Golfophold

Ophold

Golfophold

Denne side indeholder reklamelinks

En stor guide med golfophold i Danmark

I Danmark er vi så heldige at have et hav af skønne golfbaner med smuk beliggenhed. Drømmer du om at udforske en ny golfbane med et golfophold i Danmark, eller er du på jagt efter den perfekte gave til golfelskeren? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her hos Opholdsguide.dk har vi nemlig samlet nogle af landets bedste golfophold. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste golfophold!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Ønsker du at kombinere spa og wellness med golf? Så er et golfophold på Himmerland Golf & Spa Resort det oplagte valg. Resortet har nogle af landets bedste golfbaner, der blandt andet er blevet brugt på Europa Touren. På Himmerland Golf & Spa Resort er der 2 udfordrende og smukke par 18-huller, mens der er 1 9-hullers bane.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

Når du er på golfophold på Hotel Amerika bliver golf i fantastiske omgivelser kombineret med gourmet af højeste kaliber. Hotel Amerika er et luksuriøst 4-stjernet hotel, der er placeret midt i Østerskovens smukke natur. Hotellet er i gåafstand fra både Mariager Fjord og den hyggelige Hobro Havn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro er en af landets ældste kroer. Kroen ligger smukt placeret lige ud til Limfjorden. Faktisk mødes 3 forskellige fjorde i vandet ud for færgekroen. Det gør Skove Fjord, Hjarlbæk Fjord og Limfjorden. Kroen er kendt for sine fantastiske gourmetoplevelser med fokus på lokale råvarer og klassisk dansk mad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du på golfophold?

Vil du på golfophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides med golfophold på særlige lokationer som for eksempel Nordjylland.

Nordjylland

I Nordjylland finder du nogle af de bedste golfophold i Danmark. Nordjylland byder på nogle fremragende golfbaner i smukke omgivelser. Derudover har hotellerne et ry for at være meget luksuriøse med spafaciliteter.

Læs guide

Landets bedste golfophold samlet i en oversigt

Hos Opholdsguide.dk har samlet nogle af landets bedste golfophold i en nem og overskuelig oversigt. Fælles for alle golfophold er, at de er inklusive mad og greenfee til nogle af landets førende golfbaner. Formålet med denne side er at hjælpe dig med at finde dit næste golfophold – uanset dit budget for turen. Her i oversigten har vi nemlig både golfophold i den høje og lave ende af prisskalaen. Vi håber, at vi kan inspirere dig til dit næste ophold!

Udfordr dig selv på nye golfbaner

Som golfspiller er der noget sjovt og udfordrende ved at udforske nye golfbaner. Går man den samme golfbane hver uge, kan det godt blive meget ensformigt, hvis du gør det måned efter måned. Her kan det være rart at komme ud på nye golfbaner og prøve nogle nye slag. Det er også med til at skubbe dig selv som golfspiller, fordi du skal træffe nye valg, end du er vant til. Kender du banen ved du per automatik, hvor det er smartest at slå ud, og derfor kan golfen hurtigt komme på autopilot. Når du er ude på en ny golfbane, skal du analysere banen, inden du slår ud, og hver gang du skal tage et nyt slag. Det er super sjovt og udfordrende.

Nyd et golfophold med din golfkammerat

De fleste har en eller flere venner, som de spiller meget golf sammen med. Har du også det? Hvorfor ikke gøre golfopholdet sjovere og tage af sted sammen? Mange har det sjovere ved at følges med en anden person på golfbanen. Tager I afsted på en ny golfbane, får I rig mulighed for det, samtidig med I kan nyde noget god mad og få slappet af efter en lang dag på golfbanen. På et golfophold kan du også tage din partner med, hvis han/hun også har en passion for golf. Alternativt er der ofte mange andre aktiviteter i de områder, hvor golfbanerne ligger. På Hotel Thinggaard ligger Sydthy Kurbad for eksempel et stenkast fra hotellet. Så kan I rolig kombinere en herlig dag på golfbanen med et spaophold

Golf & gourmet kombineret – bliver det bedre?

På et golfophold er der rig mulighed for at kombinere både gourmet og mad. Mange af de steder der udbyder golfophold, har en restaurant, hvor der er mulighed for at nyde en lækker middag efter en dag med golf. I nogle ophold er det sågar muligt at få en lækker 3-retters middag. Det kan du for eksempel både få på Hvalpsund Færgekro og på Hotel Thinggaard. Begge steder er kendt for at lave noget helt fantastisk mad. Et golfophold behøver altså kun at stå i golfens tegn. Det kan også kombineres med fremragende gourmetmad.

Den perfekte gave til golfelskeren

Et golfophold er den perfekte gave til golfelskeren. Som tidligere nævnt er det altid sjovt at få nye golfoplevelser og få set nye baner. Heldigvis har vi rigtig mange fine golfbaner herhjemme, der tilbyder golfophold. Her i oversigten har fundet golfophold i forskellige prisklasser, så der helt sikkert også er et eller flere ophold, der passer til dit budget. Ønsker du at give et golfophold i gave til en golfelsker, kan det også være en idé at slå sig sammen med andre om gaven. Så kan det være, at I kan få råd til et golfophold af flere dages varighed.

Se også vores store guide til golfophold i Nordjylland!

Hvordan bestiller jeg mit golfophold?

Hos Opholdsguide.dk sælger vi ikke ophold. Vi samler nogle af de bedste ophold på en side, hvor vi så linker til vores samarbejdspartnere. Finder du et golfophold, som du gerne vil bestille, kan du klikke ”Køb/læs mere” knappen, hvor du kommer videre til vores samarbejdspartner. Her kan du foretage bestillingen af dit golfophold. Vi medtager så meget som muligt i vores beskrivelser. Hos vores samarbejdspartner kan du dog se alle detaljer i forbindelse med golfopholdet. Hvis du har spørgsmål til nogle af de enkelte ophold, er du meget velkommen til at kontakte os eller vores samarbejdspartner.

Rigtig god fornøjelse med dit golfophold! Husk at du også kan finde kroophold via Opholdsguide.dk.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk