Weekendophold Bornholm

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et weekendophold på Bornholm og oplev solskinsøen

Det er ikke uden årsag, at Bornholm er et så populært feriemål, som det er. Øen byder på enestående natur, spændende attraktioner og ikke mindst mange fine hoteller. Her på siden kan du få inspiration til dit weekendophold på Bornholm – både i forhold til hoteller og seværdigheder.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Abildgaard

Allinge, Bornholm

Hotel Abildgaard er et lækkert hotel i Allinge på Bornholm, der både er velegnet til familier og par. Hotellet kan både byde på mange forskellige faciliteter. Der er både en lækker udendørs pool, restaurant, bar/lounge, terrasse og en fin have. Ønsker I at spise på hotellet, tilbydes der en buffet, der skifter tema hver dag i løbet af ugen. Fra Hotel Abildgaard er ikke langt til en af øens helt store attraktioner i Hammershus Slotsruin.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 745 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Sandvig Havn

Sandvig, Bornholm

Med en flot havudsigt og en beliggenhed ved Sandvig Havn ligger det hyggelige og charmerende badehotel, Hotel Sandvig Havn. Ønsker du et weekendophold på Bornholm ved vandet, så er Hotel Sandvig Havn et oplagt valg. Ikke langt fra hotellet er nemlig en fin badestrand. På hotellet kan der både bookes værelser med og uden havudsigt. Hotel Sandvig Havn er idéelt til et romantisk weekendophold på Bornholm.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Klippen

Gudhjem, Bornholm

Hotel Klippen er et utrolig charmerende hotel i Gudhjem, der har en uimodståelig udsigt over byen og vandet. Den flotte udsigt kan blandt andet nydes fra nogle værelserne eller fra hotellets store fine terrasse. Hotel Klippen har i skrivende stund 23 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Hotellet har også en café, hvor der serveres bornholmske specialiteter. Et weekendophold på Bornholm er oplagt til parret, der ønsker en afslappende weekend i smukke Gudhjem.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.065 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sandkaas Badehotel

Allinge, Bornholm

Ønsker du et luksus weekendophold på Bornholm, så er Sandkaas Badehotel et fantastisk valg. Hotellet er et autentisk, charmerende og klassisk dansk badehotel med en forrygende beliggenhed i Allinge tæt på vandet. Hotellets værelser er rigtig flotte, og der kan bookes værelser med en flot havudsigt. Hotellet har også en fantastisk terrasse med en flot udsigt til vandet. Et perfekt sted til det romantiske weekendophold på Bornholm.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Friheden

Sandkås, Bornholm

Hotel Friheden er et lækkert hotel nær Allinge på Bornholm. Hotellet har nogle rigtig fine faciliteter, der blandt andet byder på flotte værelser, indendørs pool, sauna og restaurant. Hotellet har en forrygende beliggenhed et stenkast fra vandet. Hotellet er oplagt til et romantisk weekendophold på Bornholm. Ønsker I den ultimative selvforkælelse, kan der også bookes behandlinger. Dette skal gøres gennem hotellet og gerne i god tid.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Jantzens Hotel

Gudhjem, Bornholm

I midten af Gudhjem finder i et meget unikt men dejligt hotel. Det 3-stjernede hotel Jantzens Hotel er vilde med planter, og har siden 1872 givet liv til byen og de turister, som har besøgt hotellet. Hotellet har front mod havet, hvilket er meget dejligt specielt om sommeren. Derudover er havet fyldt med små hyggelige steder, som er oplagte til en kop kaffe. Et yderst charmerende hotel der viser Bornholm fra sin bedste side.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Allinge

Allinge, Bornholm

Hotel Allinge er et hyggeligt hotel på det nordlige Bornholm. I et gammelt bindingsværkshus fra 1600-tallet ligger nu et lækkert hotel. Hotellet går ekstremt meget op i personlig betjening og god service. Derudover bliver der lagt vægt på daglig rengøring. Hotel Allinge har desuden morgenmad og all-inklusive restaurant, som du kan bestille ved ankomst. Tidligere gæster har været meget tilfredse med både beliggenheden og ikke mindst morgenmaden på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 925 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bornholm er det perfekte til rense sindet

Bornholm er et skønt at besøge. Specielt om sommeren vender rigtigt mange danskere tilbage til solskinsøen for at få renset sindet, inden de atter skal tilbage på arbejde. Det er en kombination af den smukke natur og den dejlige ferie stemning, som Bornholm byder på. Selvom flest besøger øen om sommeren, kan der være helt fantastisk om vinteren, når den barske natur virkelig får lov til at vise sig. Desuden kan det være en fordel at tage af sted om vinteren, da priserne på hoteller på Bornholm typisk er meget lavere. Så kan man faktisk finde et billigt weekendophold på Bornholm. Hvis I ønsker at tage af sted om sommeren, så læs med nedenfor, og find ud af hvordan man finder det billigste weekendophold på Bornholm, som overhovedet muligt.

Sådan finder man de billigste hoteller på Bornholm

Der er ingen tvivl om, at prisen på hotellerne afhænger meget af årstiden. Der er stadig flest mennesker, som besøger Bornholm om sommeren, og det giver god mening. Stedet er nemlig helt fantastisk om sommeren, og er også kendt som solskinsøen.

Når det så er sagt, så er det stadig muligt at finde et nogle billige hotelophold på Bornholm, hvis man blot ser efter de gode datoer. Når du trykker dig videre via den grønne knap, vil du komme direkte over til vores samarbejdspartnere, som er dem, der sørger for din booking. Her kan du vælge forskellige priser, for at se om prisen ændrer sig. Herefter kan du vælge de billige datoer ud, og eventuelt tage af sted på datoer, hvis du har muligheden for det.

Har du spørgsmål til din bornholmske weekend?

Såfremt du har spørgsmål til dit ophold på Bornholm, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på min personlige e-mail eller via vores kontaktformular under vores side ”kontakt”. Vi forsøger altid at besvare henvendelser så hurtigt så muligt, og vi glæder os meget til at høre fra dig.

Trænger du til at komme væk fra hverdagen, men var Bornholm ikke helt langt nok? Flensborg har nogle fantastiske weekendophold på grund af de mange luksuriøse hoteller og deres hyggelige by.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk