Bed and Breakfast Lolland Falster

Ophold Bed and breakfast

Lolland Falster

Denne side indeholder reklamelinks

Idyl, bløde senge og dejlig morgenmad

Lolland er et ekstremt lækkert sted, når det kommer til Bed and Breakfast. Den flotte natur og de gode priser gør helt sikkert, at det er værd at tage afsted. Derudover er Lollands Bed and Breakfasts kendt for at servere lækker klassisk dansk morgenmad.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Godstedlund B&B

Øster Ulslev, Lolland

Godstedlund B&B er et meget behageligt og lækkert sted. I et naturskønt område og med en fantastisk udsigt fra stedet, vil I føle jer i harmoni med naturen. Derudover er maden på stedet samt værterne blevet anmeldt utrolig godt fra tidligere gæster. Godstedlund B&B har forsøgt at tage skridtet over de normale Bed and Breakfast på Lolland Falster, og det må man sige, at de er lykkedes ekstremt godt med.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 845 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Den Gamle Digegaard

Dannemare, Lolland

Mellem Nakskov og Rødby finder man Dannemere, og det er her netop her, Den Gamle Digegaard ligger. Med en placering ud til en flot sandstrand og naturskønne omgivelser, bliver det vist næppe mere idyllisk og afslappet. Værtsparret er kendt for at være behagelige og yde en god service. Udover morgenmad er der også mulighed for aftensmad på Den Gamle Digegaard. Værelserne har aircondition, TV, gode senge samt køleskab. Lækkert sted!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 840 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ny Kirstineberg Gods

Bangsebro, Falster

Lidt udenfor Nykøbing Falster ligger Ny Kirstineberg Gods Bed and Breakfast. Her er der både mulighed for at få et værelse med og uden toilet afhængigt af jeres budget og behov. Stedet ligger i flotte omgivelser, og der er ikke langt til Nykøbing Falster, hvis man mangler nogle ting eller har lyst til at shoppe. Tidligere gæster har været meget tilfredse med den morgenmad, som er blevet serveret på Ny Kirstineberg Gods Bed and Breakfast.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Askø Mejeri - Bed and Breakfast

Askø, Lolland

På fantastiske Askø ligger Askø Mejeri Bed and Breakfast. På denne lille Ø tæt i Smålandshavet nord for Lolland, er der ikke andet end landlig idyl. Den naturskønne ø byder på fantastiske oplevelser, og dejlige overnatninger på Askø Mejeri. Ikke langt fra opholdet finder i blandt andet fodboldbaner, gode vandreturer og en lækker badestrand. Askø Mejeri tilbyder at tilberede glutenfri morgenmad til allergikere uden ekstra betaling.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 784 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bellingegaard Bed and Breakfast

Karleby, Falster

Bellingegård er en fantastisk smuk herregård, som også tilbyder overnatninger samt morgenmad. Hotellet rummer op til 15 værelser, og går fra 1 opredning til 4 og med mulighed for flere. På trods af værelserne ikke har eget toilet og bad, er der dog nem adgang til flere toiletter, således alle ikke skal deles om det samme. Tæt på Bellingegård Bed and Breakfast ligger også Tromnæs Strand, som er en fantastisk lækker badestrand. Kan bruges som romantisk- og familie ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 575 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Byens Bed and Breakfast Nakskov

Nakskov, Lolland

Byens Bed og Breakfast i Nakskov ligger i en af de gader, som der forbinder havnen med centrum af byen. Der er 3 værelser, og nogle fællesrum. Blandt fællesrummene er der blandt andet fælles køkken, badeværelse samt opholdsstue med TV. Nakskov Centrum byder på butikker samt caféer. Vil man hellere ud og gå langs vandet, er der kun 10 minutters gang til havnen. Her kan man få sig en god lang gå tur, og opleve intet mindre end fred og idyl.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 375 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sådan finder du et billigt Bed and Breakfast på Lolland Falster.

Hvad end du ønsker at tage på Bed and Breakfast på Lolland eller Falster, kan du via denne guide finde de bedste B&B til nogle fantastiske priser. Via vores samarbejdspartnere har vi nemlig fundet de absolut bedste steder, som stadig har en rigtig god pris. Bed and Breakfast på Lolland Falster behøver heldigvis ikke at være dyrt, og du kan finde nogle rigtig fine steder til nogle gode priser. Brug eksempelvis vores guide til at komme skridtet nærmere det perfekte Bed and Breakfast for jer.

Når i skal vælge Bed and Breakfast på Lolland Falster, er det super vigtigt, at I prøver jer frem med forskellige datoer. Såfremt i altså har muligheden for at tage afsted på forskellige datoer. Der kan nemlig være stor forskel priser, afhængigt af hvilken dato man vælger.

Derfor er Lolland og Falster fantastisk

Både Lolland og Falster har noget fantastisk smuk natur. Her er der højt til loftet, og vælger I et Bed and Breakfast i stedet for et hotel, vil i ofte føle jer en smule jordnære og lokale. Det være lokal, og lytte til værternes historier er noget som gør et Bed and Breakfast ophold værd at bruge sin tid på. Derudover har Lolland som sagt en masse smukke steder, og jeres værter kan uden tvivl anbefale jer nogle flotte steder I bare skal besøge. Det betyder, at det måske en fordel at tage cykel eller de gode vandresko med, når i skal på BnB på Lolland Falster.

Her tilbydes alle former for ophold

Hvad end I er på jagt efter et mere af de romantiske Bed and Breakfast ophold eller et ophold, hvor I er aktive, så har Lolland Falster det hele. Her er ophold for alle. Nogle af opholdene ligger ude i naturen, hvor der er massere plads at vandre på. Der findes også et Bed and Breakfast, som ligger på et gods. Her er der virkelig lagt op til romantik. Hvis I er på jagt efter noget særligt, skal I altid være mere end velkommen til at kontakte mig via min e-mail, som I kan se lige nedenfor. Her besvare jeg spørgsmål, og jeg kan sågar hjælpe jer med at finde det perfekte Bed and Breakfast ophold efter jeres behov. Jeg bestræber mig på at besvare jeres henvendelse indenfor 24 timer. Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Har i lyst til noget andet end Lolland Falster? Kerteminde er en meget populær destination blandt folk, som elsker Bed and Breakfast.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk