Hotelophold Flensborg

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et hotelophold i hyggelige Flensborg

Flensborg er en perfekt by til et hotelophold. Byen ligger ud til vandet, bymidten er hyggelig med fine butikker, det er lige ved grænsen og så er der mange fine hoteller. Her på siden finder du forslag til fine hoteller både i Flensborg men også lidt udenfor, som er velegnede til et hotelophold. Du kan også få lidt inspiration til seværdigheder i byen.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Hvis du ønsker et luksuriøst hotelophold lidt uden for Flensborg, så er Alter Meierhof et oplagt valg. Alter Meierhof er et utroligt luksuriøst og lækkert hotel, hvor wellness og gastronomi er i højsædet. Hotellet har en storslået wellness afdeling, der blandt andet byder på inden- og udendørs pool samt et stort saunalandskab. Hotellet har 3 restauranter, hvor du kan opleve gastronomi på et højt internationalt niveau. Perfekt til det romantiske hotelophold i Flensborg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hafen Flensborg

Flensborg, Nordtyskland

Lige ned til havnen i Flensborg ligger det luksuriøse Hotel Hafen Flensburg. Et utrolig flot hotel med nogle rigtig fine værelser indrettet i lyse farver. Hotellet har desuden en finsk sauna, og der er også mulighed for at booke tid til massage. Hotel Hafen Flensburg har også en restaurant, hvor der serveres i retter med friske lokale råvarer. Hotellet er idéelt, hvis du ønsker at bo centralt ved havnen og samtidig gerne vil bo på et lækkert hotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 935 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ramada By Wyndham Flensburg

Flensborg, Nordtyskland

Ramada by Wyndham Flensburg er et lækkert hotel, der ligger lige ud til havnen i Flensborg tæt på den flotte havnepromenade, der bestemt er en gåtur værd. Hotellet har i skrivende stund 95 værelser, og du kan blandt andet deluxe-værelser, suite og klassiske dobbeltværelser. Værelserne er indrettet i en fin moderne stil. Hotellet har også en restaurant, hvor der serveres retter med lokale specialiteter. Et godt sted til hotelopholdet i Flensborg med kæresten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 748 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotel Glücksburg

Glücksburg, nær Flensborg

Ønsker du et hotelophold nær Flensborg ved vandet, så er Strandhotel Glücksburg et godt bud på et hotel. Hotellet er indrettet i en meget charmerende badehotel-stil i fine lyse farver. Hotellet ligger smukt ned til vandet, hvor der foran hotellet er en rigtig fin badestrand. Et hotelophold på Strandhotel Glücksburg er idéelt, hvis du ønsker et romantisk ophold med din partner eller ønsker et ophold i smukke omgivelser med en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.114 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Alte Post Flensburg

Flensburg, Nordtyskland

Hotel Alte Post Flensburg er et flot designhotel med en forrygende beliggenhed ved havnen i Flensborg. Hotellet har nogle flotte værelser, der er indrettet i en pæn og enkel skandinavisk stil. Fra hotellet er der gåafstand til mange af byens seværdigheder som skibsfartsmuseet i Flensborg, de flotte gader i den gamle del af byen og ikke mindst den fine havnepromenade. Hotellet har også en restaurant samt en bar/lounge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 750 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Am Fjord

Flensborg, Nordtyskland

Ved havnen i Flensborg ligger det fine Hotel am Fjord. Hotel am Fjord er et flot hotel med pæne værelser. Du kan blandt andet vælge værelse til op til 4 personer, hvilket gør hotellet velegnet til et hotelophold i Flensborg med familien. Der kan selvfølgelig også bookes dobbeltværelser. Fra hotellet er der gåafstand til mange af bymidtens seværdigheder som eksempelvis Mariekirke, den smukke gamle bydel og Flensborg Søfartsmuseum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 762 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Mange skønne hoteller i Flensborg

Der findes mange skønner hoteller i og omkring Flensborg. Ønsker du at bo i bymidten, er der rigtig mange hoteller ved havnen. Dem kan du finde her i guiden ovenfor, hvor du kan læse mere uddybende om nogle af hotellerne i Flensborg. Ønsker du at bo lidt uden for byen, findes der fine strandhoteller, der har en forrygende beliggenhed ved Flensborg Fjord. Dem kan du også finde her i guiden. Der er mange hoteller i Flensborg med rigtig fine faciliteter og flotte værelser, der kan være med til at skabe den perfekte atmosfære til et vellykket hotelophold i byen. Uanset om det drejer sig om et familieophold, et romantisk ophold med kæresten eller et venindeophold.

Hvorfor vælge et hotelophold i Flensborg?

Der findes i Danmark og Norden generelt mange steder, hvor du kan nyde et hotelophold. Så hvorfor vælge Flensborg? Først og fremmest er Flensborg en utrolig smuk by med flotte bygninger og vand i form af Flensborg Fjord. Flensborg ligger samtidig lige på den anden side af grænsen, så der er fra mange steder i landet ikke specielt langt sammenlignet med andre destinationer. Det smukke Flensborg har de perfekte rammer til at slappe af og bare nyde tilværelsen. Her er flot, fine muligheder for shopping og ikke mindst mange spisesteder, hvor du kan nyde en god middag.

Et hotelophold I Flensborg kan både være velegnet til par og til familier. Der findes nemlig hoteller, der kan rumme begge dele. Samtidig er der mange spændende attraktioner i byen, der både kan være underholdende for de yngste familiemedlemmer og for par. Trænger du til at komme lidt væk og til at få genopladet batterierne, så er Flensborg en rigtig god destination. Her har du virkelig mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen og glemme de daglige pligter.

Flensborg og Nordsjælland... Ikke helt det samme - Måske er i mere til Nordsjælland?

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk