Weekendophold København

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et weekendophold i København og oplev magien

Vil du opleve vores skønne hovedstad men ved ikke helt, hvor du/i skal opholde jer. Her på siden finder i en liste skønne hoteller i København. Du finder både hoteller, som ligger midt i centrum, på Amager og lidt uden for centrum. Det er nu op til dig, at finde ud af hvilket hotel i skal opholde jer på i weekenden i København.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

Det nærmest ikoniske hotel AC Bella Sky, finder du på Amager. Det er nok de færreste danskere, som ikke kender hotellet. Med deres 23 etager er der rigeligt plads til alle, som skulle have lyst til at besøge det fantastiske hotel. Det betyder også, at der er en helt forrygende udsigt fra toppen, hvor du kan se udover store dele af København. Skulle i have lyst til at besøge centrum, kan i tage metroen blot 100 meter fra hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Copenhagen Marriott Hotel

København, Sjælland

Copenhagen Marriott Hotel er en 5-stjernet perle, som ligger på Kalvebod Brygge. Kalvebod Brygge giver dig følelsen af at bo et lækkert og afsidigt sted, men samtidig kun have 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Hotellet har altså en helt fantastisk beliggenhed til et weekendophold i København, da det ligger i rolige omgivelser med muligheden for nemt at komme ind og opleve midten af København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

København K, Sjælland

I en fredet bygning fra omkring 1780, finder du Copenhagen Admiral Hotel. Stedet ligger ikke langt fra hverken operaen, Frederiks Kirke, Amalienborg eller strøget for den sags skyld. Der er ingen tvivl om, at det er et af de mere attraktive steder i København, Copenhagen Admiral Hotel har valgt at slå sig ned.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 835 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tivoli Hotel

København K, Sjælland

Tivoli Hotel er et 4-stjernet luksus hotel midt i København. Indretningen på hotellet er både moderne, med en snert af magi som man finder i den populære forlystelsespark. Med en placering som er tæt på det meste og et serviceniveau, som er højere end gyldnetårn, vil du helt sikkert ikke blive skuffet!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Hotel Kong Arthur er et godt valg, hvis man gerne vil ind i lidt hyggelige omgivelser omkring strøget og søerne. Her får man virkelig essen af, hvad det vil sige at bo og leve i København. Det er altså de perfekte omgivelser til et weekendophold, hvis man gerne vil ind og shoppe, gå på caféer og måske også en tur i byen. Hotel Kong Arthur er, som navnet nærmest siger, et af de bedste hoteller i København, som er til at betale for normale mennesker. Desuden sættes der fokus på miljøvenlighed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Christian IV

København C, Sjælland

Tæt ved Kongens Have og Rosenborg Slot ligger det fine Hotel Christian IV. Hotellet er et hyggeligt og moderne hotel med flotte værelser, der nærmest kan få dig til at glemme, at du faktisk befinder dig midt i storbyen. Hotellet ligger få minutters gang fra Strøget i København, hvor der er et utal af spændende butikker inden for både mode, bolig, beauty og med mere. Et rigtig fint valg hvis du ønsker et weekendophold i hjertet af København til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 890 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Skt. Petri

København C, Sjælland

I midten af København i de små hyggelige gader, ligger Skt. Petri. 5-stjernet skønhed der i den grad udstråler luksus i høj klasse. Formidable indretning, service og værelser gør stedet til et af de bedste steder, når man skal på weekendophold i København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.134 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

The Square

Rådhuspladsen, København

Som du kan på billedet, ligger The Square med udsigten over Rådhuspladsen. Det 4-stjernet hotel er en god mulighed til et weekendophold i vores hovedstad. Hotellet har fokus på miljøvenlighed, og har terrasser, hvor man nyde en kold drink eller sågar sin morgenmad fra. Her får man virkelig en oplevelse af at være i hjertet af København med alt, hvad der hører med.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 845 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ascot Hotel

København C, Sjælland

Ascot Hotel er et lækkert og luksuriøst hotel i Studiestræde ikke langt fra Rådhuspladsen. Hotellet ligger I en af Københavns gamle badeanstalter. Det giver en bygning med en spændende arkitektur, der også kan ses på nogle af værelserne. Fra hotellet er der gåafstand til det meste af København centrum, hvor der er et hav af spændende attraktioner. Hotellet har desuden et fitness center, som I får adgang til som gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 830 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Weekendophold i vores lækre hovedstad København

Hvis man spørger en hvilken som helst dansker, er København formentlig ikke en by, som man vil tage på weekendophold i som udgangspunkt. Dog er det blevet en del mere populært her på det sidste. København er er i rivende udvikling, hvorfor der også sker ekstremt mange spændende ting. Der er mange steder i København, man kan besøge. Derfor er der en masse aktiviteter at tage sig til, når man besøger vores smukke hovedstad.

For at komme et skridt tættere på et succesfuldt weekendophold i København, kan du bruge vores oversigt til at finde et hotel, som passer til dig/jer. Der er rigtigt mange flotte hoteller i København, så det bør ikke være noget problem at finde et hotel, som i kan lide.

Tag en weekend med shopping og byliv

Der er ingen tvivl om at København er meget populært at besøge blandt dem, som er glade for at shoppe og feste. Det er at komme fra en af de mindre byer i Danmark og til vores smukke hovedstad, kan virkelig være en fantastisk oplevelse. Det er sådan set ligegyldigt om man har planlagt sit weekendophold og de aktiviteter, som man skal lave. Der er nemlig altså noget at finde på. Man kan besøge de ekstremt mange butikker, som byen har at byde på. Derudover er der naturligvis også forskellige ting at lave alt efter hvilket hotel, man vælger. Derudover byder København på et fremragende byliv, og det er formentlig derfor, at du har overvejet et weekendophold i netop fantastiske København.

Strøget byder på en masse aktiviteter til dit weekendophold i København

Strøget er din gode ven weekenden over, hvis det er shopping, du ønsker som primære aktivitet. Her findes der nærmest uendelige butikker, og du kan i hvert fald finde mange forskellige butikker i forskellige kategorier. Der er naturligvis rigtigt mange kædebutikker som eksempelvis H&M og Zara. Derudover er der også en masse mindre specialbutikker, som har nogle meget unikke vare. Derfor kan du finde mange unikke ting, og måske kan du også få en lille ting med hjem til hjemmet eller som gave.

Strøget kan selvfølgelig mere end blot at tilbyde dig shopping. Omkring Strøget liver byen nemlig op efter mørket er faldet på. Der er næsten endeløse muligheder for at slå sig fri og få en rigtig fed bytur.

Hvad skal dit weekendophold forløbe med

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad man forestiller sig, at man skal lave på sit weekendophold i KBH. Der er rigtig mange mennesker, som gerne vil lave nogle af de aktiviteter, som jeg har nævnt ovenfor. Derudover er der dem, som rent faktisk har et ærinde i København, måske skal man til bryllup eller noget helt andet. For dem er det jo nemt at finde ud af, hvad man skal bruge sin tid på i hovedstaden.

Et godt Hotel er din base og hjælpen til et fantastisk weekendophold i hovedstaden

For at få et godt weekendophold i København, kan det være vigtigt at vælge et godt hotel. Der sker rigtigt mange ting i den store by, og derfor kan det være rart at kunne trække sig lidt tilbage på hotellet, hvor man lige kan slappe af og have lidt privatliv. Hvis man elsker afslapning, er det derfor en god idé måske at kigge efter et hotel, som har pool eller massage. Derudover er det ens base og vej til gode oplevelser i byen. Derfor er det også vigtigt, at man har et hotel, som ligger forholdsvist centralt, så man ikke skal bruge alt for lang tid på transport rundt omkring. Desuden kan dit hotel også hjælpe dig med at finde gode aktiviteter, hvis du skulle være løbet tør for gode idéer.

Sådan slipper du afsted med et billigt weekendophold i KBH

Et weekendophold i København kan hurtigt blive rigtig dyrt, hvis man ikke tænker sig om. Derfor vil jeg lige komme med nogle gode råd, inden du blot tager afsted og bruger hele din opsparing. Det er en rigtig god idé at tænke over, hvor man skal bo, inden man tager afsted. For at sige det rent ud, er det faktisk en god idé at tænke over det allerede et par måneder før, man skal afsted. På den måde kan man finde de billigste datoer, og planlægge sit weekendophold udfra de datoer. Der er selvfølgelig stor forskel på priserne, alt efter hvilken dato man vælger.

Hav også i tankerne, om hvad i gerne vil have jeres tid til at gå med inde i byen. Skal i ud og se en masse ting? Så skal i naturligvis regne med at have lidt penge til rådighed, da det langt fra er alting, som er gratis at se. En anden god ting er at have styr på parkering. Det kan være en fordel at vælge et hotel, som har fri parkeringsplads, hvis man vælger at tage sin bil med.

Sidst men ikke mindst er der vel ikke andet tilbage end at ønske dig et rigtig dejligt weekendophold i København.

OBS: Er I ikke til by og shopping, men nærmere natur og barsk natur, er I gået helt forkert. Prøv istedet et weekendophold ved Vesterhavet.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk