spaophold sjaelland

Spaophold Sjælland

Bliv forkælet på et spaophold på Sjælland

Trænger du til et lækkert spaophold på Sjælland, men ikke helt ved hvor du skal tage hen? Her på siden har vi samlet de bedste af de bedste i Danmark, og det har vi gjort for, at du nemt og overskueligt kan få overblikket over de forskellige muligheder. Når vi siger, at det er de bedste, er det baseret på anmeldelser, priser og aktiviteter. Derudover har vi fundet nogle af dem, som er mest unikke, og som har mest at byde på.

Se alle vores udvalgte spaophold på Sjælland eller sorter i områder

Alle udvalgte

Nordsjælland

København

Vest- og Sydsjælland

kokkedal castle luksus spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet spaophold paa sjaelland

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et hotel i verdensklasse. Med deres 5 stjerner, rødeløber og ikke mindst deres fantastiske bygning og skønne omgivelser, er dette mere eller mindre det perfekte sted til et spaophold på Sjælland. Hotellet har en et lækkert spaområde med pool og sauna samt mulighed for behandlinger. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK. Restauranten leverer lækre retter med fokus på sæsonens ingredienser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

bandholm hotel spa paa sydsjaelland

Bandholm Hotel

4 stjernet

Bandholm, Lolland

Bandholm Hotel er et hotel, som rigtigt mange eksperter på området anbefaler. Ikke nok med en fantastisk service og lækre faciliteter, så er det altså bare hele stemning omkring- og på hotellet, som er noget helt specielt. I den lille hyggelige by ligger nemlig dette fantastisk spahotel, som blandt andet byder på en afdeling med spa, dampbad, sauna og mulighed for behandlinger. Hotellet er fra 1886 og meget smukt indrettet med respekt for alderen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 942 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard spaophold

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard er et 4-stjernet spahotel, som ligger i Nordsjælland. Stedet er et af de mest populære spaophold på Sjælland, og det er med god grund. Stedet er nemlig ikke kun kendt for deres fremragende service, men også deres lækre værelser og deres flotte ældre bygninger, har vundet folkets hjerte.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold sjaelland

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et 4-stjernet spahotel på Sjælland, som måske i virkeligheden burde have haft 5 stjerner. Hotellet er nemlig meget anerkendt blandt spahotel-gæster fra hele landet. De har nemlig styr på deres faciliteter, behandlinger, kundeservice og restauranten er også i topklasse. Du kan tilmed lægge til, at Kurhotel Skodsborg har en helt forrygende beliggenhed lige ud til det flotte Øresund.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel spaophold sjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, som ligger lige ned til vandet. Hotellet ligger i Helsingør, og ligger utrolig flot med udsigt udover vandet og med Helsingborg i horisonten. Hotellet har sit eget casino, hvilket gør hotellet en anelse mere unikt og festligt. Der er dog også plads til afslapning, og hotellet byder på en masse spafaciliteter både inden- og udendørs. Adgang til spafaciliteterne skal tilkøbes og koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et meget anerkendt spahotel i midten af København. Man har således sin base i form af et luksuriøst hotel med nogle helt fantastiske spafaciliteter. Om aftenen kan man spise på en af de 3 lækre restauranter på hotellet, eller tage ud og opleve byen. Derudover kan man shoppe, få behandlinger eller bare nyde byen og hotellet i fulde drag. Et rigtig godt spahotel hvis du vil bo i et af Københavns bedste nabolag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spa paa sjaelland bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

Er I til design, indretning og ikke mindst fænomenal service, så er AC Bella Sky helt sikkert noget for dig. Her bliver der lagt stor vægt på hver enkelte. Dette kan både mærkes i forbindelse med kontakt til personale, men også når man får behandlinger eller bestiller mad i restauranten. AC Bella Sky er kendt for at gå det ekstra for gæsten, hvorfor der er også er mange, som besøger hotellet igen og igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

billigt spa paa sjaelland

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

Comwell Korsør ligger lige ved siden af Korsør golfbane, som er en 18-hullers bane. For dem som er mere til spa og wellness, byder hotellet naturligvis også på dette. I kan få behandlinger i form af massage, aromaterapi samt pedicure. På hotellets restaurant finder du et bredt udvalg af A la-carte, så der er helt sikkert noget for en hver smag. Hotellet er moderne, men har respekt for den ældre bygning, som hotellet ligger i. Adgang til spa koster i skrivende stund fra 225 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

clarion spahotel paa sjaelland

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 stjernet

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et oplagt sted at tage på spaophold på Sjælland, hvis du eksempelvis kommer med fly fra Jylland. Spahotellet ligger nemlig lige op af lufthavnen, hvilket vil sige, at du skal bruge minimal tid på transport. Derudover er der nem tilgang til metroen, således at du hurtigt kan komme ind og opleve København, hvis I har lyst til dette. Moderne indrettet, ekstremt lækker gourmet samt et formidabelt spaområde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup oplevelser og spa

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er på mange måder et fantastisk sted at være. Her vil man typisk opleve børnefamilier, da der er ekstremt mange aktiviteter. Prøv eksempelvis at klatre i træer, ride på heste og mange andre sjove aktiviteter, som man kan lave i en skov. Der er dog også en lille spaafdeling for dem, som er kommet for at slappe af. Her finder i en lækker indendørs pool samt spa og sauna. Hotellet er hyggeligt indrettet, og har fået gode anmeldelser for deres kundeservice.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa sjaelland

Seværdigheder

Seværdigheder på Sjælland

Sjælland kan byde på masser af skønne oplevelser, hvis I har brug for en pause fra spaen og gerne vil opleve lidt af det, Sjælland også kan byde. Da mange af spahotellerne her på siden ligger i det nordøstlige Sjælland eller i København, har vi fokuseret på seværdigheder i det område. Du kan blive inspireret på listen nedenfor:

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Kronborg Slot, Helsingør
 • Fredensborg Slot, Fredensborg
 • Amalienborg, København
 • Bakken, Klampenborg
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Den Lille Havfrue, København
 • Designmuseet, København
 • Karen Blixen Museet, Rungsted
 • Øresundsakvariet, Helsingør
 • Nivaagaard Museum, Nivå

natur paa sjaelland

Natur

Nyd Sjællands skønne natur

Der er masser af skøn natur på Sjælland. Det gælder både i nord, syd, øst og vest. På et spaophold på Sjælland kan det være rart at komme lidt ud i naturen, hvis I ønsker en pause fra spafaciliteterne. Spa og natur går godt i spænd sammen, fordi mange af os også kobler af i naturen. Mange af spahotellerne på Sjælland ovenfor ligger i smuk natur eller ikke langt fra.

Oplev det smukke Nordøstsjælland

Mange af spahotellerne her på siden ligger i det nordøstlige Sjælland i området omkring Strandvejen. Her ligger flere af hotellerne tæt på Øresund (nogle med udsigt) og med flot natur omkring. Langs strandvejskvarteret kan Jægersborg Dyrepark blandt andet opleves, der er en af landets mest besøgte park. Op langs Strandvejen er der flere skønne steder, hvor vi godt kan anbefale et stop. Det gælder for eksempel ved Vedbæk Havn, Charlottenlund Fort, Bellevue Strand eller ved Rungsted Havn. Vælger du et af spahotellerne på eller nær Strandvejen, er en tur langs den flotte vej en rigtig flot oplevelse, da du stort set kører langs vandet hele vejen.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hvis du booker og gennemfører et ophold gennem et af vores links, donerer vi 10 kroner til velgørenhed. Vi bruger affilierede links, som betyder at vi får en kommission fra vores samarbejdspartnere, når vi sælger et ophold gennem et link. Noget af denne fortjeneste, donerer vi til et velgørende formål. Ønsker du at læse mere se, hvilke formål vi har støttet, kan du læse mere i menuen under “velgørenhed”.

Find de bedste spaophold på Sjælland

Hvis du søger spaophold på Sjælland, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig udvalgt en række ophold, som vi mener, er nogle af de bedste. Vi har sammenlignet og voteret, og på den måde er vi kommet frem til, at disse spaophold på Sjælland, er nogle, som kan give dig en oplevelse i verdensklasse. Lige under denne tekst vil du finde 4 af vores anbefalede spaophold på Sjælland. Hvis du ikke er til nogle af disse, kan du se vores andre udvalgte. Vi har anbefalet de spaophold, hvor vi mener, at man får mest for pengene. Derudover yder de selvfølgelig noget helt specielt i form af en god service, lækre værelser og et fantastisk spaområde. For mange vil det være mest oplagt at være Nordsjælland, da der virkelig er stor fokus på luksus og velvære på de spaophold, som ligger deroppe.

Find et spaophold der passer dine behov

Det er formentlig langt fra alle spaophold på Sjælland, som er noget for dig. Vi har alle forskellige præferencer, og derfor har vi også udvalgt en masse forskellige. Det giver nemlig dig muligheden for at læse lidt om de forskellige ophold for bagefter at sammenligne både faciliteter og priser med hinanden. På den måde kan dig og din familie, venner, veninder eller partner nemlig finde det ophold, som passer lige præcis til jeres behov.

I vores beskrivelse af de forskellige ophold på Sjælland, har vi kort beskrevet de vigtigste og mest unikke ting for hotellet. Det er desuden også muligt at se billeder fra de forskellige spahoteller på Sjælland.

Overrask din partner ved at give et spaophold på Sjælland i gave

Hvis din partner snart har fødselsdag, det er ved at blive jul, eller du blot ønsker at give en gave, men ikke helt ved hvad, er det måske oplagt at give et spaophold. Mange mennesker har faktisk alle de materielle ting, som de behøver for at have en dejlig hverdag. Det de ofte mangler er blot at komme lidt væk fra en stresset hverdag. Det kan et spaophold på Sjælland være helt perfekt til. Derfor er det den perfekte måde at få lidt kvalitetstid sammen med din partner på. Hvad end det er en dreng eller pige, vil der helt sikkert blive værdsat et spaophold som gave. Husk der findes ophold i mange forskellige prisklasser, hvorfor det heller ikke behøver at være specielt dyrt. Ofte er den god idé at bestille lidt tid i forvejen, da priserne typisk vil være lavere der.

Vores samarbejdspartnere sikrer dig de bedste priser

Vores samarbejdspartnere er en side, som sørger for at sammenligne og finde de bedste priser på hoteller. Det gør de ved at sammenligne priser fra bookingsider, og give dig de bedste priser. Det sikrer dig, at du altid booker fra den billigste side overhovedet. Ved at trykke dig videre igennem Opholdsguide.dk, er du derfor sikker på, at du altid finder den billigste pris, som kan findes på internettet. Det er netop det, der er så smart ved at bruge Opholdsguide.dk.

Find også spaophold i Sydsverige eller få meget mere information om spaophold i Nordsjælland lige her!

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]