spaophold jylland

Spaophold Jylland

Oplev Jyllands fantastiske bud på luksuriøse spaophold

Står du og mangler et sted at tage på spaophold i Jylland? På denne side har vi samlet nogle af de bedste spaophold i Jylland i en nem og overskuelig oversigt. Med information om hotellerne får du informationen af eksperter, så du ved hvad du kan forvente. Bliv inspirereret og få hjælp til at finde det sted, som passer perfekt til dine behov.

spaophold jylland paa hotel vejlefjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord er definitionen på vaske ægte luksus. Hotellet har en kæmpe spaafdeling med en masse forskellige bade, svømmebassiner og muligheder for massage. Derudover ligger hotellet helt fantastisk og har en skøn udsigt over Vejlefjord. Her er der både mulighed for at tage en dukkert og tage op i saunaet bagefter, eller blot gå en tur langs fjorden eller i det flotte grønne område omkring hotellet. Oplev luksus fra i kommer til igår.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park spa

Comwell Kellers Park

4 stjernet

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er lokaliseret i nogle historiske og flotte bygninger. Spaafdelingen er fantastisk og som på alle andre Comwell hoteller er der god mulighed for at få behandlinger. Hotellet ligger i et flot område, hvor der ikke er langt ned til en hyggelig lille havn. Hotellet er moderne indrettet, men har naturligvis taget hensyn til, at de har placeret sig i historie bygninger, hvilket kun gør hotellet mere hyggeligt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking billigt spaophold

Hotel Viking

3 stjernet-weekendophold

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er lige som de to forrige hoteller et 3-stjernet hotel, som kan tilbyde et fremragende og afslappende spaophold i Jylland på en og samme tid. Hotel Viking er blandt andet kendt for sin fantastiske spaterrasse, hvor der er en fantastisk udsigt til Kattegat. Hotel Viking har også en forrygende indendørs spaafdeling, hvor der er alt, du som spaelsker kan ønske dig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel spaophold i jylland

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er uden tvivl det et af Danmarks mest anerkendte spaophold. I Skagen finder i svaret på et vaske ægte bade- og spahotel. Der er nemlig en stor spa- og wellnessafdeling, og samtidig med det ligger stranden ikke langt fra hotellet. Det er altså et godt sted at kombinere spa og natur, hvis man er til den slags. Derudover er maden på hotellets restaurant over al forventning, og mange besøger restauranten igen og igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort spaophold jylland

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et 4-stjernet hotel, som ligger i Farsø i Nordjylland. Hotellet har tilknyttet golfbane og spaområde. Derfor er det et perfekt ophold, hvis du som par gerne vil have lidt tid til afslapning, og måske endda gå hver til sit lidt af dagen. Vi forestiller os manden tager en tur på golfbanen, mens kvinden får en behandling i spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel thinggaard laekkert spahotel

Hotel Thinggaard

3 stjernet weekendophold

Hurup thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et 3-stjernet hotel, som ligger i Hurup tæt ved Thy. Hotellet er med i kæden Small Danish Hotels, som altid står inde for en vis standard. Derfor er det en sikkerhed for dig om at tingene bliver gjort ordentligt. Hotellet har 32 værelser, som naturligvis alle indeholder toilet og bad.

Entré til spafaciliteter i Sydthy Kurbad er ikke inkluderet men kan købes i kurbadet til 160 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Oplev Jyllands seværdigheder

Hvis du har brug for en pause fra spa og behandlinger og i stedet ønsker at opleve nogle af de mange unikke ting, Jylland kan byde på, kan du få inspiration til gode seværdigheder nedenfor. Her kan du både finde seværdigheder i det sydlige, østlige, vestlige og nordlige Jylland. Pas på ikke at putte for mange seværdigheder i kalenderen. Der skal jo også være tid til at nyde spahotellets faciliteter.

5 spændende seværdigheder i Sønderjylland

 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Museum Sønderjylland, Haderslev
 • Ribe Domkirke, Ribe
 • Skamlingsbanken, Sjølund
 • Nationalpark Vadehavet

5 spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Grenen, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring

5 spændende seværdigheder i Øst- og Midtjylland

 • Den Gamle By, Aarhus
 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Nationalpark Mols Bjerge
 • Kattegatcentret, Grenå

5 spændende seværdigheder i Vestjylland

 • Bunkerne på Vestkysten, Søndervig
 • Menneskene ved Havet, Esbjerg
 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Nationalpark Thy, Hurup Thy
 • Jyllandsakvariet, Thyborøn

Et spaophold i Jylland kan byde på masser af spændende oplevelser, hvis I ønsker en pause fra spaområdet. Hvis I gerne vil dedikere tiden på hotellet til spa, kan I for eksempel besøge nogle af Jyllands seværdigheder på vej til eller fra spaopholdet.

natur i jylland

Natur

Oplev Jyllands flotte natur

Jylland er rig på flot natur i både nord, syd, øst og vest. At kombinere spa og wellness med smuk natur er et fantastisk oplevelse, og de to ting går rigtig godt hånd i hånd, fordi naturen får mange af os til at slappe af. Omkring mange af spahotellerne i Jylland her på siden, er der masser af mulighed for at opleve flot natur. Hvis du har brug for lidt forslag til nogle spændende naturseværdigheder, kan du finde inspiration nedenfor.

 • Området ved Skamlingsbanken, Sønderjylland
 • Rubjerg Knude Fyr, Nordvestjylland
 • Råbjerg Mile, Nordjylland
 • Mols Bjerge, Østjylland
 • Nationalpark Vadehavet, Sønderjylland
 • Blåvand, Vestjylland
 • Nationalpark Thy, Nordvestjylland
 • Grenen, Skagen

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

For hver fuldendt ophold købt gennem et af vores links til hoteller, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi gør nemlig brug af reklame/affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en kommission, når du har fuldendt dit ophold. Hvis du vil læse mere omkring vores donationer og se, hvad vi har støttet, kan du læse mere under “velgørenhed” i menuen.

Find de bedste spaophold i Jylland

Vores største opgave hos Opholdsguide.dk er at rådgive danskerne til, hvilke ophold de skal vælge. Det gælder naturligvis også, når det kommer til spaophold i Jylland. Vi har fundet nogle af de bedste i Jylland, og så har vi skrevet de vigtigste informationer om hvert hotel. Det er vigtigt for os, at du føler dig klar til at beslutte dig for et ophold, når du har været på denne side.

Når du vælger et hotel fra vores guide, vil du ikke blive skuffet. Det er en af de ting, som vi kan garantere dig. Se hvilket ophold som passer bedst til dine behov, og book nemt og hurtigt via vores samarbejdspartnere. Vi ønsker dig et rigtig dejligt spaophold i Jylland.

Derfor skal du på spaophold i Jylland

Der er mange gode grunde til at tage på spaophold i det hele taget, men hvorfor lige vælge Jylland? Jylland kan noget helt særligt, og det er perfekt i kombination med et spaophold. Spaopholdets egentlige formål er jo at få dig til at slappe af, og komme tilbage til hverdagen uden at være stresset fra begyndelsen. Jylland kan bare få folk til at slappe af på en helt anden måde, end man kan på Sjælland – Det mener de fleste danskere i hvert fald. Det har formentlig noget med den flotte natur at gøre, og så måske også lidt den måde jyderne opfører sig på. De er nemlig meget afslappet af natur. Så hvis du ønsker at blive 100% af slappet, er det helt sikkert et spaophold i Jylland, som du skal vælge!

Opholdsguide.dks samarbejdspartnere – Altid den bedste pris

Når vi skal være sikre på at kunne give dig den bedste pris, bliver vi nødt til at benytte dig af samarbejdspartnere. Vi har udvalgt vores partnere nøje, og det har vi gjort af én grund. Formålet med deres side er nemlig, at de sammenligner priser fra de forskellige hotel-booking-sider, som findes på internettet. Det betyder, at du altid har muligheden for at se, hvor det faktisk er billigst at bestille dit ophold igennem på den givne dato. Det er super smart, og det er med til at give dig som bruger en rigtig god oplevelse, når du altid får den rette pris.

Hvordan booker du igennem vores samarbejdspartnere?

Det er faktisk super nemt at booke igennem vores samarbejdspartnere. Først step er jo på vores side, når du trykker på den grønne knap, som du finder i teksten under de forskellige spaophold i Jylland. Når du har trykket på knappen, vil du blive ført direkte videre til vores samarbejdspartnere, som er der, hvor du vælger dato. Herefter får du muligheden for at vælge hvilken bookingside, du ønsker at booke dit ophold igennem. Siden sortere selv efter hvilke bookingsider, der er billigst, og det er nemt og overskueligt for dig at se prisforskellene.

Så nemt var det at booke igennem vores side. Hvis du finder det rette spaophold til dig og dine behov, vil vi anbefale dig, at du booker så snart du kender en dato, da det ville være ærgerligt, hvis der var fuldt booket.

Vil du hellere opholde dig på Sjælland? De bedste spaophold på Sjælland finder du i denne guide.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]