Magnus

4 min. læsning

Regnvejr på ferien?

Det kan være ekstremt belastende, hvis ferien ikke går som den skal på grund af regnvejr. Nogle mennesker kan måske endda gå hen at føle sig stresset, og det kommer simpelthen fordi, at ferien ikke lever op til de forventninger, som man har sat sig. Heldigvis er der stadig nogle ting, som man kan lave selvom det regner. Det vigtigste er jo nu engang at få slappet så meget af som overhovedet muligt, mens man er væk. Hvad end man er på et af de mange skønne badehoteller i Danmark eller charterferie i Spanien.

Ting man kan lave

Det fede ved at vi bor i en mere eller mindre globaliseret verden er, at vi har muligheden for at gå på internettet, gå i biografen og se de nyeste film eller tage på kunstmuseum og forstå de fleste ting, da de formentlig står på engelsk. Derfor er der næsten altid noget at lave. Her kommer en liste med 7 ting, jeg anbefaler man kan lave for at få tiden til at gå på spændende måde, selvom man måske havde håbet på at kunne ligge ved stranden.

1) Tag i biografen

Når nu jeg lige har nævnt om biografen, så var den da oplagt at nævne her. Langt de fleste steder vil du nemlig kunne finde en biograf, som viser de nyeste film. Specielt storbyer kan det være en ekstremt fed oplevelse at tage i biografen, da de måske har nogle lidt vildere biografer med større lærred, bedre lyd og så videre, end man er vant til herhjemme.

2) Få massage eller en form for skønhedsbehandling

På spaophold og større hoteller i udlandet vil man helt sikkert have muligheden for den ene eller anden form for behandling. Det kan være en ekstremt afslappende måde at få tiden til at gå med, og måske vil det også få dig til at tænke på noget andet, end at du ”blot” har spildt både tid og penge på at tage eksempelvis hele vejen til Spanien for at side indenfor.

3) Tag på museum

Dette punkt kommer nok ikke bag på dig. Det er formentlig derfor, at du har overvejet et spaophold i første omgang. Massage er selvfølgelig en afslappende faktor, men det at være sammen med et eller andre mennesker man har kært i løbet af en hel dag med forkælelse, har virkelig også en positiv effekt på afstresning. Prøv nogle af de mange forskellige bade, salte og få så mange indtryk, som overhovedet muligt. Afslut eventuelt dagen med en god og hyggelig middag samt lidt vin i hyggeligt selskab.

museumet i regnvejr

4) Gå shop-amok

Denne kommer nok næppe som en overraskelse for dig. Der er altid tid til at shoppe hvis det regner. Det fede ved at tage ud og shoppe er, at man også får set noget af byen. Hvis du befinder dig i en større by, er der muligvis et indendørs shoppingcenter, og ellers er det frem med paraplyen og ud og opleve de lokale markeder. Det vil du helt sikkert blive glad for, hvis du finder noget, som kan mindes dig din dejlige, men regnfulde, ferie.

5) Tag til koncert

Det er helt sikkert muligt at finde en indendørs koncert i nærområdet, specielt hvis i er så heldige at det er weekend. Kom ud og opleve de lokale musikere og få drukket noget vin eller øl og nydt hinandens selskab. Når man står der og rocker med til sangene glemmer man heldigvis det dårlige vejr.

6) Spil brætspil

Brætspil er meget in for tiden, fordi det hjælper mennesker med at komme tættere på hinanden og er en god måde at skabe en hyggelig stemning trods det dårlige vejr. Hvis i ikke har taget nogle med hjemmefra, har hotellet måske nogle, som i kan låne. Et hvert hotel må da have et spil kort! Hvis ikke må i være kreative, og finde på jeres egne lege. Prøv eksempelvis ”gæt en accent” eller ”gæt en sang”.

Det vigtigste er helt sikkert bare, at i ikke ender med at sidde og kigge ind i jeres telefoner. Jeg håber, at i kunne bruge disse ting til noget, og så er jeg sikker på, at i nok skal få en rigtig fed ferie alligevel. Hvis du har nogle fede ting at lave på en regnvejrsdag, imens man er på ferie så smid gerne en kommentar nedenfor!