Bed and Breakfast Sønderjylland

Ophold Bed and breakfast

Sønderjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Find det rette bed and breakfast i Sønderjylland

Hvis du ønsker at opleve Sønderjylland, kan et bed and breakfast være en forrygende måde at opleve det smukke område på. Her på siden finder du en oversigt med forslag til bed and breakfasts i det sønderjyske samt seværdigheder og flot natur i området.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Bed & Breakfast

Gråsten, Sønderjylland

I Gråsten finder man det lækre Benniksgaard Bed & Breakfast. Stedet er bestemt kendt for at være et af de mere moderne og luksuriøse Bed & Breakfast i Sønderjylland, hvorfor det også er et af dem, som jeg virkelig vil anbefale. Vælger du Benniksgaard B&B, skal du være opmærksom på, at du kan vælge enten med eller uden badeværelse. Tidligere gæster har været godt tilfredse med morgenbuffeten og den generelle kvalitet af rengøring og service.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Louiselund Bed & Breakfast

Haderslev, Sønderjylland

Hvis man kan lide dyr, og i særdeleshed heste, er Louiselund Bed & Breakfast i den grad et oplagt sted at vælge. Stedet er nemlig en del af en rideskole, hvilket betyder, at der også kommer en del liv i løbet af dagen. For nogle vil dette være en rigtig god ting, og andre vil måske ikke kunne lide det. Alt i alt er Louiselund et fantastisk sted, og selvom man ikke kan lide heste, er der nogle helt fantastiske omgivelser omkring stedet. Du kan vælge enkelt- eller dobbeltværelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Als Kloster Bed & Breakfast

Sønderborg, Sønderjylland

Als Kloster er et godt indrettet Bed & Breakfast i Sønderborg. Stedet ligger i yderst hyggelige omgivelser, hvor der ikke er langt til vandet. Derudover er værelserne store og lyse, hvilket er virkelig skønt. Vælger du Als Kloster er det naturen, som er i fokus. Stedet er nemlig ekstremt godt til solide gåture i grønne omgivelser. Als B&B har 3 værelser, hvilket gør opholdet intimt og afslappende. I området ligger blandt andet Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 825 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Det Gamle Apotek B&B

Gråsten, Sønderjylland

Det Gamle Apotek B&B er en ældre sag. Det er et bed and breakfast med en masse historie, hvilket gør det ekstra interessant at besøge stedet. Lige overfor stedet, ligger Gråsten slot, som er kongefamiliens sommerresidens. Det er et fantastisk sted, og kongefamilien har ikke valgt dette område uden grund. Der er nemlig masser af seværdigheder og smuk natur, som er oplagt at se og besøge, når du alligevel er her. Værelserne har fladskærms TV og fælles badeværelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 479 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Juhls Bed & Breakfast

Bjert, Sønderjylland

Med Juhls Bed and Breakfast får du virkelig et B&B, som har alt, hvad du skal bruge. Stedet byder på 3 store lejligheder, hvor to af dem er nyrenoveret. Alle lejlighederne har eget køkken, toilet og bad, hvilket gør det ekstra lækkert, hvis man gerne vil være lidt for sig selv. Dette B&B har nogle skønne seværdigheder i nærområdet – Eksempelvis Legoland og Givskud Løvepark Så her får man altså meget for pengene med en beliggenhed kun 5 kilometer fra Kolding.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 750 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bed and Breakfast Syddanmark

Christiansfeld, Sønderjylland

Bed and Breakfast SydDanmark er et hyggeligt sted med rigtig god forplejning året rundt. B&B SydDanmark ligger tæt på Haderslev, som nok er den største by i nærheden. Her er der mulighed for at komme ind og handle, og byen byder også på hyggelige restauranter. Stedet er særlig kendt for deres morgenmad, som indeholder en række hjemmelavede morgenmadsprodukter, som eksempelvis marmelade og morgenbrød. Her er specielt travlt i sommerperioden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Toscana Restaurant Bed & Breakfast

Padborg, Sønderjylland

Kun omkring 10 kilometer fra den tyske grænse, finder man Toscana Restaurant Bed & Breakfast. Det er altså således en restaurant kombineret med Bed and Breakfast, hvilket kan være en fordel. Man kan nemlig få både morgenmad og aftensmad på samme sted. Fra navnet Toscana kommer det nok næppe som en overraskelse, at det primært er en italiensk restaurant. Stedet har fået gode anmeldelser for rengøring, morgenmad og deres separate restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 595 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få et overblik over mulighederne

Jeg har lavet denne guide for at gøre det nemmere for dig/jer, når I skal beslutte jer for det næste sted, i skal overnatte på Bed and Breakfast i Sønderjylland. Det er altid vigtigt, at få lidt inspiration og ikke mindst få overblikket over de muligheder, som der rent faktisk er. Sønderjylland har rigtig mange forskellige Bed and Breakfast at vælge imellem, og derfor kan det være svært at beslutte sig endegyldigt. Håbet med denne guide har helt sikkert været at hjælpe med at danne overblikket og give mere information om de enkelte steder.

Information er jo alfa omega, når man skal tage den rigtige beslutning. Derfor håber jeg også, at du fik nok information til at træffe det rigtige valg, og at du får en fantastisk oplevelse på dit udvalgte bed and breakfast i Sønderjylland.

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen

Ligesom med alle andre overnatningssteder hænger pris og kvalitet ofte sammen. Derfor skal man overveje, hvad man egentlig har af forventninger. Se eventuelt på stjernerne på de forskellige bed and breakfast for at afgøre, hvor vi ligger henne på skalaen. Nogle steder har man måske fået mange stjerner, men har en lav pris alligevel. Det har formentlig noget at gøre med placeringen - Er der langt til nærmeste by? Er der langt til strand eller skov? Alt dette spiller naturligvis ind.

Et bed and breakfast ophold i Sønderjylland er ren idyl

Sønderjylland er jo ren idyl, og kombinerer man det med et bed and breakfast ophold med en sød værtsfamilie, så kan man virkelig finde roen og idyllen frem for alvor. Det gode ved bnb er jo netop, at man kommer tæt på de lokale, og man kan få en masse historier fra fortiden, få tips om lokalområdet og derudover rigtig dejlig sønderjysk morgenmad. Så bliver det vist ikke meget bedre!

Måske siger Esbjerg dig ikke så meget, hvad så med at prøve et bed and breakfast i Nordsjælland?

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk