Hotelophold København

Ophold Hotelophold

København

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev smukke København med et hotelophold

København er et fantastisk sted. Her er der plads til et stærkt natteliv, afslapning og ikke mindst et hav af oplevelser. København kan nærmest tilbyde alt, det er blot op til jer, hvad I ønsker at få ud af jeres hotelophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Østerport

Østerport, København

Ved den populære og livlige Østerport station finder du Hotel Østerport. Her finder I nogle dejlige og lyse værelser, og en service udover det sædvanelige. Hotellet er et rigtig godt bud på et hotelophold i København, som ikke er for dyrt. Trods den lave pris tilbyder hotellet, alt hvad man skal bruge. Det er med andre ord en god base for jeres oplevelser i København. Værelserne har desuden Smart-TV med Chromecast og Netflix. Morgenbuffeten er klassisk dansk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 660 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Hotel Kong Arthur er et meget moderne hotel, som går op i bæredygtighed og fantastisk service. Inden vi taler om det skønne nærområde, vil jeg gerne fortælle lidt mere om hotellet. Her er nemlig spaområde med mulighed for behandlinger. Derudover er der 3 forskellige restauranter på hotellet. Hotellet ligger i Nansensgadekvarteret, som er lige ved søerne. Her er virkelig smukt året rundt. Shop amok og nyd de skønne caféer og restauranter, som kvarteret byder på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

København K, Sjælland

Copenhagen Admiral Hotel ligger fantastisk placeret lige ud til havnefronten og operaen. Det er altså et rigtig godt sted, hvis man vil bo på et hotel med udsigt, og i et område hvor der sker ekstremt meget. Der er ikke langt til Nyhavn, hvor man kan få mange timer til at gå på de mange fremragende caféer. Hotellets restaurant SALT er ekstremt anerkendt, og laver store gourmetretter til fornuftige priser og af sæsonens friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 835 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tivoli Hotel

København K, Sjælland

Ønsker man et topklasse hotel i midten af København, så er Tivoli Hotel helt sikkert et godt bud. Her er der hverken langt til Rådhuspladsen, Strøget, Kødbyen eller nogle af de mange andre aktiviteter og seværdigheder, som man gerne vil opleve på et hotelophold i København. Tivoli Hotel har en stor indendørs pool samt et fitnesscenter. Til hotellet er en lækker restaurant, hvis man ikke vil spise ude. Hotellet har også en fantastisk rooftop-bar med udsigt over hovedstaden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

AC Bella Sky er et stort, faktisk Københavns største, hotel. Hotellet rummer 812 forskellige værelser, hvor man kan vælge alt mellem økonomi og suites. AC Bella Sky har en lækker spaafdeling tilknyttet hotellet. AC Bella Sky er kendt for deres professionelle behandling af deres gæster samt top service. Bella Sky er et oplagt hotel i København, hvis man ønsker at bo lidt udenfor centrum, men stadig have muligheden for at tage tog til centrum og de andre seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Christian IV

København C, Sjælland

Hotel Christian IV er et flot historiske hotel, som ligger midt i den ældre del af byen. Her er der ikke langt til nogle af de meget populære steder i København som eksempelvis Strøget og Kongens Have. Hotellet er et familie-drevet hotel, som sætter pris på ægte stemning og fantastisk service. Det er blandt andet derfor, at hotellet har kunnet ligge på denne fantastiske lokation så længe. Værelserne er alle individuelt indrettet, og pladsen er godt udnyttet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 890 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Phoenix Copenhagen

Bredgade, København

Phoenix Copenhagen ligger lige på hjørnet af Dronning Tværgade og Bredgade. Med andre ord lige ved siden af Kongenshave og ikke langt til strøget. Derudover har man Gothersgade 2 minutter gåafstand fra hotellet. Her er der et vildt byliv, hvis man er til den slags. Garderne går forbi hotellet, og man kommer virkelig tæt på Københavns historie. Et fantastisk hotel i København, hvor tidligere gæster har været meget tilfredse med morgenmaden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 940 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Copenhagen Island Hotel

Kalvabod Brygge, København

Copenhagen Island Hotel har ikke fået sit navn af ingen grund. Hotellet ligger nemlig på en “man-made” ø tæt på Fisketorvet. Det betyder altså, at man har shopping muligheder lige ved siden af hotellet, og ikke langt til Dybelsbro Station, som åbner op til alle Københavns seværdigheder. Hotellet er meget moderne indrettet, og værelserne er tilpas store. Nogle af værelserne har sågar vandudsigt. Restaurant Harbor er hotellets restaurant, og serverer primært fisk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 770 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Islandsbrygge, København

Radisson Blu er et dejligt hotel på Islandsbrygge. Her kommer service i højeste klasse, og det kan man mærke, fra man træder ind af døren på hotellet. Radisson Blu har 3 restauranter, og man kan vælge imellem den italianske, japanske eller thailandske restaurant, når man skal have aftensmad på hotellet. Værelserne på hotellet er flot og moderne indrettet. Vælger man et værelse højt placeret i bygningen, vil man få en fantastisk udsigt over store dele af København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 855 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Imperial Hotel

Vesterport, København

Hotel Imperial er et hotel, som alle kan benytte – Weekendophold eller forretningsophold. Hotellet har fokus på god service og ikke mindst rengøring af høj klasse, sådan lyder det fra tidligere gæster. Hotellet er moderne indrettet, og værelserne har alt, hvad man skal bruge. Det er et rigtig godt hotel, hvis man ønsker at bo i luksuriøse omgivelser, samtidig med at man ikke har langt til hverken Tivoli, Strøget eller de mange andre seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 845 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Skt. Petri

København C, Sjælland

På Krystalgade som er en sidegade til strøget, finder I Skt. Petri, som er et ekstremt populært hotel i København. Ikke mindst på grund af de 5 stjerner, men også fordi området bare er helt fantastisk. Her bor man altså midt i det pulserende byliv, men stadig på en sidegade hvor man kan finde fred og ro til afslapning og en kop kaffe. Hotellets tidligere gæster har været meget tilfredse med morgenmaden. Der tilbydes også frokost og aftensmad i verdensklasse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.134 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ascot Hotel

København C, Sjælland

Hotel Ascot er et yderst professionelt foretagende, hvor der ofte bliver holdt konferencer for store firmaer. Hotellet holder en historisk og professionel stil, og værelserne er meget elegant indrettet. Generelt er der fokus på flot indretning med respekt for det historiske. Med gåafstand til strøget er det ligeledes et oplagt hotel, hvis man ønsker at kombinere luksusriøse omgivelser med shopping, restaurantbesøg eller bare sightseeing.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 830 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

CPH Studio Hotel

Amager, København

CPH Studio Hotel ligger et godt stykke ude på Amager. Det er derfor, at hotellet har den fantastiske udsigt over Amagerfælled park. CPH Studio Hotel er derfor en billig måde at blande byliv med natur i hovedstaden. Ikke langt fra hotellet ligger nemlig en metrostation, som kører en direkte til byen. Alle værelserne har ejet køkken, 34 af de 235 værelser har private balkoner på toppen af hotellet. For alle gæster er der dog adgang til en større tagterrasse med skøn udsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 504 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

København C, Sjælland

Wakeup Copenhagen på Bernstorffsgade ligger nærmest midt i København Centrum. Der er omkring 3 minutters gang til Hovedbanen, så man er hurtigt inde hvor det sker. Vælger man netop dette hotel i København, er hovedformålet formentlig at komme ud og opleve en masse, nu hvor man er så tæt på centrum. På trods af de 2 stjerner har stedet alt, hvad man skal bruge, og morgenbuffeten har fået gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 530 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Amager, København

Kommer man fra Aalborg eller Århus via fly, er dette et rigtig godt bud på et lækkert hotelophold i København. Det ligger nemlig lige ved lufthavnen. Der går metro til København Centrum få hundrede meter fra hotellet. Desuden er der pool og spafaciliteter på hotellet med mulighed for at få en række forskellige behandlinger. Hotellet har også et fitnesscenter, hvis man skulle få lyst til at holde formen ved lige. Et skønt hotel med flot udsigt fra de øverste værelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 533 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste hoteller til de bedste priser i København

Når du skal på hotelophold i København, er det ikke altid, at du har et fast hotel, som du gerne vil komme på. Der kan være forskellige årsager til, at du vælger netop det hotel, som du gør. Hos Opholdsguide.dk har vi forsøgt at lave en så gennemsigtig oversigt over hoteller i København som overhovedet muligt. Det betyder altså, at du nemt og hurtigt kan finde de bedste hoteller i hovedstaden til de bedste priser.

Vi opdaterer jævnligt vores oversigt med hoteller, så vi altid har de bedste hoteller på listen. Det vurderer vi ud fra mange ting, men specielt anmeldelser fra tidligere gæster. Derudover har prisen en del at skulle have sagt, samt naturligvis de stjerner, som man på almindeligvis måler et hotel efter.

Vores oversigt er brugbar for alle

Det er klart, at vi ikke bare har smidt en masse hoteller i vores oversigt, som ligger det samme sted. Det handler for os om, at vi har udvalgt de absolut bedste hoteller, indenfor deres forskellige områder. Derudover kan der være variationer. Eksempelvis kan vi vise 2 hoteller på Nørrebro. Et hotel som er luksuriøst, og et andet hotel som er godt til prisen. Det handler hele tiden om, at vi vil give så meget relevant information, som overhovedet muligt. Derfor er tiden godt givet ud, hvis du beslutter dig for at søge efter dit næste hotelophold i København via vores liste. Vi håber, at du finder det, du søger!

En god kombination af fantastiske hoteller og en masse aktiviteter

Vælger man at tage på hotelophold på et af de mange fine hoteller i København, så er det rigtig godt givet ud. Der er nemlig ekstremt mange seværdigheder og aktiviteter i København. Faktisk kan man næsten det hele. Selve byen er på mange måder i sig selv faktisk en seværdighed og attraktion. For går man ned igennem strøget eller nogle af de historiske gader, kan man godt tage sig selv i at blive en smule mundlam. De flotte bygninger har nemlig tendens til at imponere, og bygninger som de gamle slotte rundt omkring i byen er virkelig flotte.

Se også vores nye guide om lækre hotelophold i Flensborg.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk