Weekendophold Odense

Denne side indeholder reklamelinks

Tag en weekend i spændende Odense

Odense er en by som kan lidt af hvert. Her er der både en masse attraktioner, men der er også et ekstremt hyggeligt miljø og byliv. Der er altid gang i den i Odense, og man kan nemt designe sit ophold, så det bliver præcist, som man ønsker. Odense er nemlig en meget alsidig by, hvor der er ro til dem, som ønsker dette. Er man mere til et pulserende byliv, kan Odense i den grad også byde på dette i form af lækre barer og fede diskoteker.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

First Hotel Grand

Odense C, Fyn

First Hotel Grand er et af de ældre hoteller i Odense. Det stammer nemlig fra helt tilbage til 1897, og de har valgt at holde fast i den klassiske atmosfære på hotellet. Selvom værelserne er flot nyrenoveret, så er der stadig et glimt af tradition og historie. Hotellet er oplagt til romantiske weekender i Odense. Desuden tilbyder hotellet lækker morgenmad, som tidligere gæster har været ekstremt tilfredse med. Hotellet kan også tilbyde smørebrød til frokost.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Frederik VI's Hotel

Odense NV, Fyn

Lidt udenfor Odense Centrum finder man Frederik VI’s Hotel. Fordelen ved at vælge Frederik VI’s Hotel er, at det ligger i naturskønne omgivelser. Det vil altså sige, at der er rig mulighed for vandreture samt cykling. Desuden kan man også spille golf tæt på hotellet. I over 190 år har der været hotel i disse bygninger. Tag eksempelvis en tur i baren efter en hyggelig middag i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 834 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Plaza Odense

Odense C, Fyn

Milling Hotel Plaza er et skønt sted i centrum af Odense. Her har man et rigtig godt udgangspunkt for at opleve byen. Er man til et af de lidt mere luksuriøse hoteller, er det helt klart et godt bud på dette. Værelserne er store og det samme er badeværelserne. Derudover har hotellet udsigt til Kongens have og Odense Slot, som jo kunne være en af de første oplevelser I får på jeres tur. Morgenmad er blevet anmeldt super godt af tidligere gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 899 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Odeon

Odense C, Fyn

Hotel Odeon er et meget moderne hotel, hvor der bliver lagt vægt på alle detaljer. Her er der virkelig tale om et luksuriøst 4-stjernet hotel. Med en placering tæt på de fleste attraktioner og shoppingmuligheder, bor man altså rigtig centralt og dejligt på Hotel Odeon. Værelserne er store og moderne indrettet, og det samme er restauranten og de øvrige fællesområder. I Restauranten kan du opleve kulinariske oplevelser fra hele verden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.013 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Odense

Odense C, Fyn

Hotel Odense er et hyggeligt hotel, som ligger i gå afstand til det populære shoppingcenter, Rosengårdcenteret. Her er der et hav af forskellige butikker og restauranter. Derudover er der ikke langt til smukke grønne områder samt Egeskov Slot. Morgenbuffeten på hoteller er ekstremt lækker, og om aftenen kan du nyde retter som er baseret på friske Fynske råvare. Man kan desuden også få en lang række andre A la carte retter med udgangspunkt i sæsonens råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 953 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Milling Hotel Mini 19

Odense C, Fyn

Hotel Mini 19 er et meget unikt og fedt lille hotel i Odense. Stedet er ubemandet, hvilket også er grunden til, at man kan holde prisen så langt nede. På trods af de kun 2 stjerner, er hotellet faktisk mega fedt indrettet, og det er nogle hyggelige værelser man får på stedet. Fortvivl ej, der er hjælp at hente i tilfælde af spørgsmål. Her skal du kontakte personalet på Hotel Ansgar, som ikke ligger andet end en enkelt gade væk fra Hotel Mini 19.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 462 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Odense skal bare opleves

I og med Odense er nemt at tilgå for de fleste, og samtidig er en helt fantastisk by, er der ikke nogen undskyldninger for ikke at opleve byen. Odense har ekstremt mange ting at byde på, og alle disse ting kan du læse meget mere om lige over denne tekst. For dog at nævne nogle af dem, så er der mange attraktioner som eksempelvis H.C Andersens hjem. Der er også mange aktiviteter for dem, som har lidt mere fart bagi. Man kan nemlig komme ud og lave en masse sjove ting i og omkring byen. Prøv eksempelvis en af de mange cykelruter eller lej en kano.

Sådan finder du det billigste ophold i Odense henover weekenden

Der er ingen tvivl om at priserne ofte stiger i weekenden. Der er dog måder, man kan gøre prisstigningen så lille som overhovedet muligt. For at få et så billigt weekendophold i Odense som overhovedet muligt, så anbefaler vi altid, at man holder øje med datoerne lidt i forvejen for jeres weekend-get-away til Odense. Som sagt er det ingen hemmelighed at priserne svinger meget på ophold i hele verden, og derfor kan det være fordelagtigt at fange priserne på et tidspunkt, hvor de er på sit laveste. Oftest vil det være minimum et par uger foruden for jeres ophold.

Vi går ind for sikker nethandel

Hos Opholdsguide.dk går vi altid ind for sikker nethandel. Derfor samarbejder vi kun med de bedste af de bedste på markedet. Når vi sender dig videre til vores samarbejdspartner, ved vi, at de har helt styr på det. Du får altså altid, hvad du betaler for. Det kan dog være en god idé for dig, at du lige danner dig et overblik over, hvad der rent faktisk er inkluderet i opholdet. Typisk er der inkluderet morgenmad, men er der inkluderet andre ting? Det kan være en god idé lige at have disse ting på plads, inden I beslutter jer for, hvor I skal på weekendophold i Odense henne. Der er jo en del fine steder, så måske er det dét, som afgør jeres beslutning.

Har du/I spørgsmål til dit weekendophold i Odense?

Hvis I har spørgsmål til et givent hotel eller bare gerne vil vide mere om et weekendophold i Odense, skal I naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler altid, at man kontakter os via vores kontaktformular. Denne finder du denne på vores side der hedder ”kontakt”. Vi glæder os til at høre fra dig, og hvis ikke – Så håber vi, at I får en rigtig dejlig tur til Odense.

Er I på jagt efter noget helt andet? Vi anbefaler altid Bornholm, som altid er god for et meget afslappende weekendophold i naturskønne omgivelser.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk