Wellness- og spaophold Nordtyskland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev spa og wellness på højeste niveau i Nordtyskland

Trænger du til et break fra en travl hverdag eller blot til at nyde en afslappende weekend i luksuriøse omgivelser? Så er et spaophold i Nordtyskland en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra det hele. Nordtyskland har nogle helt fantastiske spa- og wellness hoteller, der byder på nogle forrygende faciliteter.

A-Rosa Travemünde

Travemünde, Lübeck

A-ROSA Travemünde er et lækkert og luksuriøst wellness- og spahotel, der ligger i den populære badeby, Travemünde lidt uden for Lübeck i Nordtyskland. Hotellet har en forrygende beliggenhed lige ud til vandet og kan både byde indenfor til en fantastisk spa- og gourmetoplevelse. Et spaophold i Nordtyskland på A-ROSA Travemünde er det perfekte valg til parret, der ønsker en romantisk weekend med spa i det nordtyske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.468 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

Zingst, Nordtyskland

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et lækkert og luksuriøst spahotel, der ligger i det nordlige Tyskland vest for Rostock. Kommer I fra Sjælland, vil det derfor være en fordel at tage Rostock-færgen fra Gedser. Strandhotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til Østersøen. Her er rig mulighed for lange gåture, badning og ikke mindst afslapning på det lækre hotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 932 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Ved den smukke Flensborg Fjord ligger det fantastiske hotel Vitalhotel Alter Meierhof. Alter Meierhof kan byde på et eventyrligt ophold i Nordtyskland, hvor afslapning og velvære er i højsædet. En overnatning på stedet er den perfekte getaway for parret, mor/datter eller sammen med en god ven eller veninde. Hotellet ligger godt og vel 25 minutter fra den dansk-tyske grænse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.460 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Weissenhaus, Nordtyskland

Ønsker du et wellness- og spaophold i Nordtyskland ud over det sædvanlige, så er Weissenhaus Grand Village Resort & SPA det perfekte valg. Weissenhaus er et slotsresort, hvor slottets historie går helt tilbage til 1600-tallet. Resortet ligger i de fredeligste og roligste omgivelser lige ned til vandet, hvor der er en forrygende badestrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.919 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

Kiel, Nordtyskland

Nær Kiel centrum ligger det hyggelige og romantiske hotel, Romantik Hotel Kieler Kaufmann. På hotellet er fokus, at I skal fuldstændig ned i gear. På hotellet er fokus på velvære og selvforkælelse. Det kan I blandt andet opleve i den fine spaafdeling, der er på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 932 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Birke

Kiel, Nordtyskland

Hotel Birke i Kiel er et hyggeligt hotel i Kiel med en personlig atmosfære. Hotellet er familiedrevet og gør meget ud af den gode oplevelse, uanset hvad din hensigt er med at besøge hotellet. Hotel Birke er 4-stjernet og ligger i rolige omgivelser med skov lige om hjørnet og ikke langt til centrum af Kiel. Et ophold på Hotel Birke er et rigtig godt valg til parret, der søger et ophold i skønne rammer til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.029 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hanseatischer Hof

Lübeck, Nordtyskland

I hjertet af Lübeck ligger det 4-stjernede Hotel Hanseatischer Hof. Hotellet er et rigtig godt valg til spa- og wellness opholdet i Nordtyskland, hvis I ønsker et spahotel i storbyen. Lübeck har med sine lidt over 200.000 indbyggere massere af spændende ting at byde på. Hotellet er oplagt til par eller vennegrupper, der ønsker en dejlig forlænget weekend væk fra hverdagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 663 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Maritim Strandhotel Travemünde

Travemünde, Nordtyskland

Maritim Strandhotel Travemünde er et lækkert hotel beliggende ved stranden i Travemünde. Travemünde er en af Tysklands mest kendte badebyer, og her er en forrygende feriestemning. Under et ophold på Maritim Strandhotel Travemünde, er der rig mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser i poolområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.141 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Des Norden

Harrislev, Nordtyskland

Lige op af grænsen mellem Danmark og Tyskland ligger det populære Hotel Des Nordens. Det er et hotel, som rigtigt mange danskere besøger hvert år, og er et oplagt sted at tage hen i en weekend for at slappe af. Der er lækre spafaciliteter samt en kæmpe udendørs pool. Vil I på et romantisk spaophold i Nordtyskland, som er til at betale, er dette ikke noget dårligt valg. Hotellet er moderne, og der serveres mad til enhver smag på den lækre restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Seværdigheder i Nordtyskland

Selvom der på spa- og wellness hoteller i Nordtyskland ofte vil være masser at tage sig til i spaområdet, kan det alligevel være rart at komme lidt ud og opleve nogle af de lokale seværdigheder. Nedenfor kommer vi med vores 10 bud på spændende seværdigheder i Nordtyskland, som I kan opleve under Jeres spaophold. I kan eventuelt besøge de forskellige steder på vej til eller fra Jeres wellness ophold i det nordtyske.

 • Flensborg Søfartsmuseum
 • Holstentor i Lübeck
 • Mariekirken i Lübeck
 • Flensborg by
 • Hansapark
 • U-Boot U 995 i Kiel
 • Zoologisk Museum i Kiel
 • Slesvig Domkirke
 • Gottorp Slot i Slesvig
 • Dagstur til Sylt (Oplev eventuelt Sylt Aquarium)

Dette er blot en håndfuld af de mange seværdigheder i Nordtyskland. Vi har i listen prioriteret seværdigheder rundt i hele Nordtyskland, så der er også er noget på vejen eller i nærheden af det sted, hvor I skal opholde jer.

Oplev Nordtysklands fantastiske omgivelser

Nordtyskland kan byde på mange unikke oplevelser inden for både natur og byliv. Der er masser af fine byer til shopping, ligesom der er mange unikke naturområder.

Naturoplevelser i Nordtyskland

Mange er ikke klar over, hvilken pragtfuld natur Nordtyskland kan byde på. Selvom det ikke er langt fra grænsen til Danmark, så er naturen alligevel mange andre steder meget anderledes. Flotte parker, flode og bjerglandskaber findes ikke langt fra grænsen. I skal ikke særlig langt ned i Nordtyskland på Jeres spaophold for at kunne opleve den slags vilde natur. Hvad mange heller ikke er klar over, er at der faktisk er nogle rigtig fine strande i det nordtyske. Det er der blandt andet i badebyen Travemünde, der ligger nær Lübeck. Her er en stor og bred hvid sandstrand.

Hvis I har brug for lidt inspiration til nogle vidunderlige naturoplevelser i Nordtyskland, kan du blive inspireret på listen nedenfor.

 • Den naturskønne ø, Rügen
 • Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer, Oplev den tyske vadehavskyst
 • Morsum Klev, Sild (klippe)
 • Müritz, Tysklands største sø
 • Niedersächsische Elbtalaue, nationalpark
 • Silds smukke sandstrande

Nordtyskland har masser af fine byer

Ønsker du at shoppe under dit spaophold Nordtyskland, er der masser af muligheder. Nordtyskland har nemlig masser af store byer, hvor der er rig mulighed for shopping. Det gælder blandt andet i Kiel, Lübeck og selvfølgelig i Flensborg, der ligger lige ved grænsen. Tager I længere øst på, er en by som Rostock også rigtig fin til shopping. Byen er stor og har lidt over 200.000 indbyggere. Ønsker I et stort udvalg i butikker, kan vi også anbefale en tur til Hamborg. Det er dog en længere udflugt, men vælger I et spa- og wellness hotel lidt nede i Nordtyskland, kan det også være en glimrende mulighed, hvis I har brug for en pause fra wellness området.

Husk at der også skal være tid til afslapning, spa og selvforkælelse. Vil I gerne besøge en naturattraktion eller en by længere væk, kan I overveje at gøre det på vej til eller fra wellness hotellet, hvis det ligger på vejen.

Spa- og wellness ophold i Nordtyskland er den perfekte kæresteweekend

Trænger dig og kæresten til at komme væk, glemme hverdagen og have fuld fokus på selvforkælelse og velvære? Så er et spaophold i Nordtyskland en fantastisk mulighed for at nyde en romantisk weekend fyldt med afslapning og luksus. Nordtyskland har nogle helt fantastiske wellness- og spahoteller, der indbyder til en romantisk weekend med din kæreste eller partner.

Her er forrygende faciliteter og ikke mindst flot natur i områderne omkring hotellerne. Mange af hotellerne har desuden nogle helt fantastiske restauranter, hvor I kan nyde en dejlig gourmetmiddag. De udvalgte wellness ophold Nordtyskland her på siden er ikke inkluderet middag, men I kan selvfølgelig sagtens booke bord på hotellernes restaurant. Det er altid en god idé at gøre det hjemmefra, så I er sikre på, at der er ledigt, når I skal på ophold. I og med at der ikke er inkluderet middag på hotellet, har I også mulighed for at udforske nogle af de lokale restauranter under Jeres spaophold i Nordtyskland.

En fremragende gaveidé

Et ophold med spa og wellness i Nordtyskland er en fantastisk gaveidé, hvis du kender en, der trænger til at komme lidt væk fra en travl hverdag og bare nyde tilværelsen. På et hotel med spa og wellness vil der være fuldt fokus på afslapning. Det gør også noget ekstra, at spa- og wellness opholdet er i Nordtyskland. Det er ikke lige et sted, man kommer hver dag, og det er derfor længere væk fra de daglige pligter og gøremål i hjemmet og på arbejdet. Den flotte natur og de lækre hoteller vil uden tvivl være med til at gøre enhver afslappet.

I og med at det godt kan tage lidt tid at rejse til Nordtyskland, kan det være en god idé at give et ophold, der har en varighed af et par dage. Det vil give noget tid til at få slappet af, så en stor del af opholdet ikke består af rejsetid. Det kan godt være rigtig træls.

Et ophold i Nordtyskland kan godt være i den høje ende prismæssigt, hvis du vælger et af dyre hoteller. Derfor kan du med fordel slå dig sammen med andre om gaven, hvis prisen overstiger dit budget.

Var det lige lidt for syd på til jeres smag? Se den store oversigt med de bedste wellness- og spaophold på Fyn lige her.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk