Weekendophold Møn

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev smukke Møn med et weekendophold

Møn er et enestående sted med en meget unik natur. Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen og nyde et weekendophold i smukke omgivelser? Så er Møn en fantastisk destination. Her på siden kan du finde forslag til hoteller og seværdigheder på Møn.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Præstekilde

Møn, Sydsjælland

Hotel Præstekilde er et rigtig fint hotel med en glimrende beliggenhed lige ved Møn Golfklub. Hotellet har nogle flotte værelser, hvor der blandt andet kan bookes en suite og et familieværelse. Hotellet har også en restaurant, hvor der blandt andet kan bestilles en 3-retters menu. Hotel Præstekilde er et godt valg til weekendopholdet på Møn, hvis du gerne vil have mulighed for at spille golf på en flot bane med beliggenhed ned til vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 745 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Liselund Ny Slot

Møn, Sydsjælland

Ikke langt fra Møns Klint ligger det intime og charmerende slot, Liselund Ny Slot. Slottet ligger i fantastiske omgivelser i naturen og ved slottet er også en rigtig flot slotspark. Slottet kan byde på flere typer af værelser, blandt andet suite og familieværelser. Værelserne er indrettet i en fin slotslig stil. Ønsker du et romantisk weekendophold på Møn i enestående omgivelser, så er Liselund Ny Slot et glimrende valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Residens Møn

Møn, Sydsjælland

I den hyggelige by Stege på Møn ligger det hyggelige Hotel Residens Møn. Hotellet er idéelt, hvis du I skal en større gruppe afsted, da det er muligt at booke helt op til en 3-værelses lejlighed med altan og havudsigt. Værelserne er fint og hyggeligt indrettet. Stedet har dog også standard dobbeltværelser. Et rigtig hyggeligt sted med en fremragende beliggenhed tæt på vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.093 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klintholm Bed and Breakfast

Magleby, Sydsjælland

Tæt på Møns Klint ligger det charmerende Klintholm Bed and Breakfast. Stedet har i skrivende stund 10 dobbeltværelser, og det er muligt både at booke med privat eller fælles badeværelser. Stedet har en rigtig fin have, hvor du kan nyde det gode vejr, hvis du har brug for at slappe lidt af. Klintholm Bed and Breakfast er et rigtig godt valg til weekendopholdet på Møn, hvis du vil bo tæt på klinten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nyd et romantisk weekendophold på Møn med kæresten

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagen og bare tilbringe noget tid med din partner eller kæreste, så er Møn en fremragende destination til netop dette. Her har I nemlig rig mulighed for at koble af, nyde hinanden og den ikke mindst den smukke natur samt de små hyggelige byer rundt omkring på øen. Under et ophold på Møn er det næsten uundgåeligt ikke at komme til at føle sig langt væk fra hverdagens rammer, da der på øen er nogle omgivelser, du ikke rigtigt finder andre steder i landet.

Hvornår skal jeg tage til Møn?

Spørger du mig, så er Møn og Møns Klint charmerende hele året rundt. Tager du afsted i efteråret eller tidligt forår, så er det klart, at du skal have udendørs tøj med, der passer til årstiden. Under et weekendophold på Møn skal du ud at opleve naturen. Det er det helt unikke ved Møn, og en af de store årsager til, at stedet er oplagt til et weekendophold.. I efteråret kan du opleve de flotte mørke toner i naturen, mens du i sommerhalvåret kan opleve sol, sommer og blå himmel. Hvornår du helst vil afsted, afhænger helt af, hvad der er dine præferencer.

Der skal være tid til at nyde det hele

Det er vigtigt, at der på et weekendophold (også på Møn) er tid til at tage tingene i det tempo, du har lyst til. Derfor anbefaler jeg altid, at du ikke fylder kalenderen med alt for mange destinationer og seværdigheder, Ellers er der nemlig en risiko for, at du kommer til at stresse rundt mellem de mange forskellige attraktioner og helt glemmer at nyde turen. Udvælg et passende antal i forhold til hvor længe du er væk på weekendophold på Møn. Du kan eventuelt finde lidt inspiration under punktet “seværdigheder” over denne tekst.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk