wellness ophold

Wellness ophold

Stor guide til de bedste wellness ophold

Trænger du til en weekend fyldt med wellness og afslapning, eller er du på jagt efter den perfekte gave? Her på siden har vi samlet wellness ophold fra nogle af de førende wellness hoteller både i Danmark, Sydsverige, og Nordjylland. Vi går i dybden med alle opholdene, og du kan også læse mere om og se billeder fra de forskellige hoteller. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste wellness ophold – uanset om det skal være en romantisk weekend med kæresten, en venindetur eller som en gave.

Se alle vores udvalgte badehoteller eller sorter i landsdele

Alle udvalgte

Jylland

Sjælland

Sydsverige

Nordtyskland

kokkedal castle luksus wellness

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet wellness ophold

Kokkedal, Nordsjælland

Et af de bedste wellness ophold i Danmark er Kokkedal Castle Copenhagen. Vil I opleve 5-stjernet luksus wellness, er det helt sikkert her, I skal hen. Bliv behandlet som en stjerne af hotellets fantastiske personale, og nyd deres vilde wellness faciliteter. Muligheder for massere af behandlinger og et stort spaområde til at slappe af i. Derudover er der smukke omgivelser, hvor I kan gå en tur i den flotte skov eller gå ned til stranden. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park kan give jer en helt fantastisk oplevelse. Her bliver der lagt vægt på detaljerne, og deres ekstremt flotte og historiske bygninger, giver jer allerede fra i sætter fødderne på stedet første gang, en følelse af luksus og velvære. Hvis i ønsker behandlinger, luksus spa samt gourmetmad, så er Comwell Kellers Park et rigtig godt valg. Stedet ligger omringet af skov, græs og ikke langt derfra er en hyggelig havn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Wellness ophold paa hotel vejlefjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Et af de rigtig godt wellness hotel, som ligger lige ned til Vejlefjord. Her kan du se frem til at føle dig en anelse royal, da man virkelig bliver behandlet, og bor, som en kongelig. Hvis du ønsker et wellness ophold udover det sædvanlige, er det ikke et rigtig godt bud. Hotel Vejlefjord har som bonus en rigtig stor wellness- og spaafdeling, som man kan gøre brug af, hvis man er gæst på hotellet. Tilkøb også behandlinger når du ankommer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

populaert wellness ophold i sydsverige

Falkenberg Sydsverige

3 en halv stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et prisvindende Svensk wellness hotel. Hotellet blev nemlig i 2017 kåret til det bedste luksus spahotel i Europa. En flot pris som man dog godt forstår gik til Falkenberg Strandbad, når man ser hotellet. Falkenberg Strandbad ligger i den svenske by Falkenberg ud til Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.026 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse og anerkendte wellness hoteller. Hotellet ligger flot placeret i Skodsborg tæt på København med den flotteste udsigt over Øresund. Kurhotellet har top moderne wellness faciliteter, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne wellness elsker. I kan blandt andet nyde spabade, sauna, koldtvandsbassin, dampbade og meget mere. Hotellet ligger på Strandvejen lige ud til Øresund, og der er derfor også rig mulighed for at tage en kold dukkert.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel wellness

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

I Skagen ligger Ruths Hotel, som er et meget anerkendt bade- og wellness hotel. Ruths Hotel har en fed wellness afdeling, samtidig med at hotellet ligger et stenkast fra en lækker badestrand. En god mulighed for at kombinere luksus indoor wellness med skøn natur. Værelserne på hotellet er indrettet moderne, men har respekt for tradition og nostalgisk stemning, hvilket gør det ekstremt hyggeligt. Desuden har hotellet en meget populær gourmetrestaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet spaophold

Flensborg, Nordjylland

Alter Meierhof er et 5-stjernet luksuriøst wellness- og spahotel beliggende lige ud til den smukke Flensborg Fjord i Tyskland. Hotellet er først og fremmest kendt for sine sublime wellness faciliteter. Alter Meierhof kan dog mere end det. Stedet har nemlig 2 formidable restauranter, hvor den ene har 2 Michelin-stjerner. Er du til wellness og gourmet fra øverste hylde, kan et ophold på Alter Meierhof klart anbefales.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.569 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

bandholm hotel

Bandholm Hotel

4 stjernet

Bandholm, Lolland

Ønsker at i opleve Lolland og kombinere det med wellness, er Bandholm Hotel det rigtige valg. Hotellet ligger i en hyggelig lille by med smukke omgivelser. I kan eksempelvis gå ned til stranden og tage en dukkert eller gå en tur. Hotellet byder også på behandlinger, og har en række udvalgte specialiteter. Derudover ligger hotellet stor vægt på personlig service og rigtig god mad. Det perfekte sted til et romantisk wellness ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 942 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

top klasse wellness ophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet wellness ophold

