Om Opholdsguide.dk

Hos Opholdsguide.dk anmelder vi og sammenligner kroophold, slotsophold, spaophold og andre weekendophold i Danmark med hinanden. Vi ønsker at være Danmarks foretrukne hjemmeside, hvor man kan læse detaljeret om de ophold, der bliver udbudt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste ophold, uanset om det er til en bryllupsgave, en romantisk tur med kæresten, en god veninde eller noget helt fjerde.

Hvad ønsker du at læse mere om?

Bliv klogere på os

Opholdsguide.dk er stiftet af Magnus. Jeg elsker selv at tage på ophold i ind- og udland. Det er denne passion, som jeg gerne vil dele her på hjemmesiden. Mit mål er at inspirere og guide dig til at finde det rette ophold for dig – uanset hvad formålet er.

Jeg håber, at du kan få noget ud af mine guides.

For at kunne finansiere driften af hjemmesiden er den reklamefinansieret. Købes der et ophold gennem et af vores links, vil en procentdel af salget gå til Opholdsguide.

Velgørenhed

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser og tekster på hjemmesiden.

Ansigteterne bag

magnus lundstrøm

Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]

josefine gade

Josefine Gade, Økonomi og hotel relations

Mit navn er Josefine Gade, og jeg står for at opdatere priser, opretholde relationer med vores samarbejdspartnere og så videre. Derudover er det også mig, som står for at regnskabet er i orden.

Kontakt mig på [email protected]

Information

opholdsguide.dk


Administreret af:
CVR: 37884804
Opholdsguide
Ved Stigbordene 13
2450 – København SV