gourmetophold nordjylland

Gourmetophold Nordjylland

Få et overblik over Nordjylland fantastiske gourmetophold

Nordjylland er fyldt med fantastiske hoteller og kroer, hvor I kan nyde et dejligt gourmetophold. Her på siden har vi samlet nogle af Nordjyllands bedste ophold med fokus på gourmet & gastronomi. På et gourmetophold er god mad i centrum, og det er der garanti for i de nedenstående ophold, hvor I får serveret en 5- eller 6-retters gourmetmenu. Vi håber, at vi med denne guide kan inspirere Jer til Jeres næste gourmetophold i Nordjylland.

gourmetophold nordjylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet gourmetophold jylland

Hurup thy, Nordjylland

I Nordjylland nær Nationalpark Thy ligger Hotel Thinggaard. Hotel Thinggaard er et moderne hotel, hvor I kan se frem til en fantastisk gourmetoplevelse. I dette nordjyske gourmetophold bliver I budt på en dejlig 5-retters menu i hotellers egen restaurant. I kan også se frem til en række andre specialiteter under Jeres ophold. Blandt andet fyldte chokolader og en stor lækker morgenbuffet.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gourmetophold i nordjylland

Hotel Amerika

4 stjernet

Hobro, Nordjylland

I Hobro ved Mariager Fjord ligger det 4-stjernede Hotel Amerika. Hotel Amerika er et hyggeligt hotel, hvor den gode og ekstraordinære gourmetoplevelse er i fokus. Det kan I opleve på bedste vis i dette gourmetophold i Nordjylland. Her bliver I nemlig præsenteret for intet mindre end en 6-retters gourmetmenu.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 2.198 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hvalpsund faergekro dansk gourmet i det nordjyske

Hvalpsund Færgekro

3 stjernet

Hvalpsund, Nordjylland

I den færgebyen Hvalpsund ligger Hvalpsund Færgekro. Lige ud for kroen ligger Limfjorden, og området er et af Danmarks bedste at se sæler I. Hvalpsund er kendt for sit fantastiske køkken, og det får I da også mulighed for at stifte bekendtskab med under dette fantastiske gourmetophold i Nordjylland.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.798 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordjylland

Seværdigheder

Seværdigheder i Nordjylland

Uanset om du skal nyde et gourmetophold i Nordjylland sammen med kæresten eller med en anden person, du holder af, er der masser af spændende ting at opleve. Det gælder naturligvis den smukke natur med de flotte klitlandskaber og fine badestrande. Der er dog også masser af kulturelle oplevelser, der venter i det nordjyske. Det kan være fint at flette ind mellem Jeres gourmetophold i Nordjylland, hvis I gerne vil opleve lidt af lokalområdet i dagtimerne. Husk at der skal tid til det hele, så I ikke skal stresse mellem de forskellige seværdigheder.

 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Anchers Hus, Skagen
 • Thisted Lilleby, Thisted
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Drachmanns Hus, Skagen
 • Nationalpark Thy, Hurup Thy
 • Gråbrødrekloster Museum, Aalborg
 • Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring

Uanset om I vælger et gourmetophold i den nordligste del af Nordjylland eller mere vest på, er der masser af spændende ting, I kan opleve.

God fornøjelse!

omgivelser i nordjylland

Omgivelser

Nordjylland – noget af Danmarks smukkeste natur

Spørger du mig, så er jeg ikke i tvivl om, at der I Nordjylland findes noget Danmarks smukkeste natur. Det gælder særligt helt nord på ved Skagen men også vest på ved Nationalpark Thy, Cold Hawaii og så videre. Søger du derfor et gourmetophold, hvor der samtidig er mulighed for at opleve noget unik natur i Danmark? Så er Nordjylland som destination helt fantastisk. Det gør det bestemt ikke mindre godt, at der findes så mange fremragende hoteller i Nordjylland, der tilbyder unikke gourmetoplevelser med 5 eller 6-retters menuer. Under Jeres ophold i Nordjylland, kan jeg blandt andet anbefale Jer følgende naturoplevelser:

 • Råbjerg Mile
 • Rubjerg Mile
 • Nationalpark Thy
 • Grenen, Skagen
 • Cold Hawaii, Klitmøller

Find dit næste gourmetophold i Nordjylland her

Hos Opholdsguide.dk er vores mission at udbrede kendskabet til de fantastiske steder, vi har i Danmark og resten af Norden. Her er så mange fine hoteller og så meget flot natur. Samtidig har vi også så mange fantastiske steder at tage på gourmetophold. Her på siden har jeg samlet mine bud på 3 gode gourmetophold i Nordjylland, hvor I kan nyde god mad til en fornuftig pris. I alle de forskellige ophold er stort set inkluderet alt, hvad I behøver for at få et succesfuldt ophold. I enkelte af gourmetopholdene i Nordjylland er ikke inkluderet drikkelse eller vinmenu, hvilket skal tilkøbes ved siden. Ellers er der alt, hvad I behøver. Jeg håber, at jeg med denne guide, kan give Jer inspiration til det næste gourmetophold i det nordjyske.

Kombiner gourmet og spa

Både på Hotel Thinggaard og Hotel Amerika er der rig mulighed for at kombinere gode gourmetoplevelser med spa og wellness. Sydthy Kurbad ligger et stenkast fra Hotel Thinggaard. Sydthy Kurbad er et moderne kurbad med faciliteter både indendørs og udendørs. Her kan I nyde fantastiske bassiner, dampbad, spabade, sauna, kurbadshave og meget mere. På Hotel Amerika kan I leje hotellets område med privat spa. Efter en dejlig dag med wellness og spa, står der en forrygende gourmetoplevelse klar til Jer på et af hotellernes restauranter. Der er her mulighed for at lade gourmet og spa gå perfekt hånd i hånd.

Sådan får I det bedste gourmetophold i Nordjylland

Hvordan får man det bedste gastronomiophold i Nordjylland? Jeg anbefaler, at I ikke har for meget at lave under opholdet. Jeg vil anbefale 1-2 udflugtsmål, der ligger i nærheden af hinanden. Så vil jeg anbefale dem, at I får lagt dem ind enten inden eller efter, at I er tjekket ud på hotellet. Under et gourmetophold, skal der være god tid til at nyde maden, og der er intet ved at skulle stresse hjem fra en attraktion.

Derfor anbefaler jeg altid, at I placerer Jeres udflugter før eller efter gourmetopholdet. Er et af udflugtsmålene tæt på hotellet, kan I naturligvis godt tage af sted, hvis I har lidt tid i overskud før eller efter middagen. Er det ikke sådan, skal det planlægges rigtigt. Jeg vil også anbefale, at I vælger 1-2 destinationer tæt på hinanden. Så skal I ikke stresse, og I har langt bedre tid til at nyde udflugterne.

Mangler vi noget på listen?

Hvis du selv har gode erfaringer med et eller flere gourmetophold i Nordjylland, hører jeg meget gerne fra dig. Opholdsguide.dk bliver hele tiden større. Vi ønsker at give de bedste guides til diverse ophold i Norden. Derfor bestræber vi os også hele tiden efter at levere indhold, der er brugbart for vores læsere. Har du forslag til indhold, vi kan lave, hører jeg gerne fra dig. Vi hører også gerne fra dig, hvis du synes, at vi mangler et gourmetophold i Nordjylland.

Se også vores gourmetophold på Sjælland.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk