Weekendophold Aarhus

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et weekendophold i Aarhus

Aarhus er en fantastisk by til et weekendophold. Byen byder både på fantastiske kulturelle oplevelser, seværdigheder, fine shoppingmuligheder og mange fine spisesteder. Jeg kommer her med forslag til forskellige hoteller i Aarhus, der er oplagte at vælge til et weekendophold i byen. Jeg kommer også med forslag til spændende oplevelser i byen. Jeg har udvalgt hoteller, der alle kan byde på lidt forskelligt. Her er både budgetvenlige ophold og ophold på luksuriøse hoteller.

Comwell Aarhus

Aarhus, Jylland

Comwell Aarhus ligger i hjertet af Aarhus med gåafstand til mange af byens seværdigheder, havnen og strøget. Hotellet har nogle rigtig flotte værelser, hvor der på de øvre etager er en flot udsigt over havnen og byen. På hotellet ligger Restaurant V der serverer mad med fokus på økologi og danske råvarer. Hotellet har også en bar, hvor I kan nyde en cocktail. Et godt valg, hvis du ønsker et weekendophold i det centrale Aarhus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 678 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helnan Marselis Hotel

Aarhus, Jylland

Helnan Marselis Hotel har en vidunderlig beliggenhed ved Marselisborg Strand og en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt. Hotellets værelser er charmerende i en flot klassisk stil. Det er muligt at booke værelser med havudsigt og en fin balkon. Helnan Marselis Hotel kan desuden tilbyde indendørs pool, restaurant med den smukkeste udsigt og fitness center. Det perfekte valg hvis I ønsker et weekendophold i Aarhus i naturskønne omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 758 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Villa Provence

Fredens Torv, Aarhus

Hotel Villa Provence er et utroligt charmerende hotel i hjertet af Aarhus, der er flot provencalsk stil og har nogle utrolig flotte værelser. Ønsker du afslapning i rolige omgivelser er der en hyggelig gårdhave. Hotellet har også en fin bar, hvor du kan nyde en forfriskning under opholdet. Der er fra Hotel Villa Provence gåafstand til mange af Aarhus’ attraktioner – blandt andet ARoS og Den Gamle By. Et perfekt valg til det romantiske weekendophold i Aarhus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Royal

Aarhus, Jylland

Hotel Royal ligger i hjertet af Aarhus med gåafstand til byens mange attraktioner. Værelserne er indrettet i en flot royal stil, og du kan booke standardværelser og op til flotte suiter. På hotellet ligger Restaurant Atrium, der serverer gastronomi med inspiration fra det franske og nordiske køkken. I Atrium Bar kan du nyde en cocktail i den hyggelige lounge-stemning. Hotellet kan som noget unikt også tilbyde casino. Et godt valg hvis du ønsker et luksuriøst weekendophold i Aarhus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.120 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Guldsmeden

Aarhus, Jylland

Hotel Guldsmeden er et charmerende hotel i Latinerkvarteret. Der er kun 26 værelser, hvilket giver en hyggelig og intim atmosfære. Værelserne er romantisk indrettet med en fin himmelseng. Under weekendopholdet kan du også nyde den hyggelige gårdhave med flotte planter. Stedets beliggenhed er helt fantastisk, og der er gåafstand til alle seværdighederne i Aarhus Centrum og havnen. Et godt valg til weekendopholdet i det centrale Aarhus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 630 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Milling Hotel Ritz

Aarhus, Jylland

Hotel Ritz har en dejlig central placering ved Banegårdspladsen i Aarhus. Herfra er der gåafstand til nogle af de førende seværdigheder i Aarhus som eksempelvis ARoS, Den Gamle By og Aarhus Kunsthal. Indvendig er Milling Hotel Ritz et flot hotel, hvor værelserne er indrettet i en moderne stil. Hotellet er et godt valg, hvis I tager til Aarhus med toget, da hotellet ligger lige ved Banen. Restauranten MASH ligger i øvrigt på hotellet, hvis I ønsker at spise på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 854 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

11 spændende seværdigheder i Aarhus

Der er masser at tage sig til under et weekendophold i Aarhus. Her i afsnittet kommer vi med vores 11 anbefalinger til seværdigheder eller aktiviteter, I kan opleve i Aarhus. Pas på med ikke at lægge for meget i kalenderen. Der skal jo være tid til at tage det hele i et afslappet tempo, hvor der er god tid til det hele.

Vores bud på 11 seværdigheder i Aarhus

 • ARoS kunstmuseum
 • Den Gamle By
 • Tivoli Friheden
 • Aarhus Domkirke
 • Vikingemuseet
 • Kunsthal Aarhus
 • Botanisk Have
 • Kvindemuseet
 • Magasin
 • Bruuns Galleri
 • Latinerkvarteret

Hvis I vil opleve natur, kan vi anbefale en tur til området omkring Højbjerg, hvor der er masser af skov og fin badestrand. Perfekt til en udflugt på en solrig dag. Vi kan også anbefale en tur ud på Aarhus Lystbådehavn, hvor der er et rigtig maritimt miljø med flotte både.

Uanset om du skal på weekendophold i Aarhus med kæresten, familien eller en god veninde/ven, så er der masser af spændende ting at lave.

Shoppingmuligheder i Aarhus

Der er masser af spændende shopping steder i Aarhus. Der er naturligvis midtbyen, men der er også flere spændende centre og stormagasiner i Aarhus. Hvis du har brug for lidt inspiration til steder at shoppe under dit weekendophold i Aarhus, kan du blive inspireret på listen nedenfor.

 • Strøget i Aarhus midtby
 • Magasin
 • Bruuns Galleri
 • Salling
 • City Vest
 • Viby Centret

Aarhus kan byde på masser af spændende shoppingmuligheder. Ud over stormagasinerne er der også rigtig charmerende på Strøget, hvor der er en bred vifte af specialbutikker. Her er desuden et godt udbud i både restauranter og caféer. Særligt når vejret er godt, er der ved Åen centralt i Aarhus et fantastisk liv.

Nyd et romantisk weekendophold i Århus

Trænger din partner og dig til at komme lidt væk fra hverdagens faste rammer? Og vil I samtidig gerne have mulighed for at kombinere en afslappet weekend med masser af kulturelle indslag, shopping og romantik? Så er Aarhus en fantastisk destination!

Aarhus er blandt andet kendt for det kendte kunstmuseum ARoS og ikke mindst Den Gamle By. Begge destinationer ligger tæt på hinanden og er klart noget I skal opleve, når I skal til Aarhus. Vi har selv besøgt begge steder, og det er en fantastisk oplevelse.

Århus er også rig på mange romantiske restauranter, hvor din partner og dig kan nyde en dejlig middag. Flere af hotellerne på denne side har også en restaurant. Der er dog ikke middag med i den viste pris, men I kan selvfølgelig sagtens booke et bord på restauranten, hvis I har lyst til det. Under hvert hotel beskriver vi restauranten nærmere, hvis der er en restaurant på stedet.

Få et pusterum fra hverdagen

Hvis du lever en travl hverdag, kan det sommetider være rart at komme lidt væk fra hverdagens faste rammer og pligter. Det giver et weekendophold i Aarhus i den grad mulighed for. Her kan du nyde en dejlig weekend med en person, du holder af. Om det så er med en god ven/veninde, din kæreste eller sågar hele familien. Der er mange fine hoteller i Aarhus, der byder indenfor til et weekendophold i Aarhus, hvor du får de perfekte rammer til at slappe af få hverdagen lidt på afstand.

Hvordan du slapper af, ved selvfølgelig kun du. Det kan være, du ønsker at have cyklen eller løbeskoene med, så du kan se meget af Århus by eller de smukke områder omkring.

Trænger du til mere inspiration, og er du ikke overbevist om at Aarhus skal være destintionen for dit kommende weekendophold? Så se også vores oversigt med alle weekendophold.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk