Weekendophold Nordsjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Tag på weekendophold i Nordsjællands rene luksus

Søger du et lækkert sted at tage på weekendophold, er Nordsjælland ikke noget dårligt bud. Er du til luksus og flot natur kombineret, er Nordsjælland helt klart stedet for dig. Som du kan se i vores guide nedenfor, er luksus nærmest indbegrebet af de Nordsjællandske hoteller, og det er noget man mærker, så snart man tjekker ind.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Slot Copenhagen er et virkelig luksuriøst slot med en enestående beliggenhed. Slottet ligger ved Strandvejen nord for Rungsted ved Kokkedal Golfklub. Slottets værelse er rigtig fine med flotte møbler i slotslig stil. Du har mulighed for at booke dig ind på forskellige typer værelser; blandt andet deluxe-dobbeltværelser, superior-dobbeltværelser og flotte suiter. Det perfekte romantiske weekendophold i Nordsjælland!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

I Nordsjælland ligger det lækre Comwell Hotel, Borupgaard. Stedet ligger i Snekkersten, som ligger en lille smule syd for Helsingør. Ikke langt fra hotellet finder du derfor massere af byliv samt en lækker strand og en hyggelig havn. Der er derfor en masse mulighed for aktiviteter, hvis man ikke ønsker at være på det lækre hotel hele sit ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 938 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rungstedgaard

Rungsted, Nordsjælland

På Rungstedgaard er der ikke langt til en masse forskellige aktiviteter. Blandt andet i Rungsted og København, som er omkring 30 minutters kørsel væk. Rungstedgaard forkæler dig, når du er på hotellet, og er en gateway til en masse oplevelser. Hotellet har en smuk udsigt over vandet, og er meget moderne indrettet. Desuden har hotellet wellness faciliteter som eksempelvis pedicure og fitnessrum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.296 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Ønsker du en rigtig badehotels-oplevelse, så er Helenekilde Badehotel et rigtig godt valg til weekendopholdet i Nordsjælland. Helenekilde er charmerende badehotel med flotte værelser og en uimodståelig beliggenhed lige ud til vandet. Værelserne er indrettet i flot badehotel-stil – blandt andet med fine mønstre på gardiner og sengetøj på nogle værelser. Tisvildeleje er et livligt sted om sommeren. De senere år er festivalen “Musik i Lejet” blevet meget populær”.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Ønsker du et weekendophold i Nordsjælland på en kro, så er Fredensborg Store Kro bestemt et godt valg. Kroen er nabo til det smukke Fredensborg Slot, der også har en fantastisk slotspark (jeg har været garder på slottet). Fredensborg Store Kro er en moderne kro med flotte og indbydende værelser. Kroen har også en restaurant, hvor der serveres gourmetretter og er et stort udvalg af vine. Et fantastisk valg, hvis du ønsker et ophold i eventyrlige omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sauntehus Slotshotel

Helsingør, Nordsjælland

Ønsker du et weekendophold I Nordsjælland på et slot, så har du muligheden på Sauntehus Slotshotel. Slottet er flot indrettet i bedste slotstil med brede møbler og masser af farve. Sauntehus har desuden en restaurant, ligesom der også er indendørs pool og sauna. Der er cirka 3,5 km til Hornbæk Havn, hvor der er en rigtig fin badestrand. Sauntehus Slotshotel er det perfekte ophold til parret, der trænger til et romantisk break fra hverdagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Skal du på weekendophold i Nordsjælland i sommerhalvåret, er en af de mange muligheder at tage på badehotel. Her er Gilleleje Badehotel en glimrende mulighed. Badehotellet har en super beliggenhed lige ned til vandet, og der er rig mulighed for en tur i bølgerne. Gilleleje Badehotel er utrolig flot indrettet i en rigtig badehotel-stil med lyse farver og flotte træmøbler. Badehotellet har også en restaurant, hvor der laves retter inspireret af det danske og franske køkken.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste weekendophold i Nordsjælland

Skal du på weekendophold i Nordsjælland, er der rigtigt mange fine steder at vælge imellem. Vi har udvalgt nogle af de bedste i vores guide, så du nemt og hurtigt kan finde det helt rigtige weekendophold i Nordsjælland til dig og din rejsemakker. Vi ønsker at gøre det så nemt for jer som overhovedet muligt. Derfor har vi som nævnt tidligere listet en god sjat af de bedste op på denne liste. Udover det har vi skrevet alle de gode ting om stedet. På den måde kan du nemt og hurtigt overskue, om de overhovedet er noget for dig. Søger du for eksempel et hotel, som har spa, har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til netop dette hotel. Derudover har vi tilføjet billeder. Billeder siger mere end 1000 ord, og det gælder også, når du skal finde det perfekte weekendophold i Nordsjælland.

Oplev den fantastiske natur i Nordsjælland

Noget af det der får de faste gæster i Nordsjælland til at vende tilbage weekend efter weekend, er uden tvivl den smukke natur. Nok er hotellerne super lækre og flotte, men naturen i Nordsjælland er virkelig noget for sig. Det er naturen i det nordlige Sjælland, som virkelig sparker benene væk under folk. Naturen er med til at danne rammerne til et hyggeligt og afslappet ophold, som er noget af det vigtigste på et weekendophold.

Sådan viser naturen sig fra sin bedste side ved de hoteller, vi har udvalgt

Når vi har udvalgt de bedste steder i Nordsjælland, er der ingen tvivl om, at både kvalitet og service samt natur, har spillet en stor rolle. Når vi tænker naturen ind i de hotel-valg, vi har gjort, tænker vi selvfølgelig på placering af hotellet. De fleste af de hoteller vi har udvalgt, ligger lige ned til vandet. Det er med til at skabe en meget rolig stemning, når man er gæst på hotellet. Det ved vi helt positivt, er et kæmpe plus for andre danskere, og derfor er det dét formentlig også for dig.

Fordelene ved at bestille dit weekendophold i Nordsjælland igennem Opholdsguide.dk

Måske kan det være svært at se fordelene, udover at vi har gjort det nemt og overskueligt. Dog vil vi understrege, at der er mange flere. Vi går i dybden med hvert hotel, ligesom du også kan se billeder fra de forskellige steder. Vores ambition er at gøre det så let for dig at vælge det rette weekendophold i Nordsjælland. Det er desuden vores generelle mål, uanset om du læser vores guides om slotsophold, spaophold eller noget helt tredje.

Luksus i Nordsjælland

Hvis man spørger en person fra Danmark, hvad han eller hun tænker om Nordsjælland, vil der helt sikkert blive svaret luksus. De weekendophold vi har fundet i Nordsjælland, er ingen undtagelse. Oplev luksus helt tæt på allerede fra du bliver modtaget på dit udvalgte hotel. Værelserne er fantastiske og omgivelserne skuffer bestemt ikke. Hvis ikke det er luksuriøst at sidde i en infinitypool med udsigt over Øresund, så kan jeg ikke komme i tanke om, hvad der skulle være. Desuden er der mulighed for at glas champagne, hvis det skulle friste. Derudover er der selvfølgelig et væld af behandlinger, såfremt det hotel du har udvalgt tilbyder behandlinger. Behandlinger er ikke med i de viste priser, så de skal bookes gennem hotellet.

Har du behov for hjælp?

Har du behov for yderligere hjælp? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på den mail, som står nedenfor. Du skal være velkommen til at spørge ind til weekendophold i Nordsjælland, men også andre ophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland kan jeg hjælpe med. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig, og bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Se også vores guide med weekendophold på Fyn. Der er helt sikkert noget, som du/i vil kunne lide!

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk