Wellness- og spaophold København

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev fantastiske København og bliv forkælet samtidig

Vil du kombinere spa og wellness med det pulserende storbyliv? Så er et spaophold i København et rigtig godt valg. Her på siden finder du vores anbefalinger til gode spa- og wellness hoteller i København, hvor du har rig mulighed for at forkæle dig selv. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit/jeres drømme ophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

På Amager ligger det ikoniske hotel AC Bella Sky. Hotellet har med sit fantastiske design været med til at sætte en ny standard inden for design af hoteller. Hotellet har 23 etager, hvor der fra de øvre er en helt fantastisk udsigt over København eller Amager. Cirka 100 meter fra hotellet kører metroen, der sender Jer til centrum på få minutter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et lækkert og luksuriøst hotel ved Kastrup Lufthavn lidt uden for København. Hotellet er utrolig flot indrettet og har i skrivende stund 378 fine værelser, hvor de mindste er 33 kvadratmeter. I har altså masser af plads at boltre Jer på under Jeres spaophold. Metroen er lige om hjørnet, hvorfra der er hurtig adgang til København centrum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 533 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Hvis I ønsker et spa- og wellness ophold i hjertet af København, så er Hotel Kong Arthur et glimrende valg. Hotellet ligger på en af Københavns bedste adresser lige ved Søerne i København. Herfra er gåafstand til Strøget, Nørrebro og mange af Københavns andre skønner steder. Hotel Kong Arthur er et yderst romantisk hotel, der er det perfekte valg for parret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tivoli Hotel

København K, Sjælland

Tivoli Hotel er et nybygget moderne hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Her er der altså rig mulighed for at få et ophold med spa og wellness i Københavns centrum, hvor der er kort afstand til alle byens mange seværdigheder og shoppingmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kombinér storby og spa med et spa- og wellness ophold i København

København er rig på lækre wellness- og spahoteller – både i og uden for centrum. Ved at vælge et ophold i København, er der mulighed for at kombinere en tur til storbyen med afslapning, spa og velvære. Ønsker I at shoppe eller nyde de mange gode spisesteder i København, ligger de lige udenfor døren. Når I træder ind på wellness hotellet igen, kan I igen finde tilbage til roen og afslapningen.

Der er masser af muséer, parker og statuer rundt omkring i København, der vil tilfredsstille selv den mest garvede kulturelsker. Der er også masser af spændende ting i nærheden af København. Vi kan blandt anbefale Louisiana Museum of Modern Art, Kronborg Slot og Arken (museum).

Spa og wellness i København fyldt med romantik

Trænger du og din kæreste til et romantisk pusterum fra hverdagen? Et pusterum hvor I har rig mulighed for at nyde hinandens samvær og bare være Jer? Så er spa i København et fantastisk valg. Her er masser af romantiske parker og romantiske attraktioner som for eksempel Tivoli, Kongens Have eller Botanisk have.

Ønsker I at gøre Jeres ophold i København en smule mere afslappende og romantisk, kan I for eksempel booke en behandling på jeres spa ophold. Hotellerne her på siden har et rigtig godt udvalg, når det kommer til spabehandlinger. Det gør, at I kan komme helt ned i gear under spaopholdet i København.

I langt de fleste ophold,er der ikke inkluderet middag. Derfor kan I vælge at udforske Københavns mange fine spisesteder. Hotellerne laver nu også noget glimrende mad, så ønsker I bare at være på hotellet og nyde et frirum, så er der selvfølgelig også mulighed for det. Husk altid at læse på hotelsiden, hvad der nøjagtigt er inkluderet i de forskellige ophold.

Shopping, spa og wellness

Der er i København masser af gode shoppingmuligheder. Der er selvfølgelig de mange fine butikker på Strøget, i Illum og i Magasin. Ydermere er der også store centre som for eksempel Fields på Amager og Fisketorvet nær centrum. Det gode ved shopping i København er, at der er et stort udvalg i butikker, som man ikke finder i andre byer. Det gælder for eksempel i forhold til high-end modebrands og til små unikke genbrugsbutikker. Der er altså fantastiske muligheder for at købe lidt nye ting enten før eller efter, I har nydt de fantastiske wellness- og spafaciliteter på Jeres hotel.

Hvis et spa- eller wellness ophold i København på ingen måde, var det du søgte, har vi heldigvis også en stor guide med spa og wellness i Nordtyskland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk