Slotsophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Jylland har nogle meget smukke slotte

I Jylland ligger en masse skønne slotte, der byder indenfor til et romantisk slotsophold i fine rammer. Et slotsophold i Jylland er perfekt til parret, der har brug for et romantisk pusterum fra hverdagen i en overdådig atmosfære. Her på siden har vi samlet vores bedste bud på slotte i Jylland, hvor du bør booke dit næste slotsophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedaldal Slotshotel

Brovst, Nordvestjylland

Kokkedal Slotshotel er et slot med en historie, der kan føres helt tilbage til 1400-tallet. Den lange historie sidder stadig i slottets vægge og kommer til udtryk i de flotte gange og de fine værelser med en storslået indretning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Dronninglund Slot er et flot slot i Nordjylland med en fantastisk slotslig atmosfære. Slottet har i skrivende stund 26 værelser, der løbende renoveres, så de står i en flot stand. Værelserne er indrettet efter bedste slotsstil, så du kan få den komplette oplevelse under slotsopholdet i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sophiendal Slotshotel

Skanderborg, Østjylland

Sophiendal Slotshotel er et smukt slotshotel lidt uden for Skanderborg ikke langt fra Aarhus. Sophiendal Slotshotel er fantastisk indrettet med fine gange, mønstrede gardiner på værelset og møbler i bedste slotsstil. Vælger I en af suiterne, er der mulighed for at få en himmelseng, der næsten kan få en til at føle sig helt adelig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Store Restrup Slotshotel

Nibe, Nordjylland

Store Restrup Slotshotel er et idyllisk slotshotel lidt uden for Aalborg i Nordjylland. Slotshotellet er som et rigtigt slot skal være med fine værelser med storslåede møbler. Ydermere er gangene rigtig smukt indrettet, ligesom den fine restaurant i øvrigt også er det.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vraa Slotshotel

Tylstrup, Nordjylland

Et slotsophold i Jylland på Vraa Slotshotel er et rigtig fint valg til både par og familier, der trænger til at komme lidt væk fra hverdagen. Et ophold på slotshotellet kan også være en rigtig fin gaveidé til din partner eller en anden person, du holder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nørre Vosborg

Vemb, Vestjylland

Cirka 20 km. vest for Holstebro ligger den moderne herregård Nørre Vosborg. Selvom stedet ikke selv kalder sig for et slot, har vi alligevel valgt at medbringe stedet her på siden, da bygningerne i den grad har slotslig karakter. Indvendig er Nørre Vosborg meget moderne med utrolig pæne værelser i en nutidig og enkel indretning. Stedet har også en restaurant, hvor lokale råvarer spiller en stor rolle. Nørre Vosborg er idéelt til parret, der ønsker et romantisk ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 896 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rydhave Slotshotel

Vinderup, Vestjylland

Rydhave Slot Hotel er et lille eventyrligt slot nær Venø Bugt i den vestlige del af Nordjylland. Slottet har masser af historie bag sig, og der er naturligvis også rygter om, at det spøger på slottet. Værelserne på slottet er indrettet i klassisk stil og er meget indbydende. Stedet fungerer som Bed & Breakfast

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 702 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nyd et romantisk slotsophold i Jylland

Trænger din partner og dig til at komme væk fra hverdagens faste omgivelser? Måske er I for dårlige til at have kvalitetstid sammen i løbet af hverdagene? Så kan et slotsophold i Jylland, være lige præcis det, I har brug for. Her vil I nemlig få rig mulighed for at nyde hinandens selskab og få brugt tid sammen.

Omgivelserne på et slot er utrolig romantiske og slottene vist her i guiden ligger i naturskønne omgivelser, der inviterer til lange, romantiske gåture. Der er bare noget romantisk ved at overnatte i et værelse på et slot. De gamle og overdådige møbler er ofte unikke, og det er med til at skrue op for romantikken.

Trænger din partner fra en pause fra en travl hverdag? Hvorfor så ikke forkæle ham/hende med et romantisk slotsophold i Jylland? Her på siden er der masser af unikke og romantiske slotte at vælge i mellem.

Slotsophold i Jylland med gourmetmad

De fleste af slottene på ovenstående liste har nogle rigtig fine restauranter, hvor der bliver gjort en dyd ud af at lave god gourmetmad. Derfor er det oplagt at booke bord på slottet, hvis I ønsker en dejlig middag i flotte omgivelser. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i den viste pris - morgenmad kan være inkluderet men sørg for altid at tjekke op hos vores samarbejdspartner, før du bestiller.

Det giver Jer også mulighed for at opleve andre restauranter, hvilket kan være en god idé, hvis I skal være afsted I flere dage. Skal I for eksempel på udflugt lidt væk fra slottet i Jylland, skal I ikke stresse hjem til middagen. Ønsker I at blive på slottet det meste af tiden, så er det selvfølgelig oplagt at undersøge menuen på stedet for at se, om der er noget, der falder i Jeres smag.

Har du brug for mere inspiration? Så se også vores guide med slotsophold i Nordjylland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk