Weekendophold Svendborg

Denne side indeholder reklamelinks

Besøg Svendborg og få en oplevelse for livet

Trods sin størrelse har Svendborg rigtig meget at byde på. Alt fra spændende dyk, cykelture, specielbutikker og ikke mindst en masse koncerter og arrangementer. Det er blandt andet disse ting, som gør Svendborg til noget helt særligt, og i den grad gør det værd at tage en weekend der.

Stella Maris Hotel De Luxe

Svendborg, Sydfyn

I 2018 skete der noget stort for Stella Maris. De blev nemlig kåret til årets bedste 4-stjernede hotel, og det samme skete iøvrigt i 2017. En af de helt store grunde til at hotellet blev kåret, er at deres fantastiske service. Der bliver altid givet personlig service. Udover dette er det bare et helt fantastisk hotel i meget smukke omgivelser. Lyse og store værelser samt en rengøring der spiller. Skal i have det ultimative weekendophold i Svendborg, er det her!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Christiansminde

Svendborg, Sydfyn

Hotel Christiansminde er et dejligt hotel, som ligger op til aktive oplevelser. Hotellet ligger nemlig lige i åbningen til det Sydfynske øhav. Det betyder også, at der er smuk udsigt til vandet fra hotellet. Som bonus har alle værelserne på hotellet en balkon eller terrasse. Hotel Christiansminde er i sandhed et fantastisk sted, og kan I lide god mad, så har hotellet også en rigtig lækker restaurant. Her serveres der menuer lavet af sæsonens friske og lokale råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 990 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Best Western Plus Hotel Svendborg

Svendborg, Sydfyn

Best Western Plus Hotel er et af de største hoteller i Svendborg. På hotellet er 135 skønne værelser, som alle er flot indrettet, og har de fornødne ting. Desuden findes der ud af de 135 værelser 2 lækre suiter og 5 enkeltværelser. Hotellet ligger midt i hjertet af Svendborg, og når du går ud fra hotellet, åbner der sig en verden af shoppingmuligheder. Hotellet har restaurant Krinsen, som er fransk inspireret a la karte. Tidligere gæster har været glade for morgenmaden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 787 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Ærø

Svendborg, Sydfyn

På trods af navnet ligger hotellet ikke på Ærø, men derimod på den hyggelige havn i Svendborg. Det har den gjort siden 1889, og har siden da været et sted rigtig mange danskere vender tilbage år efter år. Her er nemlig en fantastisk stemning, og ikke mindst personlig og god service. Det er nemt at komme til de mange øer fra havnen i Svendborg, og er derfor et oplagt hotel, hvis I gerne vil opleve hvad det fynske øhav har at byde på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Garni

Svendborg, Sydfyn

Ønsker I at bo i Svendborg centrum, så er Hotel Garni et rigtigt godt valg. Her bor man i hjertet af Svendborg, og har altså alle de fordele, som hører til. Oplev det pulserende byliv om sommeren, hvor der ofte bliver spillet livemusik. Derudover har byen et hav af specielbutikker og andre gode shoppingmuligheder. Ønsker man for en stund at komme ud og opleve de naturskønne områder, er der heldigvis ikke langt fra hotellet. Værelserne er indrettet med moderne komfort.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Seværdigheder i Svendborg

På trods af sin lille størrelse har Svendborg faktisk rigtig mange seværdigheder at byde på. Jeg vil anbefale, at i udvælger jer en liste med de ting, som I helst vil se, så I får mest ud af jeres weekendophold i Svendborg.

Attraktioner i Svendborg

 • Naturama
 • Forsorgsmuseet
 • Bregninge Kirkebakke
 • Valdemars Slot
 • Ballen Havn
 • Horrornights
 • Broholm Slot
 • Shopping i Svendborg centrum

Der er ekstremt mange ting at opleve i Svendborg. Hvis I gerne vil læse mere om forskellige attraktioner og seværdigheder, kan I med fordel besøge Visitsvendborg.dk og læse meget mere om oplevelser.

Svendborg har nogle fantastiske omgivelser

Svendborg og nærområdet byder på mange smukke områder. Derfor er Svendborg også et meget populært sted, hvis man gerne vil have en aktiv weekend. Her er som noget meget unikt mulighed for at dykke op til flere forskellige steder. Derudover er der steder til kitesurfing og windsurfing, som også er meget populært i Svendborg. Generelt er det et rigtig godt sted til vandsport. Fiskeri og kajak er desuden også meget populært.

I Svendborg er der også mange fede cykelspor, som du helt sikkert kan spørge dit hotel mere om, da det er meget populært blandt turister. Derudover er vandreture også en mulighed.

Svendborg er åbningen til det Sydfynske øhav, og derfor er det også en ekstremt fed oplevelse at tage en færge fra havnen ud til nogle af de større øer. Desuden kan man også leje en kajak eller medbringe egen, og tage ud til de mindre øer eller bare sejle rundt i det smukke vand og nyde de flotte omgivelser.

Vær aktiv i Svendborg og området omkring

 • Kajak ture
 • Fiskeri fra båd og land
 • Wind- og kitesurfing
 • Cykelture
 • Vandreture
 • Dykning

Fine shoppingmuligheder i Svendborg

I Svendborg er der massere af butikker i midten af byen. Her finder du alt fra kædebutikker til specielbutikker. Desuden er der også mange restauranter, caféer og barer. Hvis man ikke finder noget, man kan bruge i Svendborg, er der heldigvis ikke langt til motorvejen, som går direkte til Odense. Her kan man sagtens tage en dag og virkelig få shoppet igennem. Der er Rosengaardscenteret men også Odense centrum byder på ekstremt mange fede butikker.

Besøg den rolige by Svendborg

Svendborg kan mange ting, og det er formentlig også derfor, at I gerne vil besøge netop Svendborg. Svendborg har en rigtig god størrelse til en weekend, men man kunne i sandhed bruge langt mere tid her. For at få mest ud af jeres weekendophold i Svendborg, vil jeg anbefale jer, at i udvælger nogle aktiviteter, som i gerne vil lave. På den måde kan I nemt planlægge tid, og få meget mere ud af jeres weekendophold i Svendborg. Ovenfor denne tekst kan i læse mere om de forskellige seværdigheder samt omgivelserne i Svendborg. Under denne tekst kan du finde mere information om, hvordan du finder et billigt weekendophold i Svendborg.

Sådan finder du et billigt weekendophold i Svendborg

Hvis I gerne vil finde et billigt weekendophold i Svendborg, er I kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig opsat nogle forskellige muligheder, hvad angår hoteller i Svendborg. Vi har selvfølgelig udvalgt de hoteller, som er bedst anmeldt samt er gode til prisen. På den måde skal I nemlig ikke bruge tid på at sortere blandt mange forskellige hoteller, som måske ikke er pengene værd i sidste ende.

Det er super vigtigt, at I ser på datoer, hvis I skal finde nogle billige weekendophold. Priserne svinger nemlig ekstremt meget, afhængigt af hvilken dato du vælger. Derfor er det også oplagt, at I finder alle de datoer, som i gerne vil rejse, og så taster dem ind hos vores samarbejdspartnere. Herefter bliver priserne nemlig vist, og I kan vurdere hvilken dato I ender med at tage.

Svendborg byder på lidt af hvert

I Svendborg er der både en masse naturskønne steder man kan besøge, men der er også et hyggeligt byliv. Her er der ofte live musik, en masse specialbutikker og andre arrangementer. Hvis man er til natur oplevelser, kan man desuden komme ud og dykke, og der er en masse forskellige fede cykel spor. Derudover kan man kitesurfe, snuppe en kajak og meget mere. Det er i sandhed et rigtig fedt sted både sommer og vinter, men langt de fleste vælger at tage en weekend i Svendborg henover sommeren. Det er altså mere eller mindre det perfekte sted til en aktiv ferie, men også til romantiske weekendophold går Svendborg an.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk