Om Opholdsguide.dk

Hos Opholdsguide.dk anmelder vi og sammenligner kroophold, slotsophold, spaophold og andre weekendophold i Danmark med hinanden. Vi ønsker at være Danmarks foretrukne hjemmeside, hvor man kan læse detaljeret om de ophold, der bliver udbudt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste ophold, uanset om det er til en bryllupsgave, en romantisk tur med kæresten, en god veninde eller noget helt fjerde.

Hvad ønsker du at læse mere om?

Bliv klogere på os

Opholdsguide.dk er stiftet af Magnus og Mikkel. Vi elsker selv at tage på ophold i ind- og udland. Det er denne passion, som vi gerne vil dele her på hjemmesiden. Vores mål er at inspirere og guide dig til at finde det rette ophold for dig – uanset hvad formålet er.

Vi håber, at du kan få noget ud af vores guide.

For at kunne finansiere driften af hjemmesiden er den reklamefinansieret. Købes der et ophold gennem et af vores links, vil en procentdel af salget gå til os.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser og tekster på hjemmesiden.

Ansigterne bag

magnus lundstrøm

Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk

 

mikkel lundstrømMikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling. 🙂

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Information

opholdsguide.dk

Administreret af:
CVR: 39940876
Sentence I/S
Sct. Jørgens Park 122
4700 – Næstved