste på et weekendophold.

Sådan viser naturen sig fra sin bedste side ved de hoteller, vi har udvalgt

Når vi har udvalgt de bedste steder i Nordsjælland, er der ingen tvivl om, at både kvalitet og service samt natur, har spillet en stor rolle. Når vi tænker naturen ind i de hotel-valg, vi har gjort, tænker vi selvfølgelig på placering af hotellet. De fleste af de hoteller vi har udvalgt, ligger lige ned til vandet. Det er med til at skabe en meget rolig stemning, når man er gæst på hotellet. Det ved vi helt positivt, er et kæmpe plus for andre danskere, og derfor er det dét formentlig også for dig.

Fordelene ved at bestille dit weekendophold i Nordsjælland igennem Opholdsguide.dk

Måske kan det være svært at se fordelene, udover at vi har gjort det nemt og overskueligt. Dog vil vi understrege, at der er mange flere. Vi går i dybden med hvert hotel, ligesom du også kan se billeder fra de forskellige steder. Vores ambition er at gøre det så let for dig at vælge det rette weekendophold i Nordsjælland. Det er desuden vores generelle mål, uanset om du læser vores guides om slotsophold, spaophold eller noget helt tredje.

Luksus i Nordsjælland

Hvis man spørger en person fra Danmark, hvad han eller hun tænker om Nordsjælland, vil der helt sikkert blive svaret luksus. De weekendophold vi har fundet i Nordsjælland, er ingen undtagelse. Oplev luksus helt tæt på allerede fra du bliver modtaget på dit udvalgte hotel. Værelserne er fantastiske og omgivelserne skuffer bestemt ikke. Hvis ikke det er luksuriøst at sidde i en infinitypool med udsigt over Øresund, så kan jeg ikke komme i tanke om, hvad der skulle være. Desuden er der mulighed for at glas champagne, hvis det skulle friste. Derudover er der selvfølgelig et væld af behandlinger, såfremt det hotel du har udvalgt tilbyder behandlinger. Behandlinger er ikke med i de viste priser, så de skal bookes gennem hotellet.

Har du behov for hjælp?

Har du behov for yderligere hjælp? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på den mail, som står nedenfor. Du skal være velkommen til at spørge ind til weekendophold i Nordsjælland, men også andre ophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland kan jeg hjælpe med. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig, og bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Se også vores guide med weekendophold på Fyn. Der er helt sikkert noget, som du/i vil kunne lide!

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk