Gourmetophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Få et overblik over Nordjylland fantastiske gourmetophold

Nordjylland er fyldt med fantastiske hoteller og kroer, hvor I kan nyde et dejligt gourmetophold. Her på siden har vi samlet nogle af Nordjyllands bedste ophold med fokus på gourmet & gastronomi. På et gourmetophold er god mad i centrum, og det er der garanti for i de nedenstående. Vi håber, at vi med denne guide kan inspirere Jer til Jeres næste gourmetophold i Nordjylland.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Med over 175 års erfaring kan du trygt overlade dig i hænderne på Tambohus kro og Badehotel. I sine smukke og naturskønne områder ligger hotellet med trygge værelser og ren forkælelse i restauranten. I løbet af dagen kan der nydes badning eller en gåtur ved Limfjorden. Når aftenen kommer, vil dine smagsløge blive pirret af sæsonens 6 retters gourmetmenu akkompagneret af 6 dejlige vine til maden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

I Nordjylland nær Nationalpark Thy ligger Hotel Thinggaard. Hotel Thinggaard er et moderne hotel, hvor I kan se frem til en fantastisk gourmetoplevelse. I dette nordjyske gourmetophold, er der mulighed for at få en anerkendt 5-retters menu i restauranten. I kan også se frem til en række andre specialiteter under Jeres ophold. Tidligere gæster på hotellet har desuden været meget tilfredse med morgenbuffeten. Tag også en tur i det lækre Sydthy Kurbad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus har sin smukke beliggenhed blot få hundrede meter fra store, lyse sandstrande og vestkysten. I det rolige Nordjylland ligger hotellet i et af Danmarks dejligste sommerhusområder. Badehotellet har luksus og kvalitet i højsædet og tilbyder unikke oplevelser til alle. Vælger du luksus opholdet får du udsøgte 6-retters menuer med snacks og vin i den dejlige restaurant. Som velkomst kan du nyde salte snacks og bobler og om aftenen kaffe, lidt sødt og avec.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

I Hobro ved Mariager Fjord ligger det 4-stjernede Hotel Amerika. Hotel Amerika er et hyggeligt hotel, hvor den gode og ekstraordinære gourmetoplevelse er i fokus. Det kan I opleve på bedste vis i dette gourmetophold i Nordjylland. Her kan I nemlig bestille en intet mindre end en 6-retters gourmetmenu. Desuden ligger restauranten på hotellet også meget stor på god vin. Prøv eksempelvis den kraftige rødvin fra Italien eller deres hvidvin fra Tyskland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

I færgebyen Hvalpsund ligger Hvalpsund Færgekro. Lige ud for kroen ligger Limfjorden, og området er et af Danmarks bedste at se sæler I. Hvalpsund er kendt for sit fantastiske køkken, og det får I da også mulighed for at stifte bekendtskab med under dette fantastiske gourmetophold i Nordjylland. Om lørdagen kan man få en fin 3-retters menu, hvor der også er musik mens i nyder maden. Tidligere gæster har desuden været meget tilfredse med morgenbuffeten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Hvis I gerne vil opleve et fantastisk gourmetophold i hyggelige og historiske omgivelser, så er Dronninglund Slot det rigtige. Her får man serveret det bedste fra årtidens i form af friske råvare, fantastiske vine og ikke mindst mørt kød. Omgivelserne er meget hyggelige, og der er forskellige sale man kan spise i. Tidligere gæster har været meget tilfredse med de dygtige tjenere, som har været gode til at finde balancen mellem personlig betjening og professionaltiet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Maden på Brøndums Hotel har altid været en vigtig brik fra hotellet. Brøndums Hotel er vilde med traditioner, og derfor kan du forvente at finde klassiske retter i restauranten. Smørebrød bliver i høj grad serveret om middagen. Prøv en helaftens gourmetoplevelse på Brøndums Hotel, her får smagsløgene sig virkelig en fantastisk oplevelse. Hotellet ligger generelt vægt på tradition. Det betyder også, at der ikke er TV på alle værelser. Dejligt sted hvis I vil slappe 100% af.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et af de klart bedste og mest luksuriøse hotellet i Skagen. På hotellet er der en lang række wellness- og spafaciliteter. Derudover er der ikke langt til Skagen centrum, ligesom der heller ikke er langt til en lækker badestrand. Ruths Hotel tilbyder alle måltider. Om aftenen bliver restauranten åbnet op, hvor man kan opleve Ruths gourmet. Det er en stor oplevelse, hvor der bliver lagt vægt på detaljerne og ikke mindst vinen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

På Hjorths Badehotel får I en fantastisk mulighed for at blande klassisk badehotel med fremragende mad. Hotellet ligger ikke langt fra en dejlig sandstrand, og omgivelserne er generelt helt fantastiske og rolige. Netop omgivelserne lader de sig inspirere af i køkkenet, hvor naturen spiller en stor rolle. Her bliver nemlig sæsonens råvare nemlig brugt i stor stil. Hjemmelavet er desuden en selvfølgelighed på Hjorths Badehotel, hvor man altid gør sit bedste.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find dit næste gourmetophold i Nordjylland her

Hos Opholdsguide.dk er vores mission at udbrede kendskabet til de fantastiske steder, vi har i Danmark og resten af Norden. Her er så mange fine hoteller og så meget flot natur. Samtidig har vi også så mange fantastiske steder at tage på gourmetophold. Jeg håber, at jeg med denne guide, kan give Jer inspiration til det næste gourmetophold i det nordjyske.

Kombiner gourmet og spa

Både på Hotel Thinggaard og Hotel Amerika er der rig mulighed for at kombinere gode gourmetoplevelser med spa og wellness. Sydthy Kurbad ligger et stenkast fra Hotel Thinggaard. Sydthy Kurbad er et moderne kurbad med faciliteter både indendørs og udendørs. Her kan I nyde fantastiske bassiner, dampbad, spabade, sauna, kurbadshave og meget mere. På Hotel Amerika kan I leje hotellets område med privat spa. Efter en dejlig dag med wellness og spa, står der en forrygende gourmetoplevelse klar til Jer på et af hotellernes restauranter. Der er her mulighed for at lade gourmet og spa gå perfekt hånd i hånd.

Sådan får I det bedste gourmetophold i Nordjylland

Hvordan får man det bedste gastronomiophold i Nordjylland? Jeg anbefaler, at I ikke har for meget at lave under opholdet. Jeg vil anbefale 1-2 udflugtsmål, der ligger i nærheden af hinanden. Så vil jeg anbefale dem, at I får lagt dem ind enten inden eller efter, at I er tjekket ud på hotellet. Under et gourmetophold, skal der være god tid til at nyde maden, og der er intet ved at skulle stresse hjem fra en attraktion.

Derfor anbefaler jeg altid, at I placerer Jeres udflugter før eller efter gourmetopholdet. Er et af udflugtsmålene tæt på hotellet, kan I naturligvis godt tage af sted, hvis I har lidt tid i overskud før eller efter middagen. Er det ikke sådan, skal det planlægges rigtigt. Jeg vil også anbefale, at I vælger 1-2 destinationer tæt på hinanden. Så skal I ikke stresse, og I har langt bedre tid til at nyde udflugterne.

Mangler vi noget på listen?

Hvis du selv har gode erfaringer med et eller flere gourmetophold i Nordjylland, hører jeg meget gerne fra dig. Opholdsguide.dk bliver hele tiden større. Vi ønsker at give de bedste guides til diverse ophold i Norden. Derfor bestræber vi os også hele tiden efter at levere indhold, der er brugbart for vores læsere. Har du forslag til indhold, vi kan lave, hører jeg gerne fra dig. Vi hører også gerne fra dig, hvis du synes, at vi mangler et gourmetophold i Nordjylland.

Se også vores gourmetophold på Sjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk