Bed and Breakfast Odense

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Odense på et hyggeligt B&B

Der er ingen tvivl om, at Fyn er en meget smuk ø. Den største by på Fyn er Odense, og her findes der nogle skønne Bed and Breakfast. Vælger man et Bed and Breakfast i Odense, kan man se frem til at komme helt tæt på de lokale. Dette indebærer blandt andet røverhistorier samt gode tips til seværdigheder og attraktioner.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Amalie Bed and Breakfast

Odense, Fyn

Amalie Bed and Breakfast er et moderne indrettet Bed and Breakfast, som har værelser der indeholder alt nødvendigt. Heriblandt køkken så man kan lave lidt mad. Fra værelserne kan man tilgå et fælles badeværelse. Hvis man har haft en lang dag med shopping eller sightseeing i Odense by, kan man passende vende tilbage til Amalie Bed and Breakfast og nyde deres terrasse med grill eller den store opholdsstue. Placeringen er helt klart et stort plus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 576 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

EngholmBB

Odense, Fyn

I et af Odenses mere rolige områder, findes Engholm BB. Der er i sandhed kun 3 kilometer til centrum, og dermed heller ikke langt til alle Odenses hærlige aktiviteter. Stedet tilbyder forskellige lejligheder, som har køkken med det nødvendige samt badeværelse og toilet. Det er en rigtig fin lille base at have, når man skal besøge Odense. Der er nem adgang til offentlig transport, og er man i bil tilbydes der gratis parkering på opholdets grund.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 459 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alberte Bed & Breakfast

Odense, Fyn

Alberte Bed and Breakfast ligger i hjertet af Odense. Det er et rigtig godt sted at overnatte, hvis man søger noget billigt i Odense. Der er ikke langt til de forskellige seværdigheder og aktiviteter. Alberte Bed and Breakfast har 6 forskellige værelser, som alle bruger fælles badeværelser. På dette ophold kan man få kontinental morgenmad ved et tillægsgebyr. Der er dog et tekøkken på værelserne samt TV. Alt i alt et dejligt sted til en god pris tæt på det hele.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lotus BB & Spa

Odense, Odense

Lotus BB & Spa er en sjov kombination af et billigt sted at overnatte og et luksus ophold med spa. Stedet har fokus på velvære og yoga. Mange forbinder et bed and breakfast ophold med afslapning og aktiviteter, og dette kan Lotus BB & Spa tilbyde på sin helt egen måde. Værelserne er lyse og hyggeligt indrettet. Der er ikke nødvendigvis vildt meget plads, men det er heller ikke her, I skal bruge jeres tid. Stedet serverer sund morgenmad og værterne leverer højt serviceniveau.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 600 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste bed and breakfast i Odense til prisen

Der findes nogle fantastisk Bed and Breakfast i Odense. De fleste af dem kan man ofte finde en rigtig god pris på, hvis man er lidt opmærksom på, hvornår man bestiller. Det kan være en fordel at holde øje med datoerne, da priserne kan svinge meget afhængigt af disse. Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse for dig, så nu skal du i gang med følgende:

  • Udvælg de forskellige datoer du gerne vil afsted
  • Udvælg de forskellige Bed and Breakfast i Odense, du gerne vil besøge
  • Tryk dig videre via vores knapper og se hvilke datoer, der er billigst og passer dig bedst

Når du har gjort dette, er du jo nærmest klar til at tage afsted. Nu skal tasken bare pakkes, og så er det ellers frem med det gode humør. I Odense er man altid glade, specielt om sommeren hvor de mange attraktioner og den skønne natur omkring byen virkelig skinner igennem.

Hvordan har vi udvalgt de forskellige ophold til listen?

Når vi skal finde de forskellige bed and breakfast til listen, tænker vi os godt om. På den ene side vil vi gerne give dig så mange muligheder, som overhovedet muligt. Der er dog nogle ting, som vi gennemgår, inden vi bare smider forskellige bed and breakfast i Odense på listen. Vi ser blandt andet på de forskellige anmeldelser, som stedet har fået. Det er vigtigt for os, at du ikke bliver skuffet over stedet, når du booker igennem Opholdsguide.dk. Udover at læse forskellige anmeldelser, ser vi naturligvis også på opholdets hjemmeside, for at se om det er noget, vi kan stå indenfor. Det er også vigtigt for os, at du får en god pris på det givne BnB, så det kigger vi naturligvis også på. Når vi har været alle disse ting igennem, smider vi opholdet på vores udvalgte liste med de bedste bed and breakfast, kroer og hoteller. Du kan derfor altid føle dig tryg, vi har gjort forarbejdet for dig.

Ville i hellere lidt væk fra storbyen? Esbjerg har også hyggelige BnB at byde på.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk