Bed and Breakfast Møn

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Møn fra et Bed and Breakfast

Møn er et fantastisk sted med en enestående natur. Møn har flere skønne bed and breakfasts, hvor du kan bo godt og til en fornuftig pris tæt på den flotte natur. Her på siden finder du forslag til overnatningssteder på Møn, ligesom du også kan finde inspiration til seværdigheder på øen.

Tiendegaarden B&B

Borre, Møn

Tiendegaarden er et nydeligt bed and breakfast beliggende i Borre små 10 minutters kørsel fra Møns Klint. Stedet har nogle pæne værelser i lyse farver. Der er i skrivende stund 10 værelser, og der kan blandt andet vælges dobbeltværelser med privat badeværelse. Dette bed and breakfast på Møn ligger i fredelige og idylliske rammer omgivet af marker. Stedet ligger også tæt på den hyggelige Klintholm Havn og den fine badestrand Klintholm Strand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 475 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bakkegaard Møns Klint

Borre, Sydsjælland

Bakkegaard Møns Klint er et bed and breakfast på Møn med en enestående beliggenhed tæt på Møns Klint, GeoCenter Møns Klint og til vandet. Stedet er et hyggeligt sted med gode faciliteter, der er et godt valg, hvis du ønsker at bo tæt på Klinten. Dette bed and breakfast på Møn har i skrivende stund 16 værelser, og der kan blandt andet vælges værelser med havudsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Liseby Bed and Breakfast

Stege, Sydsjaelland

På Langagergaard kommer I helt tæt på naturen. Dette Bed and Breakfast er velegnet til enkeltmand såvel som par og familier. Der er nemlig fælles opholdsrum med blandt andet bordtennis. Derudover er der en stor tilhørende have til opholdet, som man naturligvis også må benytte. Tidligere gæster har anmeldt morgenmaden til at være rigtig god, og det samme med beliggenheden. Servicen på Langagergaard er personlig, og værterne er søde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 600 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klintholm Bed and Breakfast

Magleby, Sydsjælland

Klintholm Bed and Breakfast på Møn ligger godt og vel 5 minutters kørsel fra Møns Klint og 14 kilometer til Stege. Stedet har i skrivende stund 10 værelser, hvor der blandt andet kan vælges værelser med både fælles og privat badeværelser. Fra Klintholm Bed and Breakfast er desuden en flot udsigt over det fine landskab på Møn, der kan nydes fra stedets have.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 791 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bakkelund Bed and Breakfast

Borre, Sydsjælland

Bakkelund Bed and Breakfast ligger godt og vel 10 minutters kørsel fra klinten og 10 minutters kørsel fra Stege. Der er derfor god køreafstand til mange øens mest populære attraktioner. Dette bed and breakfast på Møn har i skrivende stund 12 værelser, hvor der fra flere af værelserne er en fin udsigt over landskabet. Det er både muligt at booke værelser med eget og fælles badeværelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 620 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Oplev Møns seværdigheder

Der er gode muligheder for at opleve seværdigheder og attraktioner under dit ophold på et bed and breakfast på Møn. Der er naturligvis Møns Klint, der er øens store seværdighed, men der er også museer på Møn, der er et besøg værd, hvis du er interesseret i kultur. Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til nogle af øens seværdigheder, som du kan opleve under dit ophold på et bed and breakfast på Møn.

 • Møns Klint
 • GeoCenter Møns Klint
 • Liselund Slotspark
 • Empiregården Kulturhistorisk Museum
 • Thorsvang Danmarks Samlermuseum
 • Kalvehave Labyrintpark
 • Museumsgården
 • Stege Kirke

Møns store by Stege er desuden en rigtig hyggelig by, der ligger lige ved vandet. I byen er der flere caféer og spisesteder.

Møn byder på enestående natur

Hvis du ønsker et ophold på et bed and breakfast med rig mulighed for at opleve fantastisk natur, så er Møn en fremragende destination. Øen har noget enestående natur ved Møns Klint - noget der ikke ses andre steder i Danmark. Både selve klinten men også det fine skovområde ved klinten er rigtig flot og idéelt til en gåtur. Mange af de bed and breakfasts på Møn, som er med her på siden ligger ikke langt klinten, så der er rig mulighed for udflugter til klinten. Møn byder dog også på andre skønne naturoplevelser ud over klinten. På nedenstående liste har jeg samlet nogle af de naturoplevelser, som Møn blandt andet kan byde på.

 • Liselund Slotspark
 • Lilleskov
 • Store Klinteskov
 • Stege Nor
 • Nyord Enge Fuglereservat
 • Møns Klint
 • Fanefjord
 • Rytsebæk Strand
 • Klintholm Strand

Hvorfor vælge bed and breakfast på Møn?

Møn har nogle rigtig fine bed and breakfasts med fine forhold og god beliggenhed tæt på vandet og klinten. Her på siden har jeg samlet lidt forslag til bed and breakfasts på Møn, som du kan overveje, hvis du gerne vil nyde et ophold på Møn. Ved at vælge et bed and breakfast kommer du ofte lidt tættere på lokalsamfundet, og der er ofte en meget personlig service og atmosfære, fordi du jo ofte bor i private personers hjem. Det giver en helt speciel og personlig oplevelse.

Samtidig er der typisk ikke så mange værelser på bed and breakfasts, hvilket også kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Det kombineret med fine forhold kan være med til at danne de perfekte rammer for et vellykket bed and breakfast ophold på Møn både med kæresten, familien eller en anden person, du holder af og vil nyde en ferie med.

Udforsk det smukke Møn under dit ophold

Hvis du ønsker et ophold på et bed and breakfast, hvor der er rig mulighed for at opleve en masse og nyde flot natur, så er Møn en fremragende destination. Møns Klint bør være på alles bucket-list, der har en interesse i natur og elsker at gå op opdagelse i den. Spørger du mig, så har Møn sin charme hele året rundt. Når efteråret trænger sig på bliver skoven ude ved klinten rigtig flot, og det er også hyggeligt, hvis det rusker lidt.

Omvendt kan det også være ufattelig smukt på en klar forårsdag, når træerne skal til at springe. Sidst men ikke mindst har flotte snelandskaber jo også sin charme. Med andre ord så er Møn en oplevelse hele året rundt! Samtidig er Møn en relativt lille ø, hvilket giver en god køreafstand til hele øen.

Se også vores udvalgte Bed and Breakfast på Fyn.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk