Magnus

4 min. læsning

Seværdigheder i Barcelona

Barcelona er en dejlig by, med noget for en hver smag. Her er der både fantastiske spisesteder, et hav af hyggelige hoteller samt en hel masse fantastiske seværdigheder. Det er lige netop det, som denne artikel skal handle om.

Hvad end du er i Barcelona lige nu, eller du planlægger en tur dertil, så vil denne artikel helt sikkert være relevant for dig. Her kommer nemlig 10 skønne seværdigheder, som ville være synd at forlade Barcelona uden at have set.

La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Stort set ligegyldigt hvilken guide man ser på internettet, vil La Sagrada Familia være øverst på listen. Det er simpelthen bare en fantastisk seværdighed, hvor man virkelig har en følelse af at have fået sparket benene væk under en, når man går derfra. La Sagrada Familia er en katedral i den næststørste by i Spanien, som der er blevet forbedret og bygget på i godt og vel 150 år. Lige fra det ydre til det indre af denne katedral er totalt gennemført, og turisterne vrimler omkring bygningen. Det kan være en god idé at bestille billet allerede inden man tager afsted, da der kan være ekstremt lang kø.

Ramblaen

Ramblaen

Ramblaen er den gade i Barcelona, hvor der sker mest. Man kan sammenligne den lidt med strøget i København, så kan du lide Strøget, vil du helt sikkert elske Ramblaen. Det er et fantastisk sted, hvor der er noget for enhver smag. Ramblaen byder på et hav af forskellige boder med lokale råvare, kunst og smykker. Derudover finder man også en masse forskellige hyggelige restauranter og caféer. Der er altid liv, og lyden af dygtige gademusikere er i den grad ikke sjælden.

Park Guell

Park Guell

Park Guell byder på en helt ekstremt unik oplevelse. Her bliver der som bekendt kun lukket et bestemt antal gæster ind i timen. Det betyder også, at man godt kan ende med at stå i kø. Det giver god mening, i og med at parken er et must see for alle turister. En smuk park med helt forrygende arkitektur. Haver, skulpturer og terrasserne i parken er designet af en kendt kunstner ved navn Antoni Gaudi.

Hvis man er i tvivl om hvorvidt man ønsker at besøge parken eller ej, vil jeg helt sikkert anbefale, at man lige søger på Google. Så er man nok næppe i tvivl efter.

Casa Mila

Casa Mila

Som en forlængelse af Park Guell, ville det helt sikkert være interessant for jer at besøge Casa Mila. Det er nemlig en meget unik og smukt designet bygning, som også er blevet lavet af Antoni Gaudi. Den er kendt som stenbruddet på grund af det meget unikke og rå look, hvor det faktisk ligner at man har taget en stor sten og indrettet. Som bonus information er det måske værd at fortælle at bygningen er på den famøse verdensarvsliste lavet af UNESCO.

Barri Gòtic – Det Gotiske Kvarter

Det Gotiske Kvarter et hyggeligt kvarter med en masse små gader. Her ligger der blandt andet tonsvis af barre og restauranter. Skal man ud en aften, ville Det Gotiske Kvarter helt sikkert kunne byde på en ganske unik og fantastisk aften.

Zoo i Barcelona

Barcelona zoo

Er man til Zoo, har Barcalona en fantastisk god en af slagsen. Jeg kan under alle omstændigheder varmt anbefale, at man besøger Barcelona Zoo, hvis man har børn med på turen. Det er en flot anmeldt zoo. Heldigvis ligger den heller ikke langt væk fra den andre seværdigheder i Barcelona.

Nogle mennesker ønsker ikke at støtte zoologiske haver, hvilket selvfølgelig også er helt i orden.

Picasso Museet

Picasso Museet ligger stort set i centrum af Barcelona, ikke langt fra La Sagrada Familia. Her er der udstillet mere end 4.000 kunstværker af den kendte kunstner Picasso. Det er altså en af de største samlinger i verden. Er man til kunst og kultur, er det helt sikkert et kig værd.