Slotsophold Sjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev de luksuriøse slotte på Sjælland

Sjælland er fyldt med smukke og historiefyldte slotte, hvor det er muligt at komme på slotsophold. Her på siden har vi samlet 9 flotte slotte på Sjælland, hvor du har mulighed for at komme på slotsophold. Du kan læse mere om hvert enkelt slot, se laveste pris og meget mere. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste slotsophold på Sjælland.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Slot er et af landets mest eksklusive slotte. Slottet har alt, hvad man kan forvente af et slot: Fantastiske værelser, smukke omgivelser, en god restaurant og masser af rum til afslapning. Dermed ligger slottet rigtig godt placeret i det Nordsjællandske, hvor der ikke er langt til vandet og København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragsholm Slot

Fårevejle, Odsherred

Dragsholm Slot er et af Danmarks mest historiske slotte med en historie, der går 800 år tilbage. Dragsholm ligger i naturskønne omgivelser i Odsherred. Området omkring slottet fik titlen som Danmarks første geopark. Parken sætter fokus på noget af den fantastiske kultur, der er omkring slottet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sauntehus Slotshotel

Helsingør, Nordsjælland

Sauntehus slotshotel ligger smukt placeret nær Hornbæk i Nordsjælland. Slottet er omgivet af en flot park med mange smukke træer og buske. Når I opholder Jer på Sauntehus, skaber de hyggelige værelser den perfekte base for et godt slotsophold på Sjælland. Alle værelser er udstyret med yderst charmerende og komfortabel himmelseng. Slottet har også en indendørs swimmingpool og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sophienberg Slot

Rungsted, Nordsjælland

På Strandvejen i Rungsted ligger det smukke Sophienberg Slot. Sophienberg Slot er et meget moderne slot med en pæn på både værelser og i slottets opholdsområder. Slottet har også en fin slotshave og en terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr. Jeg kan også anbefale en gåtur ned til den hyggelige Rungsted Havn, hvor der er et fint udvalg i restauranter og et charmerende havnemiljø. Et idéelt slotsophold på Sjælland til parret, hvis I vil bo tæt på vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 830 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Liselund Ny Slot

Møn, Sydsjælland

Liselund Ny Slot er et flot mindre slot, der blev bygget i 1887. Slottet ligger placeret i Liselund Park tæt på skov, strand og Møns Klint. Fra slottets ene side kan havet så småt skimtes i horisonten. Indendørs er det lille smukke slot flot pyntet med fine malerier, og man får virkelig fornemmelsen af at være havnet på at traditionelt slot, når man opholder sig på Liselund Slot. Også stuerne er meget charmerende og slotslige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er et perfekt alternativ til et lækkert slotsophold på Sjælland. Kragerup Gods kan egentlig meget af det samme som et slot kan. Har du dog sat næsen op efter en nat på et rigtigt slot, er det måske ikke ligefrem Kragerup Gods, som du vil forestrække.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

De bedste slotsophold på Sjælland

Er du på jagt efter et godt slotsophold på Sjælland? Så er du landet på den helt række hjemmeside. Her på Opholdsguide.dk har vi nemlig samlet en række af de bedste slotsophold på Sjælland. Her finder du slotsophold, der danner de perfekte rammer for en romantisk weekend eller romantisk ophold med din partner. Vil du afsted på ophold med en ven eller veninde, er der ligeledes rigtig mange slotsophold på Sjælland, hvor der er rig mulighed for at få slappet af og nydt et godt ophold.

Slotsophold på Sjælland for 2

Et slotsophold på Sjælland for 2 er den perfekte løsning, hvis I gerne vil på en romantisk forlænget weekend.  Mange af slottene har forrygende wellness- og spafaciliteter, hvor I kan slappe af. Her er der også mulighed for at få diverse behandlinger. Søger I et slot med wellness- og spafaciliteter anbefaler vi Kokkedal slot. Her er en lækker swimmingpool, ligesom der er rig mulighed for blandt andet at få kropsmassage, ansigtsbehandling og meget mere. For at fuldende et romantisk slotsophold på Sjælland for 2, kan I nyde afslutte en dag på slottet med en romantisk middag i slotsrestauranten.

Hvilken årstid er bedst til slotsophold?

Spørger du os, så er alle 4 årstider velegnet til slotsophold. Der er noget charme ved det, når bladene falder af træerne, og det samme når der er snedækket i slotsparken. Samtidig kan et slotsophold på Sjælland være helt fantastisk i de varmere måneder, hvor man for alvor har mulighed for at nyde de smukke omgivelser, som mange af de sjællandske slotte byder på.

Hvordan finder jeg det rette slotsophold?

Her på siden har vi samlet 9 af Sjællands bedste slotte. Det kan gøre det svært at vælge hvilket slot, I gerne vil besøge. Når I skal vælge, hvor I gerne vil på ophold henne, anbefaler vi at gøre Jer nogle overvejelser omkring, hvad I gerne vil lave på Jeres slotsophold. Vi I gerne lave en masse aktiviteter som Go-High klatring, fodboldgolf eller noget tredje, så bør I finde et slot med disse muligheder. Her kunne Kragerup for eksempel være en mulighed.

Ønsker I i stedet at være på miniferie i landlig idyl, bør I vælge et slot, der ligger væk fra storbyen. Her kunne Øbjerggaard i Lundby være en god mulighed. Sidst men ikke mindst anbefaler vi altid at tænke over, om I gerne vil spise på slottet. Det er nemlig ikke alle slotte her på siden, der har en slotsrestaurant. Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring nogle af slottene eller søger gode råd i forbindelse med et slotsophold på Sjælland, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Stress af i smukke omgivelser

Et slotsophold på Sjælland giver den perfekte mulighed for at trække stikket og få ladet batterierne op. Her er I langt væk fra hverdagens gøremål, og der er rum til at få slappet helt af. Der er noget roligt ved at være på ophold på et slot. Her føles det næsten som at være inde i en tidslomme. De smukke værelser, stuerne og riddersalene giver en helt unik stemning.

Et romantisk slotsophold på Sjælland er omgivet af flot natur

Måske er Sjælland ikke det, som du nødvendigvis forbinder med flot natur. Det er dog forkert. Faktum er at mange af vores udvalgte slotte har en helt fantastisk natur omkring sig. De fleste steder er omgivet af skov, og nogle af stederne er sågar omgivet af lækre sandstrande. Derfor skal du ikke være bange for, at du bare kommer til at sidde inde på et slot, når du tager på slotsophold. Der er nemlig rigtigt mange aktiviteter at tage sig til, det kræver bare, at man selv opsøger disse. Findes der eksempelvis noget mere romantisk end at tage med sin kæreste med på ridetur i fantastiske omgivelser, og muligheden for at spise på en ekstremt luksuriøs restaurant, når man kommer hjem?

Hvorfor skal du vælge et slotsophold frem så mange andre typer ophold?

Når det kommer til slotsophold, er der bare noget, som de andre ikke har. Slotsophold tilbyder ofte en hel unik form for luksus. Derfor er de slotsophold på vores liste også dem, som er de mest luksuriøse slotsophold på hele Sjælland. Vi har sikret os, at alle slottene lever op til den kvalitet, som man egentlig forventer, når man sætter sine fødder på et slot. Håbet er vel egentlig at man ender med at få en lige så luksuriøs weekend eller overnatning, som man forestiller sig de kongelige har.

Find også forskellige slotsophold på Fyn lige her.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk