Bed and breakfast Nordsjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Vi har samlet de hyggeligste Bed and Breakfast i Nordsjælland

Er du på jagt efter et hyggeligt og billigt sted at overnatte i Nordsjælland? Så er et Bed and Breakfast det helt rigtige valg. Vi har samlet de bedste af slagsen, nu skal du blot vurdere, hvor du helst ser dig selv sove i en blød seng og spise lækker morgenmad.

Femhøj

Jægerspris, Nordsjælland

Femhøj er måske ikke det man helt klassisk forbinder med et bed and breakfast, men snarere en moderne form for bed and breakfast. Altså et sted man kan sove og spise morgenmad til en fornuftig pris. Stedet er en gammel skole, som siden er blevet renoveret i bund og lavet til bed and breakfast. Der er 21 værelser, alt lige fra enkelt til familieværelser. Et godt valg af B&B, som ligger i skønne naturomgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Pegasus Bed and Breakfast

Helsinge, Nordsjælland

Hvor Femhøj var et lidt mere moderne svar på et Bed and Breakfast, så er Pegasus et B&B, som man kender det. Her bliver man budt velkommen til et hjem med hyggelige værelser og bløde senge. Stedet tilbyder lækker morgenmad, som blandt andet indeholder brød, smør marmelade, kaffe, te og frugt og pålæg. Helsinge er en by i Nordsjælland med et yderst hyggeligt bymiljø, og en række oplevelser/seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 550 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kildegården

Kokkedal, Nordsjælland

Kildegården et lille Bed and Breakfast med lokation i Kokkedal. Stedet har 3 værelser, herunder et dobbeltværelse, tripleværelse og et familieværelse. Udenover værelserne har huset en lækker terrasse samt en et stuehus, som der kan bruges hvis man har brug for at slappe af udenfor sit værelse. Heldigvis er stedet omgivet af smuk natur og en masse seværdigheder som eksempelvis Fredensborg Slot, Louisiana m.m.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 585 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tikøb Bed & Breakfast

Tikøb, Nordsjælland

Hos Tikøb finder du 3 dobbeltværelser og to træhytter. Hvad end du vælger dobbeltværelserne eller de to små træhytter, kan du regne med et dejligt værelse til prisen. Tilfælles for alle tingene er, at der er ikke er eget toilet eller bad. Tikøb er kendt for at være et helt fantastisk område at cykle i, hvorfor det kan være en god idé at tage cyklen med. Faktisk kommer der mange cyklende gæster og overnatter fra nær og fjern.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 599 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nordsjælland har en masse skønne seværdigheder

Det gode ved at være på Bed and Breakfast, er at man typisk ikke bruger så meget tid på værelset, og det gør bestemt ikke noget, når man er i Nordsjælland. Her er nemlig mange forskellige seværdigheder og smukke omgivelser. Her kommer en liste med seværdigheder, jeg kan anbefale i Nordsjælland.

Seværdigheder i Nordsjælland

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Kronborg Slot
 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark
 • Karen Blixen Museet
 • Fredensborg Slot
 • M/S Museet for Søfart, Helsingør
 • Nivågaard Museum
 • Bakken, Klampenborg
 • Frederiksborg Slot

Er du mere til smuk natur? Så læs med i under punktet “Omgivelser”.

Omgivelserne på Nordsjælland

Er du til smuk natur kan Nordsjælland også byde på det. Udover de ting på listen nedenunder, er der også ekstremt mange flotte sandstrande, som klart er et besøg værd både vinter og sommer. Det er selvfølgelig mest oplagt om sommeren!

Naturoplevelser i Nordsjælland

 • Dyrehaven, Klampenborg
 • Esrum Sø, Fredensborg
 • Fredensborg Slotshave
 • Hornbæk Plantage
 • Gribskov
 • Troldeskoven, Tisvildeleje

Derfor skal du vælge et bed and breakfast i Nordsjælland

Skal du forbi Nordsjælland, er der god grund til at svinge ind og overnatte på et af de mange bed and breakfast i det nordsjællandske. Her er nemlig nogle rigtig fine overnatningsmuligheder til en god pris. Nordsjælland er jo kendt for deres vilde luksus, både når det kommer til hoteller, men faktisk også når det kommer til BnB. Det gode er bare, at prisen er fornuftig, og er til at betale. Er du nysgerrig på dine muligheder, kig da bare på de forskellige billige bed and breakfast i Nordsjælland, vi har fundet til dig.

Vælg det B&B der passer dig/jer bedst

Der er mange muligheder, og derfor anbefaler vi naturligvis, at du lige læser de forskellige beskrivelser af bed and breakfasts igennem, da det giver dig et overblik over, hvad der muligvis kunne være noget for dig. Det er også vigtigt, at du tænker omgivelserne igennem. Der er nogle af stederne, som ligger tæt på vandet, og så er der andre, som ligger omkring skov og marker. Hvad er du mest til? På et B&B opholder man sig typisk ikke så meget på værelserne/opholdsstuerne, og derfor er omgivelserne for mange mennesker en stor faktor, når man skal vælge det bedste bed and breakfast i Nordsjælland.

Sådan booker du BNB online

Der er mange måder at gøre det på, men vi anbefaler, at du gør det igennem vores samarbejdspartnere. Her får både du og det valgte bed and breakfast nemlig en kvittering, hvilket betyder, at I begge er klar over din ankomst på den valgte dato. Er du på jagt efter et godt Bed and Breakfast i Nordsjælland er Opholdsguide klar til at hjælpe hele vejen igennem. Kontakt os endelig på vores e-mail, hvis du har spørgsmål til din booking.

Se også udvalgte B&B på Møn

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk