Slotsophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Nordjyllands eventyrlige slotte

Nordjylland har nogle skønne slotte, der er velegnede til et slotsophold. Et slotsophold i Nordjylland kan både være velegnet til et romantisk ophold men kan eksempelvis også være hyggeligt med en god ven/veninde. Her finder du forslag til skønne slotte i Nordjylland, ligesom du kan få inspiration til seværdigheder i området.

Kokkedaldal Slotshotel

Brovst, Nordvestjylland

Kokkedal Slotshotel er et lækkert slot i Brovst, der ligger cirka 45 minutters kørsel vest for Aalborg. Slottet i Nordjylland er som et ægte slot skal være med flotte værelser med en overdådig og farverig indretning og ikke mindst rigtig smukke omgivelser med mark og skov. Slotshotellet kan ydermere byde på en restaurant og fin indendørs swimmingpool. Et rigtig godt valg til det romantiske slotsophold i det nordjyske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Dronninglund Slot er et flot slot beliggende i Dronninglund lidt nord for Aalborg. Slottet har en rigtig pæn og autentisk indretning med lyse farver og møbler i en slotslig stil. Der er i skrivende stund 22 værelser på slottet, og der kan blandt andet vælges mellem superior-værelser og en brudesuite. Slottet kan også byde på en restaurant, hvor menuen løbende tilpasses årstidens bedste råvarer. Slottet er omgivet af fin natur, der i den grad er en gåtur værdig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vraa Slotshotel

Tylstrup, Nordjylland

Liselund Ny Slot er et flot mindre slot, der blev bygget i 1887. Slottet ligger placeret i Liselund Park tæt på skov, strand og Møns Klint. Fra slottets ene side kan havet så småt skimtes i horisonten. Indendørs er det lille smukke slot flot pyntet med fine malerier, og man får virkelig fornemmelsen af at være havnet på at traditionelt slot, når man opholder sig på Liselund Slot. Også stuerne er meget charmerende og slotslige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Mange spændende attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er et område med utrolig mange seværdigheder. Naturligvis er der i Aalborg mange skønne steder, men det er der i den grad også længere nord på. For eksempel i Skagen. Der er både seværdigheder i Nordjylland velegnet til børnefamilier, naturinteresserede samt kunst- og kulturinteresserede. Hvis du har brug for lidt inspiration til nogle spændende attraktioner, som du kan opleve under dit besøg i Nordjylland, kommer jeg med nogle forslag nedenfor.

 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring
 • Grenen, Skagen
 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Skagens Museum, Skagen
 • Aalborgtårnet, Aalborg
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Fårup Sommerland, Saltum

Der er altså masser af spændende attraktioner, som du kan opleve under dit slotsophold i Nordjylland.

Nordjylland er rig på smuk natur

Nordjylland er et område, der byder på utrolig meget unik natur. Naturligvis er der Grenen lidt nord for Skagen, men der er faktisk også mange andre unikke steder i Nordjylland. Blandt andet er Thy Nationalpark et meget unikt sted med flotte og vilde klitlandskaber. Nationalparken ligger lige ud til Vestkysten, og der er derfor rig mulighed for at blive blæst godt igennem. Ønsker du et slotsophold med mulighed for at opleve unik natur, så er Nordjylland den perfekte destination. Nedenfor kan du få lidt inspiration til skønne naturområder i Nordjylland.

 • Rebild Bakker
 • Nationalpark Thy
 • Råbjerg Mile
 • Svinkløv Klitplantage
 • Rubjerg Knude Fyr
 • Grenen, Skagen
 • Limfjorden
 • Fur, Ø i Limfjorden

Få en pause fra hverdagen

Trænger du til en pause fra en travl hverdag? Så kan et slotsophold i Nordjylland være med til at få dig ned i gear og give dig rig lejlighed til at slappe af og nyde tilværelsen med en person, du holder af. Nordjylland er nemlig et område, der har en masse smuk natur og spændende attraktioner, der kun venter på at blive udforsket. Ønsker du et mere afslappende slotsophold i Nordjylland, byder de nordjyske slotte på smukke parker og fine opholdsområder, der er perfekte til afslapning.

Et slotsophold i Nordjylland kan ligeledes være et godt valg, hvis du ønsker en romantisk weekend med din partner. De nordjyske slotte er rigtig smukt indrettet i en ægte slotslig stil. Der vil på slottene også være en restaurant, hvor maden typisk serveres i flotte og autentiske lokaler. Det kan for eksempel være i en af stuerne, i en sal eller i slotskælderen. Der er ikke middag inkluderet i de viste priser ovenfor, hvilket også giver Jer mulighed for på en af de mange skønne restauranter i det nordjyske.

Et slotsophold i Nordjylland kan være skønt hele året

Spørger du mig, så har et slotsophold i Nordjylland sin charme hele året rundt. Om sommeren kan du færdes ude og virkelig nyde naturen, men der kan også være rigtig smukt både i efteråret og om vinteren, hvor de fine landskaber kan være dækket af sne. Er det lidt køligt og vildt i vejret udendørs, så er det hyggeligt at opholde sig indendørs. Her kan du for eksempel bestille en kop kaffe, the eller kakao på slottet. Naturligvis kommer det også lidt an på, hvad du har af planer for dit slotsophold i Nordjylland, når du skal vælge, hvornår du vil afsted. Ønsker du at være meget udendørs, vil det måske være bedst ikke at rejse i vintermånederne. Ønsker du omvendt at opholde dig meget på slottet, kan det være hyggeligt at være afsted om vinteren.

Det er ikke kun i Nordjylland, der er skønne slotte. Se også vores guide med slotsophold på smukke Sjælland.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk