Spaophold

Spaophold

Hvor vil du på spaophold?

Findes der noget bedre end en afslappende weekend med spa og wellness? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste spahoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Du kan læse mere om de forskellige spaophold og vælg det, der matcher dine krav bedst. Vi hjælper dig med at finde det rette spaophold, uanset om det er til en gave, eller hvis du bare gerne vil forkæle dig selv og din partner med et spaophold for 2.

Se alle vores udvalgte spaophold eller sorter i landsdele

Alle udvalgte

Jylland

Sjælland

Sydsverige

Nordtyskland

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et hotel, som virkelig er til at betale. Her bliver der i den grad lagt vægt på alle detaljerne, og servicen er i den grad i top. Det samme er de spafaciliteter, som hotellet har. Kender man noget til Comwell ved man også, at der ikke er blevet sparret på spa og wellness faciliteterne. På trods af at spahotellet ligger i historie bygninger, er det indvendige ekstremt moderne og velrenoveret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold paa hotel vejlefjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord er formentlig et af de bedste og mest luksuriøse spaophold, man finder i Danmark. Skal man lytte til tidligere gæster, har langt størstedelen nemlig været meget tilfredse med både service og deres fine spaafdeling. Her finder man blandt andet 8 behandlingsrum, hvor man kan få hot stone-massage, ansigtsbehandlinger og meget andet. Derudover er der en masse forskellige bassiner og spa. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund fra 470 DKK pr. person pr. døgn. Der er 3 restauranter på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel tylosand spaophold

Hotel Tylösand

4 en halv stjernet

Halmstad, Sydsverige

Ikke langt fra hverken Halmstad eller en ekstremt lækker sandstrand, finder du det populære hotel, Hotel Tylösand. Stedet er kendt for deres ekstremt luksus, og helt vilde spaafdeling. Her er kan du få mange forskellige behandlinger. Er I ikke til dette, kan man stadig få en god dag til at gå i deres kæmpe spaafdeling. Hotellet er meget moderne og luksuriøst indrettet. Deres service og mad følger med her, og rigtigt mange tidligere gæster har været meget tilfredse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold a rose travemunde

A-Rosa Travemünde

4 stjernet

Travemünde, Lübeck

Vælger i A-Rosa Travemünde vælger i et hotel, som kan det hele. Her kan man både komme sommer og vinter. Om sommeren kan man både bruge hotellets fantastisk wellness og spa, men man kan også gå meget få meter for at komme ned til en lækker strand. Heldigvis er hotellet rigtig godt udstyret, så der er massere at lave selv om vinteren. Prøv eksempelvis en af de mange forskellige behandlinger. Hotellet har desuden 185 værelser og 5 etager.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.479 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et ekstremt lækker spahotel, som ligger i centrum af København. Som de selv siger det, så ligger de i det hyggeligste nabolag ganske tæt på søerne. Her har du muligheden for at kombinere byliv og spa på den perfekte måde. Desuden vil du opleve at blive forkælet fra top til tå, når du bor på Hotel Kong Arthur. Det er virkelig et hotel, som har styr på sagerne. Desuden har hotellet 3 restauranter, dampbad, sauna og en masse behandlingsmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle romantisk spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et oplagt spaophold for 2. Der er nemlig rig mulighed for romantik. Flotte omgivelser til gåture, lækre par behandlinger samt et rigtig fedt spaområde. Når i har slappet af i spaen kan i passende rykke op til jeres hyggelige værelse og gøre jer klar til en dejlig middag med god vin og endnu bedre mad. Serviceniveauet på Kokkedal Castle Hotel er i top, og man føler sig næsten en smule royal, når man indkvarterer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold paa laekre comwell korsoer

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

I flotte historiske bygninger ud til Storebælt ligger Comwell Korsør. Kender du Comwell ved du også, at det er en kæde, som går meget op i kvalitet af både ophold og spa. På Aqua Spa har man 3 behandlingsrum, og der er også mulighed for parbehandlinger. Derudover er spaområdet udstyret med sauna, spabad og dampbad. Er I til golf, finder du en rigtig god 18-hullers golfbane
i hotellets baghave.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spa paa bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

Designhotellet AC Bella Sky ligger på Amager. Det er en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil opleve hovedstaden, men også gerne vil have lidt afstand. Det ligger i smukke omgivelser, og fra de øverste værelser vil der være en fantastisk udsigt over store dele af København. Hotellet har fitnessfaciliteter, spa med bredt udvalg af behandlinger samt spabade. Derudover er der en golfbane tæt på og muligheden for at leje cykler. Tag eksempelvis en tur på cykel til indre by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard spaophold

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I den hyggelige by Snekkersten nær Helsingør ligger det eksklusive spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger lige under en kilometer fra Øresund, og der er derfor rig mulighed for at tage en gåtur ned til det smukke hav. Comwell Borupgaard ligger fredeligt og har de perfekte rammer til et afslappende spaophold fyldt med velvære. Spaområdet byder blandt andet på pool, sauna, dampbade og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

top klasse spaophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet spaophold

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ligger det 4-stjernede Marienlyst Strandhotel flot placeret ned til Øresund. Her kan du nyde et romantisk spaophold til lyden af bølgeskvulp og i luksuriøse omgivelser. Hotellets historie strækker sig helt tilbage til 1861 og har igennem tiden haft konger som stamgæster. Den kongelige atmosfære hænger ved endnu, og du får virkelig følelsen af at være et helt særligt og luksuriøst sted, når du er på Marienlyst Strandhotel. Bemærk at adgang til dagspa skal tilkøbes. I skrivende stund er prisen fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

populaert spaophold

Falkenberg Sydsverige

3 en halv stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad blev i 2017 kåret til Europas bedste luksus spahotel. Falkenberg ligger smukt placeret ud til Kattegat i den svenske by Falkenberg nord for Halmstad. Har du lyst til en dukkert i Kattegat, har hotellet en rigtig fin badebro, som du kan bruge. Spafaciliteterne på stedet er på aller øverste hylde, og under dit spaophold, kan du blandt andet nyde en pool med vand på 36 grader varmt vand, spabade, sauna og alt hvad et moderne spahotel skal have.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.026 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet spaophold

Flensborg, Nordjylland

Alter Meierhof er et tysk 5-stjernet luksus spahotel, der ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Hotellet er blandt andet kendt for sine 2 fantastiske restauranter, hvoraf den ene har 2 Michelin-stjerner. Samtidig har Alter Meierhof en fantastisk spaafdeling med et hamambad på over 1400 m2. Det er must-try, når du besøger hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.569 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort - billigt spaophold

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der er særligt kendt for sine lækre spafaciliteter og golfbaner. Når du er på spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort, kan du forvente vente et luksuriøst ophold i romantiske og moderne rammer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Langs den flotte Strandvej i Skodsborg ligger Kurhotel Skodsborg på første række ud til det smukke Øresund. Kurhotel Skodsborg er kendt som et af Nordens mest luksuriøse kurhoteller med nogle helt forrygende spafaciliteter. Under Jeres ophold kan I blandt andet nyde hot & cold brusere, dampbade, scrub, massagebassin, sauna og meget mere. Ønsker I at få pulsen op, har spahotellet også et fitness center og et svømmebassin.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking billigt spaophold

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

I Sæby i Nordjylland ligger Hotel Viking med en smuk udsigt ud over Kattegat. På Hotel Viking får du rammerne til en romantisk weekend eller en weekend med en god veninde. Hotellet er rigtig hyggeligt med en spaafdeling på mere end 2700 kvadratmeter. Ud over de indendørs bassiner, har du også mulighed for at slappe af i de udendørs bassiner, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

Søger I et dejligt spaophold til en god pris, så er Hotel Skansen et rigtig godt bud på et ophold. Hotel Skansen tilbyder et ophold på et af Sydsveriges mest populære spahoteller. Hotel Skansen ligger lige ud til havet, og der er naturligvis rig mulighed for at hoppe en tur i bølgen blå.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel spa

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

På Ruths Hotel er der både plads til naturoplevelser, wellness og byliv på en og samme tid. Hotellet ligger nemlig direkte ned til en lækker badestrand, ikke langt fra Skagen Centrum. Derudover har hotellet en række spa og wellness faciliteter, hvis man skulle have lyst til den slags. Desuden kan I også få behandlinger. Køkkenet fokuserer på en blanding mellem danske og franske gourmetretter, så man skulle i den grad mene, at de kan servere noget for enhver smag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt billigt spaophold

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af Sydsveriges mest kendte spahoteller, og det er ikke uden grund. Når du er på spaophold på Ystad Saltsjöbad fornemmer du nemlig allerede, at stedet er noget specielt helt fra start. Spahotellet ligger flot placeret helt ned til vandet, så du kan nyde den flotte udsigt, mens du nyder de mange lækre spafaciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.406 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du på spaophold?

Vil du på spaophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides til ophold til forskellige destinationer. Brug oversigten nedenfor og find gode spaophold på Sjælland, i Jylland eller hvor end du ønsker at nyde et ophold.

Find dit næste spaophold på Opholdsguiden.dk

Hos Opholdsguiden.dk har vi samlet nogle af de bedste spaophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Her kan du læse mere om de forskellige ophold, og hvad du kan forvente på de forskellige spahoteller. Vi har selv en stor passion for spaophold, og den passion ønsker vi at dele her på siden, hvor du finder en række forskellige spaophold i både ind- og udland. Hvis du har spørgsmål til nogle af opholdene, eller ønsker at vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler dog at du klikker på den grønne ”Reserver nu / læs mere”-knap, hvor der står alle detaljer om de forskellige spaophold. Vi har skrevet alle de vigtigste oplysninger om spaopholdene i vores tekst, så du kan træffe beslutning om, hvor dit ophold skal gå hen.

Spaophold er den perfekte gave til parret

Skal du give en bryllupsgave eller blot en gave til et par? Så er et spaophold en fremragende gaveidé. For det første er det en gave, som alle kan bruge. Dernæst er det en fantastisk oplevelse, hvor parret eller bryllupsparret virkelig får mulighed for at nyde hinandens selvskab – noget der godt være svært når hverdagen melder sig. Alt efter dit budget findes der ophold i forskellige prisklasser. Vi har både nogle af de helt dyre og luksuriøse spaophold samt nogle i den lave ende af prisbarometeret. Rækker dit gavebudget ikke helt til et spaophold, så kan du for eksempel slå dig sammen med andre om gaven.

Få ladet batterierne op

Lever du i en stresset og travl hverdag, kan et spaophold være med til at få hverdagen lidt på afstand og ikke mindst få ladet batterierne op. Her kan du komme helt ned på jorden og blive forkælet fuldt ud. Alt det kan du læse meget mere om under hvert enkelt ophold.

For at få den maksimale og nødvendige ro under et ophold, så ligger mange af hotellerne placeret i fantastisk smukke omgivelser. Mange hoteller ligger helt ned til vandet og inddrager vandet aktivt i spaoplevelsen. Et eksempel på det er Skansen, der har bygget et koldbadehus ude i vandet.

Hvordan vælger jeg det rigtige spaophold?

Som du kan se her på siden, er der rigtig mange muligheder for at vælge spaophold både i ind- og udland. I Danmark er vi så heldige at være nabo til flere lande med en stor tradition og passion for spaophold. Det betyder, at rigtig mange danskere rejser til både Danmark og Tyskland for at nyde et spaophold.

Når du skal vælge det rigtige spaophold, skal du først og fremmest tænke grundigt over, hvor langt du er villig til at køre for opholdet. Selvom der er mange lækre spaophold i Sverige, er det ikke sikkert, at du har mulighederne for at komme derhen. Her vil det give mere mening at vælge et ophold i Danmark. Ønsker du helst ikke at bruge for mange penge på transportomkostninger, så vælg et ophold tæt på, hvor du bor. Der findes rigtig mange lækre spahoteller herhjemme både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Find lækre spaophold i Jylland lige her.

Har du ikke noget imod at rejse lidt, så kan vi klart anbefale at tage på et spaophold i eksempelvis Ystad eller Alter Meierhof i Flensborg. Her får du en helt unik spaoplevelse, som du ikke finder mange andre steder.

Sørg for at have tid til afslapning

Når du er afsted på et spaophold, skal du ikke stresse for meget. Et spaophold handler om at finde en indre ro og få ladet batterierne op. Derfor skal du helst ikke lave en lang liste med lokale seværdigheder, som du skal se under dit ophold. Der skal jo også være tid til at nyde spafaciliteterne på hotellet, behandlingerne og bare hinanden. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at tage ud til 1 eller 2 seværdigheder, men bliver det mere end det, så kan det hurtigt blive for stressende, når der også skal være tid til at slappe af. Spaophold er som regel med en eller to overnatninger, så det er vigtigt også at have tid til at nyde spaområdet på hotellet.

Tit kan en god aktivitet på et spahotel være at gå en tur enten på stranden eller i skoven. Alle spahotellerne her på siden ligger nogle fantastiske steder, hvor der er rig mulighed for at gå nogle lange ture mellem turene i spaen. Vælger du eksempelvis et spaophold i Sverige, så ligger mange af hotellerne helt ned til strandkanten.

Spaophold med kæresten

Skal din kæreste og dig have en romantisk weekend, så er et spaophold helt perfekt. Findes der noget mere romantisk end at sidde i en lækker jacuzzi med et glas champagne og kigge ud over havet? Fælles for spahotellerne her på siden er også, at du har mulighed for at få noget rigtig god mad. Tit har du mulighed for at få 3-retters menuer på hotellerne – på nogle hoteller er det helt op til 5-retter. Middag er ikke med i spaopholdene, så de skal bookes ved siden af. Er din kæreste og dig kørt død i hverdagens mange pligter, så er der rig mulighed for at genfinde romantikken på et spaophold.

Spa venindetur

Ud over at et spaophold er oplagt som en forlænget weekend med kæresten, så kan et spaophold også være en rigtig god venindetur. På spahoteller er der ud over spaområdet også en bar, hvor man kan hygge sig til ud på aftenen. Samtidig er der tid til at få snakket alt igennem, hygge sig og have det sjovt. Alt hvad en god venindetur har brug for at have. Selvom vi pointerer den romantiske del af mange af spaopholdene her på siden, så er opholdene også særdeles velegnet som et spaophold for 2.

Sådan bestiller du dit spaophold online

Det er heldigvis meget nemt at bestille sit spaophold online. Vi har jo, som du sikkert er bekendt med, lavet en lækker guide til de bedste steder i Danmark. Under hvert hotel har vi også sat en grøn knap, som skal føre dig direkte videre til vores samarbejdspartnere.  Her kan du nemt og hurtigt læse mere om det hotel, som du ønsker at booke. Derudover kan du vælge hvilket værelse, som du gerne vil booke. Afhængigt af, i hvor god tid du er ude, vil der være mange værelser at vælge imellem.

Hvad koster et godt spaophold for 2?

Et rigtig godt spaophold for to mennesker, koster alt imellem 1000 og 4000 kroner pr overnatning. Det er meget forskelligt fra ophold til ophold, hvad der er inkluderet i prisen. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du noterer, hvad der er med i de forskellige spaophold for 2, og hvad de koster. Vi har ud for alle de ophold vi anbefaler, skrevet hvad der er inkluderet i spaopholdet. Det skal være med til at gøre det nemmere for jer, når i skal finde det helt rette spahotel for 2.

Var det ikke lige spaophold du søgte? Find de bedste golfophold i Danmark via denne guide.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]