Slotsophold Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Slottene på Fyn er fantastiske

Fyn er fyldt med smukke og traditionsrige slotte, hvor du har mulighed for at nyde et afslappende og romantisk slotsophold. Her på siden har vi samlet slotsophold på nogle af Fyns smukkeste slotte. Du kan læse mere om hvert enkelt slot her på siden, og forhåbentligt kan det hjælpe dig med at finde det perfekte slotsophold på Fyn. Vi ønsker et dejligt ophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvedholm Slotshotel

Faaborg, Sydfyn

Hvedholm Slot lidt uden for Faaborg på Sydfyn. Slottet ligger oppe på en bakke og har en utrolig smuk udsigt over det Sydfynske Øhav. Slottet har de perfekte rammer til at skabe en fuldendt romantisk weekend med kæresten eller din partner. Slottet er indrettet som et rigtig slot skal være det. Nemlig klassisk, smukt og overdådigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hindsgavl Slot

Middelfart, Vestfyn

Hindsgavl ligger smukt placeret lidt uden for Middelfart ved Lillebælt. Omkring slottet er den smukkeste natur, der er svær ikke at blive imponeret over. I de flotte områder omkring slottet kan nydes en fantastisk udsigt til både vand og skov. Uden for Hindsgavl ligger en dyrepark, hvor I kan nyde en lang gåtur under Jeres ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 775 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Broholm Slot

Gudme, Sydøstfyn

Hvis du søger et romantisk weekendophold på Fyn, er Hvedholm Slot et fantastisk valg. Slottet ligger lige uden for Faaborg og byder på en fantastisk udsigt over det Sydfynske Øhav. Her er der plads til lange gåture og romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.450 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fyn er oplagt til Slotsophold

Når I tager på slotsophold på Fyn, er der garanti for et ophold på et smukt slot. Fyn har nemlig rigtig mange smukke slotte, hvor det er muligt at komme på Slotsophold. Her kan for eksempel nævnes Hindsgavl, Hvedholm og Broholm slot, der alle ligger i fantastisk natur. Overnatter I for eksempel på Hindsgavl vil I have en smuk havudsigt fra slottet. Slottene har også fine slotsparker, hvor I kan nyde en gåtur. Her på siden har vi samlet nogle af Fyns bedste slotte at tage på slotsophold på. Vi håber, at vi kan inspirere Jer til at finde Jeres slotsophold på Fyn.

Romantik ud over det sædvanlige

Søger I et romantisk slotsophold, så er der ingen tvivl om at Fyn er et fantastisk sted. De mange flotte slotte har nogle utrolig romantiske værelser og ligger desuden i naturskønne omgivelser. På de fleste af slottene her på siden er det også muligt at nyde en gourmetmiddag på en af slotsrestauranterne. Mange af slotsrestauranterne har fokus på lokale råvarer og Hindsgavl Slot dyrker sågar nogle af sine grøntsager, frugter og krydderier selv. Det gør gourmetoplevelsen helt unik.

Kombiner slotsopholdet på Fyn med shopping i Odense

Det gode ved at tage på slotsophold på Fyn er, at der er mulighed for at kombinere et slotsophold i naturskønne omgivelser med shopping i Odense. Odense ligger centralt placeret på Fyn, og derfor er der fra mange slotte ikke længere end 30-35 minutters kørsel ind til Odense. Dermed er det oplagt som udflugtsmål under Jeres ophold. I Odense er der rigtig fine muligheder for shopping, hvor der blandt andet ligger en Magasin og rigtig mange andre fine butikker. Odense er også rig på restauranter, hvor der er noget for enhver smag.

Hvornår er det bedst at tage på slotsophold?

Spørger du os, så er der faktisk ikke nogen tidspunkter, hvor det ikke er godt at tage på slotsophold på Fyn. Alle 4 årstider har sin charme. Det er både fantastisk at vågne op på et slot om sommeren, ligesom det er utrolig hyggeligt, når der er sne uden for vinduerne i slotsparken. Efteråret er generelt også rigtig hyggeligt, når bladene begynder at falde af. Det giver en romantisk og meget unik stemning på slottet. Derfor anbefaler vi at tage på slotsophold alle årets årstider.

Find Jeres slotsophold på Opholdsguide.dk

Her på Opholdsguide.dk har vi samlet nogle af Fyns bedste slotte i en nem og overskuelig oversigt. I kan hurtigt sammenligne de forskellige slotte og finde Jeres næste slotsophold på Fyn. Vi har fundet den laveste pris pr. slot og opdaterer priserne med jævne mellemrum. Priserne kan nemlig godt variere alt efter sæsonen. Vi tager derfor forbehold for ændrede priser fra slottenes side. Under hvert slot kommer vi også med forslag til forskellige aktiviteter, som I kan beskæftige Jer med under Jeres slotsophold på Fyn. Her finder du ting nær slottet eller på andre steder af Fyn. Vi elsker selv slotsophold og vil gerne slå et slag for de mange smukke slotte vi har herhjemme og på Fyn.

Hvis du fandt noget, du kunne lide, er det jo fint. Hvis du er på udkig efter andre slotte at opholde dig på, har vi måske nogle slotsophold i Jylland, som kunne være interessante.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk