slotsophold fyn

Slotsophold Fyn

Slottene på Fyn er fantastiske

Fyn er fyldt med smukke og traditionsrige slotte, hvor du har mulighed for at nyde et afslappende og romantisk slotsophold. Her på siden har vi samlet slotsophold på nogle af Fyns smukkeste slotte. Du kan læse mere om hvert enkelt slot her på siden, og forhåbentligt kan det hjælpe dig med at finde det perfekte slotsophold på Fyn. Vi ønsker et dejligt ophold.

Indlægget indeholder reklamelinks

hvedholm slot slotsophold fyn

Hvedholm Slot

4 stjernet

Faaborg, Sydfyn

Hvedholm Slot lidt uden for Faaborg på Sydfyn. Slottet ligger oppe på en bakke og har en utrolig smuk udsigt over det Sydfynske Øhav. Slottet har de perfekte rammer til at skabe en fuldendt romantisk weekend med kæresten eller din partner. Slottet er indrettet som et rigtig slot skal være det. Nemlig klassisk, smukt og overdådigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hindsgavl slot slotsophold fyn

Hindsgavl Slot

4 stjernet

Middelfart, Vestfyn

Hindsgavl ligger smukt placeret lidt uden for Middelfart ved Lillebælt. Omkring slottet er den smukkeste natur, der er svær ikke at blive imponeret over. I de flotte områder omkring slottet kan nydes en fantastisk udsigt til både vand og skov. Uden for Hindsgavl ligger en dyrepark, hvor I kan nyde en lang gåtur under Jeres ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

broholm slot

Broholm Slot

3 stjerner

Gudme, Sydøstfyn

På Sydvestfyn ligger det eventyrlige Broholm Slot. Slottet er naturligvis omkranset af en flot voldgrav, der gør de smukke bygninger endnu mere idylliske. Værelserne, stuerne og gangene på slottet er indrettet med tunge møbler i bedste royale stil. Dette slotsophold på Fyn er et samlet ophold, hvor der er inkluderet 3-retters middag, morgenbuffet samt eftermiddagskaffe og kage. Idéelt til parret, der ønsker et romantisk slotsophold på Fyn.

Pris for slotsophold for 2 hos Duglemmerdetaldrig i skrivende stund: Fra 2.299 DKK

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa fyn

Seværdigheder

Seværdigheder på Fyn

Der er masser af spændende seværdigheder og attraktioner på Fyn. Odense ligger relativt centralt på øen, hvor der er masser af spændende ting at opleve. Det er der i øvrigt også både i nord og syd. Hvis du har brug for lidt inspiration, har jeg lavet en liste nedenfor med en række spændende attraktioner i det fynske.

  • Egeskov Slot, Kværndrup
  • Bridgewalking Lillebælt, Middelfart
  • Odense Zoo
  • Fjord & bælt, Kerteminde
  • H.C. Andersens Museum, Odense
  • BRANDTS Museum, Odense
  • Sankt Knuds Kirke i Odense
  • Hindsgavl Dyrepark, Middelfart

Når I er på slotsophold på Fyn, skal I selvfølgelig også dykke dybere ned i slottets historie. Det er altid spændende at udforske gangene, stuerne og få fortalt spændende historier af personalet. Der er meget historie på de fynske slotte, hvor mange vigtige personligheder har været forbi igennem tiden.

omgivelser paa fyn

Omgivelser

Oplev det smykke Fyn

At udtrykket “Fyn er fin” er opstået, er bestemt ikke uden grund. Både i nord og syd er der en helt fantastisk natur på Fyn, som I kan opleve under Jeres slotsophold. Slottene her på siden er primært placeret i den sydlige eller vestlige del af Fyn, hvor der er meget skøn natur. Jeg kan blandt andet anbefale Tåsinge eller området ved Hindsgavl Dyrepark, hvor også Hindsgavl slot ligger. Generelt hele kystlinjen på det sydlige Fyn er helt forrygende.

Ønsker I en udflugt til det nordlige Fyn, kan jeg varmt anbefale en tur til Kerteminde eller Fyns Hoved. Kerteminde har en forrygende badestrand, der på en varm sommerdag er virkelig lækker. Vil I have en meget unik naturoplevelse, kan jeg også anbefale en tur til Æbelø, der er en øde ø. I skal bare huske gummistøvlerne eller badesandalerne, da I skal krydse et lille stykke vand. I kan også være heldige, at tidevandet står rigtigt.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

For hvert gennemført ophold der er bestilt gennem et af vores links til hotels.com, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi bruger affiliate/reklamelinks, hvilket betyder at vi får en kommission, hvis et ophold gennemføres – for eksempel et slotsophold på Fyn. Ønsker du at læse mere eller se vores tidligere donationer, kan du se mere under menupunktet “velgørenhed”.

Fyn er oplagt til Slotsophold

Når I tager på slotsophold på Fyn, er der garanti for et ophold på et smukt slot. Fyn har nemlig rigtig mange smukke slotte, hvor det er muligt at komme på Slotsophold. Her kan for eksempel nævnes Hindsgavl, Hvedholm og Broholm slot, der alle ligger i fantastisk natur. Overnatter I for eksempel på Hindsgavl vil I have en smuk havudsigt fra slottet. Slottene har også fine slotsparker, hvor I kan nyde en gåtur. Her på siden har vi samlet nogle af Fyns bedste slotte at tage på slotsophold på. Vi håber, at vi kan inspirere Jer til at finde Jeres slotsophold på Fyn.

Romantik ud over det sædvanlige

Søger I et romantisk slotsophold, så er der ingen tvivl om at Fyn er et fantastisk sted. De mange flotte slotte har nogle utrolig romantiske værelser og ligger desuden i naturskønne omgivelser. På de fleste af slottene her på siden er det også muligt at nyde en gourmetmiddag på en af slotsrestauranterne. Mange af slotsrestauranterne har fokus på lokale råvarer og Hindsgavl Slot dyrker sågar nogle af sine grøntsager, frugter og krydderier selv. Det gør gourmetoplevelsen helt unik.

Kombiner slotsopholdet på Fyn med shopping i Odense

Det gode ved at tage på slotsophold på Fyn er, at der er mulighed for at kombinere et slotsophold i naturskønne omgivelser med shopping i Odense. Odense ligger centralt placeret på Fyn, og derfor er der fra mange slotte ikke længere end 30-35 minutters kørsel ind til Odense. Dermed er det oplagt som udflugtsmål under Jeres ophold. I Odense er der rigtig fine muligheder for shopping, hvor der blandt andet ligger en Magasin og rigtig mange andre fine butikker. Odense er også rig på restauranter, hvor der er noget for enhver smag.

Hvornår er det bedst at tage på slotsophold?

Spørger du os, så er der faktisk ikke nogen tidspunkter, hvor det ikke er godt at tage på slotsophold på Fyn. Alle 4 årstider har sin charme. Det er både fantastisk at vågne op på et slot om sommeren, ligesom det er utrolig hyggeligt, når der er sne uden for vinduerne i slotsparken. Efteråret er generelt også rigtig hyggeligt, når bladene begynder at falde af. Det giver en romantisk og meget unik stemning på slottet. Derfor anbefaler vi at tage på slotsophold alle årets årstider.

Find Jeres slotsophold på Opholdsguide.dk

Her på Opholdsguide.dk har vi samlet nogle af Fyns bedste slotte i en nem og overskuelig oversigt. I kan hurtigt sammenligne de forskellige slotte og finde Jeres næste slotsophold på Fyn. Vi har fundet den laveste pris pr. slot og opdaterer priserne med jævne mellemrum. Priserne kan nemlig godt variere alt efter sæsonen. Vi tager derfor forbehold for ændrede priser fra slottenes side. Under hvert slot kommer vi også med forslag til forskellige aktiviteter, som I kan beskæftige Jer med under Jeres slotsophold på Fyn. Her finder du ting nær slottet eller på andre steder af Fyn. Vi elsker selv slotsophold og vil gerne slå et slag for de mange smukke slotte vi har herhjemme og på Fyn.

Hvis du fandt noget, du kunne lide, er det jo fint. Hvis du er på udkig efter andre slotte at opholde dig på, har vi måske nogle slotsophold på Jylland, som kunne være interessante.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk