bed and breakfast nordjylland

Bed and Breakfast Nordjylland

Oplev essensen af Nordjylland med et ophold på Bed and Breakfast

Med et Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, kommer I helt tæt på de lokale. Det gode ved Bed and Breakfast er den gode betjening, hjemmelavede morgenmad samt de lave priser. Derudover har værterne ofte sjove og spændende historier og tips til lokale seværdigheder.

BNB by the sea hirtshals

B&B by the Sea Hirtshals

2 5 stjernet bed and breakfast nordjylland

Hirtshals, Nordjylland

På B&B by the Sea Hirtshals får I det bedste fra begge verdener. Her får i nemlig søde værter og nogle rigtigt fine værelser til en god pris. Derudover ligger dette Bed & Breakfast i Nordjylland lige ud til vandet, hvilket jo kun er et stort plus. Derudover er rengøringen på dette ophold også i topklasse. Så hvis man gerne vil have den professionelle rengøring, personlig service og fantastisk morgenmad med udsigt, så er B&B by the Sea Hirtshals et godt sted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

holtegaard billigt bed and breakfast nordjylland

Holtegaard Bed & Breakfast

2 stjernet

Dronninglund, Nordjylland

På Holtegaard er der kun 6 røgfrie værelser. Det betyder altså, at man kan finde absolut ro i den østlige del af Nordjylland. Der er ikke langt til hverken Sæby eller Aalborg, så det er altså en fin base for en masse oplevelser i den skønne nordjyske natur. Dette B&B tilbyder morgenmad, og tidligere gæster har været meget tilfredse med denne. Desuden har servicen og rengøringen også fået gode anmeldelser på dette B&B, som ligger et helt fantastisk sted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

foldens bed and breakfast billigt i skagen

Foldens Bed and Breakfast

2 5 stjernet bnb i skagen

Skagen, Nordjylland

Som I sikkert er bekendt med, er det langt fra billigt at bo i Skagen… Med mindre man vælger Foldens Bed and Breakfast. Her får man nemlig et fint værelse i hjertet af Skagen. Stedet tilbyder værelser af fin størrelse, hvor der endda også er TV. Dog skal man være opmærksom på, at der ikke er toilet eller bad på værelset. Skal man have det i midten af Skagen, skal man desværre op og give væsentligt mere. Har desuden bar og restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

langagergaard-bnb

B & B Langagergaard

2 5 stjernet bnb

Thisted, Nordjylland

På Langagergaard kommer I helt tæt på naturen. Dette Bed and Breakfast er velegnet til enkeltmand såvel som par og familier. Der er nemlig fælles opholdsrum med blandt andet bordtennis. Derudover er der en stor tilhørende have til opholdet, som man naturligvis også må benytte. Tidligere gæster har anmeldt morgenmaden til at være rigtig god, og det samme med beliggenheden. Servicen på Langagergaard er personlig, og værterne er søde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 575 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hermanbang bnb

Herman Bang Bed & Breakfast

2 stjernet

Frederikshavn, Nordjylland

På Herman Bang Bed & Breakfast i Frederikshavn, finder i et Bed & Breakfast til en ekstremt god pris. Opholdet ligger midt i Frederikshavn, hvor der specielt om sommeren er et dejligt byliv. De er 30 værelser på dette Bed & Breakfast, hvor man kan vælge imellem forskellige størrelser. Frederikshavn er et dejligt sted, og der er en masse at opleve. Prøv eksempelvis shopping i gaderne og spis på en af de mange lækre restauranter. Morgenmad er tilgængelig på dette B&B.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 468 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordjylland

Seværdigheder

Skal laves om

Vælger i at tage på Bed and Breakfast i Nordjylland, vælger i samtidig muligheden til for en masse oplevelser. Nordjylland har ekstremt meget at byde på, og med de mange forskellige seværdigheder, kommer I ihvertfald ikke til at kede jer. Her er en liste med seværdigheder, som er populære blandt de nordjyske turister såvel som lokale.

Spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Nationalpark Thy, Hurup Thy
 • Grenen, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Fårup Sommerland, Saltum
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Skagens Museum, Skagen
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Drachmanns Hus, Skagen

Som I kan se, er der ekstremt mange spændende seværdigheder i Nordjylland. Hvis i spørger værterne pænt, kan de helt sikkert også komme med gode råd og spændende seværdigheder, som er lidt mindre turistet. Det er det herlige ved at vælge Bed and Breakfast.

omgivelser i nordjylland

Omgivelser

Omgivelserne i Nordjylland er skønne

Man kan på mange måder sige at naturen er en stor del af seværdighederne i Nordjylland. Her kommer dog nogle steder i Nordjylland, som ikke normalt anses for at være en “seværdighed” som sådan, men som stadig er vildt flotte, og måske endda steder som er mere oplagt til vandreture samt cykelture.

 • Rebild Bakker
 • Nationalpark Thy
 • Råbjerg Mile
 • Svinkløv Klitplantage
 • Rubjerg Knude Fyr
 • Grenen, Skagen
 • Limfjorden
 • Fur, Ø i Limfjorden

Der er ingen tvivl om at Nordjylland byder op til en aktivlivsstil med de mange smukke områder, som man kan udforske til fods eller på cykel.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne gøre noget, for at gøre verden til et bedre sted. Når der bliver booket et Bed and Breakfast ophold igennem vores links, modtager vi en lille kommission. Det vil vi gerne give en del af til et velgørende formål. Husk at det aldrig kommer til at koste dig mere af denne grund. Læs mere omkring velgørenhed under vores menupunkt “Velgørenhed”.

Sådan finder du et billigt Bed and Breakfast ophold i Nordjylland

Der findes mange Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, men hos Opholdsguide.dk har vi sat os et mål. At udvælge de absolut bedste Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, som samtidig er til at betale. Det gode er jo generelt ved Bed and Breakfast, at de er billige og morgenmaden er god. Derudover er værelserne også af okay stand, men det er helt sikkert den personlige betjening og den gode morgenmad, som er det mest essentielle, når du vælger Bed and Breakfast.

Hvis du gerne vil finde et billigt ophold af høj standard, er du heldigvis kommet til det helt rette sted. Vi hjælper nemlig hver dag danskere med at finde forskellige ophold af høj kvalitet. Dette gælder naturligvis også Bed and Breakfast i Nordjylland. Vælger du et af vores B&B i Nordjylland, er du sikker på at det er et sted, som yder en god service og generelt har høj kvalitet. Vi har nemlig gjort os umage, og vi har læst tidligere gæsters anmeldelser samt de mere professionelle anmeldelser af de forskellige steder, som vi har udvalgt. Derfor mener vi selv, at vi har et godt grundlag for at kunne anbefale dig de forskellige ophold.

Har du spørgsmål til din booking?

Hvis du har spørgsmål til din booking, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvare alle slags spørgsmål fra mere information omkring de forskellige hoteller til de lidt mere tunge spørgsmål omkring booking. Vores store opgave er at gøre det trygt og nemt for dig at booke det helt rigtige Bed and Breakfast i Nordjylland. Skriv til min personlige mail under denne tekst eller kontakt os via vores kontaktformular under siden “kontakt”.

Hos Opholdsguide.dk gør vi alt for hjælpe jer med at finde det bedste bed and breakfast ophold. Det er derfor ikke kun Nordjylland, som vi har lavet guides til. Se også vores guide med Bed and Breakfast på Lolland Falster.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]