Hotelophold Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et ophold på et af Fyns skønne hoteller

Fyn er en fantastisk ø, der både byder på smuk natur, kultur og hyggelige byer. Her på siden finder du forslag til hoteller på Fyn, der er velegnede til et hotelophold. Du finder både hoteller i øst, vest, nord, syd samt på det centrale Fyn. Du kan også få inspiration til seværdigheder og flot natur.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kongebrogaarden

Middelfart, Fyn

Comwell Kongebrogaarden er et enormt luksuriøst hotel med en fantastisk beliggenhed ved den Gamle Lillebæltsbro. Et hotelophold på Fyn på Comwell Kongebrogaarden er et fantastisk valg, hvis I ønsker et hotel med spa. Hotellet har nemlig en indendørs pool, spa og sauna. Der er på hotellet også en restaurant, hvor der kan tilbydes mere end 600 vine. Ydermere er der en hyggelig bar, hvis I vil nyde en cocktail ud på aftenen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.270 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

First Hotel Grand

Odense C, Fyn

Ønsker du et hotelophold i Odense på Fyn, så er First Hotel Grand et godt bud på et hotel, hvis det gerne må være lidt lækkert. Hotellet har en rigtig god central placering i byen, hvor der er gåafstand til mange af byens seværdigheder som for eksempel Fyns Kunstmuseum og H.C. Andersens Hus og museum. Hotellet har i skrivende stund 135 værelser, og der kan vælges mellem forskellige værelsestyper. Et godt hotel på Fyn til både par og familier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

I fredelig omgivelser ved vandet i Nyborg ligger det lækre Hotel Hesselet. Hotellet har nogle rigtig fine værelser indrettet i en flot klassisk stil. Det er muligt at booke værelser med en flot havudsigt. Hotel Hesselet kan desuden byde på en indendørs pool, spa og sauna. Få meter fra hotellet på Fyn er en rigtig lækker sandstrand. I hotellets restaurant serveres gourmetretter i en hyggelig atmosfære. Et godt valg til det romantiske hotelophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sixtus Sinatur Hotel

Middelfart, Vestfyn

Sixtus Sinatur Hotel og Konference er et luksuriøst hotel i Middelfart på det vestlige Fyn. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til vandet med en flot udsigt over Fænøsund. Hotellet har nogle rigtig fine og hyggelige værelser, der er indrettet i en moderne stil. Ønsker du at spise middag på hotellet, kan der bookes bord på hotellets egen restaurant, hvor der blandt andet serveres 2-6 retters menuer. Et romantisk hotel på Fyn med en fremragende beliggenhed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tornøes Hotel

Kerteminde, Fyn

Tornøes Hotel er et hyggeligt hotel, der ligger på havnen i Kerteminde. Kerteminde er kendt som en utrolig flot og hyggelig by. Hotel Tornøes byder blandt andet på en restaurant, der serverer retter lavet med årstidens friske råvarer. Øl i restauranten er brygget på eget gårdbryggeri. Fra hotellet er gåafstand til en af byens store attraktioner i Fjord & Bælt, der blandt andet har marsvin. Et hyggeligt hotel på Fyn i en hyggelig by!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Frederik VI's Hotel

Odense NV, Fyn

Lidt uden for Odense ligger det fine hotel, Frederik VI’s Hotel. Der er fra hotellet cirka 15 minutters kørsel til centrum af Odense. Et flot hotel der i skrivende stund har 62 værelser. Hotellet har også en restaurant, hvor der serveres retter med respekt for det danske køkken og årstidens bedste råvarer. Frederik VI’s Hotel er et godt valg, hvis du ønsker et hotelophold på Fyn nær storbyen Odense, men ikke ønsker at bo helt inde i byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 834 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Milling Hotel Windzor

Odense, Fyn

Milling Hotel Windsor er et hyggeligt hotel med en god beliggenhed i det centrale Odense. Fra hotellet er gåafstand til mange af byens populære seværdigheder som Fyns Kunstmuseum, Brandts Klædefabrik og Hans Christian Andersen Museum. Hotellet ligger desuden tæt på banegården og er derfor oplagt, hvis I kommer til byen med tog eller bus og ønsker et hotelophold i nærheden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nyborg Strand Hotel og Konference

Nyborg, Østfyn

Nyborg Strand Hotel og Konference er et utrolig lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed ved stranden i Nyborg. Hotellet har en forrygende spa- og wellness afdeling, der blandt andet byder på saltvandspool, koldtvandsbassin, sauna, jacuzzi, varmtvandsbassin, sauna og meget mere. Hotellets værelser er indrettet i en hyggelig stil, der passer godt til omgivelserne. Et hotel der er oplagt til det romantiske hotelophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.028 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Stella Maris Hotel De Luxe

Svendborg, Sydfyn

Stella Maris Hotel de Luxe er et luksuriøst hotel på Fyn med en fremragende beliggenhed lige ned til Svendborg Sund. På hotellet er der rig mulighed for en storslået gourmetoplevelse på hotellets egen restaurant, der blandt andet finder sin inspiration i det franske køkken. Hotellets værelser er rigtig fine og er indrettet i en charmerende stil med flotte mønstre og farver. Stella Maris Hotel de Luxe er oplagt valg, hvis du ønsker et luksuriøst hotelophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lunds Hotel

Bogense, Nordfyn

Lunds Hotel er et hyggeligt og intimt hotel ved vandet i Bogense på det nordlige Fyn. Hotellet har i skrivende stund 6 værelser, og du kan derfor forvente en afslappende atmosfære på hotellet. Hotellet har en god beliggenhed ved havnen, hvor det er oplagt med en gåtur i det flotte område. Havnen i Bogense har en flot strandpromenade, ligesom der ligger flere forskellige restauranter samt et søbad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få et velfortjent pusterum fra en travl hverdag

Trænger du til et pusterum fra en travl hverdag? Så er Fyn bestemt et godt bud på en mulig destination til et hotelophold. Mange af os slapper bedst af i naturen, og der er masser af skøn natur på Fyn. Samtidig er der mange fine hoteller på øen både i vandet og mere centralt. Fyn kan derfor byde på mange forskellige typer af hotelophold, og der er da også nogle hoteller på Fyn med spa og wellness muligheder. Et hotelophold på Fyn kan også være et godt valg, hvis du trænger til at få lidt kvalitetstid med din partner. Hvis du lever i en travl hverdag, er det ikke altid sikkert, at der er tid til oplevelser. Dem kan I få masser af på et hotelophold i det fynske. Mange af hotellerne her på siden ligger desuden i romantiske omgivelser med flot natur ved vandet, hvor der er rig mulighed for at tage en lang gåtur.

Der er mange skønne hoteller på Fyn

Fyn er rig på skønne hoteller, der også kan byde på forskellige former for hotelophold. På Fyn er der eksempelvis mange skønner hoteller ved kysten. Der er ligeledes mange gode hoteller i Odense, og så er der ikke mindst hoteller på Fyn med gode wellness- og spamuligheder. Ønsker du en gourmetoplevelse under dit ophold, gør mange af ovenstående hoteller en dyd ud af at levere en storslået gourmetoplevelse til dig, hvis du booker et bord på restauranten. Bemærk at der ikke er middag med i den viste pris ved hvert hotel. Uanset dit budget er der masser af skønne hoteller på Fyn. Her på siden finder du mine forslag til hoteller, der er velegnede til et hotelophold, uanset om det er med familien, din partner eller hvis det skal gives i gave.

Se alle de skønne hotelophold i Skagen også også.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk