Weekendophold Flensborg

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev hyggelige Flensborg med et weekendophold

Flensborg er en utrolig hyggelig og smuk by, der er meget velegnet til et weekendophold både med kæresten, familien eller en god ven/veninde. Her på siden kan du finde inspiration til weekendopholdet i Flensborg i form af forslag til hoteller og seværdigheder.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Ønsker du et luksuriøst weekendophold i Flensborg, så er Alter Meierhof et forrygende valg. Hotellet ligger lidt uden for byen med en fantastisk beliggenhed lige ned til Flensborg Fjord. Hotellet har en forrygende spaafdeling med pool inden- og udendørs, sauna, spa og meget mere. Derudover kan Alter Meierhof også byde på en ekstraordinær gourmetoplevelse. Stedet har nemlig 3 forskellige restauranter med hver sin stil.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hafen Flensborg

Flensborg, Nordtyskland

Hotel Hafen Flensborg er et populært hotel med en lækker beliggenhed ved havnen i Flensborg. Hotellet har nogle rigtig flotte værelser, der er flot indrettet. Hotellet har en finsk sauna, og du har også mulighed for at tilkøbe massage på hotellet. Stedet har også sin egen restaurant, ligesom der er en flot bar/lounge. Hotel Hafen Flensborg er et perfekt valg, hvis du ønsker et weekendophold i Flensborg centrum på et lækkert hotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 935 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ramada By Wyndham Flensburg

Flensborg, Nordtyskland

Ramada by Wyndham Flensburg er et flot hotel, der ligger ved havnen i Flensborg. Hotellet er et flot og moderne hotel med nogle rigtig fine værelser. Der tilbydes på hotellet flere forskellige værelsestyper. Du kan blandt andet booke en suite, hvis det skal være ekstra lækkert. Hotellet har også en restaurant samt en bar/lounge. Et godt valg til et weekendophold i Flensborg for både par og familier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 748 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotel Glücksburg

Glücksburg, nær Flensborg

Strandhotel Glücksburg er et lækkert placering lige ned til Flensborg Fjord. Hotellet ligger blot et kvarters kørsel fra Flensborg centrum, og der er derfor rig mulighed for en udflugt til byen. Hotellet er utrolig smukt indrettet i en flot stil med fine mønstre og i lyse farver. Hotellet har i skrivende stund 3 forskellige restauranter, hvor den ene ligger på Glücksburg slot. Der er på hotellet også sauna og dampbade, ligesom der kan tilkøbes diverse behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.114 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Alte Post Flensburg

Flensburg, Nordtyskland

Hotel Alte Post Flensburg er et flot designhotel, der ligger ved havnen i Flensborg. Et stenkast fra hotellet ligger den smukke havnepromenade, der er fantastisk til en gåtur. Hotellets værelser er smukt indrettet i en flot og moderne stil. På hotellet ligger både restauranter, bar/lounge samt en pub. Der er også et fitnessrum, hvis du ønsker at få pulsen op under weekendopholdet i Flensborg. Et godt hotel hvis du gerne vil bo centralt i byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 750 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Am Fjord

Flensborg, Nordtyskland

Hotel Am Fjord er et hyggeligt hotel i centrum af Flensborg med en skøn beliggenhed ved havnen. Lige uden for døren ligger den flotte og hyggelige havnepromenade, hvor der er meget smukt at gå. Hotellets værelser er fine, og der kan blandt andet bookes værelser til op til 4 personer. Et rigtig fint hotel til et weekendophold i Flensborg til både familier og par, der ønsker en central beliggenhed i byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 762 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få inspiration til dit weekendophold i Flensborg

Planlægger du at tage på weekendophold i Flensborg, men har du brug for lidt inspiration til, hvordan du får et godt ophold, eller har du brug for lidt inspiration i forhold til valg af hotel? Her hos Opholdsguide.dk har vi lavet en guide med forslag til hoteller og forskellige seværdigheder. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rette weekendophold i byen og samtidig gøre det nemmere for dig at vælge hotel. Derfor er denne guide kommet til verden, hvor vi præsenterer forskellige hoteller i byen. Særligt hvis du ikke kender byen kan det være rart med lidt inspiration til seværdigheder og flotte områder i byen. Ambitionen er, at du skal kunne få noget ud af guiden, uanset om du skal være afsted en eller flere dage.

Flensborg er perfekt til det romantiske weekendophold

Flensborg er en utrolig flot og romantisk by, der er perfekt til det romantisk weekendophold. Hvis du har brug for at koble af og få lidt kvalitetstid med kæresten, er Flensborg en forrygende destination. Her er der en enorm ro og masser af skønne steder, du kan nyde med din partner eller kæreste. Samtidig er der i byen mange fine hoteller - blandt andet med beliggenhed ved havnen. Flensborg ligger kun lige på den anden side af grænsen, og derfor skal du heller ikke bruge så lang tid på at komme til og fra byen. Hvis du skal forkæle din partner kan et weekendophold i Flensborg også være en forrygende gaveidé. Det kan det også være, hvis du skal finde en god gave til et par. Hvis du ikke er helt sikker på at et weekendophold i Flensborg er det rigtige for dig, kan du også se vores guide med alle weekendophold. Her finder du eksempelvis skønne steder i Sverige og Danmark.

Hvis du er fra Sjælland, og ikke er til de lange distancer, men stadig vil væk fra Sjælland kunne Fyn måske være noget. Se de mange weekendophold der blandt andet er i Svendborg.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk