spaophold nordjylland

Spaophold Nordjylland

Find de lækreste spaophold i Nordjylland

Her på siden finder du en oversigt med Nordjyllands bedste spahoteller. Du får her information om hvert eneste hotel, så du nemmere kan finde det perfekte spaophold i Nordjylland – uanset om det er et ophold med kæresten, en gave eller et spaophold med en god veninde. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste ophold!

ruths hotel spaophold nordjylland

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Vil i gerne nyde et spaophold i Skagen, er det Ruths Hotel jeres go-to. Her bliver man virkelig behandlet som en stjerne, da deres service er helt i top. Det samme er deres spafaciliteter samt muligheder for at få diverse behandlinger. Derudover bliver der lagt stor vægt på den mad, der bliver serveret. Restauranten på hotellet er meget anerkendt, og ofte besøgt af lokale som gæster. Området i Skagen er helt sikkert også en oplevelse i sig selv.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold nordjylland hotel viking

Hotel Viking

3 stjernet spaophold i nordjylland

Sæby, Nordjylland

I den nordjyske by Sæby ligger spahotellet Hotel Viking. Selvom hotellet ligger en smule inde i Sæby, kan man alligevel skimte det smukke Kattegat fra hotellet. Hotel Viking er kendt for sin lækre spaafdeling, der blandt andet huser et indendørs bassin, et udendørs bassin, saltvandspool, jacuzzi, damprum og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der både er kendt for sin golfbane og sine fremragende spafaciliteter. Himmerland Golf & Spa er utrolig prisvenligt i forhold til de romantiske og moderne rammer, der er på resortet. Et spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort er særligt velegnede til par, men kan også fungere rigtig fint som et familieophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold nordjylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet weekendophold

Hurup thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et moderne og hyggeligt hotel i Hurup Thy nær Vesterhavet og Nationalpark Thy. Når I vælger at tage på spaophold på Hotel Thinggaard, ligger de forrygende spafaciliteter et stenkast fra hotellet. I skal nemlig til Sydthy Kurbad, der er et topmoderne spacenter. Her har I mulighed for at nyde sauna, massagebassin, kurbadshaven, oplevelsesbruseren blandt meget andet.

Wellness foregår i Sydthy Kurbad. Entré er ikke inkluderet i prisen. Entré er i skrivende stund 160 DKK per person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordjylland

Seværdigheder

Seværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Selvom Jeres primære formål med et spaophold i Nordjylland sandsynligvis er selvforkælelse, afslapning og velvære, så kan det være spændende at opleve nogle af de lokale seværdigheder – så længe det ikke tager alt tiden, så I ikke har mulighed for at nyde de fine spaområder på ovenstående hoteller. Seværdighederne kan eksempelvis også besøges både før og efter opholdet, hvis I primært vil bruge tiden på spahotellet.

Skulle I få lyst til at opleve nogle af Nordjyllands spændende seværdigheder, kan I finde lidt inspiration nedenfor:

  • Grenen, Skagen
  • Den Tilsandede Kirke, Skagen
  • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
  • Anchers Hus, Skagen
  • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
  • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
  • Råbjerg Mile
  • Nationalpark Thy, Hurup Thy

Det var lidt forslag til nogle af de ting, I kan opleve under Jeres spaophold i Nordjylland. Vi anbefaler aldrig at have en for travl kalender – der skal også være tid til at slappe af i spafaciliteterne og eventuelt nyde en eller flere behandlinger.

omgivelser i nordjylland

Natur

Oplev Nordjyllands fantastiske natur

Noget af det unikke ved Nordjylland er den fantastiske natur, der er her. De smukke og uberørte klitlandskaber indbyder til lange romantiske gåture og de fine hvide sandstrande er ligeledes perfekte til en lang gåtur eller sågar en tur i bølgerne, hvis I vil kickstarte Jeres spaophold i Nordjylland med et koldt gys.

Hvis I ønsker at opleve den unikke natur i det nordjyske, vil jeg klart anbefale Jer at besøge områderne omkring kysterne. Det kan for eksempel være Rubjerg Knude Fyr, Nationalpark Thy, Råbjerg Mile eller området omkring Klitmøller. Her kan I opleve områdets fine natur på tætteste hold. Uanset årstiden er naturen helt forrygende, men I kan selvfølgelig opholde Jer længere tid ude, hvis vejret er godt. Det er dog ikke det primære formål med et spaophold i Nordjylland. Her skal slappes af og batterierne skal genoplades. Det kan dog stadig være rart at komme lidt udenfor – særligt hvis I er afsted på spaophold i flere dage.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Vi donerer hos Opholdsguide.dk 10 kroner til velgørenhed, hver gang der gennemføres et ophold, der er bestilt gennem et af vores links. Vores links til hoteller er affilierede links/reklamelinks, hvorfor vi modtager en kommission, når der gennemføres et ophold – eksempelvis et spaophold i Nordjylland. Vil du læse mere om det, kan du blive klogere under menupunktet “velgørenhed”, hvor du også kan se, hvad vi har støttet.

Find dit næste spaophold i Nordjylland hos Opholdsguide.dk

Er du på jagt efter et spaophold i Nordjylland? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Opholdsguide.dk, har vi nemlig lavet en nem og overskuelig oversigt med vores bud på de bedste spahoteller i Nordjylland. Du kan her læse mere om det enkelte spahotel, samt hvad du kan forvente, når du er på spaophold på hotellet. Vi elsker selv spaophold, og vi håber, at du kan blive inspireret til at finde dit næste spaophold i Nordjylland. Uanset om det er med familien, din partner eller en helt tredje. Vi ønsker Jer et rigtig godt ophold.

Hvorfor i Nordjylland?

Hvorfor i det hele taget tage på spaophold i Nordjylland? Det er der rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest er den nordjyske natur helt unik, og det er en særlig oplevelse at nyde gode spafaciliteter med den vilde natur lige ude for døren.

Samtidig så er der også rigtig mange fine spahoteller i Nordjylland – både budgetvenlige og de lidt mere luksuriøse. Nordjylland har det hele, når det kommer til spahoteller. Også hvis du ønsker at kombinere dit spaophold med for eksempel golf. Her kan vi for eksempel anbefale et spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Nordjyllands spahoteller byder på en masse muligheder for aktiviteter og ikke mindst afslapning, der for mange er hovedformålet på sådan et ophold.

Romantik spaophold for 2 i Nordjylland

Lever I en stresset hverdag, hvor der ikke altid er tid til kvalitetstid sammen? Så er I bestemt ikke det eneste par. I en hverdag med pligter og arbejde kan man hurtigt glemme hinanden lidt. Det har I muligheden for at få rettet op på med et spaophold i Nordjylland. Her er den nødvendige ro til, at I kan få kvalitetstid sammen. Samtidig er det utrolig romantisk at være afsted på et spaophold – særligt i Nordjylland hvor omgivelserne er smukke og romantiske. Kender du et par, der har brug for lidt romantisk tid sammen, samt at få genopladet batterierne? Så er et spaophold også en forrygende gaveidé. På et de mange spahoteller i Nordjylland på denne side, har I også mulighed for at nyde en gourmetmiddag.

Masser af spændende aktiviteter i Nordjylland

Selvom der skal være ro og god tid under et spaophold, så er der intet i vejen for at besøge en eller to lokale seværdigheder. Nordjylland er rig på seværdigheder for naturelskere. Der er selvfølgelig Skagen, og den flotte vestkyst hvor Nationalpark Thy er anbefalelsesværdig. Den flotte natur er noget af det, der gør Nordjylland helt unikt. Rigtig mange af spahotellerne her på siden er placeret tæt ved Aalborg, hvor I for eksempel kan tage på shopping.

I Nordjylland findes ligeledes flere hyggelige byer. Vi kan særligt anbefale Sæby, der har en smuk havnepromenade, hvor det er oplagt at nyde en gåtur, når vejret er godt. Det er vigtigt ikke at fylde hele kalenderen med aktiviteter, når I opholder Jer på et spahotel i Nordjylland. Der skal også være tid til at slappe af i spaområdet på det hotel, I vælger at bo på.

Se også vores guide med alle spaophold i Danmark, og alle spaophold i Nordsjælland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]