Bed and Breakfast Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev essensen af Nordjylland med et ophold på Bed and Breakfast

Med et Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, kommer I helt tæt på de lokale. Det gode ved Bed and Breakfast er den gode betjening, hjemmelavede morgenmad samt de lave priser. Derudover har værterne ofte sjove og spændende historier og tips til lokale seværdigheder.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

B&B by the Sea Hirtshals

Hirtshals, Nordjylland

På B&B by the Sea Hirtshals får I det bedste fra begge verdener. Her får i nemlig søde værter og nogle rigtigt fine værelser til en god pris. Derudover ligger dette Bed & Breakfast i Nordjylland lige ud til vandet, hvilket jo kun er et stort plus. Derudover er rengøringen på dette ophold også i topklasse. Så hvis man gerne vil have den professionelle rengøring, personlig service og fantastisk morgenmad med udsigt, så er B&B by the Sea Hirtshals et godt sted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 630 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Herman Bang Bed & Breakfast

Frederikshavn, Nordjylland

På Herman Bang Bed & Breakfast i Frederikshavn, finder i et Bed & Breakfast til en ekstremt god pris. Opholdet ligger midt i Frederikshavn, hvor der specielt om sommeren er et dejligt byliv. De er 30 værelser på dette Bed & Breakfast, hvor man kan vælge imellem forskellige størrelser. Frederikshavn er et dejligt sted, og der er en masse at opleve. Prøv eksempelvis shopping i gaderne og spis på en af de mange lækre restauranter. Morgenmad er tilgængelig på dette B&B.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 449 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Holtegaard Bed & Breakfast

Dronninglund, Nordjylland

På Holtegaard er der kun 6 røgfrie værelser. Det betyder altså, at man kan finde absolut ro i den østlige del af Nordjylland. Der er ikke langt til hverken Sæby eller Aalborg, så det er altså en fin base for en masse oplevelser i den skønne nordjyske natur. Dette B&B tilbyder morgenmad, og tidligere gæster har været meget tilfredse med denne. Desuden har servicen og rengøringen også fået gode anmeldelser på dette B&B, som ligger et helt fantastisk sted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 475 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Foldens Bed and Breakfast

Skagen, Nordjylland

Som I sikkert er bekendt med, er det langt fra billigt at bo i Skagen… Med mindre man vælger Foldens Bed and Breakfast. Her får man nemlig et fint værelse i hjertet af Skagen. Stedet tilbyder værelser af fin størrelse, hvor der endda også er TV. Dog skal man være opmærksom på, at der ikke er toilet eller bad på værelset. Skal man have det i midten af Skagen, skal man desværre op og give væsentligt mere. Har desuden bar og restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Langagergaard B & B

Thisted, Nordjylland

På Langagergaard kommer I helt tæt på naturen. Dette Bed and Breakfast er velegnet til enkeltmand såvel som par og familier. Der er nemlig fælles opholdsrum med blandt andet bordtennis. Derudover er der en stor tilhørende have til opholdet, som man naturligvis også må benytte. Tidligere gæster har anmeldt morgenmaden til at være rigtig god, og det samme med beliggenheden. Servicen på Langagergaard er personlig, og værterne er søde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 575 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sådan finder du et billigt Bed and Breakfast ophold i Nordjylland

Der findes mange Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, men hos Opholdsguide.dk har vi sat os et mål. At udvælge de absolut bedste Bed and Breakfast ophold i Nordjylland, som samtidig er til at betale. Det gode er jo generelt ved Bed and Breakfast, at de er billige og morgenmaden er god. Derudover er værelserne også af okay stand, men det er helt sikkert den personlige betjening og den gode morgenmad, som er det mest essentielle, når du vælger Bed and Breakfast.

Hvis du gerne vil finde et billigt ophold af høj standard, er du heldigvis kommet til det helt rette sted. Vi hjælper nemlig hver dag danskere med at finde forskellige ophold af høj kvalitet. Dette gælder naturligvis også Bed and Breakfast i Nordjylland. Vælger du et af vores BnB i Nordjylland, er du sikker på at det er et sted, som yder en god service og generelt har høj kvalitet. Vi har nemlig gjort os umage, og vi har læst tidligere gæsters anmeldelser samt de mere professionelle anmeldelser af de forskellige steder, som vi har udvalgt. Derfor mener vi selv, at vi har et godt grundlag for at kunne anbefale dig de forskellige ophold.

Har du spørgsmål til din booking?

Hvis du har spørgsmål til din booking, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvare alle slags spørgsmål fra mere information omkring de forskellige hoteller til de lidt mere tunge spørgsmål omkring booking. Vores store opgave er at gøre det trygt og nemt for dig at booke det helt rigtige Bed and Breakfast i Nordjylland. Skriv til min personlige mail under denne tekst eller kontakt os via vores kontaktformular under siden "kontakt".

Hos Opholdsguide.dk gør vi alt for hjælpe jer med at finde det bedste bed and breakfast ophold. Det er derfor ikke kun Nordjylland, som vi har lavet guides til. Se også vores guide med Bed and Breakfast på Lolland Falster.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk