Slotsophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Nordjyllands eventyrlige slotte

Kokkedal Slotshotel er et lækkert slot i Brovst, der ligger cirka 45 minutters kørsel vest for Aalborg. Slottet i Nordjylland er som et ægte slot skal være med flotte værelser med en overdådig og farverig indretning og ikke mindst rigtig smukke omgivelser med mark og skov. Slotshotellet kan ydermere byde på en restaurant og fin indendørs swimmingpool. Et rigtig godt valg til det romantiske slotsophold i det nordjyske.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedaldal Slotshotel

Brovst, Nordvestjylland

Kokkedal Slotshotel er et slot med en historie, der kan føres helt tilbage til 1400-tallet. Den lange historie sidder stadig i slottets vægge og kommer til udtryk i de flotte gange og de fine værelser med en storslået indretning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Dronninglund Slot er et flot slot beliggende i Dronninglund lidt nord for Aalborg. Slottet har en rigtig pæn og autentisk indretning med lyse farver og møbler i en slotslig stil. Der er i skrivende stund 22 værelser på slottet, og der kan blandt andet vælges mellem superior-værelser og en brudesuite. Slottet kan også byde på en restaurant, hvor menuen løbende tilpasses årstidens bedste råvarer. Slottet er omgivet af fin natur, der i den grad er en gåtur værdig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vraa Slotshotel

Tylstrup, Nordjylland

Et slotsophold i Jylland på Vraa Slotshotel er et rigtig fint valg til både par og familier, der trænger til at komme lidt væk fra hverdagen. Et ophold på slotshotellet kan også være en rigtig fin gaveidé til din partner eller en anden person, du holder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få en pause fra hverdagen

Trænger du til en pause fra en travl hverdag? Så kan et slotsophold i Nordjylland være med til at få dig ned i gear og give dig rig lejlighed til at slappe af og nyde tilværelsen med en person, du holder af. Nordjylland er nemlig et område, der har en masse smuk natur og spændende attraktioner, der kun venter på at blive udforsket. Ønsker du et mere afslappende slotsophold i Nordjylland, byder de nordjyske slotte på smukke parker og fine opholdsområder, der er perfekte til afslapning.

Et slotsophold i Nordjylland kan ligeledes være et godt valg, hvis du ønsker en romantisk weekend med din partner. De nordjyske slotte er rigtig smukt indrettet i en ægte slotslig stil. Der vil på slottene også være en restaurant, hvor maden typisk serveres i flotte og autentiske lokaler. Det kan for eksempel være i en af stuerne, i en sal eller i slotskælderen. Der er ikke middag inkluderet i de viste priser ovenfor, hvilket også giver Jer mulighed for på en af de mange skønne restauranter i det nordjyske.

Et slotsophold i Nordjylland kan være skønt hele året

Spørger du mig, så har et slotsophold i Nordjylland sin charme hele året rundt. Om sommeren kan du færdes ude og virkelig nyde naturen, men der kan også være rigtig smukt både i efteråret og om vinteren, hvor de fine landskaber kan være dækket af sne. Er det lidt køligt og vildt i vejret udendørs, så er det hyggeligt at opholde sig indendørs. Her kan du for eksempel bestille en kop kaffe, the eller kakao på slottet. Naturligvis kommer det også lidt an på, hvad du har af planer for dit slotsophold i Nordjylland, når du skal vælge, hvornår du vil afsted. Ønsker du at være meget udendørs, vil det måske være bedst ikke at rejse i vintermånederne. Ønsker du omvendt at opholde dig meget på slottet, kan det være hyggeligt at være afsted om vinteren.

Det er ikke kun i Nordjylland, der er skønne slotte. Se også vores guide med slotsophold på smukke Sjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk