Hotelophold Skagen

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev charmerende Skagen med et hotelophold

Skagen er en utrolig charmerende og flot by. Byen er omringet af den flotte nordjyske natur, og der er ikke langt til steder som Grenen og Råbjerg Mile. En perfekt destination hvis du trænger til et afslappende hotelophold – for eksempel med din partner. Her på siden kan du finde inspiration til dit hotelophold i Skagen. Du kan blandt andet finde hotelforslag samt anbefalinger til seværdigheder i byen.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Plesner

Skagen, Nordjylland

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel. Hotellet formår på bedste vis at fortolke den klassiske badehotel-stil på en nye måde. Det kommer blandt andet til udtryk i de flotte værelser, der har et karakteristisk stribet mønster. Hotel Plesner har en rigtig god beliggenhed i det centrale Skagen med gåafstand til mange af byens populære seværdigheder. Hotel Plesner er et godt valg, hvis du ønsker at bo på et lækkert hotel i det centrale Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et luksuriøst hotel med en skøn beliggenhed i Gl. Skagen tæt på vandet. Stedet er blandt andet kendt for sine 2 restauranter, Ruths Gourmet og Ruths Brasserie. I Ruths Gourmet serveres gastronomi på højeste niveau, og i Ruths Brasserie kan du opleve ægte fransk brasserie-stemning. Perfekt til det romantiske hotelophold i Skagen! Ydermere har Ruths Hotel også fine wellness faciliteter, hvor du blandt andet kan nyde terapibassin, sauna og dampbad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Color Hotel Skagen

Skagen, Nordjylland

Color Hotel Skagen er et lækkert hotel med en beliggenhed i rolige omgivelser i udkanten af Skagen. Hotellet placering er rigtig fin, og der gåafstand til blandt andet Den Tilsandede Kirke, og så er der cirka 30 minutters gang til midtbyen. Color Hotel Skagen har nogle rigtig lækre faciliteter med udendørs pool og jacuzzi, hvilket gør hotellet fantastisk om sommeren.. Hotellet har også restaurant samt bar/lounge. Et godt hotel i Skagen til både par, familier og vennegrupper.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et kendt hotel i det centrale Skagen. Hotellet har en god central beliggenhed nær havnen og gågaden. Værelserne er utrolig flot indrettet i ægte badehotel-stil, hvor der på nogle af værelserne er en fin karakteristisk håndvask på værelset. Brøndums Hotel har også en restaurant, der før i tiden var en af byens foretrukne blandt skagensmalerne. I restauranten serveres blandt andet klassiske retter, ligesom der også er en sæsonbestemt menu.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Petit

Skagen, Nordjylland

Få minutters gang fra havnen og lige ved siden af gågaden ligger Hotel Petit. På Hotel Petit har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Blandt andet klassiske dobbeltværelser og deluxe-værelser med balkon. Fra hotellet er gåafstand til mange af byens attraktioner – blandt andet Slagter Munch, Skagens Museum og Skagen Kirke. Et godt valg hvis du ønsker et hotelophold i det centrale Skagen med gåafstand til det meste.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Foldens Hotel

Det centrale Skagen, Nordjylland

Foldens Hotel er et lækkert hotel med en god beliggenhed ved stationen i Skagen. Hotellet har nogle rigtig fine værelser, og det er blandt andet muligt at vælge værelser til op til 4 personer. Foldens Hotel har også en restaurant, hvor der blandt andet kan bestilles fiskeretter og 2-3 retters menuer. Hotellet er et godt valg til både det romantiske hotelophold i Skagen samt til et ophold med familien eller en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Inger

Lidt udenfor Skagen, Nordjylland

Ønsker du at bo på et hotel lidt uden for Skagen, så er Hotel Inger et godt bud på et hotel. Hotellet ligger lidt under et kvarters kørsel fra Skagen. Hotellet ligger lidt under 2 kilometer fra en rigtig fin badestrand. Hotellet har i skrivende stund 19 værelser, og du kan eksempelvis vælge familieværelser og comfort-dobbeltværelser. Værelserne er flot indrettet i en klassisk stil, der passer godt til de pæne omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Skagen Hotel

Skagen, Nordjylland

Lige over for Skagen Station ligger Skagen Hotel. Hotellet har i skrivende stund 14 værelser, og der kan blandt andet vælges mellem familieværelser, suite og standard-dobbeltværelser. Værelserne er meget indbydende og har en fin og moderne. Skagen Hotel har også en restaurant, hvis du ønsker at spise middag på hotellet. Et godt valg til både familier, par og venne/venindegrupper der ønsker et hotelophold i Skagen centrum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 775 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel har en uimodståelig beliggenhed i klitterne få minutters gang fra vestkysten. Fra hotellet er der cirka 20 minutters kørsel ind til Skagen, så Hjorths Badehotel er et godt sted, hvis du gerne vil bo lidt uden for byen. Hotellet har nogle rigtig fine værelser med en charmerende indretning. Badehotellet har også en restaurant, hvor danske klassikere fortolkes på ny – naturligvis med friske og lokale råvarer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nyd et hotelophold i Skagen

Ønsker du et afslappende hotelophold med rig mulighed for at nyde tilværelsen i fulde drag, så er Skagen et godt valg. Skagen har rigtig mange fine hoteller, der har en god placering i byen. Naturen får mange af os til at slappe af, og der er masser af flot natur i området omkring byen. Et hotelophold i Skagen kan også være oplagt, hvis du gerne vil nyde en afslappende weekend eller miniferie med kæresten, din partner eller en god veninde.

I Skagen er der ligeledes rig mulighed for at opleve gourmet og gastronomi på et højt niveau. Der er eksempelvis i Gl. Skagen eksklusive restauranter, hvor der serveres smagfuld mad på et højt gastronomisk niveau. Der er generelt i Skagen mange spisesteder, hvor det er muligt at smage på lokale råvarer - for eksempel på de fisk, som de lokale fiskere hiver op af vandet.

Mange fine hoteller i Skagen

Der er rigtig mange fine hoteller i Skagen, der kan tilbyde på lidt forskelligt. I Skagen er der både luksushoteller i den høje ende af prisskalaen, og så er det også muligt at finde mere traditionelle hoteller til en fornuftig pris. Her på siden har jeg samlet mine forslag til hoteller i Skagen, der er velegnede til et hotelophold i byen. Jeg har prioriteret både at have hoteller med i midtbyen og lidt uden for. Samtidig kan du finde hoteller i Skagen med spa- og wellness faciliteter som eksempelvis Ruths Hotel.

Særligt hvis du gerne vil afsted i sommerhalvåret, kan der være mange turister i midtbyen. Ønsker du ikke det, kan du vælge at bo lidt uden for byen, så du i stedet tager på dagstur til byen. Hvad du helst vil kommer helt an på dine præferencer. Ønsker du at bo på et hotel i det centrale Skagen, er der masser af skønne hoteller med en god beliggenhed.

Er Skagen på ingen måde noget for jer? Eller var der bare ikke nogle hoteller, som I synes var interessante? København har alle former for hotelophold.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk