Bed and Breakfast Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Kerteminde er den perfekte ferieby

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagen? Så er Kerteminde et perfekt bud til en hyggelig by, som har lidt af hvert. Kerteminde har vildt meget smuk natur samt en masse seværdigheder, som I også kan læse mere om under vores bud på de bedste Bed and Breakfast i den skønne by.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Købmandsgårdens Bed and Breakfast

Kerteminde, Fyn

Ved torvet i Kerteminde ligger den hyggelige Købmandsgård Bed and Breakfast. Bygningens historie går helt tilbage til 1500 tallet, men blev i 2001 renoveret. Det er der kommet nogle fine værelser ud af. Vælger man Købmandsgården får man en af byens fineste placeringer, og man skal ikke gå langt før man når ned til vandet eller er omgivet af flotte butikker i Kerteminde centrum. Tidligere gæster har været glade for morgenmaden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 595 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødkærgård

Kerteminde, Fyn

Den gamle slægtsgård Rødkærgård er placeret lige uden for Kerteminde. Her ligger det rigtig smukt, og har endda udsigt til vandet. Der er højt til loftet og plads til bil og campingvogn på grunden. Det gode ved Rødkærgård er udover placeringen, at der er eget bad og toilet på værelserne, som desuden er indrettet lyst og med alt nødvendigt Rødkærgård forstår virkelig at få det bedste ud af området, hvor de også har deres egne ponyer, man må hilse på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 683 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Birkende Bed and Breakfast

Birkende, Fyn

15 minutters kørsel fra Kerteminde og 20 minutters kørsel fra Odense finder man Birkende B&B. Et gammeldags Bed and Breakfast med fælles bad og toilet og små hyggelige værelser. Opholdet har nogle hyggelige omgivelser, hvor der terrasser og opholdsområder for gæster også. Blandt tidligere gæsters anmeldelser kan man blandt andet se, at værterne for dette Bed and Breakfast har været helt fantastiske og ydet en rigtig god service til deres gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Besøg Fyns naturskønne perle

Der er ingen tvivl om at Kerteminde byder på et hav af oplevelser. Her er en masse ting at tage sig til. Specielt de naturskønne områder er ofte besøgt både blandt lokale og turister. Kerteminde er meget populært sted blandt turister, hvor både de forskellige Bed and Breakfast ofte bliver besøgt, men også hotellerne er meget populære. Det er ingen hemmelig at Kerteminde i høj grad bliver besøgt om sommeren, hvor man virkelig kan opleve den dejlige natur til fulde. Her er nemlig masser af strande, grønne områder og et hyggeligt havnemiljø.

Sådan finder du et billigt bed and breakfast i Kerteminde

Hos Opholdsguide.dk har vi udvalgt de mest populære og anerkendt Bed and Breakfast i Kerteminde. Udover at det er nogle gode ophold, som har fået gode anmeldelser fra tidligere gæster, har vi naturligvis også kigget på prisen. Det betyder meget for os, at I finder et godt bed and breakfast til en god pris, når i benytter jer af vores side. Ved at vælge et af de ovenstående bed and breakfast, vil du blive ført videre til vores samarbejdspartneres hjemmeside. Her finder du altid de bedste priser, og du har muligheden for at se priserne på forskellige datoer. Nu er det sådan set bare op til jer at finde den dato, som I gerne vil opleve smukke Kerteminde på.

Brug BnB i Kerteminde som et led i en ferie på Fyn

Der er rigtigt mange mennesker, som hvert år kører Fyn rundt. På et tidspunkt når man til smukke Kerteminde, og skal finde et sted at sove. I Kerteminde er der ekstremt mange Bed and Breakfast, hvilket jo ofte er forbundet med et billigt ophold med rigtig god morgenmad. Derudover får man altså også en bid af det lokale. Få røverhistorier fra de lokale sjæle i Kerteminde, og bliv klogere på hemmelige seværdigheder i den smukke by. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et Bed and Breakfast hvad end det er et længere ophold eller i en kort periode.

Tjek også de mange Bed and Breakfast i Odense.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk