Weekendophold Vesterhavet

Denne side indeholder reklamelinks

Tag en weekend ved Vestkysten og kom hjem veludhvilet

For mange danskere der hvert år besøger Vesterhavet, er det sted hvor de kan slappe 100% af. Stedet byder på nogle fantastiske hoteller og ikke mindst smukke omgivelser. Det er en kombination af førnævnte og fantastisk dansk mad med friske råvare, som gør Vestkysten så populær. Find det rigtige hotel til weekendophold ved Vestkysten nedenfor.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Jylland

Hjerting Badehotel er et meget populært hotel blandt folk, som ønsker et weekendophold ved Vesterhavet. Stedet ligger nemlig lige ud til en lækker badestrand, man skal faktisk dårligt gå 10 meter fra hotellet, før man står på stranden. Tidligere gæster på hotellet har været meget tilfredse med den service, de har fået. Morgenmaden har også levet op til forventningerne. Værelserne er desuden indrettet hyggeligt – I rigtig badehotel stil.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Henne Mølle Å Badehotel

Henne, Vestjylland

Henne Mølle Å Badehotel er et skønt badehotel. Som de selv siger det på deres hjemmeside: “Nok Danmarks dejligste badehotel”. Det er fint med selvtillid, hvis man kan leve op til det, og det kan Henne Mølle Å i den grad. Det mest fantastiske ved Henne Mølle Å Badehotel er helt sikkert de omgivelser, som hotellet ligger i. Hotellet ligger nærmest på stranden, og man oplever virkelig den skønne natur, som Vesterhavet har at byde på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus er et 4-stjernet luksus hotel, som er indrettet som et klassisk badehotel. Hotellet byder på en helt fantastisk stemning. Hotellet ligger i et sommerhus område, hvor der ikke er mange meter til en fantastisk sandstrand. Hotellet er desuden kæledyrs venligt og ligger kun 30 kilometer fra skønne Aalborg centrum. Her er der mulighed for lidt shopping, hvis i mod forventning skulle have fået nok af den smukke natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Ved en lækker sandstrand i Ulfborg, ligger det skønne Vedersø Klit Badehotel. Her finder du et badehotel, som kan det meste. Samtlige værelser har eget toilet og bad. Derudover har hotellet en lækker restaurant og en terrasse, man kan slappe af på. Det omkringliggende område er perfekt til eventyrer. Tag på vandretur eller cykeltur rundt om i området og bliv positivt overrask. Tidligere gæster har desuden været tilfredse med rengøringen på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nymindegab Kro

Nørre Nebel, Sydvestjylland

Nymindegab Kro er en dejlig kro ved Vestkysten. Her er der mulighed for at lave en masse aktiviteter, som eksempelvis en tur på golfbanen eller en vandretur langs Vesterhavet. Når i er færdige og har nydt dagen, kan I jo passende sætte jer til rette i restauranten på Nymindegab Kro. Her bliver der lagt vægt på gourmet af høj klasse, og kroen har deres egen vinkælder fyldt med spændende vine. Nymindegab Kro kan tilbyde et romantisk weekendophold ved Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.300 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et skønt hotel i Hurup Thy, hvor der bliver lagt vægt på skøn mad og moderne indretning af både hotel og værelser. Det gode ved Hurup Thy er, at der er massere ting at tage sig til. Tag eksempelvis ud i den skønne natur, eller tag i Sydthy Kurbad og bliv forkælet. Her er en stor spaafdeling og mulighed for at få behandlinger. Restauranten serverer rigtig god mad, som tidligere gæster har været meget tilfredse med.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvide Sande Hotel

Hurup Thy, Midtjylland

Hotel Hvidesande er en god base til et weekendophold ved Vesterhavet. Her er der nogle fine værelser, der har både bad, toilet og TV. Der serveres ligeledes mad, og morgenmaden spises hos en lokal bager ikke langt fra hotellet. Tidligere gæster har været meget tilfredse med morgenmaden. Er i til barsk natur og forventer at bruge meget tid udenfor, er dette et ganske glimrende hotel. Prøv eksempelvis de mange forskellige vandsport, vandretur, cykelture eller fiskeri.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vesterhavet renser sjælen

Et weekendophold ved Vesterhavet handler for mange om at finde sig selv og slappe af. Vesterhavet byder på en fantastisk stemning og atmosfære, og den vilde og barske natur kan virkelig gøre noget godt for sjælen. Derfor er der også mange danskere, som hvert år vælger at tage en weekend ved Vesterhavet. Man kan besøge Vesterhavet uanset årstid, men langt de fleste danskere vælger at tage afsted om sommeren. Det er fint, da man kan bade i havet, og Vesterhavet har et utal af smukke sandstrande, som man kan benytte sig af.

Hvilke aktiviteter kan man lave ved Vestkysten?

Der er nok ingen tvivl om at rigtig mange besøger Vestkysten udelukkende for at opleve den barske natur og de smukke strande. Det er ligesom det helt store omdrejningspunkt ved Vesterhavet. Derfor er det da også det, vi anbefaler Jer, at I oplever. Derudover er der en række andre ting som eksempelvis fyrtårne og museer, som kan være interessante for nogle. Specielt børn og unge plejer at være glade for at besøge de forskellige fyrtårne på strækningen. Faktisk har vi også lige over denne tekst skrevet en detaljeret guide med forskellige seværdigheder og lidt om omgivelserne ved Vestkysten. Den burde I helt sikkert tjekke ud, hvis I ikke ved, hvad I skal se derovre.

Gode hoteller på strækningen

Vesterhavet er ikke kun kendt for deres fantastiske natur. De er også kendt for deres mange hyggelige badehoteller. Der er en helt fantastisk stemning ved Vestkysten, og meget af stemningen kan badehotellerne og de øvrige hoteller godt være stolte af. Her bliver traditioner og historie nemlig holdt vedlige. Ønsker man derfor at opleve et klassisk badehotel, så er Vesterhavet ikke et dårligt sted at gøre dette. Det passer faktisk perfekt til et weekendophold Ved Vesterhavet.

Hotellerne serverer ganske fantastisk mad

Faktisk er det ikke bare omgivelserne og stemningen samt indretningen på hotellerne, som er fantastisk. Maden der bliver serveret, er også af meget høj klasse. Se Der bliver lagt vægt på friske råvare i de franske og primært danske retter, som bliver serveret. Det kan godt være at indretningen og hotellet bliver holdt på efter tradition, det samme gør maden, dog med et twist. Der bliver hele tiden eksperimenteret for at finde den bedste mad, og det afhænger naturligvis også om den nuværende trend indenfor madlavning.

Der er ingen tvivl om at hotellerne ved Vesterhavet servere lækker mad, men måske er omgivelserne ikke så meget jer? Under alle omstændigheder kan et weekendophold i Odense anbefales, hvis man ønsker shopping og fantastisk mad.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk