bed and breakfast fyn

Bed and Breakfast Fyn

Mange skønne bed and breakfasts på Fyn

Fyn er en smuk ø, der byder på flot natur og masser af spændende seværdigheder. Fyn har også mange fine bed and breakfasts fordelt rundt på øen både nær Odense, i syd, øst og vest. Her på siden kan du finde forslag til bed and breakfasts på Fyn samt spændende seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold.

koebmandsgaardens bed and breakfast

Købmandsgårdens Bed and Breakfast

2,5 stjerner

Kerteminde

Med en god central placering i Kerteminde ligger Købmandsgårdens Bed and Breakfast. Et bed and breakfast på Fyn der i skrivende stund har 4 værelser med fælles badeværelser. Fra stedet er der gåafstand til både Fjord&Bælt og ikke mindst den hyggelige havn i Kerteminde. Kerteminde kan også byde på fine badestrande, hvis du vil en tur i bølgerne under opholdet. Et godt valg til et bed and breakfast ophold på Fyn med din partner eller en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 600 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

engholmbb fyn

EngholmBB

3 stjernet

Odense

Engholm BB har en fin beliggenhed nær havnen i Odense. Et hyggeligt lille bed and breakfast på Fyn med 6 værelser i skrivende stund. Værelserne er studiolejligheder, hvor der er et tekøkken. Til værelserne er også et udendørsområde med borde og stole. EngholmBB er et fantastisk valg, hvis du ønsker at bo centralt i Odense til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 625 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

birkelygaard bed and breakfast fyn

Birkelygaard Bed and Breakfast

3 stjerner

Falsled, Faaborg

Birkelygaad Bed & Breakfast er et hyggeligt bed and breakfast en fantastisk beliggenhed på det sydlige Fyn. Stedet ligger med gåafstand til strand og tæt på Faldsled Havn. Birkelygaard har i skrivende stund 9 værelser, hvor der både kan vælges værelser med privat og fælles badeværelser. Fra Faldsled er ikke langt til Faaborg, der blandt andet har et museum og en miniby. Faaborg har også en stor havn, hvor Ærøfærgerne også sejler fra.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

troense bed and breakfast by the sea

Troense Bed and Breakfast by the sea

3 stjerner

Tåsinge, Svendborg

Troense Bed and Breakfast by the Sea er et hyggeligt bed and breakfast, der ligger lige ned til vandet på i Troense på Tåsinge syd for Svendborg. Ønsker du et ophold tæt på vandet, så er dette bed and breakfast et rigtig godt valg. Stedet har i skrivende stund 5 værelser, hvor der er fælles badeværelse. Det er muligt at booke værelser med havudsigt. Stedet har også en fin have, hvor det gode vejr kan nydes.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 924 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

amalie bb apartments fyn

Amalie Bed and Breakfast & Apartments

3 stjernet bed and breakfast fyn

Odense C

Amalie Bed and Breakfast & Apartments er et indbydende bed and breakfast centralt i Odense. Stedet har en forrygende beliggenhed, hvis du vil opleve de mange interessante ting, midtbyen i Odense kan byde på. Der er nemlig gåafstand til nogle af byens mest populære seværdigheder. Der er i skrivende stund 7 værelser, og der kan både vælges værelser med fælles og privat badeværelse. Værelserne og faciliteterne er fine og moderne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 620 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

roedkaergaard bb

Rødkærgård

3 stjerner

Kerteminde

I udkanten af Kerteminde ligger Rødkærgård med en forrygende beliggenhed lige ned til Kerteminde fjord. Dette bed and breakfast på Fyn har i skrivende stund 4 værelser, hvor der er mulighed for eget badeværelse. Stedet har også en fin terrasse, hvor den smukke udsigt kan nydes fra. Et godt valg hvis du gerne vil opleve den hyggelige og flotte by Kerteminde, der blandt andet byder på Fjord&Bælt og en lækker badestrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 675 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

solbjerggaard bed and breakfast fyn

Solbjerggaard Bed and Breakfast

3 stjerner

Millinge, Faaborg

Solbjerggaard Bed and Breakfast er et charmerende bed and breakfast i Millinge lidt uden for Faaborg. Der er i skrivende 5 værelser på Solbjerggaard, der også har en hyggelig have, hvor det gode vejr kan nydes. Som nævnt er der ikke langt til Faaborg, hvor der blandt andet er museum, en miniby og flere spisesteder. Den store havn i byen er også et besøg værd. Her er det blandt andet muligt at tage færgen til Ærø.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

by the bridge bed and breakfast fyn

By The Bridge Bed and Breakfast

2,5 stjerner

Middelfart

Lige ved Lillebæltsbroen i Middelfart ligger By The Bridge Bed & Breakfast. Et hyggeligt bed and breakfast på Fyn med 3 værelser og en rigtig flot have samt fine udendørs opholdsområder. Fra stedet er gåafstand ned til vandet og lillebæltsbroen. Et lækkert bed and breakfast hvis du vil opleve det vestlige Fyn. Middelfart kan blandt andet byde på Clay Keramikmuseum og ikke mindst Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 649 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaendende sevaerdigheder paa fyn

Seværdigheder

Fyn er rig på seværdigheder

Under et ophold på et bed and breakfast på Fyn, er det oplagt at besøge nogle af de mange spændende attraktioner, der er på øen. Uanset om du er afsted på Fyn med familien, din partner eller helt tredje person, du holder af, er der helt sikkert også en eller flere seværdigheder, der vil falde i Jeres interesse.

Er du vild med kultur og historie, så er Odense et oplagt sted at besøge. Her er mange museer og naturligvis H.C. Andersens hus og museum, der er rigtig spændende. Ydermere kan du besøge BRANDTS klædefabrik, der også er rigtig spændende. Fyn har også mange fine slotte, der bestemt er et besøg værd. Egeskov Slot, Hvedholm Slot eller Hindsgavl Slot er blot nogle af øens mange slotte.

Hvis du har brug for lidt inspiration til spændende attraktioner på Fyn, kommer jeg nedenfor med nogle af mine anbefalinger.

 • Egeskov Slot, Kværndrup
 • Bridgewalking Lillebælt
 • BRANDTS Klædefabrik
 • Sankt Knuds Kirke i Odense
 • Fjord & Bælt, Kerteminde
 • Odense Zoo
 • H.C. Andersens Hus, Odense
 • Hindsgavl Dyrepark
 • Danmarks Jernbanemuseum, Odense

flot natur fyn

Natur

Oplev smuk natur på Fyn

Hvis du ønsker et ophold på et bed and breakfast, hvor der er rig mulighed for at opleve smuk natur, så er Fyn er en rigtig fin destination. Her er nemlig mange forskellige naturattraktioner, der kun venter på at blive udforsket. Mange af de fynske bed and breakfast på denne side ligger i naturskønne omgivelser. Eksempelvis på sydfyn nær kysten eller i Middelfart, hvor der også er en fantastisk flot natur. Hvis du har brug for lidt inspiration til spændende natur, som du kan opleve under dit ophold, kommer jeg nedenfor med nogle forslag.

 • Hindsgavl Dyrehave
 • Svanninge Bakker
 • Fyns Hoved
 • Æbelø
 • Helnæs
 • Langesø
 • Afgrunden ved Vissenbjerg

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk donerer vi noget af vores indtjening til velgørende formål. Hvis du booker og efterfølgende gennemfører et ophold købt gennem et af vores links, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi modtager nemlig en kommission, fordi vi bruger reklamelinks. Noget af denne kommission donerer vi væk. Du kan læse mere om dette under menupunktet “velgørenhed”, hvor du også kan se, hvad vi har støttet.

Oplev det bedste af Fyn med et bed and breakfast ophold

Et bed and breakfast ophold på Fyn kan være en fantastisk lejlighed til at opleve det smukke Fyn, der byder på masser af flot natur og et stort udvalg i attraktioner. Der er rigtig mange fine Bed and Breakfasts på Fyn, der har en rigtig god beliggenhed tæt på flot natur. Ønsker du mere et ophold omkring Odense, så er der også nogle rigtig fine bed and breakfasts i Odense. Du kan her på siden finde lidt inspiration til skønne bed and breakfasts på Fyn. Jeg har nemlig samlet nogle forslag til forskellige overnatningssteder forskellige steder på Fyn.

Med et ophold på et bed and breakfast vil du ofte opleve en lidt mere personlig atmosfære, fordi du som regel bor i en privat persons hjem. Samtidig er Bed and Breakfasts som regel rigtig fine prismæssigt, hvilket kan give lidt plads i budgettet til andre ting på ferien – for eksempel til at spise en dejlig middag på en restaurant eller til at opleve nogle af Fyns seværdigheder.

Få ladet batterierne op

På et bed and breakfast ophold på Fyn, er der rig mulighed for at komme ned i gear og nyde tilværelsen. Der er mange skønne steder på Fyn, der kan få dig til at glemme den travle hverdag, som mange af os lever i. Et ophold på et af Fyns bed and breakfasts kan både være fremragende med din partner, en god ven/veninde,med familien eller en anden person, du holder af.. Mange af os slapper godt af i naturen, og det er der rig mulighed for på nogle af de ovenstående bed and breakfast, der blandt andet ligger ved vandet. Mange af stederne har desuden en have, hvor du kan nyde vejret og omgivelserne, hvis du har brug for at slappe lidt af.

Nøjagtigt som Fyn er Nordjylland også et dejligt sted, med en masse gode Bed and Breakfast ophold. Klik her og se mere.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]