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel smukt beliggende ud til Øresund. Hotellet er ideelt til en romantisk weekend med kæresten eller en hyggelig weekend med en god ven/veninde. Marienlyst Strandhotel er et hotel med traditioner. Medlemmer af kongefamilien har nemlig løbende været stamgæstet på hotellet. Følelsen af overdådighed og luksus hænger i den grad stadig ved hotellet den dag i dag. Glimrende wellness område, hvor prisen i skrivende stund er fra 350 kr. pr. person for adgang.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness paa bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

Et 4-stjernet designhotel på Amager med nem tilgang til hovedstaden og alle de oplevelser der hører til der, er hvad I får, hvis I vælger AC Bella Sky. Her er der et meget højt niveau af det udvalgte personale. Dette afspejler sig både i rengøringen på værelserne, wellness og massage samt restauranten, som alt sammen bliver udført til perfektion. Derudover kan du booke et værelse i toppen af bygning, og få lov til at nyde en unik udsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard wellness

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard har et fantastisk udvalg i wellness faciliteter. Under opholdet kan I blandt andet nyde jacuzzi, opvarmet pool, sauna, urtedampbad og meget mere. Er I vilde med wellness, så vil I bestemt ikke blive skuffede af et ophold på Comwell. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at tilkøbe behandlinger under Jeres ophold. Her kan I blandt andet bestille hot-stone-massage, almindelig massage eller en mere dybdegående massage.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort - billigt ophold med wellness

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Når du besøger Himmerland Golf & Spa Resort, kan du se frem til et godt wellness ophold i moderne omgivelser. Ikke nok med at Himmerland har nogle forrygende wellness faciliteter, så er resortet også kendt for sin fantastiske golfbane, hvor der er blevet afholdt flere store turneringer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et af Københavns absolut bedste wellness hoteller. Her kan du se frem til at blive forkæle af det bedste personale, hvis du vælger en af deres mange behandlinger. Hotellet ligger lige ved søerne, så du kommer altid helt ind i hjertet af det pulserende København. Dette gør det også til et oplagt sted at tage hen en weekend, hvis man gerne vil ind og shoppe i nogle af de mange butikker. Derudover er der lækre restauranter på hotellet og over alt i København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

varbergs kusthotell

Varbergs Kusthotell

4 stjernet wellness ophold

Varberg, Sydsverige

På Varbergs Kusthotell får du en rigtig svensk wellness oplevelse til en god pris. På hotellet har man forøje at blande sport og wellness, for at få den ultimative afslapning ud af sine behandlinger og tid i spaen. Derudover bliver der budt på en masse forskellige behandlinger blandt andet Thalasso spa. Derudover er der varmebade, boblebade, kolde bade, udendørs pool og så videre. Om aftenen kan du se frem til et måltid, som de dygtige kokke har kælet for hele dagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 663 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness ophold

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

Vest Sjælland har også noget at byde på. Her ligger nemlig det skønne Comwell Korsør. Comwell Korsør er moderne indrettet, men ligger i nogle ældre bygninger, som er med til at give stedet charme. Derudover ligger det lige ud til Storebælt, så der er en skøn udsigt. Er du til golf, finder du også dette ganske få meter fra hotellet. Også her bliver der tilbudt en lang række af behandlinger samt et lækkert spaområde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking billigt wellness ophold

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

I den nordjyske by Sæby ligger Hotel Viking med en fantastisk udsigt over Kattegat. Det er en udsigt, I kan nyde både fra de udendørs spafaciliteter og fra de fleste hotelværelser. Hotellets wellness område har en størrelse på mere end 2700 kvadratmeter. Her finder du både udendørs bassiner og indendørs bassiner. Uanset om du foretrækker at være ude eller inde, så har Hotel Viking de perfekte wellness faciliteter til at få slappet helt af.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

På jagt efter wellness ophold et bestemt sted?

Er du på jagt efter et wellness ophold et bestemt sted? Vi har også lavet guides til wellness ophold forskellige steder i Danmark. Brug oversigten nedenfor og få hjælp til at finde dit næste wellness ophold på eksempelvis Sjælland, I Nordjylland eller i København.

Alle de bedste wellness hoteller et sted

Hos Opholdsguide.dk ønsker vi at hjælpe dig med at finde det perfekte wellness ophold til dine behov. Det er uanset, om opholdet skal bruges som gave, eller om det skal være en romantisk forlænget weekend. Vi har her på siden fundet nogle af de bedste wellness ophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Herefter har vi samlet dem i oversigten og beskrevet hvert enkelt hotel yderligere. Dermed bliver det altså nemt for dig at finde lige præcis det wellness ophold, der passer til dine behov. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde det perfekte ophold!

Et hav af skønne wellness ophold

I Danmark er vi så heldige at have et hav af fantastiske wellness hoteller, der udbyder nogle helt fantastiske ophold. Ikke nok med det, så er vi også omgivet af lande, der har nogle fantastiske wellness ophold. Det gælder blandt andet Tyskland, Sverige og Norge. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste ophold i både ind- og udland, der er placeret tæt på Danmark. Dermed skal du altså ikke bruge rigtig lang tid på transport. Der er nemlig rigtig gode ophold, uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller wellness ophold i Jylland. Alle opholdene har sin charme!

Wellness ophold med mulighed for behandlinger

En lang række af de ophold, som vi behandler her på siden, har du mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger.  Der findes på mange af wellness hotellerne et stort udvalg i forskellige behandlinger, og spørger du os, hører der behandlinger med til ethvert godt wellness ophold. Det gør, at I kan komme helt ned i tempo og bare nyde tilværelsen.

Behandlingerne er som nævnt ikke med i prisen, men du kan nemt booke det efterfølgende via hotellet, når du kender dine rejsedatoer. Vi anbefaler altid at gøre det hurtigst muligt, så du er sikker på, at hotellet har tider. Det ville være ærgerligt at være på et wellness ophold, hvor du ikke har mulighed for at få behandlinger. Hvis der er behandlinger med i wellness opholdene her på siden, står det under hvert enkelt ophold.

Den perfekte romantiske gave

Et wellness ophold er den perfekte gave, hvis du kender et par, der har brug for kvalitetstid sammen. Et wellness ophold kan også være en forrygende bryllupsgave. På et wellness ophold får parret nemlig rig mulighed for at nyde hinandens samvær, og der er langt hjem til hverdagens pligter. Et ophold med wellness og spa er således en forrygende mulighed for at få genopladt batterierne til når hverdagen igen melder sig. Hvem elsker desuden ikke at få massage, god mad og slappe af en varm jacuzzi? Det er det, der gør et wellness ophold til en perfekt romantisk gave. Har du en god veninde, som du gerne vil have en afslappende weekend sammen med, kan et ophold også være en rigtig god venindegave.

Wellness ophold for 2

Alle de wellness ophold vi gennemgår her på siden, er for 2 personer. Overnatningen er i et lækkert dobbeltværelse, og prisen er for 2 personer. Ønsker du en afslappende forlænget weekend med kæresten eller en god ven/veninde, så er et wellness ophold for 2 den perfekte løsning. Her er alt nemlig tilrettelagt for Jer, og I skal blot tænke over at møde op og nyde de mange gode faciliteter, der er på stedet. Der er ikke middag inkluderet i prisen, men de fleste hoteller har en fantastisk restaurant, hvor I kan booke bord. I kan selvfølgelig også vælge at spise på en lokal restaurant under opholdet. Skal I på en lille smuttur, hvorfor så ikke vælge et wellness ophold for 2 personer? Vi har rigtig mange fine wellness hoteller herhjemme og i de omkringliggende lande, så der er rigtig meget godt at vælge imellem, uden at I behøver at bruge en hel dag på transport.

Hvilken årstid er bedst at rejse på?

Der er ingen tvivl om, at der er langt flest, der tager på wellness ophold i vintermånederne og i det sene efterår og tidlige forår. Dermed ikke sagt, at du ikke kan tage på et lækkert ophold i sommermånederne. Der er noget hyggeligt ved at side indenfor i en sauna og kunne kigge ud på det barske vejr eller på at sneen falder. En anden årsag til at det er mest populært at tage på wellness ophold i vintermånederne er desuden, at de fleste mennesker er på sommerferie på mere solrige destinationer i sommermånederne. Derfor placerer mange den forlængede weekend på et wellness hotel i de mere kolde måneder, hvor man på samme måde ikke er udenfor.

Wellness ophold med havudsigt

Stort set alle af de wellness ophold vi har fundet her på siden, er på hoteller med en forrygende havudsigt. På flere af hotellerne kan du vælge et overnatte på et værelse med en forrygende havudsigt. Det har du blandt andet på Falkenberg Strandbad, The Thief i Odense og på Marienlyst Strandhotel.

Havudsigten er helt klart med til at bidrage til den følelse af luksus og eksklusivitet, som man føler under et wellness ophold. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af dit wellness ophold, er det noget, som vi klart kan anbefale.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Hos Opholdsguide.dk sælger vi ikke selv ophold. Vores mission er at formidle og viderebringe vores passion for ophold i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. I en periode hvor mange rejser væk fra Norden på solferier, vil vi rigtig gerne slå et slag for alle de fantastiske muligheder, der er for en forlænget weekend og wellness ophold her. Samtidig er vi helt vilde med wellness, og vi ønsker, at alle prøver at have den afslappende følelse man har, når man er på wellness ophold. Det er en fantastisk mulighed for at få slappet af, hvis du har en hverdag i et højt tempo.

Var det ikke, hvad du søgte? Så er gourmetophold helt sikkert noget for dig!

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]