Hotelophold Nordsjælland

Ophold Hotelophold

Nordsjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev det idylliske Nordsjælland på et af disse fantastiske hoteller

Nordsjælland er uden tvivl et meget idyllisk sted, og mange af hotellerne ligger meget fokus på luksus og god service. Derfor er det et perfekt sted at tage hen, hvis man ønsker at slappe af i perfekte omgivelser, mens man bliver forkælet af det søde personale. Nedenfor finder du en stor guide med de absolut bedste hoteller i Nordsjælland. Vælg blot det der passer dine/jeres behov bedst.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Helenekilde Badehotel er et fantastisk sted. Her bliver der lagt fokus på vaske ægte badehotel-stemning. Badehotellet er nemlig klassisk indrettet med nøje udvalgt møblering og farver på væggene. Helenekilde Badehotel er kendt for deres lækre morgenbuffet, som tidligere gæster har været ekstremt tilfredse med. Der er nok ingen tvivl om at det skønneste ved Helenekilde Badehotel er det faktum, at det ligger lige ned til en smuk sandstrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel byder på 24 skønne værelser. Mange af værelserne har desuden udsigt over vandet. Her er der massere af plads til romantik, aktiviteter og afslapning. Hotellet ligger lige ud til vandet, hvilket jo altid er en stor bonus. Er mange til selvforkælelse er det muligt at booke en wellnessmassage, når man ankommer til hotellet. Hotellet har blandt andet værelset omtalt i Vogue for deres faciliteter og omgivelser samt hotellets smukke udseende.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Hotel Bretagne er helt sikkert et af de mest anerkendte hoteller i Nordsjælland. Ser man nemlig på deres anmeldelser fra tidligere gæster, så er de ekstremt gode. Her bliver både nævnt en skøn service, fantastisk mad og ikke mindst fremragende beliggenhed. Hotellet er tilbage fra 1896, og har under hele hotellets oprindelse været målrettet mod at give deres gæster en fantastisk oplevelse. Klassisk og hyggeligt indrettet med nogle unikke værelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Fredensborg Store Kro er den perfekte blanding mellem kro og hotel på Sjælland. Kroen har nemlig den traditionelle charme og hyggelig indretning på værelserne. Det er bare som om, at krooplevelsen er blevet taget til det næste niveau. Her er nemlig også moderne elementer som TV, WiFi og så videre. Gæster har været ekstremt glade for morgen- og aftensmad samt hyggelig betjening i ægte kro-stil.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sauntehus Slotshotel

Helsingør, Nordsjælland

Et smukt moderniseret slot med respekt for de ældre detaljer og traditioner. Når vi siger moderniseret, så mener vi altså, at der både er pool og sauna på hotellet for dem, som trænger til lidt ekstra forkælelse eller afslapning. Nogle af de antikke værelser har sågar balkon, hvor man har udsigt over en dejlig have. Et rigtig hyggeligt slotshotel, hvis man gerne vil opleve niget lidt ekstraordinært i Nordsjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Kongens Lyngby, Nordsjælland

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger flot ned til Mølleåen. Her er der dejlig fredfyldt, og det er med til at danne rammerne for et romantisk ophold. Hotellet har i alt 60 værelser, 100 p-pladser og 150 spisepladser i deres anerkendte restaurant. Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference finder du store flotte værelser, som har alt, hvad man forventer af et moderne hotelværelse – Vælg imellem dobbeltværelse og luksusværelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 948 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Konventum

Helsingør, Nordsjælland

Koventum er et stort hotel, som ligger omkring 1 time fra København. Hotellet er omgivet af vand fra Øresund på den ene side og en lækker golfbane på den anden. Hotellet ligger heller ikke langt fra Helsingør Centrum, som byder på en lang række shoppingmuligheder samt spisesteder. Hotellet har fitnessrum, store nydelige værelser med TV, og så er det kendt for at have en fantastisk overdådig amerikansk morgenbuffet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.315 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gilleleje Strand

Gilleleje, Nordsjælland

Ikke langt fra Gilleleje centrum finder man Hotel Gilleleje Strand. Den pæne hvide facade er indgangen til et hyggeligt hotel, som er kendt for at behandle sine gæster godt. Nogle af værelserne på hotellet har havudsigt, og der er heldigvis ikke langt på gåben ned til den dejlige strand. Derudover er der nem tilgang til Gilleleje havn, hvor der også bliver fisket. Derfor er det muligt at få en masse frisk fisk på de forskellige restauranter dernede.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.050 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard er et moderne spahotel, som har alt man ville forvente fra et spahotel. Hvis du i forvejen kender Comwell, så ved du måske også, at de i den grad går meget op i kvalitet og service. Comwell Borupgaard har også en anerkendt restaurant, som serverer alt fra danske til forskellige internationale retter. Det handler meget om, hvad de kan få af lokale råvare i årstiden, da de gør meget for at bruge lokale og friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 938 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Fredensborg Store Kro er den perfekte blanding mellem kro og hotel på Sjælland. Kroen har nemlig den traditionelle charme og hyggelig indretning på værelserne. Det er bare som om, at krooplevelsen er blevet taget til det næste niveau. Her er nemlig også moderne elementer som TV, WiFi og så videre. Gæster har været ekstremt glade for morgen- og aftensmad samt hyggelig betjening i ægte kro-stil.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sådan finder du et billigt hotel i Nordsjælland

Nordsjælland har et hav af skønne hoteller, og heldigvis behøver de ikke alle sammen at koste det hvide ud af øjnene. Som du sikkert ved er Nordsjælland kendt for deres ekstreme luksus, og dette afspejler sig også hos en del af de udvalgte hoteller på listen. Der er dog også nogle, som holder en høj standard, men hvor alle kan være med. For at finde et rigtigt billigt hotelophold i Nordsjælland, er det vigtigt, at du tænker over hvilken dato, du booker på. Vi anbefaler altid, at man lige holder øje med en række datoer inden man bestiller. Det handler om at slå til, når prisen er i bund!

Find et hotel som passer til jeres behov

Som nævnt tidligere er der rigtigt mange lækre hoteller i Nordsjælland. Nogle af dem kan måske tilbyde noget, som du/I slet ikke har behov. Derfor er det også vigtigt, at der bliver fundet ud af, hvad behovet reelt set er. Når man har gjort dette, kan I jo passende benytte jer af den oversigt, som vi har lavet lige over denne tekst. Her finder I nogle af de skønneste hoteller i Nordsjælland til mange forskellige priser og behov.

Nordsjælland og de mange sandstrande

Som du sikkert allerede ved, er det ikke kun lækre hoteller Nordsjælland er kendt for. De har også en helt fantastisk natur. Her er der både mange smukke skove, men også kyststrækninger med fantastiske sandstrande er noget, som de kan prale med. Her er det oplagt at komme hele året rundt. Om sommeren kan man naturligvis nyde de smukke sandstrande, hvor efterår og forår byder på smukke vandreture i de flotte store skove. Derudover har Nordsjælland en helt fantastisk atmosfære om vinteren, hvor man virkelig har muligheden for at slappe fuldstændig af. Prøv eksempelvis et af de mange forskellige spahoteller i Nordsjælland, hvis du virkelig trænger til at blive forkælet.

Se også vores mange forskellige hotelophold på Fyn.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk