Wellness- og spaophold Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev smukke Fyn med velvære og forkælelse

Fyn er en smuk ø i både nord, syd, øst og vest. Der er samtidig nogle lækre og luksuriøse wellness- og spahoteller på Fyn med en flot beliggenhed lige ned til vandet. Her på siden kan du finde forslag til hoteller samt gode råd til seværdigheder på Fyn.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kongebrogaarden

Middelfart, Fyn

Med en fantastisk beliggenhed ved Den Gamle Lillebæltsbro lige ud til vandet ligger det luksuriøse og idylliske hotel, Comwell Kongebrogaarden. Hotellet fik i 2018 prisen som Danmarks bedste luksushotel ved Danish Travel Awards. Hotellet har for nyligt været igennem en stor renovering og fremstår utrolig flot og indbydende. Hotellet byder blandt andet på pool, sauna og fitnessrum. En fantastisk destination til det romantiske spaophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.270 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

Med en fantastisk beliggenhed lige ud til Storebælt i Nyborg ligger det flotte Hotel Hesselet. Hotellet er omkranset af skov og ligger derfor uforstyrret og roligt. Spaområdet består af pool, sauna og spabad. Grundet den korte afstand til vandet, er det også oplagt med en badetur i bølgerne. Hotellet har også en gourmetrestaurant, hvor der stræbes efter at give dig en fantastisk restaurantoplevelse og ikke mindst gastronomi på et højt niveau.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Spaophold Fyn - Så bliver det ikke bedre

Fyn er rigtig flot ø med masser af fin natur, hyggelige byer og ikke mindst masser af vand og kystlinjer. Centralt på øen ligger Odense, der er en dejlig storby med højt til loftet og masser af skønne attraktioner. Ønsker du at opleve nogle lokale seværdigheder eller andet under dit ophold på Fyn, er der masser af muligheder for det. Her er fantastiske sandstrande og fine skovområder. Du kan læse mine forslag til seværdigheder under punktet “seværdigheder” over denne tekst, ligesom jeg under punktet omgivelser kommer ind på shoppingmuligheder i Odense og smukke natursteder på Fyn.

Nyd en velfortjent pause fra hverdagen

Trænger du til et break fra en travl hverdag? Så kan et spaophold på Fyn være en god anledning til at komme lidt væk fra det hele og lidt ned i gear. På hotellerne er der ofte en rigtig rolig og afslappende stemning. På wellness- og spahotellerne vist her på siden er også mulighed for at nyde en god middag. Det er dog ikke inkluderet i den viste pris, men du kan selvfølgelig sagtens booke bord i restauranten ved ankomst.

Nyd et romantisk spa- og wellness ophold med kæresten

Har du brug for en romantisk weekend med din kæreste, så er de fynske spahoteller her på siden særdeles velegnet til et ophold på Fyn fyldt med romantik og tid til hinanden. Som nævnt tidligere er der mange par, der ikke får prioriteret tiden med hinanden i hverdagen. Det er der for alvor mulighed for med en romantisk weekend med wellness, afslapning og smukke omgivelser. En god gaveidé til kæresten kan også være et romantisk wellness ophold Fyn. En gave de fleste kan bruge uanset anledning, og det gode er, at du selv kan tage med.

Vil du have mere inspiration? Så se alle vores forslag til wellness- og spaophold i Jylland lige her

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk