wellness ophold nordjylland

Wellness ophold Nordjylland

Find de bedste wellness ophold i Nordjylland

Er du på jagt efter et lækkert wellness ophold i Nordjylland? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her hos Opholdsguide.dk har vi nemlig lavet en nem og overskuelig oversigt med nogle af Nordjyllands bedste wellness hoteller. Vi håber, at du kan blive inspireret af de forskellige hoteller.

ruths hotel nordjylland

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Et 4,5-stjernet wellness hotel i altid hyggelige Skagen? Det er hvad Ruths Hotel er. Her kan du se frem til en masse skønne behandlinger samt indendørs pool, hvor du kan slappe af og nyde livet. Vil du gerne opleve lidt uden for hotellet, ja så er der ikke langt til hverken Skagen centrum eller en lækker badestrand. Derudover er der en helt fantastisk restaurant, hvor i kan nyde gourmetoplevelser samt fantastisk vin.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness nordjylland hotel viking

Hotel Viking

3 stjernet wellness i nordjylland

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er et rigtig hyggeligt wellness hotel i den nordjyske by Sæby. Hotellet byder på en fantastisk wellnessafdeling med indendørs- og udendørs bassiner, saltvandspool, damprum, sauna og selvfølgelig jacuzzi. Noget af det mest fantastiske ved Hotel Viking er den udendørs pool og jacuzzi, der ligger på taget af hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et anerkendt og prisvindende resort i Nordjylland. Stedet er særligt kendt for sine 2 golfbaner og de fremragende wellness faciliteter. Resortet er med sine hyggelige og moderne rammer helt perfekt til parret, der søger et romantisk og aktivt wellness ophold i Nordjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness ophold nordjylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet weekendophold

Hurup thy, Nordjylland

Midt i den vilde nordjyske natur ligger det hyggelige Hotel Thinggaard. Hotel Thinggaard ligger godt 15 minutters fra Nationalpark Thy og Vesterhavet. Under et wellness ophold på Hotel Thinggaard, er der altså rig mulighed for at kombinere fantastiske naturoplevelser med wellness.

Wellness foregår i Sydthy Kurbad. Entré er ikke inkluderet i prisen og koster skrivende stund 160 DKK per person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordjylland

Seværdigheder

Seværdigheder i Nordjylland

Hvis I på Jeres wellness ophold i Nordjylland ønsker at se nogle lokale attraktioner, er der masser at tage af både i den østlige og vestlige del af Nordjylland. Der er naturligvis de mange naturseværdigheder, der også er beskrevet nærmere under fanden “omgivelser”, men der er også masser af spændende kultur at opleve – for eksempel nogle af kunstnerboligerne i Skagen. Nedenfor er lidt inspiration til nogle af Nordjyllands mange spændende seværdigheder.

 • Grenen, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Fårup Sommerland, Saltum
 • Anchers Hus, Skagen
 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken

Selvom der er mange spændende seværdigheder i Nordjylland, skal der naturligvis også være tid til at slappe af og nyde wellness faciliteterne på Jeres hotel. Pas på med ikke at putte for mange seværdigheder i kalenderen, så I skal stresse for meget. Vi anbefaler at vælge 1-2 eller eventuelt lægge seværdighederne før eller efter wellness opholdet i Nordjylland.

omgivelser i nordjylland

Omgivelser

Oplev Nordjyllands flotte natur

Nordjylland er rig på smukke naturoplevelser, som I kan opleve under Jeres wellness ophold i Nordjylland. Selvfølgelig skal I også have tid til at nyde spa og wellness på hotellet eller kurbadet, men det kan være rart at komme lidt ud i den friske luft også særligt når der er tale om så smuk natur, som der er i Nordjylland. Uanset om du opholder dig i Skagen eller omegn eller i området omkring Thy, så er der masser at opleve.

Ønsker I at opleve noget af Nordjyllands flotte natur, kan jeg for eksempel anbefale nedenstående steder.

 • Rebild Bakker
 • Nationalpark Thy
 • Svinkløv Klitplantage
 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Grenen, Skagen
 • Klitmøller/Cold Hawaii

Uanset årstiden er det forrygende at være i naturen i Nordjylland. Selv på en mørk og regnfuld efterårsdag har stederne en enorm charme. Ønsker I at bade, vil det selvfølgelig være mest oplagt at tage afsted, hvis vejret er til det. Der skal naturligvis også være mulighed for og tid til at nyde wellness faciliterne på hotellet.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk støtter vi velgørenhed med 10 kroner, hvis du booker og gennemfører et ophold gennem et af vores links – for eksempel et wellness ophold i Nordjylland. Vi bruger reklame/affilierede links, så vi modtager en kommission, når du booker et ophold via vores links. Hvis du vil læse mere om vores donationer, samt hvad vi har støttet, kan du altid læse mere under menupunktet “Velgørenhed”.

Wellness ophold i Nordjylland forener luksus & natur

En af de helt gode grunde til at nyde et wellness ophold i Nordjylland er den fantastiske og vilde natur, der går perfekte i kombination med spa og wellness. Mange af wellness hotellerne her i oversigten ligger tæt på vandet og den smukke natur, der er i Nordjylland. På et wellness ophold i Nordjylland er der rig mulighed for at nyde alt fra begge verdener. Der er fantastiske wellness faciliteter og smuk natur. Ønsker I at shoppe, så er der også rig mulighed for det i både Aalborg, Skagen, Sæby og Frederikshavn.

Romantisk wellness ophold for 2

Søger I et romantisk wellness ophold for 2, så er Nordjylland den perfekte destination. Her er der den helt nødvendige ro, der skal til under et ophold med spa og wellness. Det er vigtigt, at der er rolige omgivelser, så I har de bedste forudsætninger for at slappe af og få genopladt batterierne. Hotellerne ovenfor har nogle fantastiske og romantiske rammer, der er perfekt til det romantiske wellness ophold for 2. Her er både fine restauranter, værelser og ikke mindst forrygende faciliteter, når det kommer til wellness. Skal du glæde et par med en romantisk gave, kan vi klart anbefale et wellness ophold i Nordjylland. Det kan for eksempel være i bryllupsgave, julegave eller en helt tredje gave.

Du får masser for pengene

Nordjylland har nogle forrygende wellness hoteller, hvor du virkelig får noget for pengene. Du har mulighed for at booke et dobbeltværelse til under 1.000 kroner, hvor der også er mulighed for at gøre brug af wellness området. Dermed behøver et wellness ophold altså slet ikke at være så dyrt, som mange tror. Der er rig mulighed for at komme afsted til en overkommelig pris. Det gør det også lidt sjovere under opholdet, da der så for eksempel kan suppleres med diverse behandlingerne. På mange hoteller er morgenmaden inkluderet i prisen, men det er ikke på alle. En lækker morgenbuffet giver den perfekte start på en dag fyldt med wellness.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er en hjemmeside, der samler nogle af de bedste ophold i Danmark, wellness ophold Sydsverige og Nordtyskland. Vi elsker selv miniferier og ønsker at udbrede nogle af de fantastiske steder, der er i og omkring Danmark. Vi mener, at det er utrolig overset at holde ferie både i Danmark, Sydsverige og Tyskland. Her er rigtig mange skønne wellness hoteller, hvor der er rig mulighed for at få en weekend fyldt med afslapning og god mad.

Her på hjemmesiden finder vi de bedste hoteller og samler dem i en nem og overskuelig oversigt. Blandt andet wellness hoteller i Nordjylland. Vi går i dybden med hvert hotel, så du nemt kan finde det sted, du gerne vil på ophold. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores sider eller ønsker at komme med forslag, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan ske på mailen [email protected] Vi håber, at vi kan inspirere dig og hjælpe med at finde dit næste wellness ophold.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]