Weekendophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

De bedste weekendophold i Nordjylland

Nordjylland har nogle fantastiske steder at tage på weekendophold. Her på siden har vi samlet vores 6 bedste bud på steder at tage på weekendophold i Nordjylland. Du kan læse mere om hvert enkelt hotel, hvad der er inkluderet i opholdet, ligesom du kan sammenligne priser. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit næste ophold i her på siden!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Blokhus er en fantastisk lille ferieby.Både i den hyggelige by, og på det lækre strandhotel, er der en dejlig atmosfære, og der bliver lagt vægt på afslapning og ro. Strandhotellet er indrettet klassisk, men tilbyder moderne komfort. Der er ikke langt fra hverken kultur eller natur. Nyd deres wellnessrum, fitnessrum eller tag en tur på den lækre badestrand, som ligger lige ved hotellet. Værelserne har alle TV og tidligere gæster har været meget tilfredse med sengene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er Skagens luksus hotel nummer 1. På hotellet er der både spa og wellness samt mulighed for diverse behandlinger. Hotellet er generelt meget hyggeligt indrettet – som et rigtig dansk badehotel. Der er hverken langt ned til stranden eller en tur til den livlige sommerby. Der er utroligt meget at se i Skagen, så det bliver intet problem at få weekenden til at gå. På Ruths Hotel bliver der iøvrigt lagt stor vægt på kvaliteten af maden i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

Aalbæk Gl. Kro er egentlig en kro og et badehotel kombineret. Det er en rigtig fin kombination, hvis man vil afsted til Nordjylland i en weekend og have muligheden for at slappe af på stranden og nyde noget god mad om aftenen. På Aalbæk Gl. Kro bliver der lagt vægt på dnask mad af sæsonens råvare. Hotellet er moderne indrettet, men har respekt for historien. Det betyder, at restauranten har flotte duge og klassisk tapet, mens værelserne er moderne og komfortable.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 805 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et klassisk dansk badehotel. Her er der fokus på tradition, stilhed og afslapning. Det er et hotel, som er klassisk indrettet, hvorfor det ikke er alle værelser, som har eget toilet og bad, ej heller hverken TV eller radio. Det er i sandhed som at komme et helt andet sted hen, hvor det kun handler om at nyde tilværelsen og lade tiden gå i stå. Der er omkring 500 meter til Sønderstrand, 600 meter til Skagen centrum, og Hotellets nabo er Skagen musset.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel ligger helt fantastisk. Det ligger nemlig lige ned til Limfjorden. Udsigten får mange rigeligt med tid til at nyde. Enten når man opholder sig i deres wellnessområde med pool og spa, eller når man sidder i deres fantastiske restaurant. Tambohus Kro og Hotel går meget op i, at maden skal være i orden. De kan både servere et rigtig godt kromåltid, men også gourmetretter har kroen styr på. Maden bliver lavet fra bunden med friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

I den smukke slotsbygning fra 1100-tallet ligger Dronninglund Slot. Det bliver næppe mere idyllisk, og når I ser jeres værelse og de smukke omgivelser, er i helt sikkert enige. Værelserne er meget romantisk indrettet, og tidligere gæster har været meget tilfredse med sengene. Rundt om hotellet ligger en fantastisk slotspark, som er meget velholdt og den grad et kig værd. På slottets hotel finder du naturligvis noget af de bedste mad i Nordjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Store Restrup Slotshotel

Nibe, Nordjylland

Store Restrup Slotshotel ligger i denne smukke herregård fra 1700-tallet. Slotshotellet er i den grad indrettet med respekt for tradition og historie. Derfor skal I ikke forvente den mest moderne indretning, hvis I vælger at tage et weekendophold her. Hotellet er indrettet meget smukt med historiske møbler. I restauraten bliver serveret klassiske A la’carte retter, og tidligere gæster har været godt tilfredse med maden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et moderne resort, der har nogle helt fantastiske golfbaner og wellness faciliteter. Hotellet er moderne, og værelserne er helt fantastiske med en smuk udsigt ud over de flotte golfbaner og Sjørup Sø. Et weekendophold i Nordjylland på resortet er både velegnet til golfelskeren, men kan også fungere fint som et romantisk ophold med kæresten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel er et hotel i Nordjylland, som ligger meget vægt på ro og velvære. Hjorths Badehotel er et meget populært badehotel, som er moderne indrettet. Netop på grund af alt den ro og den fantastiske natur omkring stedet, egner hotellet sig ekstremt godt til et kæresteophold. På badehotellet finder du også en rigtig lækker restaurant, som går meget op i at retterne består af friske, lokale og sæsonens råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

I den Nordjyske by Sæby godt 55km fra Skagen, ligger det luksuriøse Hotel Viking. Hotel Viking ligger ikke langt fra havet, og det er da også muligt at nyde udsigten til Kattegat fra hotellets udendørs spaområde samt fra nogle af værelser. Sæby er en utrolig hyggelig by med et livligt havnemiljø og en lang flot strandpromenade, der skal opleves under weekendopholdet i det nordjyske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

Hotel Amerika er et anerkendt og velbesøgt 4-stjernet hotel i Hobro. Hotellet ligger smukt placeret i Østerskoven ned til den flotte Mariager Fjord. Vælger I et weekendophold i Nordjylland på Hotel Amerika, kan I se frem til et ophold fyldt med god mad og smukke, rolige omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nordjylland har meget at byde på

Hvorfor tage på weekendophold i Nordjylland? Jo, det er der en klar grund til. Nordjylland har nemlig så meget at byde på. Det helt særlige ved Nordjylland er den smukke og til tider barske natur. Både omkring Klitmøller og Skagen men der er i den grad også noget smuk natur, når man kommer lidt ind i landet - for eksempel omkring Limfjorden. Ud over det så byder Nordjylland også på gode muligheder for shopping i Aalborg. Naturligvis kan man heller ikke komme uden om det smukke Skagen, som vi i den grad anbefaler at besøge under weekendopholdet i Nordjylland.

Nordjylland har en lang række rigtig fine hoteller og kroer, hvor I får mulighed for at nyde et fremragende weekendophold. Her på siden har vi samlet 6 fantastiske steder, hvor I har mulighed for at nyde et helt fantastisk weekendophold.

Weekendophold i Nordjylland - træk stikket ud

Findes der noget bedre end at trække stikket ud og nyde en weekend med en person, du holder af? Nej vel? Når du er tilstede i den flotte natur i Nordjylland, giver det helt sig selv at glemme hverdagen. Her er mange ting at blive grebet af. Det er noget af det, som Nordjylland kan. Få en til at glemme hverdagen og de daglige pligter. Hotellerne sørger for at servere noget fantastisk mad, der tilfredsstiller både ganen og øjnene.

Weekendophold i Nordjylland med spa & wellness

Rigtig mange af de weekendophold i Nordjylland, som vi har her på siden, kan byde på nogle helt fantastiske spa og wellness faciliteter. Der er Hotel Thinggaard, der ligger tæt på Sydthy Kurbad, så er der Hotel Viking, der har et spaområdet på over 2700 kvadratmeter. Glem heller ikke Himmerland Golf & Spa Resort, der kan byde på det moderne spacenter Nordic Spa.

Skulle I have lyst til at kombinere opholdet med behandlinger, er der bestemt også mulighed for dette. Det er ikke i de forskellige weekendophold i Nordjylland her på siden, men det kan tilkøbes. Vi anbefaler altid at bestille behandlingerne i god tid, så der ikke er optaget, når I skal på weekendophold.

Lad romantikken blomstre

Trænger I til at komme væk fra hverdagens omgivelser og til at lade romantikken blomstre? Så findes der næsten ikke et bedre sted at gøre dette end i Nordjylland. Her er nemlig rigtig mange fine og romantiske hoteller. Den smukke natur inviterer til lange gåture og oplevelser i naturen.

Under et ophold på Rold Storkro, kan I for eksempel gå en tur i Rold Skov. Vælger I Hotel Thinggaard, er det oplagt at tage til Nationalparken i Thy. Nordjylland byder på så mange fantastiske naturoplevelser. Når I kommer hjem på hotellet, venter der en god middag, inden I kan trække Jer tilbage på et fint hotelværelse.

Opholdsguide.dk - Find dit næste weekendophold i Nordjylland

Her hos Opholdsguide.dk er vores vision at få udbredt nogle af de fantastiske steder, som vi har i Norden. Vi elsker selv at holde ferie her, og det vil vi gerne have flere til. Vi har nemlig nogle helt forrygende og smukke steder som for eksempel Nordjylland. Her er flot natur og masser af dejlige hoteller.

Her på siden har vi samlet nogle af de bedste weekendophold i Nordjylland, og vi har beskrevet hver og et. Når du finder et ophold, som du gerne vil booke, kan du gå direkte videre til forhandleren. Vi håber, at du kan finde inspiration i vores guide. Til sidst vil vi gerne ønske Jer et forrygende weekendophold i det nordjyske.

Trænger du til at svinge hofterne? Det er faktisk også muligt at finde en stor guide med weekendophold i Jylland. Her får du alle de gode hoteller samt en liste med udvalgte seværdigheder og aktiviteter.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk