Golfophold Nordjylland

Ophold Golfophold

Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev nogle af Danmarks fineste golfophold i Nordjylland

Nordjylland er fyldt med gode golfbaner. Hvis du ønsker at kombinere god mad, golf og smuk natur så er Nordjylland den perfekte destination. Her på siden finder du en guide med nogle af Nordjyllands bedste golfophold. Du kan under hvert ophold se, hvad der er inkluderet, ligesom du også kan se billeder fra stedet. Vi håber, at denne guide kan inspirere dig til at finde dit næste golfophold i Nordjylland. Rigtig god tur!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Hvis du ønsker at prøve kræfter med nogle af de bedste golfbaner i Danmark, så er et golfophold på Himmerland Golf & Spa Resort det perfekte ophold for dig. Himmerland Golf & Spa Resort ligger i den flotte nordjyske natur med helt fantastiske golfbaner lige uden for døren. Golfbanerne på resortet er af højeste kaliber, og de har blandt andet været brugt på Europa Touren.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

I den smukke nordjyske natur ved Hobro og Mariager Fjord ligger det 4-stjernede Hotel Amerika. På Hotel Amerika er der rig mulighed for at kombinere fantastiske golfoplevelser med gourmetoplevelser. Hotellet er kendt for sit fantastiske køkken, der serverer retter efter årstiden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro er en lille hyggelig kro i Hvalpsund med en helt fantastisk udsigt over Limfjorden. Vandet foran kroen er et af landets bedste, når det kommer til at spotte sæler. Der er derfor rig mulighed for at kombinere en golf og natur på Hvalpsund Færgekro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find golfopholdet i Nordjylland her

Her på siden har vi lavet en guide med nogle af Nordjyllands bedste golfophold, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med nogle helt fantastiske golfbaner. Ud over gode golfbaner byder Nordjylland også på fantastisk natur. Den får du rig mulighed for at opleve ude på banen. Her i guiden kan du læse mere om de forskellige golfophold i Nordjylland, hvad de inkluderer ligesom du også kan se billeder fra hotellerne. Er du til smuk natur, god mad og golf, så er Nordjylland den rette destination for dig!

Golf og gode gourmetoplevelser

I de ovenstående golfophold i Nordjylland er der rig mulighed for at kombinere gastronomi og golf. I opholdene på Hotel Amerika og Hvalpsund Færgekro er nemlig inkluderet en dejlig 3-retters gourmetmiddag, der kan nydes efter en lang dag på golfbanen eller aftenen inden. Begge hoteller leverer fantastiske smagsoplevelser og retter, der er lavet på friske råvarer.

Fantastisk gave til golfelskeren

Skal du glæde en golfelsker med en gave? Så kan et golfophold i Nordjylland være en helt fantastisk gaveidé. Her er fremragende golfbaner og mulighed for at nyde noget dejlig mad. Ydermere har Nordjylland noget helt fantastisk natur, der ikke findes mange andre steder i landet. Hvis golfopholdene her på siden er lidt over dit budget, kan I eventuelt være flere om gaven. Det giver mulighed for et større budget og en større valgfrihed i forhold til opholdene. Når det er sagt, så har opholdene her på siden en rigtig fin pris, og derfor er de meget velegnede som gaver – både til golfparret, din golfmakker eller en helt tredje.

Prøv kræfter med nye golfbaner i Nordjylland

Noget af det bedste ved at være på golfophold er muligheden for at prøve kræfter med en ny golfbane. Hvis du spiller meget på den samme bane, kan det godt føles en smule trivielt. Det er altid godt for dit golfspil at blive sat i nogle helt nye situationer og udfordringer. Går du meget på din lokale golfbane, så ved du allerede inden starten, hvordan du skal tackle hullerne. Det ved du ikke på samme måde, hvis du skal spille på en ny bane. Selvfølgelig kan du læse op på banen hjemmefra, men det vil altid være en anderledes og spændende oplevelse, når du ikke har prøvet golfbanen før.

Vi anbefaler altid at læse lidt op på banen, inden du skal ud for at spille. Så kan du forberede dig lidt på nogle af hullerne. Det kan være guld værd, hvis du har en konkurrence kørende med din partner eller golfmakker.

Golfophold i Nordjylland med din partner

Hvis du og din partner er glade for golf, så kan I få et romantisk spaophold i Nordjylland. Hotel Amerika, Hvalpsund Færgekro og Himmerland Golf & Spa Resort er alle 3 meget romantiske steder på hver sin måde. Hvalpsund Færgekro er meget traditionelt og hyggeligt, hvor Hotel Amerika er meget stilfuldt og en anelse mere luksuriøst.

Himmerland Golf & Spa Resort er et meget moderne resort, der har nogle helt fantastiske faciliteter. Både i forhold til golf men også inden for spa & wellness. Hvis I er på jagt efter et golfophold i Nordjylland, hvor I kan lade romantikken blomstre, så er de 3 nævnte steder nogle fantastiske valg.

Nu er det op til dig!

Nu skulle du gerne være klædt godt på til at vælge dit næste golfophold i Nordjylland. Uanset om du selv skal nyde opholdet, eller om det skal gives i gave. Når du har fundet det golfophold, som du gerne vil booke, kan det nemt gøres via den grønne knap, der er under hvert ophold. Her kan du også blive klogere på, hvad der præcis er inkluderet. Slutteligt vil vi på Opholdsguide.dk gerne ønske Jer et fantastisk ophold.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk