Bed and Breakfast Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Mange skønne bed and breakfasts på Fyn

Fyn er en smuk ø, der byder på flot natur og masser af spændende seværdigheder. Fyn har også mange fine bed and breakfasts fordelt rundt på øen både nær Odense, i syd, øst og vest. Her på siden kan du finde forslag til bed and breakfasts på Fyn samt spændende seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Købmandsgårdens Bed and Breakfast

Kerteminde, Fyn

Med en god central placering i Kerteminde ligger Købmandsgårdens Bed and Breakfast. Et bed and breakfast på Fyn der i skrivende stund har 4 værelser med fælles badeværelser. Fra stedet er der gåafstand til både Fjord&Bælt og ikke mindst den hyggelige havn i Kerteminde. Kerteminde kan også byde på fine badestrande, hvis du vil en tur i bølgerne under opholdet. Et godt valg til et bed and breakfast ophold på Fyn med din partner eller en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 595 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Troense Bed and Breakfast by the sea

Tåsinge, Svendborg

Troense Bed and Breakfast by the Sea er et hyggeligt bed and breakfast, der ligger lige ned til vandet på i Troense på Tåsinge syd for Svendborg. Ønsker du et ophold tæt på vandet, så er dette bed and breakfast et rigtig godt valg. Stedet har i skrivende stund 5 værelser, hvor der er fælles badeværelse. Det er muligt at booke værelser med havudsigt. Stedet har også en fin have, hvor det gode vejr kan nydes.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 820 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

EngholmBB

Odense, Fyn

Engholm BB har en fin beliggenhed nær havnen i Odense. Et hyggeligt lille bed and breakfast på Fyn med 6 værelser i skrivende stund. Værelserne er studiolejligheder, hvor der er et tekøkken. Til værelserne er også et udendørsområde med borde og stole. EngholmBB er et fantastisk valg, hvis du ønsker at bo centralt i Odense til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 459 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Birkelygaard Bed and Breakfast

Faaborg, Fyn

Birkelygaad Bed & Breakfast er et hyggeligt bed and breakfast en fantastisk beliggenhed på det sydlige Fyn. Stedet ligger med gåafstand til strand og tæt på Faldsled Havn. Birkelygaard har i skrivende stund 9 værelser, hvor der både kan vælges værelser med privat og fælles badeværelser. Fra Faldsled er ikke langt til Faaborg, der blandt andet har et museum og en miniby. Faaborg har også en stor havn, hvor Ærøfærgerne også sejler fra.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Amalie Bed and Breakfast

Odense, Fyn

Amalie Bed and Breakfast & Apartments er et indbydende bed and breakfast centralt i Odense. Stedet har en forrygende beliggenhed, hvis du vil opleve de mange interessante ting, midtbyen i Odense kan byde på. Der er nemlig gåafstand til nogle af byens mest populære seværdigheder. Der er i skrivende stund 7 værelser, og der kan både vælges værelser med fælles og privat badeværelse. Værelserne og faciliteterne er fine og moderne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 576 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødkærgård

Kerteminde, Fyn

I udkanten af Kerteminde ligger Rødkærgård med en forrygende beliggenhed lige ned til Kerteminde fjord. Dette bed and breakfast på Fyn har i skrivende stund 4 værelser, hvor der er mulighed for eget badeværelse. Stedet har også en fin terrasse, hvor den smukke udsigt kan nydes fra. Et godt valg hvis du gerne vil opleve den hyggelige og flotte by Kerteminde, der blandt andet byder på Fjord&Bælt og en lækker badestrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 683 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Solbjerggaard Bed and Breakfast

Millinge, Faaborg

Solbjerggaard Bed and Breakfast er et charmerende bed and breakfast i Millinge lidt uden for Faaborg. Der er i skrivende 5 værelser på Solbjerggaard, der også har en hyggelig have, hvor det gode vejr kan nydes. Som nævnt er der ikke langt til Faaborg, hvor der blandt andet er museum, en miniby og flere spisesteder. Den store havn i byen er også et besøg værd. Her er det blandt andet muligt at tage færgen til Ærø.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

By The Bridge Bed and Breakfast

Middelfart, Fyn

Lige ved Lillebæltsbroen i Middelfart ligger By The Bridge Bed & Breakfast. Et hyggeligt bed and breakfast på Fyn med 3 værelser og en rigtig flot have samt fine udendørs opholdsområder. Fra stedet er gåafstand ned til vandet og lillebæltsbroen. Et lækkert bed and breakfast hvis du vil opleve det vestlige Fyn. Middelfart kan blandt andet byde på Clay Keramikmuseum og ikke mindst Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 649 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Oplev det bedste af Fyn med et bed and breakfast ophold

Et bed and breakfast ophold på Fyn kan være en fantastisk lejlighed til at opleve det smukke Fyn, der byder på masser af flot natur og et stort udvalg i attraktioner. Der er rigtig mange fine Bed and Breakfasts på Fyn, der har en rigtig god beliggenhed tæt på flot natur. Ønsker du mere et ophold omkring Odense, så er der også nogle rigtig fine bed and breakfasts i Odense. Du kan her på siden finde lidt inspiration til skønne bed and breakfasts på Fyn. Jeg har nemlig samlet nogle forslag til forskellige overnatningssteder forskellige steder på Fyn.

Med et ophold på et bed and breakfast vil du ofte opleve en lidt mere personlig atmosfære, fordi du som regel bor i en privat persons hjem. Samtidig er Bed and Breakfasts som regel rigtig fine prismæssigt, hvilket kan give lidt plads i budgettet til andre ting på ferien - for eksempel til at spise en dejlig middag på en restaurant eller til at opleve nogle af Fyns seværdigheder.

Få ladet batterierne op

På et bed and breakfast ophold på Fyn, er der rig mulighed for at komme ned i gear og nyde tilværelsen. Der er mange skønne steder på Fyn, der kan få dig til at glemme den travle hverdag, som mange af os lever i. Et ophold på et af Fyns bed and breakfasts kan både være fremragende med din partner, en god ven/veninde,med familien eller en anden person, du holder af.. Mange af os slapper godt af i naturen, og det er der rig mulighed for på nogle af de ovenstående bed and breakfast, der blandt andet ligger ved vandet. Mange af stederne har desuden en have, hvor du kan nyde vejret og omgivelserne, hvis du har brug for at slappe lidt af.

Nøjagtigt som Fyn er Nordjylland også et dejligt sted, med en masse gode Bed and Breakfast ophold. Klik her og se mere.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk