Weekendophold Koebenhavn

Weekendophold København

Nyd et weekendophold i København og oplev magien

Vil du opleve vores skønne hovedstad men ved ikke helt, hvor du/i skal opholde jer. Her på siden finder i en liste skønne hoteller i København. Du finder både hoteller, som ligger midt i centrum, på Amager og lidt uden for centrum. Det er nu op til dig, at finde ud af hvilket hotel i skal opholde jer på i weekenden i København.

weekendophold koebenhavn ac bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager

Det nærmest ikoniske hotel AC Bella Sky, finder du på Amager. Det er nok de færreste danskere, som ikke kender hotellet. Med deres 23 etager er der rigeligt plads til alle, som skulle have lyst til at besøge det fantastiske hotel. Det betyder også, at der er en helt forrygende udsigt fra toppen, hvor du kan se udover store dele af København. Skulle i have lyst til at besøge centrum, kan i tage metroen blot 100 meter fra hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

copenhagen admiral hotel weekendophold koebenhavn

Copenhagen Admiral Hotel

4 stjernet

København K

I en fredet bygning fra omkring 1780, finder du Copenhagen Admiral Hotel. Stedet ligger ikke langt fra hverken operaen, Frederiks Kirke, Amalienborg eller strøget for den sags skyld. Der er ingen tvivl om, at det er et af de mere attraktive steder i København, Copenhagen Admiral Hotel har valgt at slå sig ned.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tivoli hotel weekendophold koebenhavn

Tivoli Hotel

4 stjernet

København K

Tivoli Hotel er et 4-stjernet luksus hotel midt i København. Indretningen på hotellet er både moderne, med en snert af magi som man finder i den populære forlystelsespark. Med en placering som er tæt på det meste og et serviceniveau, som er højere end gyldnetårn, vil du helt sikkert ikke blive skuffet!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.665 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne

Hotel Kong Arthur er et godt valg, hvis man gerne vil ind i lidt hyggelige omgivelser omkring strøget og søerne. Her får man virkelig essen af, hvad det vil sige at bo og leve i København. Det er altså de perfekte omgivelser til et weekendophold, hvis man gerne vil ind og shoppe, gå på caféer og måske også en tur i byen. Hotel Kong Arthur er, som navnet nærmest siger, et af de bedste hoteller i København, som er til at betale for normale mennesker. Desuden sættes der fokus på miljøvenlighed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.356 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

romantisk weekendophold koebenhavn

Hotel Christian IV

3 stjerner

Dronningens Tværgade

Tæt ved Kongens Have og Rosenborg Slot ligger det fine Hotel Christian IV. Hotellet er et hyggeligt og moderne hotel med flotte værelser, der nærmest kan få dig til at glemme, at du faktisk befinder dig midt i storbyen. Hotellet ligger få minutters gang fra Strøget i København, hvor der er et utal af spændende butikker inden for både mode, bolig, beauty og med mere. Et rigtig fint valg hvis du ønsker et weekendophold i hjertet af København til en fornuftig pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

skt petri indre by

Skt. Petri

5 stjernet

Indre By

I midten af København i de små hyggelige gader, ligger Skt. Petri. 5-stjernet skønhed der i den grad udstråler luksus i høj klasse. Formidable indretning, service og værelser gør stedet til et af de bedste steder, når man skal på weekendophold i København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

the square weekendophold i hovedstaden

The Square

4 stjernet

Rådhuspladsen

Som du kan på billedet, ligger The Square med udsigten over Rådhuspladsen. Det 4-stjernet hotel er en god mulighed til et weekendophold i vores hovedstad. Hotellet har fokus på miljøvenlighed, og har terrasser, hvor man nyde en kold drink eller sågar sin morgenmad fra. Her får man virkelig en oplevelse af at være i hjertet af København med alt, hvad der hører med.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.402 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ascot hotel koebenhavn

Ascot Hotel

4 stjerner

Studiestræde

Ascot Hotel er et lækkert og luksuriøst hotel i Studiestræde ikke langt fra Rådhuspladsen. Hotellet ligger I en af Københavns gamle badeanstalter. Det giver en bygning med en spændende arkitektur, der også kan ses på nogle af værelserne. Fra hotellet er der gåafstand til det meste af København centrum, hvor der er et hav af spændende attraktioner. Hotellet har desuden et fitness center, som I får adgang til som gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.288 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold paa bryggen

Copenhagen Marriott Hotel

5 stjernet-weekendophold-i-koebenhavn

Kalvebod Brygge

Copenhagen Marriott Hotel er en 5-stjernet perle, som ligger på Kalvebod Brygge. Kalvebod Brygge giver dig følelsen af at bo et lækkert og afsidigt sted, men samtidig kun have 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Hotellet har altså en helt fantastisk beliggenhed til et weekendophold i København, da det ligger i rolige omgivelser med muligheden for nemt at komme ind og opleve midten af København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i koebenhavn

Seværdigheder

Seværdigheder i København

København er på mange måder en fantastisk destination til et lækkert weekendophold. Her ligger skønne hoteller helt centralt i byen, hvor der både er mulighed for at slappe af og nyde roen på hotellet, såvel som der er mulighed for at komme ud i det pulserende byliv, hvor der er rig mulighed shopping, fantastiske gourmetoplevelse og ikke mindst at opleve et utal af spændende attraktioner. Under et weekendophold i København kan det være svært at vælge, hvad man gerne vil opleve. Vi anbefaler, at I ikke lægger en alt for travl for plan for weekendopholdet i hovedstaden. Der skal også være tid og rum til at være impulsive og komme lidt ned i gear – det synes jeg i hvert fald.

Kunst & kultur i København

 • Designmuseet
 • Krigsmuseet
 • Amalienborg
 • Charlottenlund Fort
 • Nationalmuseet
 • Christiansborg
 • Den Lille Havfrue

Børnevenlige seværdigheder

 • Tivoli
 • Experimentarium, Hellerup
 • Den Blå Planet, Amager
 • Bakken, Klampenborg
 • København Zoo
 • Guinness World Record Museum

Romantiske oplevelse i København

 • Tivoli
 • Kongens Have
 • Botanisk Have
 • Nordisk Film Palads Biografer
 • Leje en cykelbåd ved Søerne i København (sommerhalvåret)

Uanset hvad formålet er med Jeres weekendophold i København, er der rigtig mange spændende ting at opleve. København er en fantastisk by kulturelt, og der er samtidig masser af muligheder for at nyde shoppe, opleve nattelivet og ikke mindst opleve de mange smukke parker i byen.

shopping i koebenhavn

Shoppingmuligheder

Shoppingmuligheder i København

Der er flere rigtig fine shoppingsteder I og omkring København. Naturligvis er midtbyen et fantastisk sted, hvor der både er en Magasin, Illum og tonsvis af skønne butikker, du ikke finder andre steder i landet. Nedenfor får du 4 gode steder at shoppe i København.

Gode shoppingsteder i København

 • Fields
 • Fisketorvet
 • København Centrum
 • Frederiksberg Centret

Hvis I shopper i centrum af København, kan vi varmt anbefale et gå rundt i nogle af sidegaderne, hvor der ligger mange unikke og spændende butikker gemt væk fra Strøgets mange mennesker. Her vil I kunne finde mange spændende steder, som der ikke findes andre steder i landet.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Vores links til hoteller er reklamelinks/affilierede links. Det betyder, at vi modtager en kommission, hvis du booker et ophold gennem os – blandt andet et weekendophold i København. Noget af denne kommission donerer vi til velgørenhed – nærmere bestemt 10 kroner per gennemført ophold. Du kan læse meget mere om vores donationer under menupunktet “velgørenhed”.

Weekendophold i vores lækre hovedstad København

Hvis man spørger en hvilken som helst dansker, er København formentlig ikke en by, som man vil tage på weekendophold i som udgangspunkt. Dog er det blevet en del mere populært her på det sidste. København er er i rivende udvikling, hvorfor der også sker ekstremt mange spændende ting. Der er mange steder i København, man kan besøge. Derfor er der en masse aktiviteter at tage sig til, når man besøger vores smukke hovedstad.

For at komme et skridt tættere på et succesfuldt weekendophold i København, kan du bruge vores oversigt til at finde et hotel, som passer til dig/jer. Der er rigtigt mange flotte hoteller i København, så det bør ikke være noget problem at finde et hotel, som i kan lide.

Tag en weekend med shopping og byliv

Der er ingen tvivl om at København er meget populært at besøge blandt dem, som er glade for at shoppe og feste. Det er at komme fra en af de mindre byer i Danmark og til vores smukke hovedstad, kan virkelig være en fantastisk oplevelse. Det er sådan set ligegyldigt om man har planlagt sit weekendophold og de aktiviteter, som man skal lave. Der er nemlig altså noget at finde på. Man kan besøge de ekstremt mange butikker, som byen har at byde på. Derudover er der naturligvis også forskellige ting at lave alt efter hvilket hotel, man vælger. Derudover byder København på et fremragende byliv, og det er formentlig derfor, at du har overvejet et weekendophold i netop fantastiske København.

Strøget byder på en masse aktiviteter til dit weekendophold i København

Strøget er din gode ven weekenden over, hvis det er shopping, du ønsker som primære aktivitet. Her findes der nærmest uendelige butikker, og du kan i hvert fald finde mange forskellige butikker i forskellige kategorier. Der er naturligvis rigtigt mange kædebutikker som eksempelvis H&M og Zara. Derudover er der også en masse mindre specialbutikker, som har nogle meget unikke vare. Derfor kan du finde mange unikke ting, og måske kan du også få en lille ting med hjem til hjemmet eller som gave.

Strøget kan selvfølgelig mere end blot at tilbyde dig shopping. Omkring Strøget liver byen nemlig op efter mørket er faldet på. Der er næsten endeløse muligheder for at slå sig fri og få en rigtig fed bytur.

Hvad skal dit weekendophold forløbe med

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad man forestiller sig, at man skal lave på sit weekendophold i KBH. Der er rigtig mange mennesker, som gerne vil lave nogle af de aktiviteter, som jeg har nævnt ovenfor. Derudover er der dem, som rent faktisk har et ærinde i København, måske skal man til bryllup eller noget helt andet. For dem er det jo nemt at finde ud af, hvad man skal bruge sin tid på i hovedstaden.

Et godt Hotel er din base og hjælpen til et fantastisk weekendophold i hovedstaden

For at få et godt weekendophold i København, kan det være vigtigt at vælge et godt hotel. Der sker rigtigt mange ting i den store by, og derfor kan det være rart at kunne trække sig lidt tilbage på hotellet, hvor man lige kan slappe af og have lidt privatliv. Hvis man elsker afslapning, er det derfor en god idé måske at kigge efter et hotel, som har pool eller massage. Derudover er det ens base og vej til gode oplevelser i byen. Derfor er det også vigtigt, at man har et hotel, som ligger forholdsvist centralt, så man ikke skal bruge alt for lang tid på transport rundt omkring. Desuden kan dit hotel også hjælpe dig med at finde gode aktiviteter, hvis du skulle være løbet tør for gode idéer.

Sådan slipper du afsted med et billigt weekendophold i KBH

Et weekendophold i København kan hurtigt blive rigtig dyrt, hvis man ikke tænker sig om. Derfor vil jeg lige komme med nogle gode råd, inden du blot tager afsted og bruger hele din opsparing. Det er en rigtig god idé at tænke over, hvor man skal bo, inden man tager afsted. For at sige det rent ud, er det faktisk en god idé at tænke over det allerede et par måneder før, man skal afsted. På den måde kan man finde de billigste datoer, og planlægge sit weekendophold udfra de datoer. Der er selvfølgelig stor forskel på priserne, alt efter hvilken dato man vælger.

Hav også i tankerne, om hvad i gerne vil have jeres tid til at gå med inde i byen. Skal i ud og se en masse ting? Så skal i naturligvis regne med at have lidt penge til rådighed, da det langt fra er alting, som er gratis at se. En anden god ting er at have styr på parkering. Det kan være en fordel at vælge et hotel, som har fri parkeringsplads, hvis man vælger at tage sin bil med.

Sidst men ikke mindst er der vel ikke andet tilbage end at ønske dig et rigtig dejligt weekendophold i København.

OBS: København er den perfekte destination til det romantiske weekendophold, men der er også tonsvis af andre steder i Danmark, som er romantiske.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk