Wellness- og spaophold Sønderjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Bliv forkælet med et fantastisk spaophold i Sønderjylland

Med et spa ophold i Sønderjylland kan du komme helt væk fra dagligdagens stress og jag. Du har mulighed for at sætte hverdagens liv på pause og bare nyde at være i nuet samtidig med, at du bliver forkælet. Du kan få ladt dine batterier op, så din energi er i top, når du igen skal i gang med dit arbejde og de andre gøremål, der ligger og venter. Er du tilmed taget på et spaophold med din partner, kan I få ekstra dejlig kærestetid sammen.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er lokaliseret i nogle historiske og flotte bygninger. Spaafdelingen er fantastisk og som på alle andre Comwell hoteller er der god mulighed for at få behandlinger. Hotellet ligger i et flot område, hvor der ikke er langt ned til en hyggelig lille havn. Hotellet er moderne indrettet, men har naturligvis taget hensyn til, at de har placeret sig i historie bygninger, hvilket kun gør hotellet mere hyggeligt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et 4-stjernet hotel, som ligger i Farsø i Nordjylland. Hotellet har tilknyttet golfbane og spaområde. Derfor er det et perfekt ophold, hvis du som par gerne vil have lidt tid til afslapning, og måske endda gå hver til sit lidt af dagen. Vi forestiller os manden tager en tur på golfbanen, mens kvinden får en behandling i spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Blot få hundrede meter fra hvide sandstrande ligger Strandhotellet Blokhus. I et af Danmarks dejligste sommerhusområder, med den nordjyske ro og vestkysten lige ved siden af. Hotellet har både mulighed for spa, badning, samt restaurant, bar og lounge, du kan nyde. Om sommeren, kan du også sætte dig i den unikke gårdhave. Det dejlige badehotel giver mulighed for afslapning og ro til voksne og kan være vært til din næste begivenhed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et 3-stjernet hotel, som ligger i Hurup tæt ved Thy. Hotellet er med i kæden Small Danish Hotels, som altid står på mål for en høj standard. Derfor er det en sikkerhed for dig om at tingene bliver gjort ordentligt. Hotellet har 32 værelser, som naturligvis alle indeholder toilet og bad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Du kan muntre dig med disse seværdigheder under dit spaophold i Sønderjylland


Har du altid lyst til at opleve det område, du besøger? Det er der også rig mulighed for, når du tager på et spaophold i Danmark og i særdeleshed Sønderjylland. Du kan eventuelt benytte chancen for at opleve en seværdighed på din tur til spaopholdet og en anden på vej hjem.

Find inspiration til en seværdighed, du vil besøge, ved at kigge på de spændende aktiviteter, vi har fundet til dig:

  • Historiecenter Dybbøl Banke
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tirpitz
  • Sort Sol over Ribe Marsken
  • Legoland
  • Kæmpeskulpturen Mennesket ved havet i Esbjerg
  • Koldinghus
  • Ribe Vikingecenter
  • ACTURE PARK
  • Mekanisk Museum Sønderjylland

Der er altså et hav af forskelligartede aktiviteter, du kan muntre dig med, mens du er på et spaophold i Sønderjylland. Kunsten bliver, at du skal udvælge et par stykker. Er der noget, der ser spændende ud?

Tag afsted på det bedste spaophold i Sønderjylland for dig


Det er soleklart, at du naturligvis gerne vil afsted på det bedste spaophold i Sønderjylland. Men hvordan kan du sikre dig, at det er det bedste spaophold i Sønderjylland, du vælger? Svaret er egentligt meget enkelt.

Når du skal vælge det bedste spaophold i Sønderjylland, skal du finde ud af, hvad du ønsker under dit ophold. Du bør finde ud af, hvilke faciliteter du vil sætte pris på. Skal der være en masse forskellige bade? Skal der være en sauna? Ønsker du at få massage?

Du bør ydermere overveje, hvilken mad du gerne vil indtage under dit ophold. Skal det være lækker mad eller gourmetmad? Skal der indgå en vinmenu i spaopholdet? Når først du har fået formuleret, hvad dine ønsker til et spaophold i Sønderjylland er, kan du finde frem til det bedste ophold for dig og den, du skal afsted med.

Det skal du gøre for at få et godt spaophold Sønderjylland tilbud


Ville det ikke være fantastisk at få en kanon pris på et spaophold i Danmark og Sønderjylland? Det er der i hvert fald ikke mange, der vil sige nej tak til. Det er jo velkendt, at jo billigere et spaophold er, desto flere ophold er der råd til at tage på.

Hvis du gerne vil have et spaophold i Sønderjylland på tilbud, er der flere ting, du kan prøve at gøre. Først og fremmest kan du sørge for at besøge vores side. Her på vores side kan du nemlig danne dig et overblik over dine forskellige muligheder.

Der findes også en del dealsites, hvor de mange spaophold i Sønderjylland lægger tilbud ud. Yderligere kan du prøve lykken ved at tilmelde dig spaopholdenes nyhedsbreve. Du kan være heldig, at der på et tidspunkt dukker et godt spaophold Sønderjylland tilbud op.

Sidst men ikke mindst findes der forskellige særlige tilbudsdage, hvor du med stor sandsynlighed kan finde frem til rigtig gode tilbud. 

FAQ om spaophold i Sønderjylland


Findes der et spaophold i Sønderjylland med en gourmetmenu?

Der er en del spaophold i Sønderjylland. Det er dog ikke dem alle, der har en gourmetmenu på programmet. Det findes naturligvis, så du kan sagtens komme på sådan et dejligt ophold. Generelt er maden på alle spaophold i Sønderjylland yderst lækre, da de typisk er baseret på råvarer fra lokalområdet.

Er der kun spaophold i Danmark i Sønderjylland?

Nej, det er ikke kun i Sønderjylland i Danmark, at du kan komme på et spaophold. Der findes spaophold alle mulige steder rundt omkring i Danmark. Det betyder, at du kan komme på et spaophold i lige præcis den del af landet, du ønsker.

Koster alle spaophold i Sønderjylland det samme?

Det er ikke alle spaophold i Sønderjylland, der koster det samme. Prisen på et spaophold i Sønderjylland afhænger af flere forskellige faktorer såsom, om der er mad med i prisen, om der er en vinmenu med i prisen, om det er gratis at benytte stedets faciliteter og en hel masse andet. 

Hvor længe kan jeg være på et spaophold i Sønderjylland?

Du kan være på et spaophold i Sønderjylland lige så længe, du har lyst til. Dog skal der selvfølgelig være plads på stedet. Det mest typiske for spaophold er, at du er afsted med en eller to overnatninger. Men har du brug for at være afsted i længere tid, skal du bare kontakte det specifikke spahotel.

 

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk