spaophold nordtyskland

Spaophold Nordtyskland

Forkæl dig selv med et spaophold i Nordtyskland

Trænger du til et break fra en travl hverdag eller blot til at nyde en romantisk weekend med din partner eller en god veninde? Så er det spaophold i Nordtyskland en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra det hele. Nordtyskland har nogle helt fantastiske spahoteller, der byder på nogle forrygende spafaciliteter.

spaophold nordtyskland a rose travemunde

A-Rosa Travemünde

4 stjernet

Travemünde, Lübeck

A-ROSA Travemünde er et lækkert og luksuriøst spahotel, der ligger i den populære badeby, Travemünde lidt uden for Lübeck i Nordtyskland. Hotellet har en forrygende beliggenhed lige ud til vandet og kan både byde indenfor til en fantastisk spaoplevelse og gourmetoplevelse. Et spaophold i Nordtyskland på A-ROSA Travemünde er det perfekte valg til parret, der ønsker en romantisk weekend med spa i det nordtyske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.479 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

steigenberger spaophold nordtyskland

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4 en halv stjernet spaophold nordtyskland

Zingst, Nordtyskland

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et lækkert og luksuriøst spahotel, der ligger i det nordlige Tyskland vest for Rostock. Kommer I fra Sjælland, vil det derfor være en fordel at tage Rostock-færgen fra Gedser. Strandhotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til Østersøen. Her er rig mulighed for lange gåture, badning og ikke mindst afslapning på det lækre hotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.233 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof luksus spa

Alter Meierhof

5 stjernet spaophold nordtyskland

Flensborg, Nordtyskland

Ved den smukke Flensborg Fjord ligger det fantastiske spahotel Vitalhotel Alter Meierhof. Alter Meierhof kan byde på et eventyrligt spaophold i Nordtyskland, hvor afslapning og velvære er i højsædet. Et ophold på stedet er den perfekte getaway for parret, mor/datter eller sammen med en god ven eller veninde. Hotellet ligger godt og vel 25 minutter fra den dansk-tyske grænse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.569 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weissenhaus grand village resort facade

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5 stjernet spaophold nordtyskland

Weissenhaus, Nordtyskland

Ønsker du et spaophold i Nordtyskland ud over det sædvanlige, så er Weissenhaus Grand Village Resort & SPA det perfekte valg. Weissenhaus er et slotsresort, hvor slottets historie går helt tilbage til 1600-tallet. Resortet ligger i de fredeligste og roligste omgivelser lige ned til vandet, hvor der er en forrygende badestrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.782 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

romantik hotel

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4 en halv stjernet

Kiel, Nordtyskland

Nær Kiel centrum ligger det hyggelige og romantiske hotel, Romantik Hotel Kieler Kaufmann. På hotellet er fokus, at I skal fuldstændig ned i gear. På hotellet er fokus på velvære og selvforkælelse. Det kan I blandt andet opleve i den fine spaafdeling, der er på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.120 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel birke billigt spaophold nordtyskland

Hotel Birke

4 stjernet

Kiel, Nordtyskland

Hotel Birke i Kiel er et hyggeligt hotel i Kiel med en personlig atmosfære. Hotellet er familiedrevet og gør meget ud af den gode oplevelse, uanset hvad din hensigt er med at besøge hotellet. Hotel Birke er 4-stjernet og ligger i rolige omgivelser med skov lige om hjørnet og ikke langt til centrum af Kiel. Et spaophold i Nordtyskland på Hotel Birke er et rigtig godt valg til parret, der søger et ophold i skønne rammer til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.052 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel hanseatischer hof

Hotel Hanseatischer Hof

4 stjernet

Lübeck, Nordtyskland

I hjertet af Lübeck ligger det 4-stjernede hotel Hotel Hanseatischer Hof. Hotellet er et rigtig godt valg til spaopholdet i Nordtyskland, hvis I ønsker et spaophold i storbyen. Lübeck har med sine lidt over 200.000 indbyggere massere af spændende ting at byde på. Hotellet er oplagt til par eller vennegrupper, der ønsker en dejlig forlænget weekend væk fra hverdagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 934 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

maritim strandhotel travemunde

Maritim Strandhotel Travemünde

4 stjernet

Travemünde, Nordtyskland

Maritim Strandhotel Travemünde er et lækkert hotel beliggende ved stranden i Travemünde. Travemünde er en af Tysklands mest kendte badebyer, og her er en forrygende feriestemning. Under et spaophold i Nordtyskland på Maritim Strandhotel Travemünde, er der rig mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser i poolområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 971 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel des nordens

Hotel Des Nordens

4 stjernet

Harrislev, Nordtyskland

Lige op af grænsen mellem Danmark og Tyskland ligger det populære Hotel Des Nordens. Det er et hotel, som rigtigt mange danskere besøger hvert år, og er et oplagt sted at tage hen i en weekend for at slappe af. Der er lækre spafaciliteter samt en kæmpe udendørs pool. Vil I på et romantisk spaophold til Nordtyskland, som er til at betale, er dette ikke noget dårligt valg. Hotellet er moderne, og der serveres mad til enhver smag på den lækre restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 870 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordtyskland

Seværdigheder

Seværdigheder i Nordtyskland

Selvom der på spahoteller i Nordtyskland ofte vil være masser at tage sig til i spaområdet, kan det alligevel være rart at komme lidt ud og opleve nogle af de lokale seværdigheder. Nedenfor kommer vi med vores 10 bud på spændende seværdigheder i Nordtyskland, som I kan opleve under Jeres spaophold. I kan eventuelt besøge de forskellige steder på vej til eller fra Jeres spaophold i det nordtyske.

 • Flensborg Søfartsmuseum
 • Holstentor i Lübeck
 • Mariekirken i Lübeck
 • Flensborg by
 • Hansapark
 • U-Boot U 995 i Kiel
 • Zoologisk Museum i Kiel
 • Slesvig Domkirke
 • Gottorp Slot i Slesvig
 • Dagstur til Sylt (Oplev eventuelt Sylt Aquarium)

Dette er blot en håndfuld af de mange seværdigheder i Nordtyskland. Vi har i listen prioriteret seværdigheder rundt i hele Nordtyskland, så der er også er noget på vejen eller i nærheden af det sted, hvor I skal på spaophold.

omgivelser i nordtyskland

Omgivelser

Oplev Nordtysklands fantastiske omgivelser

Nordtyskland kan byde på mange unikke oplevelser inden for både natur og byliv. Der er masser af fine byer til shopping, ligesom der er mange unikke naturområder.

Naturoplevelser i Nordtyskland

Mange er ikke klar over, hvilken pragtfuld natur Nordtyskland kan byde på. Selvom det ikke er langt fra grænsen til Danmark, så er naturen alligevel mange andre steder meget anderledes. Flotte parker, flode og bjerglandskaber findes ikke langt fra grænsen. I skal ikke særlig langt ned i Nordtyskland på Jeres spaophold for at kunne opleve den slags vilde natur. Hvad mange heller ikke er klar over, er at der faktisk er nogle rigtig fine strande i det nordtyske. Det er der blandt andet i badebyen Travemünde, der ligger nær Lübeck. Her er en stor og bred hvid sandstrand.

Hvis I har brug for lidt inspiration til nogle vidunderlige naturoplevelser i Nordtyskland, kan du blive inspireret på listen nedenfor.

 • Den naturskønne ø, Rügen
 • Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer, Oplev den tyske vadehavskyst/li>
 • Morsum Klev, Sild (klippe)
 • Müritz, Tysklands største sø
 • Niedersächsische Elbtalaue, nationalpark
 • Silds smukke sandstrande

Nordtyskland har masser af fine byer

Ønsker du at shoppe under spaopholdet i Nordtyskland, er der masser af muligheder. Nordtyskland har nemlig masser af store byer, hvor der er rig mulighed for shopping. Det gælder blandt andet i Kiel, Lübeck og selvfølgelig i Flensborg, der ligger lige ved grænsen. Tager I længere øst på, er en by som Rostock også rigtig fin til shopping. Byen er stor og har lidt over 200.000 indbyggere. Ønsker I et stort udvalg i butikker, kan vi også anbefale en tur til Hamborg. Det er dog en længere udflugt, men vælger I et spahotel lidt nede i Nordtyskland, kan det også være en glimrende mulighed, hvis I har brug for en pause fra spaområdet.

Husk at der også skal være tid til afslapning, spa og selvforkælelse. Vil I gerne besøge en naturattraktion eller en by længere væk, kan I overveje at gøre det på vej til eller fra spahotellet, hvis det ligger på vejen.

velgoerenhed

Velgørenhed

Vi støtter velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte et godt formål. Derfor donerer vi 10 kroner, hvis du booker (og fuldfører) et ophold gennem et af vores links til hoteller/ophold. Vi modtager nemlig en kommission fra vores samarbejdspartnere ved en fuldført booking. Vil du se, hvad vi tidligere har støttet eller vil du læse mere, kan du gøre det under menupunktet “velgørenhed”.

Spaophold i Nordtyskland er den perfekte kæresteweekend

Trænger dig og kæresten til at komme væk, glemme hverdagen og have fuld fokus på selvforkælelse og velvære? Så er et spaophold i Nordtyskland en fantastisk mulighed for at nyde en romantisk weekend fyldt med afslapning og luksus. Nordtyskland har nogle helt fantastiske spahoteller, der indbyder til en romantisk weekend med din kæreste eller partner.

Her er forrygende faciliteter og ikke mindst flot natur i områderne omkring spahotellerne. Mange af spahotellerne har desuden nogle helt fantastiske restauranter, hvor I kan nyde en dejlig gourmetmiddag. På spaopholdende i Nordtyskland her på siden er ikke inkluderet middag, men I kan selvfølgelig sagtens booke bord på hotellernes restaurant. Det er altid en god idé at gøre det hjemmefra, så I er sikre på, at der er ledigt, når I skal på ophold. I og med at der ikke er inkluderet middag på hotellet, har I også mulighed for at udforske nogle af de lokale restauranter under Jeres spaophold i Nordtyskland.

En fremragende gaveidé

Et spaophold i Nordtyskland er en fantastisk gaveidé, hvis du kender en, der trænger til at komme lidt væk fra en travl hverdag og bare nyde tilværelsen. På et hotel med spa og wellness vil der være fuldt fokus på afslapning. Det gør også noget ekstra, at spaopholdet er i Nordtyskland. Det er ikke lige et sted, man kommer hver dag, og det er derfor længere væk fra de daglige pligter og gøremål i hjemmet og på arbejdet. Den flotte natur og de lækre hoteller vil uden tvivl være med til at gøre enhver afslappet.

I og med at det godt kan tage lidt tid at rejse til Nordtyskland, kan det være en god idé at give et spaophold, der har en varighed af et par dage. Det vil give noget tid til at få slappet af, så en stor del af opholdet ikke består af rejsetid. Det kan godt være rigtig træls.

Et spaophold i Nordtyskland kan godt være i den høje ende prismæssigt, hvis du vælger et af dyre hoteller. Derfor kan du med fordel slå dig sammen med andre om gaven, hvis prisen overstiger dit budget.

Var det lige lidt for syd på til jeres smag? Se den store oversigt med de bedste spaophold i Jylland lige her.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]