wellness ophold sydsverige

Wellness ophold Sydsverige

Sydsverige byder på nogle af de lækreste wellness ophold

Er du på jagt efter et wellness ophold i Sydsverige? Her på siden har vi samlet nogle af Sydsveriges bedste wellness ophold. Du kan blandt andet læse mere om de forskellige ophold, se billeder og sammenligne priserne. Vi håber, at vi kan inspirere dig til dit næste wellness ophold i Sydsverige.

hotel tylosand wellness ophold i sydsverige

Hotel Tylösand

4 en halv stjernet

Halmstad, Sydsverige

Det er sjældent man finder et så lækkert hotel til den pris, som du får Hotel Tylösand til. Stedet har nogle gode indendørs faciliteter såvel som en opvarmet udendørs pool, hvor du har udsigt over den smukke strand og dermed også fantastisk havudsigt. Der er rig mulighed for at få rørt kroppen i omgivelserne omkring hotellet, hvor du eksempelvis kan cykle, løbe eller vandre. Sidst men ikke mindst massevis af behandlingsmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness ophold sydsverige

Falkenberg Strandbad

3 en halv stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et luksuriøst prisvindende wellness hotel i Sydsverige. Falkenberg ligger mellem Helsingborg og Göteborg med en smuk udsigt til Kattegat. Søger I et wellness ophold af højeste kaliber og med luksuriøse wellness faciliteter, så vil et wellness ophold på Falkenberg Strandbad være det perfekte valg!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.026 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen laekkert wellness ophold

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

Hotel Skansen er et virkelig lækkert og eksklusivt hotel i beliggende i Båstad blot et par timers kørsel fra København. Hotel Skansen er kendt for sit koldbadehuset, der ligger midt ude i Kattegat for enden af en lang badebro. Her kan I nyde en dukkert efterfulgt af en dejlig tur i sauna. Ud over koldbadehuset har Hotel Skansen også nogle forrygende indendørs wellness faciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

varbergs kusthotell

Varbergs Kusthotell

4 stjernet wellness ophold i sydsverige

Varberg, Sydsverige

Varbergs Kusthotell er et 4-stjernet vidunder, som ligger i Varberg. Et stort hotel som ligger lige ned til vandet. Hotellet har også indendørs spafaciliteter og pool. Der er altså rig mulighed for at blive forkælet, når du besøger Varbergs Kusthotell. Værelserne er moderne indrettet, men til den hyggelige side. Man kan altså mærke, at der er lagt sjæl i detaljen. Ønsker du et billigt wellness ophold i Sydsverige til topkarakter, er dette det rigtige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 663 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel gasslingen

Hotel Gässlingen

3 en halv stjernet

Skanör, Sydsverige

Hotel Gässlingen er et Wellness hotel med stort W. Her bliver der virkelig lagt vægt på kroppens velvære. De har en masse specialiserede behandlinger, som bare må prøves, hvis man vælger dette hotel. Du kan booke behandlingerne, så snart du ankommer til hotellet. Der er desuden også et Gym med forskellige holdtræninger samt en udendørs pool. Ikke langt fra hotellet har i flotte omgivelser samt en flot badestrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.230 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotell mossbylund laekkert wellness ophold

Hotell Mossbylund

4 stjernet

Skivarp, Sydsverige

Et hundevenligt hotel som ligger ganske tæt på København og Malmø, men ikke for tæt på. Man kommer væk fra by og støj og ud i den smukke natur, hvor der blandt andet er en 150 meter lang sandstrand til hotellet. Der er også spa, inden- og udendørs pool på hotellet. Lækre behandlinger kan reserveres i receptionen. Moderne og flotte værelser giver virkelig en følelse af luksus, og det faktum man må tage sin hund med, får en til at føle sig hjemme.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.066 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt billig wellness i sydsverige

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af de mest populære wellness hoteller i hele Sydsverige. Ystad Saltsjöbad emmer af luksus og har nogle helt fantastiske wellness faciliteter. Hotellet ligger smukt placeret ned til stranden den smukke, gamle by Ystad, og mange af værelserne har en flot udsigt ud over vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.406 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder sydsverige

Seværdigheder

Oplev Sydsveriges spændende attraktioner

Hvis I ønsker at opleve nogle af Sydsveriges attraktioner under wellness opholdet, så er der masser at vælge mellem. Det gælder uanset, om I er afsted på en romantisk som par eller afsted hele familien. Der er nemlig i Sydsverige masser af museer, naturparker, slotte og børnevenlige aktiviteter. Hvis I har brug for lidt inspiration til nogle spændende seværdigheder i Sydsverige, kommer jeg med mine anbefalinger nedenfor:

  • Malmø Kunstmuseum, Malmø
  • Kullen Naturreservat, Mölle
  • Söderåsen, Nyvång
  • Astrid Lindgrens Verden, Vimmerby
  • Universeum, Göteborg
  • Ølands Dyre- og forlystelsespark, Färjestaden
  • Lunds Domkirke, Lund
  • Turning Torso, Malmø
  • Malmö Konsthall, Malmø

Der er altså masser af spændende ting at opleve i det sydsvenske. Husk også at få nydt wellness faciliteterne på hotellet. Sydsverige har nogle fantastiske wellness hoteller med fremragende faciliteter.

omgivelser i sydsverige

Omgivelser

Nyder Sydsveriges omgivelser på wellness opholdet

Spørger du mig, så handler et wellness ophold i Sydsverige om at komme ned i gear, få ladet batterierne op og ikke mindst at forkæle sig selv. Netop afslapning og den flotte natur i det sydsvenske passer godt sammen. Mange af os slapper nemlig rigtig godt af i naturen. Det kan være ved en løbetur, en cykeltur eller en lang gåtur med en vi holder af. Det er der rig mulighed for under et wellness ophold i Sydsverige. Her ligger mange af wellness hotellerne nemlig langs stranden, hvor der både er fantastisk hvid sandstrand og et flot klitagtigt landskab mange steder. Det er omgivelser, der er perfekte til en lang gåtur mellem wellness aktiviteterne.

Sydsverige er også kendt for sit bakkede og klipperige landskab, der på bedste vis kan opleves ved Kullen, der ligger cirka 45 minutters kørsel fra Helsingborg. Her er perfekt, hvis I vil opleve den unikke natur, Sydsverige kan byde på.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte velgørende formål. Derfor donerer vi 10 kroner, hvis du foretager en booking (og fuldfører den) gennem et af vores links. Vi bruger nemlig affiliate links/reklamelinks, hvilket giver os en kommission. Noget af den fortjeneste giver vi væk til et velgørende formål. Du kan læse mere om vores donationer under “velgørenhed” i menuen.

Sydsverige – Wellness hotellernes elite

Sydsverige byder på nogle af Europas bedste og mest luksuriøse wellness hoteller. Selvom de oser af luksus, er det faktisk ganske overkommeligt i forhold til prisen. Naturligvis er der lidt ekstra kørsel, i forhold til hvis du vælger et wellness hotel i Danmark. Er du wellness elsker, så er det næsten et must at besøge nogle af wellness hotellerne i Sydsverige. Her er noget af det bedste, du kan opleve inden for wellness ophold.

Ønsker du at opleve nogle af de førende wellness hoteller i hele Europa, så anbefaler vi her hos Opholdsguide.dk, at du besøger et af wellness hotellerne her på siden. Vi kan blandt andet anbefale Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad, hvis du ønsker et ophold med ren wellness.

Oversigt med de bedste wellness ophold i Sydsverige

Her hos Opholdsguide.dk har vi lavet en oversigt med nogle af de bedste wellness ophold i Sydsverige. Her kan du få et overblik over nogle af de steder, som vi anbefaler. Du kan læse mere om de forskellige hoteller, ligesom du kan blive klogere på, hvad de forskellige ophold i Sydsverige indeholder.

Finder du et ophold, som du gerne vil bestille, så kan du komme videre til bestillingen via den grønne knap under hvert ophold. Du kan ved hvert ophold også læse priser på opholdene. Bemærk at priserne løbende kan skifte. Vi arbejder løbende med at opdatere dem.

Wellness ophold i Sydsverige – den perfekte gave

Skal du glæde et par med gave? Måske en bryllupsgave? Så er et wellness ophold i Sydsverige den perfekte gave. Her får parret nemlig rig mulighed for at nyde hinanden og få noget kvalitetstid sammen. Hvem elsker ikke spa og god mad? Det gør de fleste, og det kan være en fantastisk mulighed for et par, der ikke har nok tid sammen i hverdagen. Vi kender alle sammen, når pligterne og arbejdet fylder meget. Her findes der ikke noget bedre end at trække stikket helt ud og få ladet batterierne op. Det giver et wellness ophold i Sydsverige de bedste muligheder for.

Sydsverige byder på smukke omgivelser

Under et wellness ophold i Sydsverige, får I rig mulighed for at nyde den smukke natur, som de forskellige wellness hoteller ligger i. Vælger I et ophold på Ystad Saltsjöbad eller på Falkenberg Strandbad, får I et ophold på et hotel, der ligger smukt ud til vandet. Det har en stor charme, og et wellness ophold i Sydsverige på et af hotellerne giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser.

Sverige natur er smuk på alle årstider. Der er noget særligt ved at være afsted i de kolde tider, da det er hyggeligt og afslappende at sidde indendørs, hvis sneen falder udenfor. Ønsker du at være meget ude under opholdet, så kan et ophold i sommerhalvåret være en god idé.

Kom væk fra hverdagens pligter

Har du en travl hverdag, og trænger du til at komme væk fra hverdagens stress og jag? Så kan et ophold på et wellness hotel i Sydsverige være en fantastisk mulighed for at få koblet af. Hvorfor ikke invitere kæresten eller en god ven/veninde med på en hyggelig eller romantisk tur? Under sådan et ophold er der ingen ting, der kan forstyrre. Tvært i mod giver de fantastiske wellness faciliteter rig mulighed for at lade op og glemme hverdagen. Hotellerne her på siden ligger maks 3 timer fra København, og derfor kan I altså hurtigt komme afsted.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Hos Opholdsguide.dk samler vi blandt andet de bedste wellness ophold i det sydlige Sverige. Ud over det, så samler vi også andre ophold i Norden. Blandt andet slotsophold, weekendophold og så videre. Vi mener at Norden har så meget at byde på, og vi vil gerne udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, der ligger her. Det gælder både i Danmark men også i Tyskland og Sydsverige. Hvis du har spørgsmål til nogle af de forskellige steder, er du altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected] Vi håber, at vi med vores oversigt kan inspirere dig til at finde dit næste wellness ophold.

Er du ikke begejstret for Sydsverige? Der er helt sikkert nogle wellness ophold i Jylland, som passer bedre til dig.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]